HomeViestejäDL Zeta30.6.2012 - Kaksikymmentä askelta viidennen ulottuvuuden aikajanojen aktivoimiseen

30.6.2012 - Kaksikymmentä askelta viidennen ulottuvuuden aikajanojen aktivoimiseen

KAKSIKYMMENTÄ ASKELTA VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN AIKAJANOJEN AKTIVOIMISEEN
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
30.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viidennen ulottuvuuden juonia voidaan päästä kokemaan läsnä olevassa hetkessä tiedostamisen ja tietoisen toiminnan kautta. Ei ole annettua, että vain "pudotaan" aikajanoihin, jotka kulkevat rauha- ja rakkausteemojen mukaan. Kuitenkin jokaisella ihmisellä on mahdollisuus herätä näille uusille todellisuussäikeille ja valita siirtyminen niihin.
 
Tällaiset muutokset voivat tapahtua silmänräpäyksessä. Tulevaisuus ei ole kiinteä. Sen sijaan se on todennäköisyysjanoilla, joita energisoidaan aikomuksella, värähtelytaajuudella ja toiminnalla.
 
Kaksikymmentä askelta viidennen ulottuvuuden todennäköisyysjanojen energisointiin
 
Kun meistä tulee tietoinen viidennen ulottuvuuden todellisuussäikeistä mahdollisuuskentässämme, voimme ottaa askelia näiden janojen syleilemiseksi ja energisoimiseksi. Tässä muutamia askelia.
 
1) Ole läsnä, tietoinen ja hereillä. Ainoa tapa olla läsnä tulevaisuudessa on olla tässä ja nyt. Harjoittele säännöllisesti hidastamista, ympärillesi katselemista ja tietoisuutesi laajenemisen sallimista läsnä olevaan hetkeen. Liian usein lankeamme siihen ansaan, että täytämme elämämme sitoumuksilla ja toiminnalla, mitkä eivät ruoki sieluamme. Selviytyäksemme tämän tyydytyksen puutteen tuskasta vaivumme uneen päivittäisessä elämässämme. Tämä luo lisää tuskaa, koska nukkuminen elämässä paiskaa meidät lisäesteisiin, mikä vahvistaa noidankehää.
 
2) Syleile surua ja menetystä luovuuden oleellisina tekijöinä - vanha on tuhottava tien tekemiseksi uudelle. Rakasta ja arvosta sitä, mitä on ollut, ilmaise kiitollisuutta siitä ja päästä siitä irti. Monet ihmiset pidättelevät uusia ja tyydyttävämpiä todellisuuksia, koska se merkitsee sen jättämistä taakse ja irtipäästämistä, mitä on ollut. Surun syleilemisen oppiminen tekee tästä prosessista helpomman.
 
3) Lähetä rakkautta mihin tahansa tilanteeseen, mitä et ymmärrä. Kun siirrymme pidemmälle uuteen aikaan, kohtaamme ehkä monia uusia tilanteita ja tapahtumia, joita emme ymmärrä. Rakkaus on aina vastaus. Lähetä rakkautta kaikkiin tilanteisiin ja vastaus ilmestyy pian.
 
4) Tunnista, että olemme jo osa kaikkeutta. Tehtävämme on sulautua yhteen luomisvoiman kanssa sallimalla itsemme muistaa ykseytemme universumin jumalaisen järjestyksen kanssa. Emme luo itseämme uudestaan, vaan sallimme sen säteillä läpi, kuka olemme.
 
5) Pysy läpinäkyvänä ja neutraalina kaikelle, mitä todistat. Ei ole tarpeellista olla mielipidettä siitä, mitä näet. Tiedostaminen on kaikki. Kun sallit itsesi nähdä sen, mitä on, näet harhan läpi. Jossain hetkessä tietoinen mielemme ei pysty tajuamaan kaikkea, mitä fyysisen todellisuuden pinnan alla on. Tämä sisäisen näkemisen voima auttaa meitä navigoimaan aikoja, kun kohtaamme paradokseja. Esimerkiksi, eroaminen polkuna ykseyteen, pimeys antaa tietä valolle - suhteiden hajoaminen ja muut elämäntilanteet tekevät tietä uudelle. Sairaus ja onnettomuudet voivat palvella esisoittona kohonneen tietoisuuden ja intuitiivisten kykyjen avautumiselle.
 
6) Rakasta itseäsi kaikilla tasoilla. Kiinnitä huomiota kehosi, mielesi ja henkesi tarpeisiin. Syö tuoretta ja prosessoimatonta ruokaa, erityisesti juureksia ja tummia vihanneksia. Hoivaa itseäsi käyttämällä yrttejä, aromaattisia öljyjä, jalokiviä ja muita parannusmenetelmiä. Kommunikoi joka päivä henkesi kanssa ja ilmaise kiitollisuutta kaikesta elämässäsi. Arvosta maapalloa ja kaikkeutta. Keskitä ajatukset laajentaviin ja rakastaviin teemoihin, jotka laajentavat sisäistä valoasi.
 
7) Tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja tarkkaile itseäsi. Pidä perspektiivi elämäsi suuressa kuvassa ja lähikuvassa. Älä salli itsesi olla liikaa elämäsi tapahtumien vallassa. Tämä saa sinut hairahtumaan vähemmän tiedostamisen tilaan.
 
8) Pysy positiivisena riippumatta siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Negatiivisuus kuluttaa elämänvoimaasi ja heikentää kokonaisjärjestelmääsi, mikä heikentää kykyäsi selviytyä siitä, mitä koet.
 
9) Luota itseesi kaikissa asioissa ja ota vastuu kaikista asioista. Irrottaudu riippuvuudesta kaikkiin järjestelmiin, ryhmiin tai instituutioihin. Irrottaudu massa-ajattelumekanismeista, jotka syöttävät itseään energiallasi. Loismaisia elämän käsikirjoituksia on kaikkialla. Pysymällä hereillä pystyt astumaan niistä sivuun ja kirjoittamaan oman käsikirjoituksesi. Yhteistyön tekeminen toisten kanssa ei ole sama asia kuin riippuvuus suhteissa, mikä pitää massa-ajattelumekanismien orjana.
 
10) Yhdisty usein luontoon. Luonto on yhdenmukainen universaalien lakien kanssa. Kun kommunikoimme luonnon kanssa ja harmonisoidumme sen ydinolemukseen, yhdistämme mielemme ja henkemme. Ykseystietoisuus on oleellinen viidennen ulottuvuuden aikajanoilla olemisessa.
 
11) Ole valmistautunut, pidä asiasi aina järjestyksessä. Salli loppuunsaattamiset. Pidä tietoisuudessa, että jokainen hyvästijättö voi olla viimeisesi. Ole valmis kaikkien osalta ja halukas joka hetki päästämään irti kaikesta, mitä olet ja mitä tiedät. Ole valmis syleilemään tuntematonta. Muutos on elämän luonne. Kun olet läsnä, hereillä ja tietoinen, aloitat ja saatat loppuun joka hetki nuhteettomasti eikä ole keskeneräisiä asioita.
 
12) Avaudu uudelle. Salli itsesi herätä uuteen maailmaan joka päivä. Tämä tekee paljon helpommaksi päästä eroon vanhoista ajattelutavoista ja keksiä itsensä uudestaan. Et ole menneisyys eikä menneisyys sido sinua.
 
13) Syleile vapautta. Älä anna voimaasi orjuuttaville ajatusmuodoille. Jos jokin tilanne ei palvele sinun korkeinta parastasi, se ei palvele toisten korkeinta parasta.
 
14) Tule oman elämäsi salapoliisiksi tiedostaaksesi vanhoja malleja ja käsikirjoituksia, jotka toimivat taustalla. Kun tiedostat näitä käsikirjoituksia, visualisoi ja kirjoita ne uudelleen sellaisten valintojen mukaisesti, jotka ovat harmoniassa uusien visioidesi ja tavoitteidesi kanssa.
 
15) Tarkastele uskomuksiasi, havaintojasi ja tavoitteitasi säännöllisesti. Tee 10 halutuimman asian lista ja päivitä sitä säännöllisesti. Tämä auttaa sinua priorisoimaan ja päästämään irti vanhoista ideoista ja uskomuksista, jotka eivät enää tue korkeinta kehitystäsi ja kasvuasi.
 
16) Hengitä ja energisoi fyysinen järjestelmäsi. Tee säännöllisesti liikkeitä, jotka yhdistävät kehon, mielen ja hengen, kuten jooga ja tai chi.
 
17) Säilytä huumori kaikessa, mitä teet. Kun tunnet olevasi liikaa elämäsi unen vallassa, katsele huvittava elokuva tai näe elämäsi tapahtumat koomisesta perspektiivistä.
 
18) Meditoi ja toimi rakkaudella. Ehdoton rakkaus on korkeinta värähtelyä universumissa ja se syrjäyttää kaikki muut taajuudet.
 
19) Anna toisille se, mitä haluaisit itse saada, ja näet toiveidesi ilmentyvän kaikkialla ympärilläsi.
 
20) Ilmaise aikomukseksesi tehdä kaikkea yllämainittua ja odota ihmeitä joka päivä.
 
Lisätietoa viidenteen ulottuvuuteen pääsemisestä kirjassa "The Future is Here Now: Steps to Accessing Fifth-Dimensional Consciousness".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >