HomeViestejäDL Zeta27.7.2013 - Aikajanan vaihtaminen aktivoi mahdollisuudet elämän hologrammissa

27.7.2013 - Aikajanan vaihtaminen aktivoi mahdollisuudet elämän hologrammissa

AIKAJANAN VAIHTAMINEN AKTIVOI MAHDOLLISUUDET ELÄMÄN HOLOGRAMMISSA
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
27.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Syntyessä yhdistymme energeettisesti eetterihologrammiin, mikä sisältää nykyelämämme kaikki mahdollisuudet ja skenaariot. Nämä mahdollisuudet ovat hyvin eläviä ja ne ovat rinta rinnan hologrammissa. Silloin kun aktivoimme jonkin mahdollisuuden, muutamme energiaamme ja keskitymme uuteen aikajanaan, mikä on jo hologrammissa.
 
Elämämme hologrammi perustuu ajankohtaisiin oppitunteihin, lahjoihin, taitoihin, aikomuksiin, sielusopimuksiin, energiataipumuksiin ja kaikkeen, mikä muodostaa sieluolemuksemme.
 
Mielikuvituksemme on avain vaihtoehtoisiin mahdollisuuksiin
 
Toisiaan voi näyttää siltä, että luomme todellisuutemme alkutekijöistä, mutta itse asiassa siirrymme yhdeltä mahdolliselta elämänraiteelta toiselle.
 
Tulemme tietoiseksi vaihtoehtoisista aikajanamahdollisuuksista mielikuvituksen avulla. Mielikuvitus on kuvatyökalu, mikä sallii meidän hahmottaa ja valita vaihtoehtoisia todellisuuksia. Ajatusvirukset voivat vakuuttaa meille, että mielikuvitus on ala-arvoisempi työkalu, missä sorrutaan uskotteluun. Virheelliset uskomukset saavat meidät sivuuttamaan mielikuvituksen ja luokittelemaan sen hulluille ja joutaville haaveksijoille kuuluvaksi. Nämä uskomukset ovat mekanismi, minkä avulla sielut on orjuutettu ja erotettu todellisesta voimastaan vuosituhansia.
 
Vaihtoehtoisiin mahdollisuuksiin virittyminen
 
Kaikki kuvat mitä mielikuvituksesi tuo sinulle, ovat todellisia ja aitoja ja ne ovat mahdollisuusaikajanoina elämäsi hologrammissa.
 
Silloin kun jokin kuva innostaa sinua, keskitä tietoisuutesi siihen. Tämä sallii sinun virittyä vaihtoehtoisen mahdollisuuden energiaan hologrammissasi. Kun virityt tähän aikajanaan, aloita harmonisoitumalla sen kanssa.
 
Lineaarisen ajan harhasta vapautuminen
 
Jos huomaat vastustavasi ajatusta, että voit siirtyä aikajanalta toiselle, se johtuu luultavasti siitä, että sinulle on iskostettu varhain lineaariseen ajatteluun keskittynyt uskomusjärjestelmä. Ajan kokeminen on pelkästään tietoisuuteemme siirtämistä aikajanojen ja niihin liittyvien kokemusten ja skenaarioiden läpi. Jos sinulla on tunne jumissa olemisesta, se johtuu siitä, että jatkat kulkemista lineaariselta näyttävällä tavalla samaa aikajanaa pitkin.
 
Kun murtaudumme vapaaksi lineaarisen ajattelun rajoista, meistä tulee tietoinen vaihtoehtoisista todellisuuksista ja alamme aktivoida niitä.
 
Harha hajoaa selkeyden ja valon aikajanalla
 
Lineaarinen ajattelu on tietoisuusoire, minkä harha on hypnotisoinut. Uusi aika on taajuuksissa, jotka "levittävät" aikajanoja, missä selkeys ja valo ovat liian kirkkaita harhan menestymiselle. Näemme kollektiivisesti harhan romahtavan, kun monet fyysiset merkit alkavat hajota. Tähän sisältyvät yhteiskunnalliset, taloudelliset ja poliittiset käytännöt ja uskonnolliset järjestelmät. Säämallit muuttuvat myös ja purkavat lisää tuntemaamme todellisuuskudosta. Kun harha hajoaa, uuden päivänkoiton valo lankeaa meihin.
 
Nykyhetki on "kaikki asiat koko ajan" -hologrammi
 
Joskus ihminen voi tuntea olevansa tietyn aikajanan vankina entisten tekojen vuoksi. On niitä, jotka haluavat kurkottaa takaisin entiseen itseensä ja neuvoa sitä lähtemään eri suuntaan. Entiseen itseensä kurkottamisessa ei ole mitään väärää, muttei ole tarpeellista yrittää päästä entiseen itseensä muuttaakseen tulevaisuutta, kun läsnä olevan hetken itsellä on voima tehdä se. Kaikki mitä tarvitset, on aina läsnä olevassa hetkessä. Voidaan sanoa, että läsnä oleva hetkesi on "kaikki asiat koko ajan" -hologrammi. Olet rajoitettu vain, kun pyrit rajoittamaan itseäsi.
 
Aikajanojen yhdistäminen muutoksen aikaansaamiseksi
 
Kun päätät vaihtaa vaihtoehtoiselle aikajanalle, omaksut uuden aikajanasi menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Tästä syystä ei ole tarpeellista palata ajassa muuttamaan menneisyyttä. Pystyt läsnä olevassa hetkessä yhdistämään nykyaikajanasi vaihtoehtoiseen aikajanaan.
 
Esimerkkinä voisi olla, että kehität jonkin vaivan entisen valintojesi tuloksena. Saatat tuntea tämän vaivan olevan peruuttamaton ja myös toiset sanovat sinulle näin. Tässä kohtaa voit tuntea toivottomuutta ja halua, että voisit palata ajassa taaksepäin vakuuttamaan entiselle itsellesi, ettei kannata päättää aktivoida aikajanoja, missä koet vakavan sairauden.
 
Voisit yhtä hyvin alkaa nähdä aikajanan, missä olet parantunut ja ehjä ja alkaa yhdistyä sen kanssa. Kun alat virittyä parantuneeseen ja ehjään aikajanaan, omaksut luonnollisesti tuon aikajanan ajatukset, tunteet ja värähtelytaajuuden. Tänä sallii sinun virittyä ja yhdistyä parantuneeseen ja ehjään (tai mihin tahansa muuhun) aikajanaan, mikä on jo nykyelämäsi hologrammissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >