HomeViestejäNancy Leilah Ward14.2.2022 - Läpimurtautuminen

14.2.2022 - Läpimurtautuminen

LÄPIMURTAUTUMINEN

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
14.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Virityin Valtavaan olemukseen saadakseni viestin.

"Pieniä syvän oivalluksen hetkiä on kaikkialla ympärilläsi – teillä kaikilla, kun hoivaatte itseänne ja pysyttelette sen silminnäkijänä, mitä ympärillänne tapahtuu. Sinulla on tunteesi ja näkökulmasi noista polarisoituneista tarinoista, joita maailmassa on, mutta yritä olla sallimatta näkökulmasi tulla identiteetiksesi. Laajenna huomiosi kauemmas, tuon tarinan yli, ja koe valtava sielusi. Pohdiskele tuota avaruutta ja anna sen laajentaa tietoisuuttasi. Salli sen auttaa sinua päästämään irti mielen rupattelemista mielipiteistä, jotta voit uudistaa henkesi omassa olemisessasi. Silloin saavutat kyvyn syvempään iloon ja riemuun."

Monet ihmiset ovat huolissaan raha-asioistaan, terveydestään ja asumistilanteestaan.

"On tosiaankin suuria selkkauksia, mutta yksilö voi silti saavuttaa sisäisen avaruuden. Ette ole köyhyys, ette ole "luuseri", ette ole se, mihin samaistutte. Mitä kerrotte itsellenne kerta toisensa jälkeen? Mitä litaniaa kuuntelette? Mikä hypnoottinen ääni kuiskaa teille epätoivosta? Tiedättekö, että on toinen ääni? Voitteko tuntea sen? Toinen ääni joka kuiskaa teille rohkeudestanne ja rakkaudestanne.

Kun tunnette valtavaa olemustanne, yhdistytte sielunne viisauteen. Monet jotka lukevat näitä sanoja, ovat ulottuvuuksienvälisiä kulkijoita. Monet ihmiset kaipaavat nähdä, että maanulkopuolisia kulkijoita tulee maaplaneetalle, eivätkä oivalla, että he itse ovat kulkijoita tähdistä, jotka tuovat viisautta ja ihmettä ihmiskunnalle. Tämä on aika muistaa, kun sieluja herää syvempään tietämiseen. Kiinnittäkää huomioita siihen, mikä sytyttää kiinnostuksenne. Kiinnittäkää huomiota inspiraatioon ja siihen, mikä tuntuu laajentavan teitä.

Ala avata tietoisuutesi katsoaksesi toiseen suuntaan, pois pelkoskenaarioista. Kenties on valonsäde nähtäväksesi, seurattavaksesi … ja mahdollisuudentunne kutsuu sinua. Vedätkö tuon raskaan epätoivopeiton ympärillesi, vai pudotatko sen ja astut esiin? Tiedä, että ulkoinen maailmasi heijastaa pian kevyempiä mahdollisuuksia, kun alat kuunnella eri ääntä, joka kuiskaa kirkkaammasta kokemuksesta mahdollisuusulottuvuudessa, sinulle yksilönä ja osana kollektiivia. Voit löytää tämän uuden polun, et ole yksin – matkan varrella on monia auttajia, fyysisessä maailmassa ja hengessä. Sinä päätät, vaikka tuntisit voimattomuutta ja toivottomuutta. Kutista tietoisuutesi nyt-hetkeen, jotta se voi laajentua. Tiedämme, että tämä kuulostaa oudolta, mutta kun lakkaat ajattelemasta loputtomasti kaikkea, mikä ei ole oikein maailmassasi, avaat tilan yksinkertaisuudelle ja universaalin rakkausenergian suodattumiselle kuin valonsäteet pilvien läpi.

Ole tietoinen, mihin fokusoidut, ja katso, voitko tehdä rakkaudesta ja luovasta ilmaisusta korkeimman kunnian, jonka voit luoda ja tuoda maailmaan. Tämän tekeminen muuttaa maailmaa sydän kerrallaan."

Kiitos tästä viestistä.

Myös suurten vastoinkäymisten hetkinä voimme tehdä tilaa olla hiljaa sisällämme, ja tuo hiljaisuus sallii rakkaudenvalon lohduttaa meitä.

Säteilkää.

Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >