HomeViestejäDoreen Virtue2.1.2011 - 2011 - Indigojen vuosi

2.1.2011 - 2011 - Indigojen vuosi

2011 - INDIGOJEN VUOSI

AE Mikaelia kanavoinut Doreen Virtue (spiritlibrary.com)
2.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Joka vuoden lopussa istun hiljaisuudessa ja yhdistyn mahtavan arkkienkeli Mikaelin olemukseen ja pyydän häneltä viestiä tulevalle vuodelle. Kuulen vastaukset yhtä selvästi, kuin keskustelisin viisaan opettajan kanssa. Tunnen arkkienkeli Mikaelin olevan kovaäänisin ja selkein enkeli kaikista.

Nauhoitin viestin videoksi, jonka olen lähettänyt YouTubeen, jos haluatte kuunnella tai katsella sen siellä. (http://spiritlibrary.com/videos/doreen-virtue/doreen-virtue-2011-archangel-michael-channeling)

Tässä on yhteenveto keskustelusta.

Arkkienkeli Mikael välittää teemoja ja viestejä jokaisesta vuodesta, tavallisesti liittyen siihen, mitä hän opastaa meitä työstämään.

* Indigot astuvat ulos mukavuusalueeltaan ja ottavat tärkeän johtajaroolin. Indigot ovat vahvatahtoisia yksilöjä, jotka ovat erittäin herkkiä energioille. Indigoilla on tarkka mittari siitä, onko joku rehellinen vai ei, koska heillä on sisäinen totuudenpaljastin. Ja indigot luottavat siihen, mitä tuntevat. Onneksi olkoon indigot: 2011 on teidän vuotenne!

* 2011 tukee erittäin hyvin uran vaihtoa, erityisesti niillä jotka aloittavat oman liiketoiminnan. Hän sanoi, että maailmantalous jatkaa parantumistaan.

* Hän pyysi meitä luopumaan kaikista uhriajatuksista tai -uskomuksista ja voimaannuttamaan itsemme (ja hän auttaa, jos pyytää).

* Hän sanoi, että sotatoimet kiihtyvät, ja hän pyysi niitä, joita siihen opastetaan, puhumaan ääneen ja ilmaisemaan mielipiteensä. Älkää ujostelko! Muistatteko tohtori Seussin kirjan "Horton Hears a Who" yhdestä pienestä ihmisestä, jonka ääni pelasti planeetan. Ja indigot, luotamme erityisesti, että te puhutte!

* Hän sanoi, että ympäristönsuojelu ja yhdistyminen luontoon on oleellista vuonna 2011. Hän pyysi meitä viettämään aikaa ulkona ja ryhtymään henkilökohtaisiin toimiin ympäristön auttamiseksi, kuten kierrätys, vähentäminen ja uudelleenkäyttö. Hän sanoi myös, että niillä menee hyvin vuonna 2011, joilla on ympäristöön liittyvä ura.

* Arkkienkeli Mikael korosti, että jotkut ihmiset pelkäävät, kun lähestymme vuotta 2012. Hän vakuutti minulle, että 2012 on aivan kuin Y2K: "pannukakku". Se ei ole minkään loppu. Mayat olisivat jatkaneet kalenteriaan, mutta heidät keskeytettiin odottamatta ja heidän oli lähdettävä kylistä, missä he työskentelivät tämän projektin parissa. Näemme kuitenkin niiden keskittyvän enemmän henkisyyteen tänä vuonna (kuten vuonna 1999), jotka haluavat laittaa elämänsä järjestykseen "kaiken varalta". Hän samaisti sen tilanteeseen, että suuren stressin tai pelon aikana kaikilla on toivoa tai uskoa korkeampaan voimaan. Ydin oli, että hän vetosi meitä keskittymään rakkauteen ja antamaan huolemme Jumalalle, ylösnousseille mestareille (eli Jeesukselle) ja enkeleille.

* 2011 on erittäin positiivinen vuosi valtaosalle ihmisiä, erityisesti kiinalaisen uudenvuoden jälkeen 3.2. Hän sanoi, että Tiikerin vuodella oli todella aggressiivinen vaikutus maailmaan ja uusi Jäniksen vuosi on rauhallisempi. Jäniksen vuodet ovat täynnä ahkeraa toimintaa, mikä sopii Mikaelin opastukseen, että ryhtyisimme opastuksemme mukaiseen toimintaan auttaaksemme asioissa, jotka ovat tärkeitä meille. Hän sanoi monta kertaa: "Se eksyy, joka epäröi" ja että avautuu monia tilaisuusikkunoita, joiden läpi meidän on kuljettava.

* Kaikki tapahtuu juuri niin, kuin pitäisikin, myös näennäisen negatiiviset ja tuskalliset asiat, joita olette kestäneet. Pyytäkää enkeleitänne löytämään kätketyt oppitunnit ja siunaukset jokaisesta tapahtumasta, suhteesta ja tilanteesta ja he auttavat teitä löytämään rauhaa ja ymmärrystä.

* Ennen kaikkea hän korosti, että nauttisimme tästä hetkestä - vaikka mikä olisi. Syleilkää ja hengittäkää sisään jokaisen hetken nautintoa, iloa ja jumalaista täydellisyyttä. Ja muistakaa, että voitte aina kutsua arkkienkeli Mikaelia tukemaan, rohkaisemaan, suojelemaan ja opastamaan. Hän on täysin rajaton ja voi auttaa samanaikaisesti kaikkia, jotka kutsuvat häntä.

Onnellista uutta vuotta!

Rakkaudella,
Doreen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >