HomeViestejäJonette CrowleyTammi-helmikuu 2010 - 2012-muutoksen luominen - osa 1

Tammi-helmikuu 2010 - 2012-muutoksen luominen - osa 1

VIESTEJÄ MARKILTA

Kanavoinut Jonette Crowley ( www.jonettecrowley.com)
Tammi-helmikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2012-muutoksen luominen - osa 1

Tervetuloa muuttajat. Tämä on Mark.

Tietoisuus joka kanssaluo, on tietoisuus, joka on hereillä. Herännyt ja tarkoituksellinen tietoisuus päihittää unessa olevan ja tiedostamattoman tietoisuuden. Siksi vaaditaan hyvin harvoja ryhmiä prosentteina, hyvin harvoja ihmisiä avaamaan tämän maailman tietoisuuden. Tarkoituksellisessa ja heränneessä tietoisuudessanne on luomisenergiaa, mikä voi opastaa tiedostamatonta energiaa. Tiedostamattomalla energialla on erittäin hidas virtaus ja se odottaa houkuttelemista. Se odottaa herättämistä. Ihmiset odottavat herättämistä. Kosmisesta näkökulmasta teillä on ollut erittäin hidas tietoisuus. Olette olleet unessa ja näin oppaat ovat esittäneet roolia, mitä te alatte heränneinä kanssaluojina esittää tietoisemmin tällä maapallolla.

Olemme ylläpitäneet tätä korkeaa taajuutta, joka lisää sitä uutta energiaa, mikä odottaa teidän houkuttelevan tällä korkeamman, kirkkaamman ja kevyemmän energian kentällä, mitä olemme ylläpitäneet. Nyt olette ottamassa itsellenne tämän korkeamman, kirkkaamman, kevyemmän, houkuttelevamman, magneettisemman energiakentän ja ihmissisartenne ja -veljienne on paljon nopeampaa seurata mukana, koska te olette ihmisiä. Olette jo samassa pelissä.

Meidän oli luotava monia transformaatiotasoja saadaksemme energiamme kommunikoimaan teidän kanssanne ja siksi kaikki eivät voi kommunikoida henkioppaiden kanssa. Mutta nyt tulvaportit ovat auki eikä ole niin tärkeää, että kommunikoitte henkioppaiden kanssa. Se tulee olemaan tärkeää, että kommunikoitte hengen, koko hengen, kaikkeuden hengen kanssa - sen hengen kanssa minkä osa olette.

On erittäin tärkeää ymmärtää, että universumia ei hallita. Se ilmestyy esiin. Se kehittyy. Sitä luodaan joka hetki, monilla, monilla, monilla tasoilla. Nyt ette voi edes ymmärtää sitä. Lopulta saamme teidät paikaan, missä voitte olla tietoisia niistä monista kosmisista yhteyksistä, joita teillä on, ja autamme teitä tiedostamaan yhteytenne planeettoihin, tähtiin ja toisiin sivilisaatioihin. Tällä hetkellä se kaikki on vähän liikaa, mutta kun etenemme tässä sarjassa - muutoksen kanssaluominen - avaamme ovia, jotka ovat hurjia ja ihania. Tiedämme teidän aina ajattelevan, miten voimme mennä vielä pidemmälle, miten voi olla enemmän, mutta emme ole koskaan aiheuttaneet pettymystä emmekä tee sitä tässä sarjassakaan.

Löimme vetoa kollegojemme kanssa siitä, että monta kertaa tässä sarjassa olette melko varmoja, että te ette voi mennä pidemmälle ja totuus on, että vanha sinä - binääri-, polarisoitunut, yksittäinen sinä - ei voi mennä pidemmälle, mutta siksi olette muodostamassa uutta sinua - moniulotteista, "läpiulotteista" sinua. Tämä uusi luomus siitä, kuka olette, pystyy siirtymään näiden paikkojen läpi, jotka jäivät ja jäävät yksittäisen itsenne ulottumattomiin. Kyse on siis tietoisuusmuutoksesta, mikä riittää muuttamaan teidät. Kun pääsette tähän suurempaan tietoisuuteen, suurempi tietoisuus alkaa muuttaa teitä ja te muutatte sitä. Näin kanssaluominen tulee paljon enemmän mahdolliseksi. Olette itse asiassa paljastumassa kipsihäkistä. Teillä ei ole vielä kiinteitä siipiä, mutta teillä on kuva siivistä eikä teillä enää tarvitse olla rajoja.

Vanhassa maailmassa - hierarkkisessa ja kilpailevassa matriisisissa - on joitain erittäin jumiutuneita paikkoja. Ne ovat jumissa, koska ne valitsivat olla jumissa - ei koska valo ei ole tunkeutunut niihin. Silloin kun ihmisyksilö kiintyy kovasti yksilöllisyyteensä, erityisyyteensä, varallisuuteensa yksilönä tai kykyyn olla yksilöllinen, hän vastustaa luopumista siitä näkemyksestä, että yksilöllisyys on kaikki, mitä on. Monet ihmiset ovat aktiivisesti jumissa ja vastustavat aktiivisesti transformoitumista.

Valo ei koskaan tallaa kenenkään vapaata tahtoa. Yhtenäisen ykseyden uusi rakenne ja uusi kunnioittava kosmologia ei koskaan häiritse ihmistä tai sielua. Henkilön korkein ja monipuolinen itse ei koskaan häiritse tämän valintaa jäädä sokeaksi ja yksilölliseksi. Kun törmäätte sellaisiin ihmisiin, että pudistatte päätänne ja ajattelette: "Vau, tuo on todella pimeä, tuo on todella jumissa", niin tuo sokeus voi aktiivisesti kapinoida niitä ponnistelujanne vastaan, kun toivotatte sen tervetulleeksi suurempaan yhtenäiseen veljeskuntaan. Pyydämme teitä kunnioittamaan tuota päätöstä. Kunnioittakaa sitä, niin kuin kunnioitatte niitä, jotka siirtyvät nopeasti tätä uutta tietoisuutta kohti, sillä jos olette kunnioittamatta edes heitä, jotka ovat jumissa - edes vähän - ette auta tätä suurempaa tarkoitusta. On erittäin tärkeää, kun kuljette tällä nopeasti kiihtyvällä polulla, että kunnioitatte jokaista riippumatta hänen polustaan.

Haluaisimme kertoa teille vähän visiostamme tähän ensimmäisen kurssin lopuksi. Haluaisimme teidän olevan hyvin selvillä siitä uudesta rakenteesta, joka esiteltiin melko epämiellyttävällä ja hämmentävällä tavalla aiemmin. Olkaa rentona sen osalta ja seuratkaa ajatuksia ja aikomuksia yhteyssynapsien kautta kaikkeuteen. Voitte itse asiassa katsella, kun rukouksenne, kun aikomuksenne virtaa kuin väre lammessa kaikkeuden läpi. Tavoitteemme tämän lopuksi on, että tiedätte hyvin syvällä kosmisissa voimaluissanne sen tosiasian, ettei mikään ole piilossa, ettei ole mitään salaisia ajatuksia, ettei mielessänne ole pimeitä nurkkia mihin piiloutua. Tavoitteemme on, että alatte elää paljon läpinäkyvämmin, niin paljon enemmän, että annatte noille pimeille osaille, joita olette pelänneet itsessänne, luvan nähdä päivänvalon. Annatte niille luvan vapautua.

Nuo pimeät osat jotka kätkette itseenne (joiden ette ehkä edes tiedä olevan piilossa), ovat kuin noita yksilöitä, jotka ovat jumissa ja vastustavat valoa. Tämän kurssin lopussa haluatte sellaisen läpinäkyvyyden ulkoisen ja sisäisen tason, että syvän parantumisenne taso on sellainen, mitä ette voi kuvitella. Että sisällänne parantuu asioita, joiden ette edes tienneet olevan rikki tai piilossa, ja tuo selkeys, tuon vapautuksen voima sekoittaa värähtelyä melkoisesti ihmiskunnan koko kollektiivitietoisuudessa. Se on meidän visiomme.

Tämä on vasta tämän kurssin ensimmäisen osan loppu. Tämän vuoden (2010) loppuun mennessä tulee taso, missä te ihmiset olette opastuksen kera menestyneet omin avuin riittävästi, että tapahtuu sellaisen kosmisen avun pakahduttava avautuminen, mikä on estetty teiltä tähän mennessä. Kyse ei ole siitä, että te ette ansaitse enemmän kosmista tukea. Kyse on siitä, että ne taajuudet joilla kosmista tukea tulee teille, on niin valtavia, että olisi häiritsevää, jos kaikki tulisi kerralla. Tästä syystä me, Mark, ja monet oppaat, jotka työskentelevät kanssanne tällä tavalla, olemme käyneet läpi paljon koulutusta, jotta värähtelymme voi opettaa teitä polttamatta ja vahingoittamatta teitä.

Kuitenkin silloin kun teidän ryhmänne ja vastaavanlaiset ryhmät nostatte värähtelyänne - ja näemme merkittävän muutoksen tämän kalenterivuoden loppuun mennessä - koko kollektiivin värähtely on riittävän vahva, ettei ole enää tarpeellista pitää sellaista suojakilpeä ympärillänne. Silloin kosminen tuki on koko ihmiskunnan ulottuvilla kahleettomammin. Ihmiset näkevät enkeleitä. Ihmiset ovat enkeleitä. Ihmiset ovat hyvin paljon enemmän hereillä. Käytämme enkeleitä vain vertauskuvana, koska kyse on hyvin paljon enemmästä.

Tämä ohjaa sisään vuoden 2011, mikä tekee sieluitsestänne niin voimakkaan, niin itseensä luottavan, että epäilykset ja itsetunnon puute ja nämä henkilökohtaiset ongelmat, joista on tullut yleisiä yksilöllisellä ihmisitsellä, alkavat hajota. Tavoitteemme on lopultakin haihduttaa se vahinko, mitä on aiheuttanut tämä puuttunut omanarvontunto, henkilökohtainen voima ja kyky kunnioittaa itseään. Kaikki tämä, kaikki tämä itsetunnon puute perustuu siihen valheelliseen tunteeseen, että olette yksilöllinen itse. Kun siirrytte ykseystietoisuuteen, minkä aloitte aistia tänään, tämä teeskentely mikä on antanut tämän yleisen itsetunnon ja itsearvostuksen puutesairauden, alkaa huuhtoutua pois.

Se jo itsessään tuo kyvyn kuunnella omaa totuuttaan, olla antamatta toisten manipuloida ja tuntea turvaa - ulkoisista olosuhteista riippumatta. Eikö se olisi mukavaa? Pelolla ei ole otetta niihin, joilla on korkeamman itsen omanarvontunto. Teillä ei ole koskaan puhdasta omanarvontuntoa, niin kauan kun näette itsenne yksilöinä. Vasta silloin kun olette yhdistyneempi kosmiseen ykseystietoisuuteenne, omanarvontunnon vitsi on poissa. Kosminen tuki avautuu. Uskomme, että vuoden 2011 koko maku on erilainen, mitä ihmiskunta on koskaan maistanut.

Pysykää siis henkilökohtaisella, yksilöllisellä tasolla joustavana. Älkää ottako itseänne liian vakavasti. Älkää uskoko uskomuksianne. Älkää! Ne ovat väliaikaisia rajoja, jotka auttavat teitä pysymään turvassa minimaalisessa maailmassa. Kun siirrytte rajattomaan maailmaan, uskomuksenne johtavat teidät valheellisesti takaisin vanhaan. Älkää siis antako uskomusten olla astioita, vaan lehtiä jotka erittäin voimakas tuuli puhaltaa pois. Älkää ottako toisten uskomuksia vakavasti. Uskontonne, politiikkanne, kulttuurikielenne ja ideologioidenne polarisoituminen on myrkyllistä. Muistakaa, etteivät myöskään toiset ihmiset ole yhtä kuin uskomuksensa. Niitäkin jotka ottavat omat uskomuksensa vakavasti, auttaisitte kovasti olemalla ottamatta heidän uskomuksiaan vakavasti - jotta heidät voidaan alkaa nostaa uskomustensa saranoilta. Uskomukset ovat ontto asu, joka rohkaisee ihmisiä naamioitumaan sen sijaan, että kutsuu ihmiset aitoon ytimeensä.

Kehotamme teitä nauramaan pitkään ja usein. Kehotamme teitä luottamaan omaan vahvuuteenne ulkoisista olosuhteista huolimatta ja alkamaan nostaa onnellisuutenne irti elämänne sisällöstä tai vielä pahempaa, pankkitilinne saldosta. Sanalla sanoen, kehotamme teitä vapautumaan näistä asioista. Tuossa vapaudessa olette se tietoisuus, mitä olette kouluttaneet itsessänne. Tällä uudella tietoisuudella on hyvin paljon enemmän tilaisuuksia kuin vanhalla sinulla.

Kehotamme teitä tänä suuren kasvun aikana kiillottamaan sädekehänne ja olemaan valmis näyttämään muille syvän hyvyytenne. On jonkin aikaa ollut poissa muodista olla syvästi hyvä. Tekosyitä ovat: "Minuun saattaisi sattua. Olen haavoittuva." Mutta todellisuus on, että olette pelänneet hyvyyden voimaa. Olette pelänneet erottua säteilevässä ja esimerkillisessä hyvyydessänne. Kiillottakaa siis sädekehänne ja kertokaa maailmalle - ei puhumalla, vaan hyväksymällä koko suuren itsenne - että olette suuri valo!

Jokainen teistä kokee omalla tavallaan kolmannen silmänne paljon voimakkaamman avautumisen. Kyse ei ole vain vastaanottamisesta/näkemisestä kolmanteen silmäänne, kyse on itse asiassa lähetysmuodosta - yksilöllisyydestä universumiin. Niinpä kolmas silmänne avautuu tavoilla, joilla se ei ole avautunut ihmiskokemuksessa.

Auttakaa ihmisiä, jotka elävät, ja älkää ottako kuolemaa niin vakavasti - omaanne tai ystävienne. Ihmiset jotka kuolevat, ovat hyvissä käsissä, mutta ihmiset jotka elävät, ovat teidän käsissänne. Enimmäkseen olette astumassa tuohon vastuuseen. Kun kiillotatte sädekehäänne ja annatte syvän hyvyytenne näkyä, teette päätöksiä perustuen totuuteen eikä pelkoon. Totuus ei välttämättä ole sitä, mitä raamatussa opetetaan. Se ei ole välttämättä sitä, mitä ihmiset puhuvat saarnastuolista. Totuus on omanne, mutta hyvyytenne korkeimmasta ytimestä. Haastamme teidät antamaan hyvyytenne näkyä ja katsomaan sen muuntavan elämänne. Olette kaikki melko hyviä, mutta teillä kaikilla on monia vaatteita tuon hyvyyden päällä.

Olette tulleet maan päälle tänä aikana lähettiläiksi. Tiedämme, että tuolla sanalla on huono kaiku, mutta ymmärrätte sen. Tulette tuomaan uuden maailman, uuden näkökulman, uusia valintoja ja tulette uppoutumalla vanhaan. Olette tulleet monista tähdistä elääksenne nyt. Alatte kuulla sisäisiä harmonioita, jotka johtavat kehitystä eteenpäin. Teillä on kiire tehdä jotain - ystävystyäksenne tuon ihmisen kanssa, puhuaksenne tuolle vieraalle, lukeaksenne tämän kirjan, tehdäksenne … mitä tahansa. Kuunnelkaa tuota kiireellisyyttä, koska se tulee tuosta ytimestä, totuudestanne.

Me ja ystävämme korkeammissa ulottuvuuksissa tunnumme kuin joulupukilta, joka tuo teille lahjoja, odottaa joulua ja katsoo innostuneena teidän avaavan ne. On kunnia ja etuoikeus päästä elämäänne opettajaksi ja te rakkaat olette opissa mestariksi. Teillä on monia tehtäviä oppipoikana ja kuten aina, täysi tuki. Toivotamme teidät tervetulleeksi tähän juhlaan ja kiitämme teitä siitä, että olette, kuka olette.

Tämä on Mark.

Uudestisyntymä-meditaatio

Tervetuloa valaistuneet sielut. Tämä on Mark.

Feenix-lintu ei nouse, silloin kun feenix-lintu on valmis, vaan silloin kun maailma on valmis feenix-linnulle. Olette valmiita ja olette valmistelleet tätä maailmaa sen valmiuteen. Teillä on ollut monta syntymää ja uudestisyntymää ja teillä on monia lisää. Huomaatte nyt, etteivät syntymänne ole lineaarisia, ne eivät tapahdu ajassa eivätkä ne tapahdu yhdessä paikassa/tilassa. Puhkeatte monissa ulottuvuuksissa, monilla tasoilla ja monissa aikakausissa. Tässä alussa, tässä vuosikymmenen alussa koette taas uudestisyntymän. Saatatte päättää kuunnella uudestaan ja uudestaan, joten istutamme tämän päivän lähetykseen entsyymejä, jotka saavat aikaan uudestisyntymän uudestaan ja uudestaan. Tänään kohtaatte vain sen, minkä olette valmis kohtaamaan avautumisessanne, mutta siemenet ovat siinä, energiat ovat siinä ja ovet ovat siinä. Jos palaatte tämän päivän nauhoitukseen, se vie teidät paljon pidemmälle, paljon syvemmälle, paljon kehittyneemmäksi.

Siirtykää nyt kokemukseenne hologrammiuniversumista, missä ette ole yksittäinen, vaan moninainen. Yhtä teistä lainataksemme, se jo yksin kohottaa teidät tohinan yläpuolelle. Pankaa merkille laajentuminen. Se on nopeampaa, kuin odotimme, mutta te ette yllätä meitä enää. Kaikki sen aikakaudet, kaikki sen tilat, kuka olette - kaikki menneet elämät ja tulevat elämät, kaikki todennäköiset todellisuudet - ovat auki ja verkostoituneet tässä ajassa. Kuvitelkaa tai kokekaa sielussanne, ettei ole mitään suljettuja ovia. Ei ole mitään pullonkauloja. Kuvitelkaa avoin verkostonne, pääsy kaikkeen mitä olette, olette olleet, tulette olemaan, voitte olla ja ette tule olemaan. Pankaa merkille, miten se laajentaa teitä vielä enemmän. Käytämme sinä/te-pronominia, mutta se ei enää sovi.

Muutaman minuutin koette ehkä sytytyksen, ikään kuin kipinä lähtee kosmoksesta ja sytyttää kaikkeen tähän pääsyn, kaikki nämä yhteydet, kohottaa ne, polttaa ne korkeammalle tasolle tai eri tasolle, kvanttitasolle, ja työntää asioita, jotka ovat olleet raskaita fyysisestä ilmentymisestä, niiden oman mustan aukkonsa oven läpi valkoisen aukon universumiin.

Kuvitelkaa, että uskomusjärjestelmissänne on jumiutunut osa ettekä saa sitä irti muista uskomusjärjestelmistänne. Kuvitelkaa se. Olette yrittäneet, mutta kuvitelkaa, että tällä jumiutuneella uskomusjärjestelmällä on pääsy ovelle, mikä irrottaa sen. Se siirtää sen kvanttikynnyksen yli laajenevaan universumiin, missä kaikki parantuu, kaikki on eheää ja pyhää ja jokaisella elämänne asialla, joka on liian pieni, liian pimeä, liian jumiutunut, on oma ovensa, oma kvanttikynnyksensä.

Kun tämä sytytys tulee, se työntää kaiken - jokaisen elämän, jokaisen idean, jokaisen pienuuden, jokaisen toimimattomuuden koko kosmoksessa - kvanttikynnyksen yli tähän suurempaan valomahdollisuuteen. Sanat eivät salli meidän kuvata sitä ja te ette ehkä kykene seuraamaan kovin hyvin, mutta kuvitelkaa, että se tapahtuu, että kaikki siirtyy omaan korkeimpaan kirjoittamattomaan, ei-fyysiseen ja ilmentymättömään potentiaaliinsa.

Tämän käynnistyksen tapahduttua jäätte leijumaan maailmaan, missä ei ole tolkkua. Jotkut teistä luulevat olevansa unessa. Annamme teille vain näitä vaikutelmia nyt. Kutsumme teitä oppipojaksi tuohon tilaan ja olemaan etsimättä tajuttavaa todellisuutta. Tuossa paikassa näemme, mitä on seuraavaksi, koska emme tiedä, miten otatte tämän. Näin lopputulos on samanlainen, mitä tämä kanava kuvasi keijuksi, Helinäkeijuksi, joka kohoaa tuon raskaan ja korjaamattoman itsen yläpuolelle - ja valokeho ikään kuin ilmestyi esiin ei niin kevyestä kehosta. Tätä tapahtuu, mutta se ei tunnu niin lineaariselta kuin tuossa tämän kanavan antamassa kuvauksessa. Se on massiivinen, välitön, ei-lineaarinen ja ei-fyysinen kokemus.

Nyt olemme hiljaa, kun joitain asioita järjestellään. Kutsumme teitä tekemään mielestänne virtaavan/nestemäisen. Höyryinen olisi hyvä. Älkää pitäkö mistään kiinni. Älkää odottako mitään, joten voitte myös poistaa kaiken, mitä sanoimme. Kerromme teille, kun se on loppumassa.

Pysykää ei-lineaarisena. Pysykää holograafisena.

Alatte ehkä kulkea kentän, kokemusperäisen kentän läpi, mikä tuntuu sähköiseltä. Jos kuljette, pankaa se vain merkille ja taaskin, "sinä/te" on väärä pronomini, mutta kyse on koko moninaisuudestanne. Ikään kuin kuljette magneettimaailman tai -olotilan läpi tai se kulkee teidän lävitsenne, ja sitten on kvanttiolotila - kvanttisuuden tarkoittaessa, että olemassaolo vilkkuu sisään ja ulos, on mustien ja valkoisten aukkojen, vastakkaisten universumeiden, ennustamattomuuden, kvanttitodennäköisyyden kynnys - ja siirrytte itse tänne tai tämä liikkuu lävitsenne.

Jotkut teistä ehkä siirtyvät tästä kvanttitilasta, tästä kvanttikentästä hienovaraiseen ei-harmonian, epäharmonian, ristiriidan, raskauden, hälinän ja metelin kokemukseen. Älkää huolehtiko, sillä muutamassa hetkessä suurempi itsenne löytää tasapainonsa tässä valtavassa moniulotteisuudessa, mitä ylläpidätte. Ja sitten kerromme teille, milloin sytytys alkaa tapahtua. Voisimme ikään kuin siirtyä nousemisen, sytyttämisen lähtölaskentaan. Se on valmis alkamaan: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Sytytys. Päästäkää vain irti.

Älkää tarttuko mihinkään.

Älkää yrittäkö nimittää tai ymmärtää tai edes tietää, mitä tunnette tai ette tunne.

Saatatte kokea paradokseja, kuten paikallaanolemista ja pyörimistä, tietämistä ja täydellistä tietämättömyyttä. Se on ok ja on ok, jos ette tartu mihinkään ja kokemus on teille tyhjä.

Alkakaa tuntea, että on ikään kuin aamunkoitto, aurinko nousee sulautumishorisontin ylle, voimakas rauhantunne syntyy. "Tajuamattomuudesta/tarttumattomuudesta" siirrytte mukavuuden, rauha, valon, yhteyden, riemun tilaan, johonkin mitä sielunne voi todella tuntea - ykseys, eheys, siunaus. Antakaa itsenne siirtyä tähän kaikilla moninaisuutenne tasoilla. Siirtykää valoon, ei valossa vierailijana, vaan valo yhdistyy taas valon kanssa - ette ole kohteessa, vaan lähteessä.

Lakatkaa nyt yrittämästä. Lakatkaa laajentumasta, olemasta, pitämästä, ponnistelemasta lainkaan. Siirtykää kelluvaan antautumisen tilaan, tekemättömyyteen, ponnistelemattomuuteen, koska tässä vaiheessa suurimmat muutokset tapahtuvat, kun olette puhdas olemista valossa ja ilossa. Jos ette tunne sitä, älkää etsikö sitä, koska silloin teette. Vain antautukaa sille, mitä on teille tässä hetkessä.

Sillä aineella on uusi puoli, joka tekee teidät, sillä aineella joka olette te. Se on ajaton ja ei-fyysinen aine, jos siinä on mitään järkeä. Se on joustavaa, nopealiikkeistä ja liikkuvaa ainetta. Ette ole oikeastaan koskaan kokeneet sellaista. Kenties olette saaneet välähdyksen siitä, aistimuksen että synnytte uudestaan aineen maailmaan, mikä ei ole aineellinen maailma. Se on hyvin erilaista, uudenlaista ainetta ja se olette te ja se on teidän kokemuksenne. Kvanttiaine.

Kuvitelkaa, että se osanne joka ei tunne rajoja, sulauttaa jotenkin kvanttiaineen tavalliseen aineeseen ja korvaatte sen mitä ajattelette olevanne - kehonne, uskomuksenne, historianne - tällä universumin uudella aineella. Annatte itsellenne kvanttiatomisiirron, mikä korvaa jokaisen atomin siitä, mitä ajattelette olleenne, tällä uudella aineella. Sillä ei ole merkitystä, voitteko tuntea sen tai tietää sen. Olkaa vain tällä ja luottakaa.

Alkakaa panna merkille, että tunnutte erilaiselta. Tunnutte todelliselta ja ei-lineaariselta. Tunnutte kiinteämmältä kuin noissa muissa ulottuvuuksissa. Tämä uudenlainen aine on yhdistynyttä, eheää, helppopääsyistä, erilaista, sanatonta.

Laajentukaa tämän kaiken kauneuteen. On ollut loistava uudestisyntymä. Jos pyytäisimme teitä yrittämään huolehtia, ette pystyisi tajuamaan sitä. Jos pyytäisimme teitä suuttumaan, se olisi käsittämätöntä. Yritetään pitää tilanne tällaisena.

Tuntekaa sen vahvistuvan - kuin perhonen joka syntyessä kotelostaan on auringossa ja antaa siipiensä kuivua, jotta se on valmis uuteen maailmaansa. Kuvitelkaa, että tällä hetkellä annatte loistavana esiin ilmestyneenä tietoisuusryhmänä siipienne kuivua.

Yhdistykää suurempaan todellisuuteen kehossanne tiedostamalla hengityksenne. Vertauskuvia yhdistellen sanomme, että kotka on laskeutunut ettekä ole enää Kansasissa.

Lähdemme nyt luotanne antaaksemme teille hetken järjestäytyäksenne uudelleen ilman läsnäoloamme.

Kiitämme teitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >