HomeViestejäDL Zeta4.8.2014 - Se heijastaa suhdettamme sieluun, miten kohtelemme toisia

4.8.2014 - Se heijastaa suhdettamme sieluun, miten kohtelemme toisia

SE HEIJASTAA SUHDETTAMME SIELUUN, MITEN KOHTELEMME TOISIA

Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
4.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten kohtelemme itseämme, toisiamme, eläimiä ja ympäristöämme - kaikki nämä ovat yksi ja sama asia ja yhdessä ne antavat selkeän heijastuksen suhteesta tietoisen mielen ja sielun välillä. Teemme sen itsellemme, mitä teemme mille tahansa muulle elämänmuodolle. On mahdotonta orjuuttaa toista olentoa orjuuttamatta itseämme. Ajatusvirukset vakuuttavat meille, ettei näin ole. Silloin kun tietoinen mieli on hyvin harmoniassa sielun kanssa, näemme ajatusvirusten levittämän harhakuvamaailman läpi. Ajatusvirukset vaikuttavat raskaasti suureen osaan siitä, mitä pidetään valtavirtatodellisuutena. Kukin yksilö on orja siinä määrin, kuin hän on panostanut valtavirtaviruksen harhamaailmaan.

Tulevaisuuden visio: ihmiskunta pääsee vapaaksi orjuuttavista ajatusviruksista

Puutevirus on niiden vanhojen aikajanojen juuressa, mitkä täynnä kärsimystä ja väkivaltaa. Tämä ajatusvirus yllyttää meitä uskomaan ajatusmuotoon: "Ei ole riittävästi rakkautta, rauhaa, yltäkylläisyyttä, joten meidän on taisteltava saadaksemme vähän." Toinen yleinen puuteviruksen tukema ajatusmuoto on: "Minun on rangaistava niitä, joita syytän puutekokemuksestani." Tämä uskomus on oikeuttanut monia tuhoisia väkivaltatekoja ja edistää rakkaudettomuutta, mikä kutoo synkkiä lankoja tämän planeetan elämänkudelmaan. Suvaitsemattomuus toisten uskomuksia kohtaan on puuteajatusviruksen muunnelma. Se on johtanut moniin hirmutekoihin kautta historian ja on edelleen kaiken separatistiajattelun perusta. Kun siirrymme uuteen aikaan, heränneet mielet alkavat nähdä selvästi. Tämä nujertaa ajatusvirusten elinkyvyn ja ihmistietoisuus pääsee vapaaksi puutteen ja suvaitsemattomuuden ajatusmuodoista.

Tulevaisuuden visio: rakkauteen ja jokaisen sielun tukemiseen perustuvat yhteiskunnat

Yksi uuden ajan vaalimista liikkeistä on ihmiskehityksen tukeminen. Rakkauteen ja myötätuntoon perustuvassa yhteiskunnassa jokaista ihmismuodossa hengittävää sielua rakastetaan ja tuetaan. Muut liikkeet edistävät kaikkien elämänmuotojen kunnioittamista, mukaan luettuna ympäristö. Kautta ihmishistorian on ollut niitä, jotka puolustavat rakkautta ja myötätuntoa kaikkea elämää kohtaan. Nämä viisaat olennot loivat perustan siementen kukkaan puhkeamiselle uudessa ajassa.

Itsemme arvostaminen parantaa rakkaudettomuuden

Silloin kun olemme rakkaudettomassa taajuudessa, sanamme ja tekomme sanovat muille: "Et ole arvokas minulle, ellet auta minua kaiken sen loputtomassa etsinnässä, mitä tarvitsen tunteakseni olevani rakastettu ja arvostettu." Silloin kun katsomme ulkoisia olosuhteita oman arvomme löytämiseksi, etsimme aina jotain, mikä karttelee meitä. Rakkaudettomuus perustuu puuteajatusvirukseen. Se tunkeutuu maatodellisuuden monille alueille ja johtaa kaikkien elämänmuotojen arvon alentamiseen kaikilla tasoilla - ihmisten, eläinten, kasvien ja mineraalien. Vasta sitten kun pysähdymme, hidastamme ja arvostamme itseämme, astumme tietoisuustilaan, missä rakkaus asuu. Aina kun tunnemme rakkaudettomuutta ja aliarvostusta, voimme päästä tähän uuden ajan energiakenttään itsemme parantamiseksi.

Rakkauden lähettäminen kaikille tuo henkisen vapauden

Kun meillä on rakkauden ja arvon tila sisällämme, pystymme jakamaan tämän toisten kanssa. Silloinkin kun ihminen ilmaisee rakkaudettomuutta ja suvaitsemattomuutta sinua kohtaan, voit jatkaa hänen rakastamistaan ja arvostamistaan. Itse asiassa meidän täytyy rakastaa niitä eniten, jotka ilmaisevat rakkaudettomuutta ja suvaitsemattomuutta, sillä heillä on sisäinen erillisyystila ja tunnekärsimystä. Ihmisen ei ole mahdollista kohdella toisia negatiivisella tai myrkyllisellä tavalla olematta itse samassa negatiivisuudessa.

Voit pysyä rakkaustaajuudessa ja lähettää sitä hiljaa toisille kaikesta huolimatta. Kun ihminen toimii tai puhuu negatiivisesti, se johtuu siitä, että hän on joutunut ajatusvirusten ansaan, mikä ei salli hänen ajatella muuta tapaa olla vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa. Kun sinulla on paljon rakkautta itseäsi kohtaan ja enemmän jää yli, pystyt vapautumaan vanhoista ja orjuuttavista kolmannen ulottuvuuden aikajanoista ja pitämään tietoisuustilaa myös toisten vapautumiselle. Henkinen vapaus on luontainen tila ja se kuljettaa meidät luonnostaan uuden ajan korkeavärähteisille aikajanoille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >