HomeViestejäDL Zeta15.9.2012 - Värähtelytaajuutemme aktivoi viidennen ulottuvuuden aikajanat

15.9.2012 - Värähtelytaajuutemme aktivoi viidennen ulottuvuuden aikajanat

VÄRÄHTELYTAAJUUTEMME AKTIVOI VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN AIKAJANAT
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
15.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Värähtelytaajuutesi määrää kykysi päästä kokemaan viidennen ulottuvuuden aikajanoja, missä ehdoton rakkaus, rajaton yltäkylläisyys, säteilevä terveys ja rajaton luovuus ovat normi.
 
On monia eri keinoja, joilla voidaan nostaa taajuuttaan. Näihin sisältyvät ruokavalio, liikunta, uskomusjärjestelmämuokkaus, meditointi, aikomus, mielen hiljentäminen ja keskittyminen ehdottomaan rakkauteen. Mikä tahansa mikä vapauttaa liiallisesta "sekaantumisesta" fyysiseen todellisuuteen, auttaa sinua laajentamaan tietoisuuttasi korkeamman ulottuvuuden todellisuuksiin.
 
Korkeammat vs. matalammat värähtelytaajuudet
 
Kävelet ehkä samaa katua, pukeutuneena samalla tavalla ja ulkoinen vaikutelma on käytännössä sama, mutta eri värähtelytaso antaa sinulle hyvin erilaisen kokemuksen identtisistä ulkoisista olosuhteista.
 
Matalammalla värähtelytaajuudella pihiset ehkä kiukusta, kun jalankulkijoille syttyy punainen valo lähestyessäsi kadunkulmaa. Vihasi laukaisee ehkä muistoja muista tilanteista, missä asiat eivät menneet mielesi mukaisesti, ja pian sinusta tuntuu, että koko maailma on sinua vastaan. Valojen vaihtumiseen mennessä ole niin täynnä, että kompastut naamallesi asfalttiin ja hampaasi katkeaa. Nyt soitat tuskissasi hammaslääkärisi hätätapausnumeroon ja kuulet hänen olevan lomalla. Kaikki tämä vahvistaa tunnettasi, että olet kovaonninen uhri pimeässä ja epäystävällisessä maailmassa.
 
Korkeammalla värähtelytaajuudella käytät ehkä valon vaihtumisen odotteluaikasi jalkakäytävän reunalla miettien kaunista päivää. Ajatus runosta tai maalauksesta saattaa suodattua mieleesi. Ehkä inspiroidut menemään puistoon kävelylle ja kommunikoimaan luontoon uuden inspiraatiosi kanssa. Puistossa näet rakkaan ystävän, jota et ole nähnyt vähään aikaan (mutta jota ajattelit aiemmin). Sovitte tapaavanne myöhemmin päivällisellä suositussa kantapaikassa, missä esiintyjä josta pidät, soittaa rentouttavaa akustista musiikkia. Kaikki tämä vahvistaa uskoasi universumin hämmästyttävään taikaan ja synkronismiin.
 
Valinta näyttää tässä ehkä ilmiselvältä ja kuitenkin ihmiset jotka tietävät paremmin, sallivat itsensä jäädä koko ajan matalammalla värähtelevien todellisuuksien koukkuun.
 
Loppukoe - irtautuminen kuminauhaefektistä
 
On tärkeää pitää mielessä, että askeleet mitä otat värähtelysi nostamiseen, ovat vain osa yhtälöä. Kun teet energiamuutoksen, sinun täytyy olla vahva, silloin kun jäämäenergiat jatkavat jonkin aikaa vanhojen todellisuuksien pyörittämistä. Tämä luo eräänlaisen testin - loppukokeen. Jos olet oikeasti valmis olemaan korkeammassa värähtelytaajuudessa, olet läpinäkyvä näiden vanhojen energioiden pyörimiselle. Jos kuitenkin jokin osasi epäilee, esiin tulevat vanhat olosuhteet ehkä vetävät sinut takaisin. Tämä kuminauhaefekti napsauttaa sinut takaisin matalampiin taajuuksiin.
 
Herkkyyttäsi vanhoille energioille määrittelee osittain alkuperäinen motivaatiosi nostaa värähtelyä. Jos teet muutoksia puhtaasta halusta seurata opastusta ja inspiraatiota ja palvella toisia, nämä vanhat energiat vaikuttavat sinuun paljon vähemmän. Silloin kun olet sitoutunut seuraamaan opastusta riippumatta siitä, mitä hyötyjä ja henkilökohtaisia etuja saat siitä, olet luultavammin piittaamaton kohtaamistasi olosuhteista. Läpinäkyvänä pysyminen fyysisen maailman vastoinkäymisille auttaa sinua käsittämään, että vanhoja energioita pyörii "viiveajan" vuoksi - ajan mikä uusilta ilmentymiltä kestää tulla fyysiseen todellisuuteen.
 
Jos motivaatiosi on kiinni odotuksissa, mitä sinulla on tekemiesi muutosten lopputuloksesta, tämä voi olla kohtalokasta. Odotukset voivat tehdä sinut alttiimmaksi joutumiselle takaisin vanhaan tunnetilaan, silloin kun et näe odotustesi ja ehtojesi täyttyvän. Silloin kun teet suuren muutoksen ja näet vanhojen todellisuuksien edelleen pyörivän maisemissa, pettymys voi koukata sinut takaisin näihin vanhoihin tilanteisiin.
 
Pahinta mitä voi tapahtua tässä tilanteessa, on, että lankeat itsesi tuomitsemiseen, koska näytät epäonnistuneen irrottautumisessa vanhoista energioista parhaista ponnistelustasi huolimatta. Itsensä tuomitseminen tuomitsee pahimpaan, mitä voi tapahtua, koska se avaa energiakenttäsi kaikenlaisille negatiivisille tapahtumille. Jos huomaat lankeavasi jostain syystä itsesi tuomitsemiseen, anna nopeasti itsellesi ehdottomasti anteeksi. Oma anteeksiantosi nostaa sinut korkeampiin taajuuksiin.
 
Vaihtaminen saamisperspektiivistä antamiseen
 
Kun vaihdat painotuksesi "minä ja mitä minä saan" -asenteesta "universumi ja mitä minä annan" -asenteeseen, edessäsi tapahtuvat vanhat todellisuudet ravistelevat sinua vähemmän. Kun vapaudut odotuksista, itsensä tuomitsemisesta ja uhritietoisuudesta, läpäiset viimeisen esteen värähtelytaajuutesi nostamisessa.
 
Sitten kun olet tehnyt täyden siirtymän, sinut vedetään paljon epätodennäköisemmin takaisin vanhoihin energioihin. Ääretön, voimaantunut ja henkisesti yhdistynyt olento "katsoo sen läpi", mitä edessä on, ja tietää, että se on vain menneisyyttä, mikä haihtuu vapautuessaan energiakentästä. Se panostaa paljon vähemmän siihen, mitä tapahtuu todellisuuden pinnalla, koska se on autuustaajuuksissa, missä kaikki tapahtuva säteilee jumalaista täydellisyyttä.
 
Maailman näkeminen korkeamman itsen silmin
 
Monilla valotyöntekijöillä on tämä ymmärrys ja he ovat täällä tällä kertaa tehdäkseen luottamushypyn ja seisoakseen vahvana omassa itsessään. Rohkeus nähdä maailma korkeamman itsen silmin tekee yksilöstä läpäisemättömän olosuhteille, joita hän tarkkailee maailmassa.
 
Emme puhu välinpitämättömyydestä toisten kärsimykselle. Korkeammalla värähtelytasolla on ilmeisempää, ettei voi auttaa toisia sallimalla itsensä vetämisen kuiluun. Sen sijaan tarkkailemalla reagoimatta sitä, mitä on, olet voimaantunut pitämään rakastavaa tilaa toisille, jotka kamppailevat edelleen. Tällä tavalla maailma transformoituu korkeampaan taajuuteen - jokaisen ihmisen pitäessä korkeaa visiota ja palvellessa majakkana toisille.
 
Lisää aikajanoista ja identiteettimuutoksista katso "Timeline and Identity Shifts: the New Science of Reality Creation".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >