HomeViestejäDL Zeta26.2.2012 - Avautuminen latauksille unitilassa ja valvetietoisuudessa

26.2.2012 - Avautuminen latauksille unitilassa ja valvetietoisuudessa

AVAUTUMINEN LATAUKSILLE UNITILASSA JA VALVETIETOISUUDESSA
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
Julkaistu 26.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun siirrymme uuteen aikaan maaplaneetalla, monet saavat uusia tietoisuuslatauksia. Toisinaan näitä saapuu unissa ja toisinaan valvetietoisuudessa.
 
Näiden latausten aikana voit saada kuvia projekteista, joihin ryhdyt, tai tutkimusalueita jotka tuovat sinut suurempaan itsesi oivaltamiseen. Monia teistä jotka olette käyttäneet intuitiivisia kykyjä ja omaksuneet tietoa ja viisautta opettajiltanne, pyydetään nyt astumaan esiin opettajina ja johtajina niille, jotka ovat muutaman askeleen teidän perässänne.
 
Toiset lataukset voivat tuoda tietoisuutta aspekteistasi, jotka tarvitsevat parannusta. Kun otat itsesi parantamisen askelia kaikilla tasoilla, saat suuremman pääsyn viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen. Parantumattomat osasi palvelevat usein portinvartijoina, jotka tukkivat tien kehittyneeseen tietoisuuteen. Tämä on suunniteltu suojelemaan ja auttamaan sinua, ei pidättelemään. Tämä on vastaavaa kuin säännöt, jotka määräävät nuorta kuljettajaa. Ajaminen vaatii tarvittavien taitojen ja tiesääntöjen oppimista.
 
Oivalluksen ja synkronismin hetket valvetietoisuudessa
 
Vaikka monet lataukset tulevat unitilassa, voit myös havaita valvetietoisuudessasi hetkiä, jolloin saat spontaanisti informaatiota. Nämä valvelataukset tulevat useimmiten hetkillä, jolloin olet hyvin uppoutuneena johonkin, mikä tuo sinulle iloa ja näin tuo sinut lähempään resonanssiin henkesi ja korkeamman itsesi kanssa. Esimerkkejä ovat taide, kirjoittaminen, tanssi, meditointi, jooga, tai chi, kävely luonnossa, musiikin kuunteleminen - periaatteessa mikä ajankohta tahansa, jolloin astut lineaarisesta ajasta ajattomuuteen.
 
Unityö auttaa sinua muistamaan henkiset lataukset
 
Usein kohtaat ladatun informaation ensin unitilassa ja unohdat yksityiskohdat herätessä. Unien muistiinkirjoittaminen auttaa sinua muistamaan henkiset lataukset johdonmukaisemmin.
 
Vaikket muistaisikaan unilatausta herätessä, se voi palata mieleesi myöhemmin. Tätä tapahtuu usein silloin, kun kohtaat jotain sellaista valvetodellisuudessasi, mikä laukaisee muiston unilatauksesta ja yllyttää sinua muistamaan informaation. Nämä spontaanit muistot ovat todellisia ahaa-elämyksiä, silloin kun saavutat kristallinkirkkaan oivalluksen ja inspiraation.
 
Henkisten latausten mukaan toimiminen
 
Varmista, että toimit näiden saamiesi latausten mukaisesti. Tämä informaatio on kultaa, koska se valaisee matkasi seuraavaa askelta. Kun luotat ja uskot henkisiin latauksiin, niin resursseja ja synkronismia tulee toteuttamaan nämä visiot. Tämä on taian ja ihmeiden ydinolemus.
 
Ote kirjasta "The Future is Here Now: Steps to Accessing Fifth-Dimensional Consciousness"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >