HomeViestejäNancy Leilah Ward7.1.2022 - Yli odotusten

7.1.2022 - Yli odotusten

YLI ODOTUSTEN

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
7.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys kaikille …

Muutaman viime kuukauden olen ollut omassa pikkumaailmassani ja pitänyt asiat yksinkertaisena. Joskus ollut läsnä virrassa, toisilla kerroilla jäänyt kiinni maailmassa myllertäviin tunteisiin. Joskus kallistunut … mitä kohti kulloinkin … ja sitten vetänyt itseni takaisin läsnäolevaan hetken ja fokusoitunut vain pienen elämäni arkisiin asioihin. Joskus minusta tuntuu kuin peuralta ajovaloissa. En halua katsoa "tuonne ulos", ja kun katson tai kun jokin ylittää polkuni sosiaalista mediaa silmäillessä, tunnen tuon kuohunnan pääsevän minuun ja vellovan solar plexuksessani. Joskus myös ystävien lähestyminen voi olla vaikeaa, ja on voimakasta vetoa pysyä pienenä ja erakkomaisena.

Kollektiivin myllerryksessä velloo pelkoa, vihaa, surua, yksinäisyyttä, epävarmuutta, turhautumista, epätoivoa ja toivottomuutta. Kollektiivitietoisuudessa pyörii niin monia tunteita, että huomaan auttavan, jos pitää energiansa sisällä. Empaattisuus merkitsee, että on iso energiakenttä, ja on aikoja, jolloin on elintärkeää tuoda energiamme sisään, vain käsivarren mitan päähän kehostamme. Siis jos sinusta joskus tuntuu, että maailma on liikaa, muista tuoda energiasi sisään, ja voit käyttää valo- ja väritaajuuksia kenttäsi ympärillä tuomaan lisäeristystä.

Kun kirjoitan tätä, tunnen myötätuntoaallon heräävän sisälläni ja lähtevän kaikille – riippumatta heidän uskomuksistaan. Olemme kollektiivissa yhdessä, mutta monet uskomukset ja näkökulmat jakavat meitä. Tunnen myötätunto- ja ystävällisyysaallon virtaavan kollektiivin läpi. Tätä energiavirtaa lähettävät sinun ja minun kaltaiset ihmiset – lähettäen tietoisesti rakkautta ja myötätuntoa kollektiiviin. Voimme kukin yhdistyä siihen, tuntea sen ja lähettää sitä – vahvistaa sitä ja työntää sitä eteenpäin. Rakkauden, myötätunnon ja ystävällisyyden lisääminen kollektiivienergioihin on palvelua.

Viesti jonka saan uudestaan ja uudestaan, on olla rakkaudessa, löytää rakkausvärähtely itsestäni ja vahvistaa sitä ulospäin. Itseni rakastaminen ja hyväksyminen kaikkine vajavuuksineni ja sitten oleminen kiitollisuudessa avaa sydämeni rakkaudelle, siitä huolimatta mitä suuremmassa kollektiivissa tapahtuu.

Ulottuvuusmuutos

Hyvin monta vuotta – koko 90-luvun ja 2000-luvun alun – olemme puhuneet "muutoksesta", siinä määrin että pyöritellään jo silmiä turhautuneena! "Milloin tuo muutos osuu tuulettimeen???"

No, olemme siinä nyt, ja niin on Maakin. Kaiken tuon kaaoksen ja myllertävän pelon ja vihan yläpuolella, joka liittyy tapahtumiin maan päällä ja ihmisissä – jakautuneiden uskomustemme ja näkökulmiemme kera – on suurenmoista laajentuvaa rakkaus-, ilo-, hurmiotaajuutta. Jotain hyvin uskomatonta ja sen kaksinaisuuden ulkopuolista, miten olemme eläneet hyvin kauan, on tässä ympärillämme ja sisällämme. Jos pystymme vain nostamaan huomiomme myllerryksen yli, voimme löytää tämän hurmiotaajuuden – iloisen ekstaasin. Myllerrys ei ole kaikki, mitä on. Sen yläpuolella on valoa, joka pyörii ja sykkii ja tarjoaa hyväntahtoisuuden, rakkauden, ilon, ihmetyksen ja viattomuuden taajuutta, joka ruokkii luovuuttamme. Kun nousemme uskomusten ja näkökulmien yläpuolelle, edessämme on loistokkuuden ja mahdollisuuksien näkymä.

https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5a95d34f70e8022a8132f379/f236d241-1841-4547-94a4-cef83c5dd025/20220107_LightAbove.jpg?format=1500w

Valo yläpuolella, 7.1.2022

Tämä on ihmiskunnan kohtalo. On monia uusia innovaatioita ja keksintöjä, jotka auttavat meitä ankkuroitumaan ja kiinnittymään, varmistaen yhteytemme tähän laajentavan rakkauden "uuteen" taajuuteen. Luovuus johon on ollut vaikeuksia löytää tukea kaksinaisessa 3D-kokemuksessa, lisääntyy, ja alamme ihmisinä ymmärtää, että luovuus on elämämme veri – rakkausvoimaenergiaamme. Luova ilmaisu on Lähde-energiaa, jota virtaa lävitsemme ja jota muokataan ainutlaatuisella sieluolemuksellamme. Useammat ja useammat meistä avautuvat sallimaan luovan virran tanssiakseen sieluhenkensä kanssa. Piristy ja valmistaudu pitämään hauskaa! Huomion kiinnittäminen kauniisiin mahdollisuuksiin ja tilaisuuksiin, sen sijaan että fokusoidumme tunnetun maailmamme mätänemiseen, auttaa meitä navigoimaan niitä suuria muutoksia, jota käymme läpi.

Laaja olemus puhuu:

"Löydä rakkaus sydämestäsi. Löydä tunne todellisesta itsestäsi. Salli tuon tunteen, värähtelytaajuuden, täyttää fyysinen olemuksesi ja energiakenttäsi kerrokset. Tunne jumalaisen sieluolemuksesi laajentavuus. Tunne viattomuus siinä puhtaassa rakkaudessa, jota olet. Meditoi tätä pitkin päivää, samalla kun teet asioita, jotka ovat edessäsi. Ja kun kadotat tuon yhteyden, istu hetki, hengitä ja yhdisty uudelleen.

Mitä maailmaan tulee, myllerrys ja kaaos kärjistyvät. Se mikä on kestämätöntä, on noussut pintaan. Käytämme melko epämiellyttävää kuvaa: mätää/visvaa puhkeaa pintaan kerta toisensa jälkeen. Parantumaton ja tutkimaton tuska joka syntyy ihmisten yhteydettömyydestä elämään ja luontoon, nousee pintaan ihmistietoisuuden velloessa kaoottisesti. Tätä näette maailman poliittisella, taloudellisella ja uskonnollisella kentällä. Tämä parantumaton trauma on ollut kaikissa niissä järjestelmissä, jotka ovat olleet "vastuussa" ja kontrolloineet ihmisiä ja vaikuttaneet ihmisiin tuhansia vuosia sen patriarkaalisen hallinnan kautta, joka on kieltänyt feminiiniaspektit – rakkaus, yhteisö ja yhteys elämään. Vihaisen äidin energia kasvaa ja laajenee. Näette sitä auringon aktiivisuudessa, johon vastataan syvältä maasta.

Viestimme jokaiselle yksilölle on kääntyä sisäänpäin, löytää tuo rakkauden kipinä ja jumalaisen sieluolemuksenne lapsenomainen viattomuus ja sallia sen elää kanssanne ja tietoisuudessanne, kaikkina aikoina niin paljon kuin mahdollista. Tämä auttaa navigoimaan myllertäviä, muuttuvia aikoja. Löytäkää sisäinen läsnäolonne ja lähestykää elämäänne tuosta paikasta. Sillä tavalla säteilette harmonista, rakastavaa energiaa, joka voi koskettaa kaikkia, jotka tulevat seuraanne, jos he voivat olla avoin vastaanottamaan. Mutta se ei ole teidän huolenne. Oman energiakenttänne ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää, kun navigoitte muutoksia maailmassa.

Paljon hajoaa ja uudistuu. On mahdollista, että tätä uudistumista ohjataan rakkaudella ja yhteydellä toisiinsa ja kaikkeen elämään. Muinaistieto maan elävyydestä nousee sisältäsi, kun ruumiillistat sieluolemuksesi aina vain täydemmin. Luota intuitioosi, sisäiseen tietämiseesi. Luota tunteisiin, joita tulee fyysisen kehosi kautta. Tietoisuuttasi – sisäistä ja ulkoista – lisätään tänä aikana. Kun prosessoit ja parannat edelleen omaa kokemustasi siitä, että olet irrallaan Lähteestä, kaiken olevaisen elävyydestä, anna anteeksi itsellesi, rakasta itseäsi ja luota sisäiseen tietämiseesi, kun yhdistyt jälleen kaiken elämän rakastavaan Lähteeseen.

Kun tunnet aika ajoin turhautumista ja epäoikeudenmukaisuutta siitä, mitä tapahtuu maailman suuremmassa poliittisessa kuvassa, huomaa tunteet, joita herää. Muinaisia traumoja laukaistaan ja traumaenergiaa nousee virrassa, joka tulee esi-isiesi sukulinjasta. Kun mietiskelet esi-isiesi sukulinjaa, näe, miten se haarautuu kuin puun juuret alaspäin ja alaspäin, syvälle maahan, ja mihin se loppuu? Onko jokin paikka, jossa kaikki esi-isäsukulinjat kohtaavat yhden alun, yhden siemenen?

Sinulla on tilaisuus puhdistaa traumoja sukulinjastasi uudestaan ja uudestaan. Tarinoita saattaa nousta parantumattomista ja haudatuista traumoista. Jos pysyt tietoisena ja jumalainen sieluolemuksesi läsnä sydämessä, voit lähettää rakkausvaloa sukulinjaasi. Kuuntele, mitä nousee. Kuuntele esi-isiesi ääniä, kun he kertovat tarinoitaan parantumattomista traumoista, ja tuo ne sydämesi rakkausvaloon vapautettavaksi. Auta niitä päästämään irti ja siirtymään anteeksiannon ja universaalin rakkauden valoon.

Tällä tavalla puhdistumisaika syvenee. Monet teistä ovat puhdistaneet traumoja elämistään ja niiden muiden elämien muistoista, joissa sielunne ovat ilmaisseet tietoisuutta. Nyt olette valmiita jatkamaan esi-isätraumojen puhdistamista, kun ne laukaistaan ajankohtaisilla tapahtumilla maailmassa.

Tämä Lähde-energia virtaa teidän kauttanne, elämänvoimaenergiananne.

Riippumatta siitä, mihin "puoleen" samaistutte nykytilanteissa, tehtävänne on sama: rakastaa itseänne ja avata sydämenne jumalaiselle sieluolemuksellenne, jotta se voi olla läsnä rakastavassa sydämessänne."

https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5a95d34f70e8022a8132f379/0e099383-ac27-4eaf-b5b5-4f692aa29d2e/20220107_LightBeams.jpg?format=1500w

Rakkaudensäteet, 6.1.2022

Hiljattain meditoidessa virityin arcturuslaisiin olentoihin, joiden tunnen valvovan, mitä tapahtuu tänä aikana maan päällä. Minulla on huoli avaruuteen matkustavista miljardööreistä ja kaikesta romusta, jota tulee satelliiteista ja Maan avaruusaluksista, jotka kiertävät Maata. Tunteeni oli, että meidän pitäisi keskittyä pitämään huolta Maasta ja toisistamme, ennen kuin laajennumme avaruuteen ja matkustamme muille planeetoille. Olemme kuin Tenavat-sarjakuvan Rapa-Ripa-hahmo, ja kierrämme nyt roskinemme Maata. Kaikki tämä oli mielessäni, kun virityin. Saatoin nähdä kolmannella silmälläni monia haalean vaaleanpunaisia valonsäteitä virtaavan moniin eri paikkoihin Maassa.

Tämän meditoinnin jälkeen pyysin lisäinformaatiota. Ihmettelin, pidetäänkö tämän valon lähettämistä sekaantumisena – jos käytössä on tavallaan Star Trek -tyyppinen määräys olla puuttumatta asioihin?

Arcturuslaiset vastasivat:

"Lähetämme rakkaus-valoa niille, jotka pyytävät apua rakkaustaajuuden ylläpitämiseen ja vaalimiseen sydämessään. Rakkaus on jos siellä – lähetämme tyynnyttävää apua. Ilmaiset huolesi ihmisistä, jotka aloittavat "turismina" matkustamisen pois Maasta, ja on joitain, jotka haluavat tehdä Marsista siirtokunnan. Huolesi koskee "avaruusromua", jota leijuu Maan ympärillä, ja sinulla on tunne, ettei ihmisten pitäisi voida matkustaa, ennen kuin maan päällä osataan elää yhdessä rauhanomaisesti.

Tuo "Star Trek -määräys" jonka mainitset, poistettiin lempeästi yli 15 vuotta sitten, kun sinun kaltaisesi ihmiset alkoivat rukoilla apua. Oltiin sitä mieltä, että "toinen puoli" ei noudattanut puuttumattomuusprotokollaa, ja ihmiset joiden sydämet ovat omistautuneet säteilemään ja rakastamaan, pyysivät apua. Galaktinen yhdentymisneuvosto päätti avata kentät, jotta olennot joilla on puhdas aikomus ja missio tuoda korkeampia taajuuksia ihmiskunnalle, voivat lähettää energiaa. Valo jota säteillään kaikkialle Maahan, on tarkoitettu auttamaan sinun kaltaisiasi ja muita, jotka sattuvat lukemaan tämän viestin. Kaikkialla ympärillänne on rakastavaa apua. Tuokaa se sydämeenne. Kuten aina, puhumme fokuksen tuomisesta mielestänne sydämeen.

Sitten on toinen syy siihen, että korkeampia taajuuksia säteillään Maahan. Se auttaa synnyttämään korkeamman tietoisuuden. Se kaikki tehdään rakkaudella. On monia ihmisiä – kriittinen massa saavutettiin 2011 – jotka harjoittavat kiitollisuutta ja säteilevät rakkautta maan päällä. Tämä rakkaus säteilee horisontaalisti ja kulkee kaikkialle valonkantajien ympärille, ja saavuttaa "pienet elämänne" samankeskisinä ympyröinä, kuin heitettäessä kivi veteen. Ja sillä rakkaudella jota lähetetään Maahan, on vertikaali rata, mikä auttaa valonkantajia ja menee myös suoraan Maahan. Energia-aaltoja tulee myös auringosta, ja se löystyttää sen tyrannimaisen hallinnon perustaa, joka on traumatisoinut ihmisiä tuhansia vuosia. Siksi näette tyrannian tuplautuvan … yrittävän vahvistua, mutta se ei kestä, koska perusta on murentunut ja ihmiset eivät hyväksy sitä."

Nyt kun olemme kääntyneet tästä vuoden 2022 kulmasta, tunnen ilmassa keveyttä. Tunnen inspiraatiota, ja tunnen luovien energioiden virtaavan, valaisevan ja elävöittävän jotain sisällä.

Jos voisimme tehdä yhden asian auttamaan itseämme avautumisessa näille laajentaville energioille, se olisi lakata kritisoimasta itseämme! Rakkaus ja hyväksyntä alkaa omasta sydämestämme, ja se virtaa sitten sieltä ulospäin.

Toivon, että kaikki te jotka luette tämän, tunnette inspiraation siementen hehkuvan sisällänne. Tietäkää, että meitä tuetaan rakkaudella ja lempeydellä yli hurjimpien unelmiemme.

Säteilkää.

Leilah ja Laaja olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >