HomeViestejäDL ZetaHeinäkuu 2012 - Kaaoksen rooli viidennen ulottuvuuden siirtymissä

Heinäkuu 2012 - Kaaoksen rooli viidennen ulottuvuuden siirtymissä

KAAOKSEN ROOLI VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN SIIRTYMISSÄ
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
Heinäkuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Luovia energioita on runsaasti, kun siirrymme syvemmälle heinäkuuhun. Luova virtaus tarjoaa uusia ideoita ja tilaisuuksia - jos pystymme ratsastamaan näiden uusien energioiden aallolla.
 
Merkuriuksen perääntyminen jatkuu 7.8. saakka, mikä hidastaa vähän asioita, mutta Uranuksen mennessä taas  kohti tapaamista Pluton kanssa, on aika odottaa odottamatonta. Myös Merkurius pääsee tuohon sekoitukseen ja muodostaa arvaamattoman T-ristin Uranuksen ja Pluton neliön kanssa. Auringonpurkaukset ovat yksi ainesosa siirtymäenergioissa.
 
Tämä on ihanteellista aikaa henkilökohtaiselle retriitille saadaksesi määriteltyä taas asemasi. On aika hoitaa asioita kotona, syödä terveellisesti, meditoida, lukea hyvää kirjaa tai mitä tahansa, mikä ruokkii sieluasi.
 
Riippumatta siitä, miten muutama seuraava viikko muotoutuvat sinulla, kaaos on päiväjärjestys.
 
Kun menneisyyden vanhat energiat tulevat uusia ja laajempia energioita vasten, odota ravistelua, kun energiat yhdistyvät ja yrittävät järjestäytyä uudelleen. On mahdotonta saada muutosta ilman myllerrystä - tämä on luultavasti asioiden malli muutaman seuraavan vuoden ajan.
 
Kaaos hallitsee todellisuuksien välistä tilaa
 
Kun saat valmiiksi yhden kokemustason ja valmistaudut astumaan seuraavaan, löydät itsesi "välitilasta", missä vanhat todellisuudet purkautuvat, kun uudet alkavat ottaa muodon. Tämä on herkkä siirtymä, missä on helppoa kadottaa fokus. Kaaos hallitsee todellisuuksien välistä tilaa. Tämä luo pyörteen, jossa mennyt, nykyinen ja tuleva punovat ainutlaatuisen kudoksen, mikä on tarkoituksesi ydinolemus.
 
Tämän siirtymän aikana vanhat merkit ja opasteet häviävät ympäriltäsi. Hyvin käytetyt navigointityökalut eivät enää toimi. Tämä on paikka, missä sinua kutsutaan yhdistymään rohkeuteesi ja sisäiseen vahvuuteesi ja ottamaan luottamushyppy itseesi uudella ja uskaltavalla tavalla.
 
Tämä prosessi, missä sallitaan menneisyyden purkautua, silloin kun tulevaisuus ei ole täysin kristallisoitunut, on siirtymäriitti, missä sinulle annetaan tilaisuus testata henkistä harmoniaasi.
 
Kun tunnettujen asioiden turvasatamasi häipyy kaukaisuuteen, valtava tuntemattomien mahdollisuuksien meri avautuu eteesi. Tämän toteuttamattomien mahdollisuuksien meren navigoimiseksi on välttämätöntä yhdistyä sisäiseen opastukseesi, luoda katse henkisen tarkoituksesi kirkkaaseen tähteen ja alkaa navigoida sen valossa.
 
Haavoittunut lapsesi
 
Kun astut tyhjiöön, tämä on usein aikaa, jolloin tietoisuutesi ne aspektit tulevat esiin, jotka etsivät parannusta. Haavoittunut lapsi tuntee usein haavoittuvuutta ja uhkaa, kun ohjaat kohti tuntemattoman pyörivää kaaosta.
 
Tyhjiöajan aikana voit parantaa nämä osat ja yhdistyä sisäisesti niiden kanssa, keskittymällä niihin ja kuuntelemalla niiden pelkoja ja huolia. Ajan viettäminen näiden osien kanssa ja niiden rakastaminen voi olla hyvin parantavaa.
 
Sielun pimeään yöhön astuminen
 
Valmius uskaltautua matkalle tuntemattoman erämaahan vain sisäisen opastuksesi valon ohjaamana tunnetaan joskus "erämaakokemuksena" tai "sielun pimeänä yönä". Tämä on sisäistä työskentelyä, mihin viitataan myös "siirtymäriittinä". Tämän siirtymän aikana koreampi itsesi ohjaa huomiosi niihin osiisi, jotka tarvitsevat parannusta ja rakkautta. Kun nämä aspektit huutavat ymmärrystä, ole niiden kanssa, pidä niitä kädestä ja pyydä oppaitasi ja enkeleitäsi ympäröimään ne rakkaudella.
 
Jotkut pystyvät vain tällaisten koettelemusten aikana pääsemään haavoittuneisiin osiinsa ja antamaan niille tarvittavaa parannusta. Kun haavoittuneet osasi saavat sitä parannusta ja rakkautta, mitä ne tarvitsevat kasvaakseen, kypsyäkseen ja laajentuakseen, pystyt saavuttamaan uuden sisäisen yhdistymistason. Tämä sallii sinun polttaa kaikki jäljellä olevat esteet, jotka palvelevat portinvartijoina viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen.
 
Korkeampi itsesi järjestää siirtymäriitit
 
Voit kokea monia testejä siirtymäriitin aikana. Pidä mielessä, että korkeampi itsesi järjesti nämä siirtymäriitit ennen syntymääsi. Ne on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään ymmärrystäsi ja henkistä tiedostamistasi luomalla tilaisuuksia päästää irti vanhoista tavoista, kuten itsesääli, pelko ja vastustaminen.
 
Mitä nopeammin pystyt syleilemään kaaos- ja transformaatioaikoja, sitä pikemmin saavut muuttumisesi seuraavan vaiheen rantaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >