HomeViestejäDL Zeta25.7.2014 - Uuden maan aikajanojen tallentaminen sisäiseen GPS-laitteeseemme

25.7.2014 - Uuden maan aikajanojen tallentaminen sisäiseen GPS-laitteeseemme

UUDEN MAAN AIKAJANOJEN TALLENTAMINEN SISÄISEEN GPS-LAITTEESEEMME

Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
25.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimme alkaa vahvistaa koska tahansa uuden ajan kokemista, saadaksemme elämäämme suuremman kokemuksen rakkaudesta, rauhasta ja henkisestä yhteydestä. Ne jotka ovat jo aloittaneet tämän prosessin, huomaavat uuden maan energioiden olevan helposti punottavissa uusien alkujen kudelmaan.

Uudenkuun liittäessä 26.7. voimat yhteen Jupiterin, hyvän onnen planeetan kanssa, tämä on todella uuden aloittamisen aikaa. Tämä on erinomaista aikaa aloittaa jokin uusi henkinen harjoitus, laajentaa omaa luomishorisonttiamme, luoda uusia yhteyksiä tosiin, aloittaa uusia terveyskuureja ja uusiutua jollakin uudella ja uskaliaalla tavalla. Laajentumispyrkimyksiämme tuetaan nyt kovasti. Valotyöntekijöille tällä on erityismerkitystä, kun sallimme tämän ajan lempeiden tuulien kiidättää matkallamme itsemme oivaltamiseen/toteuttamiseen.

Eetteri-internetiin pääseminen ja nopean parantumisen edesauttaminen

Valotyöntekijät ovat tienneet jonkin aikaa sen suunnan, mihin olemme menossa yksilöinä ja kollektiivisesti. Pystymme nyt kovasti laajentamaan sitä, mitä olemme tähän saakka kokeneet intuitiivisena tietämisenä, unina ja visioina. Pystymme siirtymään elämänpoluille, jotka ovat harmoniassa korkeavärähteisten taajuuksien kanssa, edesauttamaan nopeaa energiaparantumista, pääsemään tietoisesti käsiksi "eetteri-internetiin", missä on kaikkien aikojen informaatio, kokemaan telepaattista kommunikointia korkeamman itsemme kanssa ja sekoittumaan tietoisesti yhteen toisten kanssa. Pystymme pääsemään aikajanoille, missä jokaisen muodon elämänkipinää arvostetaan ja kunnioitetaan ja missä ei ole orjuutta. Pystymme kokemaan elämänpolkuja, missä sisäinen rauha synnyttää universaalia rauhaa ja ilmaistaan ja koetaan todellista rakkautta sen kalpean heijastuksen sijasta, mikä kelpaa joskus rakkaudeksi kolmannessa ulottuvuudessa.

Aikomustemme ilmaiseminen aktivoi sisäisen GPS-laitteen

Mitä tahansa olemmekin kokeneet tähän mennessä, se on vain näiden energioiden ensimmäinen aalto. Seuraava aalto on ulottuvilla, silloin kun olemme valmis siihen. Meidän ei tarvitse tuntea askelia liittyäksemme mukaan tanssiin. Yhteytemme vahvistaminen uuden maan aikajanoihin on ilmaista aikomuksemme harmonisoitua lisää uuteen aikaan. Tavallaan tallennamme sisäiseen GPS-laitteeseemme uuden ajan elämänpolut ja sallimme itseämme opastettavan näihin korkeavärähteisiin todellisuuksiin. Kun olemme valmis, uusi askel ilmestyy esiin. Aikomukset opastavat meitä oikeaan paikkaan oikeana aikana ja tuo meidät yhteen ihmisten, tilanteiden ja informaation kanssa - mitä tahansa tarvitaan auttamaan meitä seuraavan askeleen ottamisessa matkallamme.

Jos tunnemme sisäistä vastustusta tämän askeleen ottamiseen, voimme etsiä sitä tapaa, millä olemme ehkä edelleen investoineet kolmannen ulottuvuuden aikajanoihin. Jos olemme edelleen sidottu menneisyyden traumoihin, aiheutamme kuminauhailmiön, mikä vetää meidät aina uudestaan matalammalla värähteleviin todellisuuksiin, kunnes parannumme riittävästi päästääksemme irti niistä.

Olemme samanaikaisesti ajan ja paikan eri pisteissä

Jotkut yksinkertaiset askeleet auttavat meitä ankkuroimaan uuden ajan valoa, mm. oppiminen työskentelemään energian ja aikomusten kanssa ja halukkuus nähdä maailma uudesta rajattoman potentiaalin perspektiivistä. Näemme sen, mitä odotamme näkevämme. Jos odotamme näkevämme tapahtumien lineaarista edistymistä, elämämme näyttää kulkevan lineaarista elämänpolkua pitkin, kunkin tapahtuman rakentuessa edelliselle. Tällainen asioiden näkemistapa voi toimia joissain tapauksissa, muttei toisissa.

Energia laajenee joka suuntaan. Tämän seurauksena mennyt, nykyinen ja tuleva itsemme ovat samanaikaisesti eri kohdissa tietoisuuskartallamme. Joissain kohdissa energiamme laajenee, kun taas toisissa se supistuu. Pystymme tasapainottamaan nämä ajat ottamalla avosylin vastaan sen kontrastien tutkimisen, mitä elämä on, ja juhlimalla sitä. Silloin kun toimimme yhteydessä ja harmoniassa niiden aspektien tai itsejen kanssa, jotka ovat kartan eri pisteissä, luomme sisäisen ykseyden. Tämä sisäinen ykseystila vahvistaa yhteyttämme uuden maan aikajanoihin. Silloin kun olemme sisäisen ykseyden tilassa, on aina aspekteja, joilta voimme pyytää tukea, energiaa ja opastusta riippumatta olosuhteista, joita käsittelemme tuolla hetkellä. Tämä on sisäisen yhdistymisen hyöty - voimme yhdistää ja vahvistaa eri aspektimme puitteiksi, jotka tukevat kasvua, parantumista ja korkeamman tietoisuuden vaalimista.

Aspektimme muodostuvat menneistä, nykyisistä ja tulevista itseistä sekä nykyelämämme repertuaarista, mitkä kaikki toimivat samanaikaisesti korkeamman itsemme sateenvarjon alla. Silloin kun nämä itset ovat harmoniassa ja toimivat yhdessä sielun halujen toteuttamiseksi, kaikki on mahdollista.

Yhdistyminen menneiden ja tulevien itsejen kanssa

Kun ilmaiset aikomuksesi vaalia sisäistä ykseyttä ja korkeampaa tietoisuutta, menneet ja tulevat itsesi yhdistyvät tähän taajuuteen ja tietoisuutesi laajenee kaikessa ajassa. Menneet itset parantuvat ja vapautuvat henkisistä väärinymmärryksistä. Kommunikointi tulevien itsejen kanssa laajentaa harmoniaasi sielun ja korkeamman itsen kanssa.

Meditatiivisen harmonian hetkenä voit lähestyä tulevaa itseäsi ja pyytää sitä yhdistämään valonsa ja energiansa omasi kanssa. Nykyisen ja tulevan yhdistäminen laajentaa kovasti eteenpäin siirtymisen mahdollisuuskenttää. Kun itsemme liittyvät yhteen vahvistamaan valoaan, tämä kiihdyttää ponnistelujamme, parantaa meidät kaikilla tasoilla ja auttaa meitä tarvittaessa. Vastaavasti voimme yhdistyä menneisiin itseihimme edesauttamaan niiden parantumista ja kasvua. Kun luomme sisäisen ykseyden, voimme yhdistyä toisten yhtenäisten sielujen kanssa vahvistamaan uuden maan aikajanoja.

Kvanttikasvun ja -parantumisen polku

Yhdistymisponnistelujen seurauksena, 5-10 vuoden päässä oleva laajentunut tuleva itsesi voi säteillä energiaa nykyhetkeesi. Kun lähetät harjoituksena valoa entisille itseillesi, lyhyen ajan kuluttua alat saada energialisäyksiä tulevalta itseltäsi, joka tekee edelleen tätä harjoitusta. Kun ilmaiset aikomuksen säteillä rakkautta, valoa ja parantavaa energiaa tietoisuutesi kaikille aspekteille - entisille, nykyisille ja tuleville - luot perustan henkisesti tietoiselle ja voimaantuneelle tulevalle itselle. Vahvista joka päivä sisäisen yhdistymisen aikomustasi. Ilmaise aikomus laajentaa tietoisuutesi valoa. Ilon, rakkauden ja sisäisen rauhan tunteesi laajenee eksponentiaalisesti, kun lähetät päivittäin valoa ja rakkautta olemuksesi kaikille aspekteille ja avaudut vastaanottamaan olemuksesi kaikilta aspekteilta. Kun laajennat valoasi ja voimaannutat itseäsi kaikkeen aikaan, sinusta tulee kirkkaampi valo toisille.

Kun luot tämän energiavaihdon, hyvin lyhyen ajan kuluttua alat kokea näiden aikomusten tuloksia. Tulevan itsesi valo mikä vahvistuu kovasti aikomuksillasi ja ponnisteluillasi, lähettää valoa sinulle, kun sinä vuorostaan lähetät valoa entisille ja tuleville itseille. Tämä on kvanttikasvun ja -parantumisen polku.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >