HomeViestejäJonette Crowley26.10.2010 - 10 askelta / ohjenuoraa kanavointiin

26.10.2010 - 10 askelta / ohjenuoraa kanavointiin

10 ASKELTA/OHJENUORAA KANAVOINTIIN

Kirjoittanut Jonette Crowley ( www.jonettecrowley.com)
26.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

1. Luo sisäinen "tapaamispaikka"

Luo neutraali, kaunis, selkeä ja korkealla värähtelevä tapaamispaikka mieleesi/mielikuvitukseesi, mihin voit kutsua oppaasi tai korkeamman itsesi. Aluksi voi olla helpointa tehdä tämä säännölliseen aikaan ja samassa paikassa päiväsi aikana.

2. Kutsu opastustasi

Rentoudu tässä tilassa, kunnes tunnet harmoniaa sen korkean energiakentän kanssa. Kutsu aikomuksella korkeinta ja parasta opastasi (tai korkeamman itsesi puolta) tähän tapaamispaikkaan. Pyydä, että se tekee läsnäolostaan riittävän voimakkaan, jotta voit "nähdä" tai muuten aistia sen helposti.

3. Tunne/aisti yhteys

Odota lempeästi, yrittämättä liikaa sitä energiamuutosta, aistimusta tai sisäistä näkyä, mikä merkitsee, että opastuksesi on tullut tähän tilaan. Muista, että tuntemukset voivat olla hyvin hienovaraisia ja saatat tuntea, että "se on vain mielikuvitustani" tai "keksin tämän". Opastuksesi puhuu sinulle yleensä satunnaisten ajatusten ja kuvavälähdysten kautta omalla äänelläsi. Ole avoin ja kärsivällinen. Leiki ja luota. Kamppailu ja itsensä epäileminen vievät sinut pois luomastasi korkeavärähteisestä tilasta. Oppaat tuntuvat usein kevyiltä ja niillä on hyvä huumorintaju.

4. Opi lisää opastuksestasi

Kun aistit jotain, pyydä sitä tulemaan lähemmäs, yhdistymään enemmän, vahvistumaan. Pane merkille, mitä tunnet. Tuntuuko laajentumista? Sydän avoimelta? Jälleenyhdistymisen lämpöä? Vilunväristyksiä? Keveyttä? Hymyilyä? Tarkkaile ja tutki tätä olentoa uteliaasti mieli avoimena. Muista, että se voi olla erillinen olento tai suuremman itsesi korkeampi aspekti. Sillä ei ole merkitystä, koska perimmiltään olemme kaikki yhtä.

Esitä sisäisiä kysymyksiä. Tuntuuko se miespuoliselta? Naispuoliselta? Onko sillä merkitystä? (Kaikilla oppailla ei ole sukupuolta) Millainen se on luonteeltaan? Onko se enkelimäinen? Luonnon tai maan henki? Galaktinen tai maan ulkopuolinen? Osa sinua? Alkuperäiskansan edustaja tai muinainen viisas? Muunlainen auttava olento? Mikä on sen tarkoitus kanssasi työskentelemisessä? Oletko tuntenut tämän oppaan ja työskennellyt sen kanssa aiemmin? Jos useampia oppaita ilmesyy, pyydä työskennellä parahimman kommunikoijan kanssa.

5. Onko se korkein ja paras?

Kun olet muodostanut yhteydentunteen, testaa, onko se korkein ja paras opas sinulle tällä hetkellä. Esitä vain tuo kysymys telepaattisesti. Tunne, aisti tai kuuntele, onko vastaus kyllä vai ei? Pysyykö olemus vahvana vai kutistuu tällä kysymyksellä? Koska olet muodostanut korkeavärähteisen tapaamispaikan, vain totuutta voidaan kommunikoida. Mikään olento ei voi valehdella sinulle. Jos vastaus on "ei", kiitä tätä olentoja ja palaa toiseen askeleeseen. (Joskus olennot testaavat sinua)

6. Oppaan nimi tai tunnistin

Kysy olennolta, mikä sen nimi on tai miten voit tunnistaa sen. Joskus mitään nimeä ei tule esiin, mutta näet värin tai aistit kihelmöintiä tai muuta kehossasi. Tämä on sen tunnistin sinulle. Jos kuulet vain äänen tai osan sanaa, leiki sillä, kunnes se tuntuu oikealta tällä erää. Huom.: Voit saada väärän nimen. Oppaat ovat energiakenttiä eikä niillä oikeasti ole nimiä. Sinä ja se ikään kuin sovitte yhdessä kutsuvanne sitä joksikin. Harkitse lempinimen antamista lohdun ja mukavuuden vuoksi. Älä epäile tai kanna liikaa huolta tästä askeleesta. Jos et saa mitään yksinkertaista, kysy: "Voinko kutsua sinua "korkeaksi oppaaksi" tällä erää?" Aisti, saatko vastauksesi kyllä vai ei.

7. Portinvartijaopas

Neuvon vahvasti tekemään tästä korkeimmasta ja parhaasta oppaasta portinvartijasi. White Eagle on oma portinvartijani, tärkein "mieheni". Kukaan satunnainen olento tai kuollut henki voi tulla luokseni paitsi White Eaglen suostumuksen ja korkean energiakentän kautta. Tämä muodostaa voimakkaat ja turvalliset rajat sinun ja henkimaailman välille. Se estää henkiä käyttämästä sinua vain, koska olet avoin. Portinvartija estää sinua putoamasta transsiin tai avaamaan tilaa, silloin kun se ei ole turvallista tai sopivaa. Kysy oppaalta, jonka kanssa olet muodostanut yhteyden: "Olisitko portinvartijani?" Odota, kunnes aistit "kyllä" tai "ei". Jos se on "ei", kiitä opasta ja totea selvästi, että etsit korkeinta ja parasta opasta, joka voi olla myös portinvartijasi tällä erää. Palaa toiseen askeleeseen.

Olen kanavoinut vain kahta muuta energiaa - Markia, kosmista olentoa joka ei ole koskaan ollut maan päällä ja Ashtataraa, Atlantiksen kuningatarta. Kumpikin tuli kanavoidessani White Eaglea tai välittömästi sen jälkeen. Silloin kun opetan kanavointia tai seuraat näitä ohjenuoria, White Eagle palvelee myös sinun portinvartijanasi - kunnes saat oman. Käytä tätä portinvartijaa. Kerro sille, miten haluat sen työskentelevän kanssasi ja pitävän sinut turvassa.

8. Keskustelu

Ala nyt esittää kysymyksiä, kenties kyllä/ei-kysymyksiä ja kuuntele tai tunne vastaukset. Kun tämä sujuu hyvin, siirry kysymyksiin, joissa on monimutkaisempia vastauksia. Odota ja aisti vastaukset. Usein vastaukset tulevat välähdyksenä tai kuvana, mielleyhtymänä, yhtäkkisenä muistikuvana jostain lukemastasi. Hyvin harvoin vastaus on selvä ääni päässä. Selkeiden ja konkreettisten kysymysten esittäminen on avain. Vastaukset voivat tulla myös myöhemmin.

9. Monia oppaita tai ei yhtään selvää opasta

Jos useita oppaita tulee, tunnista ne ja kysy niiden roolia, mutta tee voimakkaimmasta tai parhaasta kommunikoijasta avainoppaasi, portinvartijasi. Kaikki oppaat eivät ole hyviä puhumaan. Jotkut voivat olla vain parantamassa tai rakastamassa sinua.

Jos et saa selvää tunnetta oppaasta, toimi, ikään kuin saisit tai esitä kysymyksesi Jumalalle tai universumille. Kaikilla on pääsy opastukseen tai viisauteen, vaikket havaitsisikaan, että osaat kanavoida.

Vahdinvaihto. Joskus saat ensin "harjoitteluoppaan". Tämä on opas, jonka energia sopii parhaiten sinulle alussa. Sen tehtävänä on valmistella fyysistä kehoasi ja energiakenttääsi korkeammalle oppaalle myöhemmin. Oma ensimmäinen oppaani oli Red Feather. Hän valmisteli minut sisältämään White Eaglein valtavan suuruuden. Sekä Red Feather että White Eagle ovat auttamassa myös sinua. Kutsu vapaasti niitä - he ovat tehneet hyvää työtä minulle.

Jatka harjoittelua ja luottamista. Muista, että tämä kaikki on osa henkisen kasvun suurempaa polkua.

10. Sinun vastuusi

Sinä olet aina vastuussa. Nämä olennot ovat oppaita, eivät elämäsi johtajia tai ohjaajia. Älä tee niistä jumalia. Älä koskaan anna voimaasi pois. Ne ovat aina paikalla pyytäessäsi, muttei niiden pitäisi koskaan pyörittää elämääsi. Perimmiltään niiden tavoitteena on opettaa sinulle, miten löytää rakkautta, viisautta ja opastusta itse, jottei sinun tarvitse nojata niihin. Kanavointi on vain astinkivi kanavoinnin tarpeettomuuteen.

Varo antamasta toisille pyytämätöntä opastusta tai viestiä. Yleensä ihmiset eivät halua kuulla, mitä sinulla on sanottavana, elleivät he ole kysyneet sinulta. Työskentelen White Eaglen kanssa niin, ettei hän kerro koskaan asioita, ellei häneltä kysytä. Se tapa millä henkilö vastaanottaa tulkinnan, on aktiivisesti mukana tiedonsiirrossa. Hän haluaa tietää vastaukset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev