HomeViestejäDL Zeta29.8.2014 - Seiso vahvana rakkaudessa, kun varjot kiirehtivät

29.8.2014 - Seiso vahvana rakkaudessa, kun varjot kiirehtivät

SEISO VAHVANA RAKKAUDESSA, KUN VARJOT KIIREHTIVÄT
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
29.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme siirtymäkohdassa, jolloin uuden ajan energiat vahvistuvat tulevina hetkinä. Todellisuudet jotka kristallisoituvat melko lähitulevaisuudessa, luodaan kasvavassa määrin erilaisilla malleilla. Näihin malleihin valetaan suurempia rakkaus-, rauha-, harmonia- ja myötätuntotaajuuksia.
 
Lisääntyvä sielumäärä herää, kiitos näiden voimakkaiden transformaatioenergioiden. Tämän toinen puoli on, että energiat käynnistävät myös vastustusaaltoja. Voimme odottaa tulevina viikkoina ja kuukausina näkevämme korkeampien energia-aaltojen törmäävän yhteen tiheämpien energioiden kanssa, paljon samaan tapaan kuin kaksi myrskyrintamaa kohtaa ilmakehässä.
 
Korkeammat energiat käynnistävät rakkauden ja vastarinnan
 
Lisääntyvä sielumäärä herää ja alkaa ankkuroida niitä korkeampia taajuuksia, joita on nyt saatavilla maatasolla. Kun energiat lisääntyvät, uusia tietoisuustasoja virtaa sisään. Joissakin tämän valovirtaus herättää pelkoa. Tämä pelko laittaa synkempiä tapahtumia liikkeeseen. Tulevina kuukausina energioiden vaihtuminen nostaa kasvavassa määrin esiin dramaattisia tapahtumia maailman näyttämöllä. Alueilla missä on jatkuvaa jännitettä, tilanne kiihtyy. Myös suhteellisen rauhallisilla alueilla on toisinaan jännite- ja vastarintapiikkejä.
 
Olemme siirtymäkohdassa, missä uuden ajan energiat vahvistuvat tulevina hetkinä. Uuden ajan energiat lähettävät värähtelyaaltoja kaikkiin suuntiin. Kun nämä aallot lähestyvät nykyhetkeämme, reagoimme näihin energioihin yksilöinä ja kollektiivisesti nykyisen henkisen ymmärrystasomme mukaisesti. Kun nämä energiat ovat vuorovaikutuksessa tämän ajan vallitsevien taajuuksien kanssa, jotkut siirtyvät uusille näkemistasoille, henkisten ja psyykkisten avautumisten ja henkisen polkunsa nopeutumisen myötä. Toiset kohtaavat nämä uudet energiat vastustaen. Siellä missä on vastarintaa, on väkivaltaa, sotaa ja sairautta.
 
Seiso vahvana ehdottomassa rakkaudessa
 
On tärkeää seistä vahvana ehdottoman rakkauden tilassa riippumatta siitä, mitä tapahtuu siirryttäessä eteenpäin. Toisinaan tunnet ehkä itseäsi vedettävän kehittyvien tapahtumien pyörteeseen. Ehkä tunnet pakahtuvasi ja vaivut uneen näinä aikoina – kirjaimellisesti joissain tapauksissa. "Lisämunuaisväsymys" on tavallista niillä, jotka sallivat itsensä vedettävän liian voimakkaasti kolmannen ulottuvuuden tapahtumiin. Jotkut tapahtumat ovat tuskallisia katsoa, kun suuremmat valotaajuudet rinnakkaisalueella kiirehtivät tai nopeuttavat varjoja alueilla, jotka edelleen viipyilevät rakkaudettomissa taajuuksissa.
 
Ne jotka inkarnoituivat vapaaehtoisesti tähän aikaan, ymmärtävät sielutasolla sen tehtävän suuruuden, mihin he ovat ilmoittautuneet. Tietoisella tasolla ei ole kuitenkaan mitään tapaa valmistautua nyt ilmentyvän julmuuden ja pimeyden tasoon. Olemme nähneet voimakkaita pimeys- ja julmuusaaltoja nousevan viime aikoina ja tämä voimistuu siirryttäessä eteenpäin.
 
On oleellista pysyä rakkaudentilassa. Rakkaus on vahvin voima maan päällä. Kun muistamme, että olemme rakkautta, seisomme vahvana rakkaudenvoimassa. Rakkaus on transformaatiopiste niille väkivaltaisille kuville, joita nyt tulee meille maailmannäyttämöltä.
 
Lähetä rakkautta kaikille elämänmuodoille
 
Tämä ei ole tuomitsemisasia. Jokainen sielu kulkee omaa polkuaan rakkauteen. Jokainen sielu menee läpi eri oppimis- ja laajentumisvaiheista. Ne sielut jotka esittävät synkimpiä rooleja tässä elämänunessa, ovat myös matkalla rakkauteen. Ne tutkivat parhaillaan tuskapaikkaa ihmiskokemusasteikolla. Niille jotka todistavat niiden matkaa, tarjotaan tilaisuus käydä omassa varjossaan ja syleillä sitä ja vahvistaa oma matkansa suurempaan kokemukseen siitä rakkaudesta, mitä he ovat.
 
Nekin jotka ottavat avosylin vastaan jatkuvat siirtymäaallot, huomaavat, ettei se takaa tasaista siirtymää uuteen aikaan. Kaikki mikä on kesken, kielletty, työnnetty takaisin tai kiinni tunnetraumassa, huutaa vapautta, kun varjot kiirehtivät. Käytä tätä aikaa kotiuttaaksesi tietoisuutesi aspektit, jotka tarvitsevat apuasi. Liity tietoisuudessa toisiin ja lähetä rakkautta kaikille elämänmuodoille. Kaikkialla, maailman joka kolkassa on niitä, jotka pitävät maapalloa tietoisuudessaan ja lähettävät rakkautta kaikille olennoille. Liity heihin ja lähetä rakkautta kaikille elämänmuodoille – myös eläimille, kasveille ja mineraaleille.
 
Jokaisen eteesi tulevan tilanteen pitäminen korkeimmassa valossa, sallii sinun yhdistyä korkeamman tietoisuuden mereen. Tämä meri on valtava – se syleilee jokaista sielua ja jokaista matkaa rakkauteen. Jos sallit itsesi langeta draamaan, mitä tapahtuu ympärilläsi ja maailmannäyttömällä, sinusta ei ole mitään hyötyä itsellesi tai toisille. Pysy keskittyneenä rakkauteen ja liity tietoisuudessa niihin moniin, jotka lähettävät rakkautta planeetalle ja kaikille sen asukkaille tänä siirtymäaikana.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >