HomeViestejäJonette CrowleyHuhtikuu 2010 - Konfliktin ja polarisoitumisen käsitteleminen

Huhtikuu 2010 - Konfliktin ja polarisoitumisen käsitteleminen

VIESTEJÄ MARKILTA

Kanavoinut Jonette Crowley ( www.jonettecrowley.com)
Huhtikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Konfliktin ja polarisoitumisen käsitteleminen

Kysymys: Mitä voimme tehdä auttaaksemme johtajia käsittelemään kaikki konfliktit ja kaiken polarisoitumisen?

Mark: Jos voisimme todella vastata tähän ja saisimme riittävästi tunteja, teistä kaikista tulisi kunniatohtoreita. On uskomusjärjestelmien erottelua - maailma joka perustuu eri uskomusjärjestelmiin. Uskontonne hallitsevat edelleen pelon voimalla, mutta myös positiivisella uskon voimalla. Kun lähetätte läpinäkyvyysaaltonne, lisää huonoja johtajia potkaistaan ulos ja lisää suuria johtajia valitaan. Lehdistön kyynisyys ja polarisoituminen aiheuttaa suurta vaikeutta keskitien löytämisessä. Koulutusjärjestelmiä kirjoitetaan uudelleen ruohojuuritasolta. Instituutioilla jotka luovat oman instituutionsa uudelleen, ei ole enää tukea. Saadaan selville yrityksiä, jotka kätkevät patentteja, jotteivät uudet muutokset vie niiden voittoja.

On eräs vanha sanonta Rooman ajalta: "Rooman senaattorit ovat hyviä ihmisiä, mutta senaatti on peto." Enemmän ja enemmän ihmisiä palaa sydämensä hyvyyteen. He/te kohoatte instituutioidenne raskauden yläpuolelle. Instituutiot eivät koskaan johda tietä, ne vain odottavat ihmisten muuttavan ne. Ette muuta hallituksia, yrityksiä, instituutioita tai koulutusta jättämällä ne. Pitäkää tehtävänne yritysjohtajana. Asettukaa ehdolle politiikassa. Nämä asiat voidaan muuttaa vain sisältäpäin eikä se auta, jos siirrytte ulos ja sitten heitätte kiviä ihmisiin, jotka ovat edelleen jumissa siellä.

On edelleen suuronnettomuuksia ja ne tuovat esiin parhaimman puolen ihmiskunnassa. Ihmistietoisuudessa tapahtuu suurinta muutosta, silloin kun ihmistietoisuus suree. Vuosikymmeniä sitten kun ihmiset katselivat prinsessa Dianan hautajaisia ympäri maailman, maailman tietoisuus kohosi, koska ihmiset olivat aidosti sydämessään. Kun tunnette myötätuntoa Haitin kansaa kohtaan, autatte kohottamaan tietoisuutta. Ihmiset jotka lähettävät pieniä viiden tai kymmenen dollarin lahjoituksia Punaiselle ristille, kohottavat tietoisuutta. Nähkää katastrofit tilaisuuksina tietoisuusrakenteen kohoamiseen sen sijaan, että ne ovat todiste maailmanlopusta.

On mielenkiintoista, että ihmiset taistelevat niin kovasti pitääkseen kiinni maailmasta, joka ei toimi kovin hyvin. Aionien ajan ihmiset ovat rukoilleet rauhaa, kuitenkaan ei ole rauhaa. Tämä ei ole aina upea maailma. Kun tietoisuusrakenne muuttuu, vanhat ohjelmat eivät enää toimi uudessa käyttöjärjestelmässä. Valotanssijoina tutkitte uutta käyttöjärjestelmää. Instituutiot jotka pidättelevät, eivät voi pidätellä inhimillistä kommunikointia. Internet on sosiaalisen muutoksen suurin keksintö. Elätte hyvin hämmästyttäviä aikoja. Kiitos.

Kaaos

Kysymys: Teillä on mielenkiintoisia näkemyksiä lisääntyvään kaaokseen. Selittäisittekö sitä?

Mark: Jos kuvittelette itsenne Maya-astronomiksi tuhansia vuosia sitten, voisitte aistia tulevaisuutta, ihmiskunnan tietoisuuden lineaarista kehittymistä. Auringonpilkkuja tulee ja menee, sivilisaatioita tulee ja menee, mutta tietoisuus kulkee vain ylöspäin. Voitte kartoittaa lineaarisen viivan, joka menee yhteen suuntaan, ja voitte rakentaa kalenterin sen perusteella. Tulee käännekohta, missä todellisuutta ei enää koeta lineaarisesti. Teillä on nyt reuna ja kaikki on moniulotteista, ei-yksittäistä ja ei-lineaarista. Se on paljon vastaavaa, kun katselee ilotulitusrakettien räjähtävän toisiksi ja taas toisiksi.

Ihmiskunnan ei-lineaarinen kokeminen tekee mahdottomaksi kartoittamisen tai ennustamisen. Sen sijaan että teette päätöksiä vain tällä aika-paikkatasolla, valitsette todellisuuksia moniulotteisuutenne joka tasolla. Teette noita valintoja, vaikkei pienellä sinulla ole aavistustakaan. Tämä fantastinen kaaos hajottaa kaikki aiemmat muotit. Maailmassa joka näyttää lineaariselta etenemiseltä, näitte Lähteen yksittäisenä voimana, koska ajatuksenne Lähteestä tai Jumalasta oli myös yksittäinen ja lineaarinen. Kun teistä tuli tietoinen olemassaolostanne moniulotteisissa todellisuuksissa, se minkä voitte nähdä nyt Lähteeksi, on Lähde joka hetki, universumin joka pisteessä.

Lähde "kulkee" kaiken läpi ilman suunnitelmaa, mutta sillä on joka hetki täydellinen tietoisuus. Kun tiedostaminen on täydellistä, ei tarvita suunnitelmaa. Osa kaaosta on siirtyminen lineaarisen, yksittäisen Jumalan ajatuksesta, ajatukseen kaiken eksponentiaalisesta lähteestä. Tervetuloa kaaos. Vain kiinnipitäminen sattuu.

Yksi syy siihen, että näyttää olevan kaaosta, on, että enemmän muutosta keskittyy lyhyempään aikatilaan. Kuvitelkaa olympialaisten taitoluistelijan pyörivän. Hän pyörii ensin kädet ja kenties jalka ojennettuna. Energialla on paljon tilaa ja paljon aikaa pyöriä, koska yksi pyörähdys kestää kauan. Kun hän vetää itsensä "suppuun", hän pyörii nopeammin ja nopeammin. Jokaisessa pyörähdyksessä on sama energiamäärä, mutta se tiivistynyt pienempään aikaan ja tiukempaan tilaan. Tulevina aikoina ennen vuotta 2012 ja sen jälkeen tapahtuu niin, että kaikki suuret muutokset jotka veivät vuosituhansia, tapahtuvat nyt hyvin nopeasti.

Teillä on sitten ja teillä on nyt pääsy tuohon hiljaiseen pisteeseen, jolloin kaikki pyöriminen loppuu. Kaikki luominen on spiraalia, mikä perustuu kultaiseen keskipisteeseen. Silloin kun on hiljaisuus, liike liikkuu ulottuvuuksien välillä. Hiljainen piste on kynnys kaikkiin universumeihin. Teidän ei tarvitse odottaa auringonpurkauksia tai Maya-kalentereita. Teidän ei tarvitse mennä koneeseen, joka lisää taajuutenne 8.3 megahertsiin. Ette tarvitse työkaluja, joita tarvitsitte ennen. Voitte siirtyä aikomuksenne runsaalla viisaudella tuohon hiljaiseen pisteeseen. Olette kynnyksellä, mustassa aukossa joka avaa oven 94 prosenttiin universumeista, joita ei tunneta. Älkää pelätkö pyörimistä tai vauhtia, sillä sen keskus on ovi kaikkiin mahdollisuuksiin. Kiitos.

Kristallienergia parantamisessa

Parantaminen muuttuu dramaattisesti seuraavien 20 vuoden aikana. Tällä hetkellä teidän on tehtävä parannusta toisillenne, koska teidän täytyy saada joku maksamaan teille. Perimmiltään ei ole mitään maksua, paitsi universumilta. Voitte istua omalla sohvallanne ja parantaa yhtä helposti koko maailman kuin yhden ihmisen. Perimmiltään haluaisimme teidän hylkäävän parantajan ammatin, koska parantaja etsii kuin vasara etsii naulaa niitä, jotka tarvitsevat parannusta. Olkaa parantajia nyt, mutta parantakaa enemmän kuin vain ne ihmiset, jotka voivat maksaa teille. Kiitos.

Tulevaisuuden teknologia

Kysymys: Mitä jännittäviä asioita on tulossa tulevaisuudessa teknologian alueella?

Mark: Puhumme kahdesta jännittävimmästä asiasta, jotka ovat ehkä tuntemattomia teille. Toinen on matemaattisten periaatteiden käyttäminen todistamaan, että aika kulkee takaperin. Kehitetään aistivia laitteita, jotka tietävät, että jotain tapahtuu, nanosekunti ennen tapahtumista. Se on täysin loogista ajan fysiikassa. Tällä hetkellä se on vain nanosekunti, mutta se riittää saamaan tahdistimen korjaamaan itsensä, ennen kuin se menee epäkuntoon. Kun lisää tutkimusrahaa laitetaan tähän, jonkin tietämisen ennakkoaika lisääntyy. Tällä tavalla laitteenne peilaavat itse asiassa tietoisuusälykkyyttänne. Teidän ei tarvitse pelätä sitä, mitä olette nähneet elokuvissa - että koneet ottavat hallinnan. Kokeiluja ajalla on tehty aiemmin - sen aika-paikkajatkumon vahingoksi, joka kietoo pehmeästi maan sisäänsä. On jo paljon tietoa, mikä voi käyttää aikaa parantamiseen ja hyvinvointiin.

Toinen merkittävä alue, mistä haluaisimme puhua, on fyysisyyden kristallisolurakenne. Tiedätte kaikki, että kristallit/kiteet ovat salaisuus, mikä saa tietokoneet, puhelimet ja radiot toimimaan ja kenties myös elevisiossanne on nestekidenäyttö. Nestekiteet ovat kristallia rakenteessa, mutta plasmaa tunteessa. Kristallit ovat tärkeitä, koska ne vahvistavat ja varastoivat energiaa ja niitä voidaan ohjelmoida. Syynä kristalliparannuksen toimimiseen on, että soluseinämänne ovat itse asiassa "nestekidenäyttöjä". Solujenne kristallit toimivat nyt matalammalla megahertsillä, kuin mikä antaa teille kynnyksen valaistumiseen. Siksi solunne ovat tähän saakka olleet kyvyttömiä sisältämään niitä valtavia taajuuksia, joita kohtaatte tietoisuudessanne.

Olette kaikki saavuttamassa kriittisen massan, missä ylitätte vanhan ohjelmoinnin, joka pitää teidät pienenä. Solujenne kristallirakenne reagoi korkeampiin taajuuksiin. Taas kerran, tähän tutkimukseen ei laiteta paljon rahaa, koska kulutatte kaikki rahanne syöpään. Voitte auttaa harmonisoimalla solujenne, ei ainoastaan DNA:nne, kristallirakenteen sen korkeimman kristallitaajuuden kanssa, minkä voitte saavuttaa meditoidessa, jotta voitte nousta nykyisen käyttöjärjestelmän ohjelmoinnin yläpuolelle. Aluksi tämä saa aikaan paljon kaaosta. Vain muistutukseksi teille, kaaos edeltää aina kasvua. Kaiken tämän kaaoksen ja uudelleenrakennuksen myötä alkaa ilmestyä uusi käyttöjärjestelmä (Windows ääretön.ääretön). Teette sitä nyt. Kiitos.

Vapaa/ilmainen energia


Tiedemiehenne uskovat, että tässä fyysisessä maailmassa on monia voimia. Lopulta he huomaavat, että on vain yksi voima. Se ei toimi voimana, se toimii perusperiaatteena. Se on gravitaatioperiaate. Teistä näyttää siltä, että asiat vetävät toisiaan puoleensa, mutta totuus on, että koska ne ovat jo yhtä, ne ovat jo vetäneet toisensa puoleen. Vapaa energia on enimmäkseen uuden toimintamallin tarkastelua. Ajattelijoiden täytyy toimia siitä ajatusmallista, että kaikki on todella yhteydessä ja kaikki mitä he mittaavat, ovat aika-paikkavälitystä.

Yksi ensimmäisiä vapaan energian sovelluksia on veden suolanpoisto. On jo ryhmiä, jotka työstävät tätä salaa. Tämä on itse asiassa sovellus, minkä taakse hallitukset ja yritykset voivat mennä, sen tukahduttamisen sijasta. Seuraava vapaan energian alue on jonkin sähkönkaltaisen siirto. Nykyinen sähkösiirtonne menettää paljon energiaa johdoissa. Täysin uusia käsityksiä käyttäen sähköä voidaan lähettää ilmassa, ilman johtoja ja hupenemisia. Tätäkin työstämässä on ryhmiä.

Useimmat vapaata energiaa kehittävät olivat aiemmin atlantislaisia, joten heidän ideansa tulevat spontaaneina inspiraatioina eivätkä he pysty todistamaan niitä aluksi. Vaikkette olisikaan keksijä tai tiedemies, voitte auttaa niin, että meditoidessanne tai energiatyössänne lähetätte näkymättömyys-, läpinäkyvyysaaltoa. Tämä tukee salaisuuksien paljastumista. Voitteko melkein tuntea tuon aallon, kun annamme tuon sanan?

Kuvitelkaa, jos monet useammat teistä tekisivät sitä useammin - vain tarkoituksellinen läpinäkyvyysaalto. Elätte hyvin jännittävää aikaa, mutta monia salaisuuksia on pidetty teiltä. Kyse ei ole vain hallitusten ja vaikutusvaltaisten yritysten salaisuuksista. On joitain galaktisia sivilisaatioita, jotka pitäisivät teitä pimeydessä, mutta läpinäkyvyysaallollanne vaikutatte myös niihin. Jos niillä olisi saappaat, ne alkaisivat tutista saappaissaan. Maavalo on ollut peiton alla, mutta kurkistatte tuon peiton läpi itsevarmemmin, kuin tiedätte. Korkeammat valo-olennot näkevät sen, mutta niin näkevät myös ne, jotka ovat hyötyneet teidän pitämisestä tietämättömänä. Kun luotte tätä maavaloa, lähetätte vuorostanne valoa näille pimeille, galaktisille veljillenne. Niitä ei pidä pelätä, sillä pelko heikentää teitä. Katsokaa heitä kasvoihin totuudellanne ja valo kukistaa heidät. Toteamuksessa "rakastaa jokin kuoliaaksi" on totuutta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Next >