HomeViestejäDL Zeta2.4.2011 - "Taian" tekeminen aikajanamuutoksilla

2.4.2011 - "Taian" tekeminen aikajanamuutoksilla

"TAIAN" TEKEMINEN AIKAJANAMUUTOKSILLA

Kirjoittanut DL Zeta (lightworkers.org)
2.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Aikajanamuutokset eivät ole todellisuudessa taianomaisia, vaikka ne ehkä näyttävät tekevän taikaa, kun niitä käytetään työkaluna jokapäiväisen todellisuuden navigoimisessa.

Aikajanamuutokset ovat mahdollisia niiden äärettömien mahdollisten todellisuussäikeiden välillä, joita "kehrää" jokaisen ihmisen nykyinen todellisuussäie. Nämä mahdollisuudet ovat vaihtoehtoisia todellisuuksia, jotka "ovat jo olemassa" energeettisesti. Pystymme aktivoimaan vaihtoehtoisen säikeen fyysiseen todellisuuteemme ja alkamaan kulkea tätä säiettä pitkin, tiedostamisen, aikomuksen, keskittymisen ja toiminnan kautta.

Käyttämällä tätä prosessia todellisuuden luomiseen pystytte silmäilemään niitä mahdollisia todellisuussäikeitä, jotka ovat ulottuvilla kussakin hetkessä, valitsemaan säikeen, mikä on eniten harmoniassa halutun lopputuloksen kanssa, ja vaihtamaan tälle uudelle elämänraiteelle.

Merkkejä siitä, ettei nykyinen aikajananne toimi

Aikajanamuutosprosessin käyttäminen on yksi tapa astua yli vanhoista tavoista luoda ja kokea todellisuutta. Ei tarvitse jatkaa sinnikkäästi ilottomalla ja epätyydyttävällä aikajanalla vuosikymmeniä yrittäen muuttaa todellisuutta, joka pysyy tiukasti paikallaan. Ei tarvitse uida jatkuvaa esteiden aaltoa vastaan käsittääkseen niiden sisältämän vision. Itse asiassa, jos tämä on kokemanne todellisuus, on aika pysähtyä ja arvioida uudelleen kurssi, mitä seuraatte. Polku täynnä jatkuvia esteitä on merkki, että on aika vaihtaa uudelle aikajanalle, missä valitsemanne todellisuudet tapahtuvat.

Olemassa olevien todellisuussäikeiden muutosyritys on ajan ja resurssien haaskausta

Olemme sanoneet, että te ette voi oikeastaan muuttaa tietyn todellisuussäikeen luonnetta. Nyt kerromme teille, miksi ei ole parhaan etunne mukaista edes yrittää tuon säikeen muuttamista. Vaaditaan uskomaton määrä elämänvoimaenergiaa ja ponnistelua yrittää muuttaa "mitä on". Voisimme verrata tätä ajattelutapaa ihmiseen, joka ostaa korkean pilvenpiirtäjän, jotta hän voi repiä sen alas rakentaakseen autopikapesun sen tilalle. Vaikka tämä voi olla mahdollista, niin jos on rajallisesti aikaa, energiaa ja resursseja, tuskin se kannattaa laajemmalla ajattelutavalla. Universumi tukee aina yksinkertaisinta ja tehokkainta toimintasuuntaa joka tilanteessa. Universumin luonnollista virtaa vastaan kulkeminen on kuluttavaa ja se ei ole harmoniassa sielun korkeimman tarkoituksen kanssa. Ylläolevassa tapauksessa yksinkertaisin suunta olisi joko ostaa olemassa oleva pikapesu tai rakentaa uusi tyhjälle tontille.

Toinen analogia voisi olla yritys saada elokuvateatteria näyttämään eri elokuva, mitä se näyttää tuona iltana, kun voisi mennä sinne, missä haluttua elokuvaa esitetään parhaillaan. Kumpikin kuvaavamme tilanne kuulostaa absurdilta, kuitenkin ihmiset yrittävät muuttaa todellisuutta koko ajan. Jos voisitte valjastaa kaiken sen energian, mitä käytätte olemassa olevan juonen muuttamiseen tietyissä todellisuussäikeissä, tuo energia antaisi käyttövoiman maailmalle! Se on valtavaa ajan, energian ja resurssien haaskausta ja kuitenkin sitä tehdään koko ajan.

Yritys muuttaa olemassa oleva todellisuussäie on kuin betonin siirtelemistä ympäriinsä. Kirjaimellisesti. Kun todellisuus on olemassa, siitä tulee konkreettinen eikä sitä voi liikuttaa ja muuttaa. Energianäkökulmasta yritys muuttaa olemassa olevaa todellisuussäie sitoo teidät vahvemmin kuin koskaan siihen todellisuuteen, mitä yritätte muuttaa. Jos esimerkiksi olette kirjoittaja, jotka haluaa tulla bestseller-kirjailijaksi, niin murjottamalla ja valittamalla hukattuja tilaisuuksia, kirjoittajan kramppia, huonoa tuuria jne. sidotte itsenne vain sen onnettoman kirjoittajan todellisuussäikeeseen, joka pyrkii tulemaan menestyskirjailijaksi, muttei koskaan tule. Historia on täynnä esimerkkejä ihmisistä, jotka yrittivät onnistumatta muuttaa nykytodellisuussäiettään sen sijaan, että olisivat vain vaihtaneet uuteen todellisuussäikeeseen.

Yllä kuvattu kirjailija voi valita sen sijaan käyttävänsä aikajanan muutosmenetelmää hiljentäen vain mielensä ja silmäillen mahdollisuuskenttäänsä löytääkseen aikajanan, missä hän on menestyskirjailija. Kun hän on valinnut tämän aikajanan, hän kuuntelee sisältä ja pysyy valppaana, mitä askelia otetaan tämän aikajanan toteutumiseksi täysin. Valmius toimia on avain tähän aikajanavaihdosmenetelmään. Kirjailijamme joka tekee vaihdoksen, saattaa tuntea vetoa tiettyjen askelten ottamiseen, mikä voisi johtaa tapaamiseen jonkun sellaisen kanssa, joka organisoi lahjakkaiden kirjoittajien ryhmää ja joka voi auttaa häntä kohti menestymistä, tai hän voi tavata jonkun, jolla on kustantajaystävä - tai mitä tahansa muita synkronistisia tilanteita.

Synkronismi on vain tienviittoja, jotka näyttävät meille, että olemme tekemässä haluamiamme muutoksia. Ne kertovat meille, että teemme asioita valitsemaamme todellisuutta kohti.

Mestaritietoisuus ja viidennen ulottuvuuden aikajanat

Aikajanamuutokset ovat henkisen mestaruuden tärkeä tekijä, koska ne perustuvat siihen lähtökohtaan, että ennemminkin valitaan oma todellisuus sen muuttamisyrityksen sijasta. Mestari hyväksyy, että haluttu todellisuussäie on jo olemassa omassa paikassaan tai postinumerossaan tietoisuudessa. Hän ymmärtää, että tämän säikeen aktivoiminen on valinta- ja aktivointikysymys. Tähän prosessiin liittyy kiintymättömän tarkkailijan asenne, joka ei toimi epätoivosta tai tarpeesta, vaan sisäisestä tietämisestä ja päättäväisyydestä.

Mestaritietoisuus ei jätä sijaa epäilylle. Vapautuakseen epäilystä ollaan vahvana siinä sisäisessä tietämyksessä, että haluttu todellisuussäie on jo olemassa ja se voidaan aktivoida. Tämä ei merkitse, että aina tiedetään, miten ja milloin halutut todellisuudet ilmentyvät. Kun otetaan askelia universumin luonteen ja toiminnan tutkimiseksi ja ymmärtämiseksi, saadaan suoraa tietoa siitä, miten ilmennetään aikajanamuutosten kautta. Tämä tieto perustuu sisäisten tasojen kokemukseen. Sisäisten tasojen tieto yhdistettynä päättäväisyyteen, henkiseen harmoniaan ja valmiuteen toimia ovat voimakas eliksiiri, mikä tekee kaikesta mahdollista.

Henkinen mestari ei tarvitse "takuita"

Ne jotka tarvitsevat takuita siitä, että kaikki selviää, jos he ottavat tiettyjä askelia, toimivat edelleen epäilystä. Epäily sitoo meidät todellisuuksiin, missä halutut todellisuudet ovat ulottumattomissamme. Luottamuksen on pitkään ajateltu olevan ilmentämisetu ja se on hyödyllinen tietyissä tilanteissa. Kuitenkin astuessamme tähän uuteen aikaan, jolloin henkinen mestaruus on paremmin ulottuvilla kuin koskaan ennen, meitä pyydetään siirtymään sokean luottamuksen ja uskon yli sisäisen tietämisen paikkaan.

Luottamus perustuu jonkin toivomiseen ja pyytämiseen eikä kumpikaan ole henkisen mestarin tapa. Luottamus ja epäily jättävät avoimeksi sen oven, etteivät valitut todellisuudet ehkä ilmenny. Mestari astuu jokaiseen uuteen hetkeen tietäen, että hän jatkaa sinnikkäästi itseensä luottaen, päättäväisenä ja sallien, kunnes haluttu todellisuus ilmentyy.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >