HomeViestejäDL Zeta4.5.2012 - Moniulotteisia unia, kuvakarttoja ja menneen elämän kaikuja

4.5.2012 - Moniulotteisia unia, kuvakarttoja ja menneen elämän kaikuja

MONIULOTTEISIA UNIA, KUVAKARTTOJA JA MENNEEN ELÄMÄN KAIKUJA - KEVÄÄN ENERGIAMUUTOKSET KOHENTAVAT TRANSFORMAATIOTULIA
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
4.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Transformaatiotulet palavat kuumina ja kirkkaina, kun astumme energiamuutosaikaan, mikä kiihdyttää äkillisiä muutoksia, puhdistumisia, avautumisia, täyskäännöksiä ja paljon muuta.
 
Tämä portti on täynnä kaikenlaisia tilaisuuksia, joita voidaan käyttää vain kuorimalla pois huonosti sopivat menneisyyden kerrokset, puhdistamalla ja parantamalla itsemme ja rakastamalla itseämme syventyvillä tasoilla. Tämä yhdistettynä halukkuuteen kohdata uuden ajan koittaminen järkähtämättömällä rehellisyydellä, selkeällä näkökyvyllä ja kiintymättömyydellä lopputuloksiin, mikä sallii meidän luottaa universumin jumalaiseen viisauteen, kantaa meidät saumattomasti laajentuneen tietoisuuden stratosfääriin.
 
Kosmiset vaikutukset kohentavat transformaatiotulia
 
Uusia energioita joita kimpoilee ympäri kosmosta, kiihdyttää nyt Beltaine/Samhain-portti, Wesak-täysikuu 5./6.5., vuotuinen auringonpimennys 20./21.5., osittainen kuunpimennys 4.6. (mihin sisältyy Jousimies/Kaksoset-suurristi), Venus-transiitti 5.-6.6., Ravun päiväseisaus 20./21.6. ja Uranuksen neliö Plutoon 23.-24.6.
 
Wesak-täysikuu on toinen kolmesta peräkkäisestä superkuusta, jotka alkoivat huhtikuussa. Nämä ovat todella voimakkaita tunneportaaleja, joihin sisältyy voima tuoda meidät yhteyteen syvimpien tunteidemme kanssa. Tähän sisältyy ilon ja autuuden tunteet, vanhojen tunnehaavojen traumat - kaikki tunnevuoristoratamme.
 
Vanhojen olemismallien hajoaminen
 
Vanhat olemistavat ja vanhat energiamallit hajoavat, kun kuljemme tämän ajan läpi. Koemme vuorotellen uusia voimatasoja, jotka kuljettavat meidät uusiin ja laajempiin aikajanoihin, ja aikoja jolloin tunnemme olevamme jumissa syvemmin kuin koskaan menneisyydessä. Tämä tunne syvemmästä juurtumisesta entisiin energioihin on vain sivutuote uudesta tietoisuudestamme, mikä sallii meidän kokea ja havaita uusin tavoin. Tavallaan astumme tähän aikaan syntyäksemme uudelleen omaan elämäämme vastaheränneenä empaattisena ja psyykkisenä olentona, joka vetää ensimmäisen hengenvetonsa polttavassa valossa, mikä palaa läpi menneisyyden ja polttaa sen tuhkaksi katseemme alla. Tämän kaiken entisen tuhka lannoittaa uusia energiakenttiä.
 
Moniulotteisia unia ja kuvakarttoja
 
Tänä aikana meille ei ole tavatonta herätä unistamme havaiten, että olemme tuoneet mukanamme kysymyksiä, jotka puhuvat olemuksemme ytimelle. Niiden tuomat vastaukset luovat laajan vaikutuspiirin tulevaisuuteemme.
 
Jos olemme suhteessa, kysymme ehkä, haluammeko viettää elämämme tämän ihmisen kanssa. Jos meillä on terveysongelmia, kysymme ehkä, olemmeko valmis lopettamaan nykyelämämme vai onko meillä enemmän annettavaa tällä aikajanalla. Havaitsemme ehkä huomiomme kiinnittyvän kriittisiin kohtiin, missä valitsimme jonkin suunnan toisen sijasta, ja kysymme itseltämme, mitä jos olisimme valinneet toisin. Näiden kysymysten ei ole tarkoitus varjostaa meitä itse-epäilyllä, vaan sen sijaan antaa kysymyksiä auttamaan meitä heräämisessä aiemmin huomaamattomiin mahdollisuuksiin, mikä auttaa meitä muotoilemaan henkisen etsintämme seuraavan vaiheen.
 
Moniulotteiset tai monikerroksiset unet pitävät sisällään viestejä päivittäiseen elämäämme, mutta puhuvat myös olemuksemme toisille tasoille ja antavat välähdyksiä portaaleista ja porteista, jotka sisältävät "kuvakarttoja", mitkä on koodattu sisimmän olemuksemme symboleilla. Keskittymällä näihin sisäisiin karttoihin pystymme astumaan sen jokapäiväisen elämän liiman ohi, joka sitoo meidät karmauusintoihin ja pitää meidät syklisessä ja mallinnetussa olemisessa.
 
Menneen elämän kaikuja ja tietoisuustapaamisia ystävien kanssa toisesta ajasta
 
Tietoisuustapaamiset toisten kanssa ovat tämän ajan suuntaviitta. Tapaamme ehkä unissa tai valvetietoisuudessa niitä, jotka voivat auttaa meitä saattamaan loppuun keskeneräisiä asioita. Korkeampi itsemme järjestää näitä tapaamisia, jotta se voi puhua meille olemuksemme piirteistä, joita ehkä pidämme "rannalla" tai joihin meillä ei yksinkertaisesti ole kosketusta.
 
Tänä aikana voimme saada myös kuvia "muistoista", jotka eivät ole nykyelämästämme. Tapaamme ehkä toisia, jotka ovat uusia meille, mutta näyttävät hyvin tutuilta, tai katsomme pitkäaikaisen ystävän kasvoja ja näemme niiden muuttuvan ystävän kasvoiksi toisesta elämästä. Menneen elämän vaikutuksista tulee voimakkaita, kun verhot ulottuvuuksien välillä ohenevat. Tunnemme ehkä vetoa harrastamaan uutta taidemuotoa tai kehittämään taitoa, mitä emme tienneet itsellämme olevan. Ajankohtainen portti voimistaa kaikkea, mitä sisällämme on, ja korostaa tietoisuuttamme toisista aikajanoista, mikä sallii suuremman kommunikoinnin ja jakamisen toisen "itsejemme" kanssa.
 
Toivota tervetulleeksi muutos ja odota odottamatonta
 
Ainoa varma asia nyt on tämän siirtymän ennustamattomuus. Muutos, mullistus ja äkilliset vaihtumiset ovat tulevien viikkojen sääntö.
 
Vaikka nopea ja jatkuva muutos voi olla huolestuttavaa, sen voidaan myös luottaa antavan meille vihkimyksen uusiin aikajanoihin, jotka tuovat meidät syvempään kommunikointiin korkeamman itsemme kanssa. Tänä aikana meille esitellään tilaisuuksia valita rakkaus syvemmällä tasolla (alkaen itsestämme), syleillä varjoamme, parantaa fyysinen kehomme ja pyhä haavamme sekä avautua laajoihin aikajanoihin ja niitä seuraaviin seikkailuihin ja tilaisuuksiin. Vanhat energiat jotka ovat pidätelleet meitä, hajoavat, kun astumme uuteen stratosfääriin omassa olemuksessamme.
 
Haasteet antavat siivet kehittymismatkallemme
 
Pystymme paremmin astumaan syvempiin paikkoihin itsessämme tänä transformaatioaikana. Haasteita lymyää horisontissa, mutta ole vakuuttunut siitä, että mitä tahansa esteitä esittäytyykin tänä aikana, ne on koodattu ohjeilla näyttämään meille, miten voimme muuttaa ne kehittymisemme siiviksi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >