HomeViestejäDL Zeta10.2.2012 - Valotyöntekijät ja ylösnousemusaikajanat

10.2.2012 - Valotyöntekijät ja ylösnousemusaikajanat

VALOTYÖNTEKIJÄT JA YLÖSNOUSEMUSAIKAJANAT
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
Julkaistu 10.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänä nopean muutoksen ja uusien mahdollisuuksien aikana monet valotyöntekijät ovat siirtyneet kehittyneille aikajanoille, jotka perustuvat ykseyden, ylösnousemuksen, palvelemisen ja transformaation teemoille. Mitä laajempi aikajana, sitä laajempia identiteettivaihtoehtoja on käytössä. Vaihdettuasi palvelemisaikajanalle saatat nähdä itsesi maailmanpalvelijana, elämänvalmentajana, intuitiivisena, shamaanina, henkisenä kirjailijana, visionäärinä, henkisenä näkijänä ja paljon muuta.
 
Aina kuin omaksumme uuden identiteetin, alamme nähdä maailman tämän uuden roolin silmillä. Tämä uusi maailman näkemistapa edustaa uutta persoonallisuusfokusta. Kaikkia tapahtumia, mahdollisuuksia ja päätöksiä tutkitaan persoonafokuksen ja sen tarpeiden, mieltymyksien, valintojen ja tavoitteiden kautta. Henkisen transformaation aikana identiteettisi ja fokuksesi saattaa vaihtua nopeasti ja odottamatta. Sellaisten identiteetin kvanttihyppyjen navigoiminen vaatii suuren määrän tietoisuutta ja henkilökohtaista mestaruutta, koska merkittävät muutokset voivat aiheuttaa identiteetin menettämistunteita. Tämä voi olla vaikeaa, jos emme ole tiukasti maadoittunut voimakkaaseen tunteeseen koko itsestämme ja henkisestä tarkoituksestamme.
 
Fokusitsen luonne
 
Tässä kohtaa on hyödyllistä tarkastella yksityiskohtaisemmin fokusitsen luonnetta ymmärtääkseen sen tärkeän rooli jokapäiväisessä elämässämme. Jokaisen ihmisen tietoisuudessa on joka hetki jokin fokusitse, joka ohjaa huomion ja energian virtaa elämässä. Tämä fokusitse on yhtä kuin ego. Sen tehtävänä on auttaa meitä navigoimaan maatasolla ja liikkumaan monien kokemusmaailmojen läpi. Jumalaisen suunnitelman mukaan fokusitse palvelee suodattimina ja vetää kokemuksia, joita tarvitaan tuolla hetkellä oppimista ja kasvamista varten. Ihannetapauksessa yksilöllä on monta fokusitseä elämän aikana. Riippuen tietoisuustasostaan yksilö on tietoinen fokusitsen vaihtumisesta tai sitten ei, vaikka hän luultavasti tiedostaa elämässään aikajaksot, joissa on selvästi erilainen tuntu. Kun elämänoppitunnit ovat valmiina, vanha fokusitse luopuu asemastaan toiselle fokusitselle, joka pystyy paremmin toteuttamaan uudet oppimistavoitteet.
 
Fokusitse jolla on liikaa valtaa, heikentää kasvua
 
Aina kun yksilö samaistuu liikaa fokusitseensä, tuo itse alkaa saada paljon valtaa elämässä. Liiallinen samaistuminen siihen on väärinkäsitys. Tämä tilanne tapahtuu usein, silloin kun yksilö samaistuu lähes yksinomaan aineelliseen todellisuuteen. Toisin sanoen, hän on sulkenut henkiyhteytensä ja alkaa uskoa, että hänen fyysisten aistiensa kokemukset ovat kaikki, mitä on.
 
Silloin kun fokusitsestä tulee liian voimakas, se voi alkaa heikentää kasvua kieltäytymällä sallimasta mitään, mikä uhkaa sen valtaa. Tyrannimaisen diktaattorin tapaan se lannistaa jokaisen uuden ajatuksen tai idean, mikä voisi johtaa sen "heittämiseen yli laidan".
 
Sitä vastoin fokusitse joka tunnistaa vaikutusvaltansa luovuttamisen merkityksen uudelle fokusitselle, on aulis työskentelemään kaikkein korkeimmaksi hyväksi. Valaistunut fokusitse pystyy olemaan voima rauhan saamisessa maailmaan.
 
Uuden itsen viisauden salliminen loistaa läpi
 
Kun siirryt pidemmälle identiteettimuutokseen, saat kuvia uudesta itsestäsi unissa. Voit myös pyytää henkiopastustasi tuomaan sinulle tietoisia kuvia ja lähikuvia uuden identiteettisi alueilta, jotka jäävät epäselviksi. Silloin kun sallit uuden fokusitsesi viisauden loistaa läpi, löydät uusia merkitys- ja tarkoitustasoja johtamaan sinut helposti ja vaivattomasti olemisesi seuraavaan vaiheeseen.
 
Ote kirjasta "Timeline and Identity Shifts: the New Science of Reality Creation".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >