HomeViestejäNancy Leilah Ward14.10.2021 - Rakkautta on kaikkialla

14.10.2021 - Rakkautta on kaikkialla

RAKKAUTTA ON KAIKKIALLA

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
14.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Receding tide in the Bay of Fundy

Minusta tuntuu, kuin olisin virrannut asioiden pinnalla – huolehtien siitä, mistä täytyy huolehtia elämässäni, säilyttäen tasapainon ja tarkkaillen myllerrystä maailmassa, mutta menemättä siihen.

Äskettäin kävin New Brunswickissä perheen luona Kanadan kiitospäivän aikaan. Yhtenä päivänä menimme rannalle Fundynlahden eteläosaan, jossa Atlantin valtameri tulee lahdelle. Tuolla lahdella tapahtuvat maailman dramaattisimmat vuorovesivaihtelut – vesi nousee ja laskee aina 17 metriin saakka kahdesti vuorokaudessa. Olen kaivannut tuota merta hyvin paljon parina viime vuotena. Se oli, kuin olisin käynyt rakkaan vanhan ystävän luona (kasvoin lähellä merta Long Islandilla, New Yorkissa).

Vesi oli laskemassa, kun kävelin avojaloin veteen. Meri oli lämmin, ja kun asuin siihen, tunsin viatonta rakkautta virtaavan minuun aaltoina, avaten olemukseni ja toivottaen minut tervetulleeksi "kotiin". Tunsin avautuvani vastaanottamaan tuota rakkautta ja toivoin muistavani, että tämä tunne on aina ulottuvilla, mutta vuoroveden tapaan se tulee ja menee. Haluan tietää tämän rakkauden lähteeksi, josta voin ammentaa aina, kun minulla on siihen tarvetta.

Nyt olen taas kotona, ja näin joidenkin ihmisten riitelevän Facebookissa covid-rokotuksista ja -hoidoista. Hyvin paljon vihaa ja toisilleen tiuskimista. Miksi katsoin kommentteja? Uteliaana siitä, mitä ihmiset sanoivat, mutta minut myös vedettiin tuohon vihaan ja nokkavuuteen. Vedin itseni pois siitä, ja olin surullinen ja lannistunut tuosta energiasta ja ärsyyntynyt itseeni siitä, että minut vedettiin katsomaan sitä.  

Niinpä käännyn sisäänpäin Valtavaan olemukseen saadakseni tulkinnan asioiden energiasta. Tämä Valtavalla olemuksella oli sanottavana:

"Kuin katsoisit huoneeseen, jossa viha kiehuu yli. Jos sitä katsotaan energeettisesti, on myllerrystä, joka kylvää epäluottamuksen, epävarmuuden ja maadoittumattomuuden siemeniä. Kuin loputonta huutoa, se on energiaa, joka kaivautuu syvälle varjoihin, ja valotornado joka myllertää ylös vuosikymmenten sortamisen ja kontrolloinnin tummaa pohjasakkaa, sekoittaa sitä, irrottaa sen pohjasta ja samentaa veden niin, ettei yksilö enää erota, mikä on ylhäällä ja mikä alhaalla.

Pelottavien skenaarioiden projektioita nousee ylös, ja monet ihmiset pitävät näitä projektioita edessään, fokusoituen tilanteisiin, joita ei todellisuudessa ole nykyhetkessä, ja ruokkien pelkoa, joka herää muilta aikajanoilta ihmiskunnan kollektiivisissa, esi-isiltä perityissä muistoissa parantumattomista traumoista.

Tätä jatkuu jonkin aikaa ihmiskunnan polulla. Ihmiset tappelevat toistensa kanssa, kuten ovat tehneet tietoisuuden alkuperäisestä jakautumisesta saakka. Itse asiassa ei ole ihmisluonteen mukaista olla niin pelokas ja hyökätä toisiaan vastaan, mutta tätä jakautumisen, halveksunnan, ylimielisyyden ja arvottomuuden energiaa tukee ja pitää hengissä traumamagnetismi. Pelko-, viha- ja kiukkuenergia vetää ihmisten huomion kuin riippuvuutta aiheuttava aine.

Monet Maa-olentonne pitävät sen hengissä – se pyörii heidän lävitseen ja ruokkii himoa tuhota luovuus ja vapaa ajattelu ja saada valta muihin, luontoon ja koko elämään. Se on energiataajuus, valinta, ja se repii itsen syvyyksiä ja kääntyy itseä vastaan. Se on menossa romahdusta kohti, mutta tällä erää koette näitä erimielisyyden sameita ja kuohuvia vesiä. Salli imeä tämä energia pois itsestäsi kuin vuorovesi.

Receding      tide Samaan aikaan et kuule siitä, miten rakkauden kauneus leviää useimpiin ihmisiin. Tämä lempeä herääminen – murheessa, surussa ja epätoivossa – suodattuu sameuden läpi kuin valonsäteet metsän lehvästöjen läpi. Rakkauden lempeä kosketus on kaikkialla, virtaa kaikkialla ympärillä ja tulee esiin aaltoina, ja on monia ihmisiä, jotka pystyvät ruumiillistamaan tämän rakkauden ja hehkumaan sen myötä ilossa, arvostuksessa ja kiitollisuudessa. Ja kun he hehkuvat, he jakavat rakkauden lempeyttä pienien vuorovaikutustilanteiden kautta, pienenä ystävällisyytenä muille ja kiitollisuutena ja arvostuksena elämän pienistä siunauksista maan päällä.

Kaikesta siitä mielen juonittelusta huolimatta, mikä on totuus asioista, jos vajoat sydänkeskukseesi ja fokusoidut pieniin asioihin, joita käsittelet päiviesi aikana, löydät tuon valonsäteen, tuon rakkaudensäteen. Usein se tulee Maasta. Niin kuin silloin kun laitoit jalkasi Atlantin valtamereen ja tunsit rakkausaaltojen tulevan itseesi. Luonto koskettaa kaikkia rakkaudella.

Ne jotka kamppailevat elämässään tilanteiden kanssa, jotka liittyvät muihin ihmisiin ja päätösten tekemiseen, voivat löytää polun eteenpäin, kun he virittyvät sydämeensä ja ilmaisevat aikomuksen, että rakkaus opastaa heitä eteenpäin. Ne joilla on surua rakkaan ihmisen lähtemisen vuoksi, voivat kylpeä siinä runsaassa rakkaudessa, joka elää surussa. Irtipäästäminen, antautuminen sille, mitä on, avaa polun lämpimien rakkaussäteiden virtaamiselle hyvin lempeästi heidän olemuksensa läpi. Kun tuntee syvän menetyksentuskan ja sen kauniin rakkauden, joka on kuitenkin olemassa, voi lähettää tuota rakkautta sille, joka on lähtenyt, ja ilomahdollisuuden siihen, mikä hänen kokemuksensa on tuolla hetkellä.

Mikään ei voi muuttaa sitä, mitä on, mutta sen voi muuttaa, miten se havaitaan.

Waves of      LoveRakastakaa niitä, jotka pitävät hädin tuskin elämästä kiinni, ja luottakaa heidän kokemuksensa ja valintojensa tinkimättömyyteen tällä hetkellä.

Niin paljon kuin hämmennyksen ja pelon sameutta onkin monien ihmisten ympärillä, mikä saa heidät hyökkäämään toisia vastaan, rakkautta säteilee koko olemassaolon läpi. Kyse on siitä, näkevätkö tai tuntevatko ihmiset tuon rakkauden, vai eivät, sallivatko he rakkauden elää sydämessään, vai eivät. Se on aina valinta, mihin laittaa fokuksensa ja huomionsa. Sillä on todella merkitystä."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >