HomeViestejäDL Zeta22.9.2012 - Aikajanavaihdokset ja unitulevaisuudet ovat avaimia kvanttiparantumiseen

22.9.2012 - Aikajanavaihdokset ja unitulevaisuudet ovat avaimia kvanttiparantumiseen

AIKAJANAVAIHDOKSET JA UNITULEVAISUUDET OVAT AVAIMIA KVANTTIPARANTUMISEEN
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
22.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Parantuminen on tärkeä osa elämäntarkoitustamme. Aidossa ja pysyvässä parantumisessa on kyse itsemme rakastamisesta riittävästi matkan tekemiseksi sisimpään olemukseemme, voidaksemme löytää sen juuret, mikä on vaivannut meitä tässä ja muissa elämissä. Kun kuuntelemme sisältä, saamme näkemystä ja ymmärrystä menneisyytemme haavoista.
 
Nämä "pyhät haavat" on koodattu sieluoppitunneillamme. Riippumatta siitä, ovatko haavamme omien vai toisten tekojen tulosta, kaikki on elämämme jumalaisen suunnitelman mukaista. Kun syleilemme sielumme etsimää ymmärrystä, havaitsemme elämämme virtaavan rakkauden, täyttymyksen ja siunausten aikajanoja pitkin.
 
Monet sielut päättivät inkarnoitua tähän aikaan, koska on mahdollista ottaa kvanttihyppyjä pyhien haavojemme havaitsemisessa ja parantamisessa. On lukuisia keinoja työskentelemiseen tämän ajan energioiden kanssa pysyvän parantumisen saavuttamiseksi. Yksi näistä on työskennellä tietoisuutemme toisten puolien kanssa unitilassa, niiden tulevien aikajanojen kylvämiseksi ja aktivoimiseksi, joissa koemme sielumme etsimän parantumisen.
 
Ennen kuin aloitamme tämän matkan syvimpien haavojemme parantamiseen, on hyödyllistä ymmärtää enemmän pyhistä haavoista ja niiden toiminnasta jokapäiväisessä elämässämme.
 
Toimme pyhät haavamme mukanamme tähän elämään
 
Syvimpiä haavojamme ovat ne, jotka toimme mukanamme tähän elämään. Nämä haavat pysyvät kanssamme energeettisesti elämästä toiseen ja ilmestyvät aina moitteettomalla ajoituksella antamaan meille uusia tilaisuuksia kasvaa ymmärryksessämme.
 
Se ymmärrys mikä jäi kesken aiemmissa elämissä ja ne ongelmat jotka jäivät ratkaisematta, vedetään esiin uudessa elämässä, jotta meillä on uusi tilaisuus saada aikaan parannus. Haava on tätä tarkoitustamme varten harmi, minkä aiheutimme itsellemme tai minkä olemme aiheuttaneet toisille. Siinä ei ole energeettisesti mitään eroa, mitä teemme itsellemme ja mitä teemme toisille. Se on yksi ja sama asia.
 
Nämä tilanteet menneisyydestä leimataan tietoiseen mieleemme, tavallisesti lapsuudessa. Useimmiten tämä leimaaminen tapahtuu jonkinlaisella haavoittumisella. Haavoittuminen on yhtä kalibroitu ja tarkka kuin matemaattinen yhtälö auttamaan tarvittujen tulosten synnyttämisessä. Haavamme ydinolemus pyörii joka elämässämme ottaen eri muotoja - jokaisen kierroksen ollessa lempeämpi ja kiltimpi, silloin kun ymmärryksemme ongelmasta kasvaa. Näin tämä toimii ihanteellisesti.
 
Suurimpien haasteidemme symbolit paljastavat pyhän haavamme
 
Jos katsomme taaksepäin kokemuksiamme tässä elämässä ja näemme suurimpien haasteidemme symbolit, alkaa paljastua malleja, jotka paljastavat pyhän haavamme ydinolemuksen. Pitäen mielessä pyhän haavamme symbolin voimme aloittaa parantumismatkamme.
 
Jos esimerkiksi pyhän haavamme ydinolemus keskittyy luottamusongelmiin, matkamme keskittyy luottamuksen oppimiseen. Jos olemme virheellisesti laittaneet luottamuksemme ihmisiin ja tilanteisiin, olemme ehkä kehittäneet epäluottamuksen tunteen, mikä ulottuu sisäiseen opastukseemme. Tämä haava palvelee portinvartijana ja estää meitä siirtymästä eteenpäin, ennen kuin löydämme tarvittavat oivallukset auttamaan parantumisessamme.
 
Tuleva itsemme tuo kuvia aikajanoista, joissa olemme parantunut
 
Kun lähdemme tälle parantumismatkalle, voimme pyytää tulevaa itseämme tuomaan meille informaatiota ja kuvia tulevilta aikajanoilta, missä olemme määritelleet itsellemme terveen luottamuksen.
 
Aikomuksemme parantaa pyhä haavamme asettaa tulevaisuuteen todennäköisyyden, että löydämme tarvitun parannuksen. Kun tämä tuleva aikajana alkaa kristallisoitua, tulevaisuuden itsemme tuo meille opastusta unitilassamme. Nämä yölliset kuiskaukset puhuvat meille askelista, joita voimme ottaa nykyhetkellämme niiden tulevien aikajanojen ankkuroimiseksi ja vahvistamiseksi, missä pyhä haavamme parantuu ja opimme luottamaan itseemme ja henkiopastukseemme.
 
Nuku hyvin tehdäksesi matkoja sisimpään itseesi
 
Tämä kvanttiparannustekniikka vaatii nukkumaan hyvin. Ainoastaan syvän ja levollisen nukkumisen kautta pystymme vastaanottamaan yöllisiä latauksia tulevalta itseltämme. Lataukset unitilassa antavat informaatiota ja askelia, joita voimme ottaa nykyisyydessämme niiden tulevien aikajanojen pohjustamiseksi ja aktivoimiseksi, joissa olemme parantunut.
 
Nukkuaksesi hyvin, älä syö ainakaan kolmeen tuntiin ennen nukkumaanmenoa. Rentoudu ja päästä irti päivän huolista. Nukahda mieli tyhjänä ajatuksista. Jos nukahdat kaoottisten ajatusten pyöriessä päässä, et ehkä saavuta nukkuessasi levollista ja rentoutunutta tilaa, mikä sallii sinun tavata tulevaisuuden itsesi. Nukahtaminen ajatuksiin elokuvasta, jonka juuri katselit, tai kirjasta jonka juuri luit, voi ohjata sinut kauas yöajan tavoitteistasi. Kun rentoudut ja valmistaudut uneen, pidä mielessä aikomustasi lähteä sielusi haluamalle parannusmatkalle. Luovuta aikomuksesi universumille ja vaivu uneen kietoutuneena henkesi pehmeään ja rakastavaan valoon.
 
Tämän sarjan toisessa osassa puhumme kvanttiparannustekniikasta, missä asetetaan rinnakkaiset aikajanat nykyisyyteemme ja tulevaisuutemme niiden menneiden traumojen parantamiseksi, missä pyhä haavamme tuli pintaan dramaattisesti ja peruuttamattomasti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >