HomeViestejäDoreen Virtue17.4.2015 - Se ei ole mielikuvitusta - energia on erittäin intensiivistä nyt

17.4.2015 - Se ei ole mielikuvitusta - energia on erittäin intensiivistä nyt

SE EI OLE MIELIKUVITUSTA – ENERGIA ON ERITTÄIN INTENSIIVISTÄ NYT
 
Kirjoittanut Doreen Virtue (www.AngelTherapy.com)
17.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Se ei ole mielikuvitusta – energia ON todella intensiivistä tällä hetkellä. Melkein kaikki tuntevat sen, erityisesti ne jotka ovat erityisherkkiä energialle.
 
Sinusta ehkä tuntuu, että sinua työnnetään yli rajojesi ja sinulla on paljon tehtäviä tai ongelmia työstettävänä samanaikaisesti. Tuntuu siltä, että kaikki haluaa huomiosi. Olet ehkä myös väsynyt ilman mitään lääketieteellistä syytä, et ikään kuin saa tarpeeksi unta. Niinpä kehosi ei näytä tekevän yhteistyötä, kun sinua kutsutaan kulkemaan nopeammin. Tämä on kaikki osa tärkeää ja positiivista energiamuutosta, mikä alkoi maaliskuun lopussa.
 
Enkelit sanovat, että olemme kollektiivisesti ja henkilökohtaisesti valmistumassa tasolta toiselle. Käytännössä tämä merkitsee, että jokin elämässäsi – suhde, asuinpaikka, työpaikka, työskentelytapa, koulutus jne. – on valmis. Tiedät, mikä se on, kun et enää siedä tuota tilannetta. Tämä on merkkisi siitä, että tämä elämäsi osa on palvellut tarkoituksensa.
 
Eteenpäinsiirtyminen voi merkitä kirjaimellista poislähtemistä tai lopettamista, mutta tämä voi olla dramaattista, joten siihen liittyy tavallisesti lempeä siirtymä johonkin uuteen. Esimerkiksi parantajatyön aloittaminen osa-aikaisesti ja oman vastaanoton rakentaminen, kunnes voi lähteä pois nykytyöstä.
 
Se voi merkitä myös tuen saamasta nykytilanteen parantamiseen sen sijaan, että on kestettävä toimimattomia ja myrkyllisiä piirteitä. Esimerkiksi terapiaan tai tukiryhmään meneminen on hyvä ajatus tällä hetkellä. Tässä uudessa energiassa emme kykene teeskentelemään onnellista, silloin kun emme ole sitä. On kyse aitona itsenään olemisesta.
 
Vaikket tuntisikaan olevasi aivan valmis, sinua pyydetään päästämään irti tavallisista tavoistasi työskennellä, yhdistyä ja elää. Sinua kutsutaan ajattelemaan mahdollisuuslaatikon ulkopuolella. Saatat siis saada viestejä jonkun uuden projektin aloittamisesta, millaista et ole koskaan ennen tehnyt. Uusi tehtävä tulee aina parantumis- ja auttamistarkoituksessa.
 
Enkelit sanovat, että olemme kollektiivisesti siirtymässä työalueella individualismista uuteen yhteistyöaikaan. Et tunne itseäsi sooloilijaksi, koska sinulla on samanmielisten kumppanien tiimi. Jokainen tuo vahvuutensa ja asiantuntemusalueensa projektiin. Koska indigosukupolvi on opettanut meille sen tärkeyttä, että luotamme intuitioomme ja olemme aito omissa tunteissamme, kumppanuudet kukoistavat nyt terveinä ja pitkäaikaisina työryhminä. Nämä kumppanuudet antavat kuulua itsestään tällä hetkellä, joten pidä silmällä avuntarjouksia tai ihmisiä, joita ilmestyy uusien ideoiden kera. Tätä ryhmähenkeä näkee myös nettisivujen joukkorahoituksessa.
 
On oleellista kuunnella kehoaan ja levätä, kun on väsynyt. Vaikket normaalisti ottaisikaan torkkuja, saatat yllättyä, että pystyt nyt tekemään sen. Seuraa sisäistä opastustasi myrkkyjen poistamiseksi ja ruokavaliosi muuttamiseksi niin, että syöt kevyttä ja terveellistä luomuruokaa.
 
Älä anna myöten paineelle kaiken tekemisestä kerralla. Universumi taipuu ja sopeutuu aikatauluusi ja rytmiisi. Myrkynpoistoon liittyy paineen aiheuttaman stressin poistaminen. Niinpä vaikka aikataulusi tuntuisikin liian täydeltä, ajan ottaminen joogaamiseen ja meditointiin on arvokas panostus. Tutkimukset odottavat, että jo puolen tunnin kevyt jooga voi alentaa stressitasoa, ja voit tehdä tämän helposti menemällä kevyille tai palauttaville joogatunneille tai seuraamalla turvallisesti jotain ilmaista kevyttä joogakurssia YouTubessa. Voit meditoida jollain ilmaisella meditaatiollani klikkaamalla kutakin arkkienkelikorttia ja katsomalla sitten sen alapuolelle www.angeltherapy.com/meet-the-angels. Ajan panostaminen joogaan ja meditointiin kannattaa, koska se antaa lisää energiaa, joten päivässä tuntuu olevan enemmän hyödyllisiä tunteja.
 
Enkelit vertaavat nykyenergioita purjeveneessä olemiseen merellä. Määränpääsi on kaunis ja matkan arvoinen, mutta sinne pääseminen voi tuntua myrskyisältä toisinaan. Enkelit neuvovat meitä pitämään kiinni aluksen keskimastosta – vertauskuva tiukasta luottamuksesta ja pysymisestä keskittyneenä rukoilemalla, meditoimalla ja itsestään huolehtimalla.
 
Jos tarvitset tukea, ystävällinen enkeliyhteisömme ja minä olemme aina käytettävissä Facebook-sivullani ja Instragramissa.
 
Olemme yhdessä kuin monta kynttilää, jotka yhdistävät valonsa tuodakseen kirkasta valoa toisillemme ja maailmalle.
 
Rakkautta,
Doreen
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >