24.8.2022 - Silta

SILTA

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
24.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Virityin Valtavaan olemukseen ja Lähteen viisauteen …

Lähteen viisautta tulee läpi – kohottaen kommunikointia tällä kertaa. "Tunne energiasi virtaavan ulospäin sinusta ja yhdistyvän aikajanoihin – ne ovat kuin valonsäikeitä – yksi tulee esiin. Matkaa eteenpäin sydämelläsi …"

Näen kovia tuulia, tulipaloja, tulvia … ilmasto-ongelmia, mikä tuo ihmiskunnan polvilleen. Ihmissielun pimeä yö. Näen myös heräämisen puhkeavan, kuin valokukkina ihmisissä. Tietoisuutemme laajenee tietämään ja kokemaan kaiken elämän pyhänä. Aito kokemus pyhyydestä. Kaaoksen keskellä on iloa, sillä ihmiset avautuvat kokemaan yhteytensä kaikkeen elämään ja toisiinsa.

Kontrollirakenne

Olen pohdiskellut "pimeää energiaa" ja miten jotkut ihmiset näyttävät olevan harmoniassa sen kanssa. He kuljettavat sen energiakenttänsä läpi ja haluavat kontrolloida kaikkia ihmisiä, pitämällä vanhan patriarkaalisen energiavankilarakenteen paikoillaan ihmisten ympärillä, pitämällä pelon hengissä ja rakkauden ja luovuuden tukahdutettuna, ja rajoittamalla luovaa ajattelua ja ilmaisua. He päättävät, mikä on "hyvää" ja "huonoa".

Energetiikka on samoja energioita, jotka ovat tehneet tätä tuhansia vuosia. Kenties sillä ei ole merkitystä, mistä se tulee, mutta olen edelleen utelias tämän energiavirran alusta. Ymmärrän, että tässä kaksinaisuudessa jossa elämme, on valo ja pimeys, eikä meillä voi olla toista ilman toista. Jos olisi pelkkää valoa, sokaistuisimme. Jos olisi pelkkää pimeyttä, olisimme myös sokeita. Mutta siinä on muutakin.

Mitä ihmiskunnan täytyy oppia voidakseen pysäyttää tämän pelon ja julmuuden itsemurhakehityksen? Onko jokin eri polku, eri aikajana jota kohti voimme alkaa siirtyä? Kuulen ihmisten puhuvan "aikajanoilla hyppimisestä", enkä ole varma, miten se tehdään, mutta minusta näyttää siltä, että voimme luoda valosivujoen, joka virtaa tältä polulta toiselle harmonisemmalle polulle, jota ihmiset voisivat seurata energeettisesti. Kenties teemme tätä nyt, kenties luomme siltaa eri aikajanalle, joka sallii monimuotoisuuden ja luovan yhteistyön. Sitäkö tapahtuu?

Uuden maa-aikajanan löytäminen

Lähteen viisaus: "Jotkut hyppäävät – ne joilla on tuo kyky ja tietty määrä kärsimättömyyttä, mikä auttaa heitä tekemään tuon hypyn. He eivät ole niin kiinni kontrollirakenteessa, he eivät rajoita itseään kiinnittymällä muiden ihmisten ajatusmalleihin. He pystyvät tekemään tuon hypyn ja sen tekemällä he luovat valopolkua. He lähettävät takaisin energiavirtoja ajatuksina, musiikkina, luovana ilmaisuna, ja sitten on niitä, jotka ottavat kiinni nuo virrat ja ankkuroivat ne vanhalle aikajanalle ja alkavat rakentaa siltaa, joka yhdistää mainitsemasi sivujoen tuohon valopolkuun, joka virtaa "uuteen" aikajanaan.

Tämä vaatii henkilökohtaista tarkastelua osallistumisestaan sen pimeän tai tiheän energian juoksuttamiseen, joka on vanhaa aikajanaa, tulemalla tietoiseksi, milloin vanha ajattelutapa aktivoituu. Tämä aktivointi tulee uskonnollisesta sekä kollektiivisesta yhteiskunta- ja perheohjelmoinnista, mukaan luettuna esi-isiltä peritty. Kun yksilö irrottautuu tuosta ohjelmoinnista ja tuo sisään enemmän itserakkautta, itsehyväksyntää ja anteeksiantoa, hän löytää nuo siltaenergiat, jotka kantavat hänet uuteen virtaan.

Tämä alkaa siitä tunteesta, että jokin ei ole oikein – oivallus, että se kaikki mitä piditte totena, on oikeasti osa rakennetta, joka suunniteltiin rajoittamaan ja vangitsemaan tietoisuutenne. Kun yksilö alkaa kyseenalaistaa uskomuksia, valoa alkaa säteillä sisällä. Kun yksilö punnitsee uusia ideoita, jotka ovat harmoniassa rakkauden ja myötätunnon kanssa, valo kasvaa. Se on kuin vesi, jota tihkuu kiven halkeamiin – lopulta se halkaisee kiven. Sitä on tietoisuuden heräämisprosessi ja valon salliminen tulla sisään. Tämä aloittaa valheellisista uskomuksista irtipäästämisen ja rakenteeseen ilmestyy halkeamia, mikä rikkoo vankilakalterit eetterikehonne ympäriltä."

Jumalaisen feminiinisyyden nouseminen jatkuu

Meidät on tehty energiasta. Kaikki on energiaa. Olemme fyysisiä, mentaalisia, tunteellisia ja henkisiä. On ei-fyysinen energiarakenne, joka vaikuttaa meihin, joka on vanginnut meidät ja laittanut rajoja meille. Tässä rakenteessa on tietoisuus, joka on sellaista energiataajuutta, joka perimmiltään haluaa kontrolloida ja tukahduttaa rakkausenergian luovan virran. Luovuus on luontainen osa ihmisenä olemista. Luovuuden tukahduttaminen on saanut ihmiset kieroutumaan. Tämä rakenne ei voi tuhota luovaa energiaa, mutta se voi manipuloida sitä pelolla, niin että ihmiset pelkäävät olemuksensa luovaa puolta ja näin he tukahduttavat oman vapautensa. He tukahduttavat intuitionsa, eivät luota omaan sisäiseen tietämiseensä.

Tämä rakenne laitettiin paikoilleen satoja vuosia sitten. Oli aika, jolloin kirkko tuomitsi pahuudeksi, kun ihmiset soittivat instrumentteja ja kerääntyivät laulamaan ja tanssimaan, ajattelemaan vapaasti ja luomaan, koska paholaisen ajateltiin olevan luovassa virrassa. Ajateltiin, että paholainen oli luovuuden ja rakkauden jumalaista feminiini-ilmaisua. Tuota tukahduttavaa energiaa juoksee edelleen tässä energiamatriisissa, ja näemme sitä tapahtuvan modernissa yhteiskunnassa, kun kirjoja kielletään ja koulutus rajoitetaan edistämään tiettyjä uskomuksia, ja kun patriarkaatti säätelee edelleen naisten kehoja.

Mutta jumalainen feminiinisyys on täällä jäädäkseen, ja kun rakkausenergia kasvaa ja laajenee kuin vesi, se rikkoo ja hajottaa tuon rakenteen pimeän taajuuden, muuttaen sen höyryksi, joka häviää kuin savu tuulessa. Voimme käyttää peruselementtejä – maa, ilma, vesi ja tuli – työskennellessämme tämän rakenteen ja valheellisten uskomusten hajottamiseksi, joita tulee pintaan elämässämme. Yhdistyminen luontoon on yhdistymistä jumalaiseen feminiinisyyteen. Tiedä myös, että tämä rakenne on ollut häviämässä ihmisten ympäriltä jo vuosia, ja se mitä näemme tapahtuvan, on patriarkaatin viime tuskaa yrittäessään säilyttää kontrollin. Mutta se on ohi.

Irtipäästäminen siitä, mikä ei ole totuutemme

Hiljattain tehdessäni Qi Gongia kaukainen muisto tuli tietoisuuteeni. Se liittyi tunteeseen, jota toinen vanhempani tunsi ja jonka olin imenyt olemukseeni. Tuo muisto näytti minulle, että empatialla olin integroinut tämän tunteen ja taajuuden omaan olemukseeni, ja siitä oli tullut niin tuttu, etten edes oivaltanut sen olevan siinä. Se oli arvottomuuden ja riittämättömyyden tunne, jonka tunsin itsessäni kuin tahmean ja sitkeän aineen. Kun tämä muisto tuli esiin, tunsin tuon värähtelytaajuuden kuin verhon energiakenttäni päällä. Sen lonkerot eivät enää ulottuneet kehooni ja olemukseeni, joten pystyin visualisoimaan ja tuntemaan, että nostan sen pois kentästäni ja karkotan sen rakkauden ja anteeksiannon valoon. Sitten keskitin huomioni lyhyesti esi-isälinjaani ja vaadin nostamaan tämän energian pois kaikilta esi-isiltäni, jotka kantoivat tätä haavaa.

"Lapset imevät kaiken ympäristöstään. He imevät vanhempiensa ja esi-isiensä energiaa ollessaan kohdussa. Tämä on kasvattanut epäsopua ihmiskunnassa. Tuon energian nostaminen esi-isälinjastasi auttaa laajemmin, auttaa nostamaan tämän energian ihmisenergiavirrasta. Jos ihmiset värähtelisivät kollektiivisesti itsen rakastamisen ja hyväksymisen taajuudella, maailma olisi hyvin erilainen. Tämä on evoluutiokehityskaari, jolla olette kaikki. Jokaisella ihmisellä on osa esitettävänä, energia lisättävänä ja sekoitettavana kokonaisuuteen.

Henkilökohtaisella tasolla irtipäästäminen siitä, mikä ei ole totuutesi, ja hengittäminen ja laajentuminen omaan henkilökohtaiseen kokonaisuuteesi, resonoiden ainutlaatuisen energiapuumerkkisi kanssa, auttaa nostamaan muita, ja värähtelyn kautta tuomaan aidomman, vapauttavan ja rakastavan laadun ihmiskunnan värähtelytaajuuteen. Näin ihmiset muuttuvat Maan, aurinkokunnan, galaksin ja universumin evoluutiopolun myötä. Kaikki on yhteydessä.

Ne jotka pystyvät vaikuttamaan tähän muutokseen, luovat energian ja ns. "pitävät tilaa" niille, jotka vasta alkavat avata tietoisuuttaan todelliselle luonnolleen. Tämä on silta, kynnys välitilassa. Tämä on valoa, joka virtaa sillan yli ja näyttää merkkiä niille, jotka tuntevat heräävän levottomuutta, epämukavuutta elää sen kanssa, mitä on ollut. Tämä nouseva epämukavuus herättää ihmiset kyseenalaistamaan sen, mitä he ovat uskoneet ja kokeneet, menemään syvälle sisään etsimään sieluolemuksensa ja alkamaan elää tuosta aidosta paikasta käsin.

Kun tämä herääminen tapahtuu, sinäkin alat yhdistyä muihin elämiin, joissa sielusi ilmaisee tietoisuutta. Saatat nähdä unta tilanteista, jotka tuntuvat muistoilta, ja sinulla saattaa olla hetkittäin läpivuotomuistoja paikasta, joka tuntuu kuin tulevalta tai menneeltä aikajanalta. Saatat kokea myös oivalluksia rinnakkaistodellisuuksista, joissa sielusi on tietoinen, niin kuin olet tietoinen itsestäsi tällä aikajanalla. Laajentuminen tapahtuu kaikilla aikajanoilla ja kaikissa rinnakkaistodellisuuksissa."

Näkymä sillalta

Joskus tulemme hiljaiseen paikkaan, jossa tuntuu, kuin olisimme jumissa, kuin mitään ei tapahtuisi eikä mikään liiku. Liika yrittäminen on yksi muoto vastustaa, mitä on. Meidän täytyy tietää, ettemme ole jumissa, vaan integroimme energioita. Se on kuin olisi kanavasulussa ja odottaa veden nousevan, jotta voimme liikkua taas eteenpäin. Hiljaiset ajat ovat aikaa levätä ja maadoittua elämäämme, yhdistyen luontoon ja tehden asioita, joita meidän täytyy tehdä huolehtiaksemme kehosta, kodista ja ihmisistä elämässämme. Alammehan laajentaa tietoisuuttamme muihin aikajanoihin ja rinnakkaistodellisuuksiin, ja siinä on paljon integroitavaa. Ollaan kärsivällisiä itsemme kanssa ja sallitaan itsemme olla hiljaa paikallaan, tekemättä mitään. Noina hetkinä rakastamme syvästi itseämme.

Olemme kynnystilassa – välitilassa. Olemme jättäneet sen, mitä ennen oli, emmekä ole vielä saapuneet uuteen energiaan, jota luomme – jotkut kutsuvat sitä uudeksi Maaksi. Olen kokenut hyvin epämiellyttäviä hetkiä, jolloin ympäristöni näyttää tutulta, mutta tuntuu vieraalta, melkein kuin en olisi oikeasti täällä, tai missään. Luonnossa oleminen, syvään hengittäminen ja yhdistyminen puihin, kiviin tai veteen auttaa kovasti niinä hetkinä, jolloin tunnen olevani irrallaan. Lisäksi tietoisuuteni tuominen sisäiseen Lähteeseen auttaa minua olemaan neutraalissa, ruumiillistuneessa olotilassa.

Tuntuu ehkä vaikealta fokusoitua sisäiseen hiljaisuuteen niiden myrskyisien muutosten valossa, joita näemme ja koemme maailmassa, mutta se on paikka, josta saamme voimaa mennä eteenpäin. Kaikessa kaaoksessa ja myllerryksessä on tärkeää ja hyödyllistä tuntea sen elämän ällistyttävä hämmästyttävyys, jossa olemme tällä kauniilla planeetalla. Se saattaa tuntua intuitionvastaiselta, mutta tiedän, että monet teistä tätä lukevista tietävät, mistä puhun. On ihmeellistä, että olemme täällä näissä orgaanisissa kehoissa tällä orgaanisella, hyvin kauniilla planeetalla.

Nauti pienistä asioista – auringonpaiste kastehelmissä, linnunlaulu, tuulessa leijuva höyhen, hymy, hetken todellinen tunne yhteydestä kaikkeen olevaiseen. Kuin pieni kivi joka putoaa tyyneen veteen, resonoimme tätä keveyttä, tätä yhteyttä, sillan keskeltä, ja se kelluu ulospäin samankeskisinä renkaina, tarjoten rakkautta kaikille, joita se koskettaa. Tämä on tilan pitämistä ja rakkauden säteilemistä kaikille niille, jotka ovat vapauttamassa itseään rajoittamis- ja tukahduttamisrakenteesta. Vain oleminen tuossa rakkauden ja luovuuden tilassa luo värähtelyn kaikille ihmisille.

Jatka säteilemistä.

Leilah ja Lähteen viisaus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >