HomeViestejäNancy Leilah Ward23.8.2021 - Risteys

23.8.2021 - Risteys

RISTEYS

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
23.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme risteyksessä, mutta suuntia ei ole ainoastaan neljä – on monia todennäköisiä aikajanoja, joita menee moniin eri suuntiin. Meidän täytyy tuntea sitä aikajanaa, jolle haluamme uppoutua, navigoiden sydämestä käsin ja intuition kera. Minä valitsen rakkauden, hauskuuden, luovuuden, yhteistyön ja ilon.

Eräs ystävä ilmaisi hiljattain ahdistuksensa siitä mahdollisuudesta, että tekoäly ottaa ihmiskunnan valtaansa. Tietyn miljardöörin yritys tarjoaa tulevaisuudessa ihmisille erilaisia implantteja, jotka integroivat tekoälyn ihmiskehoon, ja tämä aiheuttaa paljon pelkoa ja ahdistusta joillekin. Tunnen, että pelkkä tuon mahdollisuuden olemassaoleminen ei merkitse, että olemme voimattomia ja voimme mennä vain yhteen suuntaan.

Olemme synnyttämässä jumalaisen ihmisemme

On myös aikajana, joka ilmentää sitä nousevaa jumalaista feminiinienergiaa, joka hehkuu ja liikkuu valoverkossa Maan sisällä ja ympärillä. Älä pelkää sitä, missä kohtaa olet tämän valitsemisessa. Seuraa rakkautta, rakkausenergiaa. Virity sydämeesi, hengitä rakkautta ja ole rakkaus. Joinain päivinä se voi tuntua vaikealta. Silloin meidän täytyy ottaa hetkiä itsemme hoivaamiseen ja rakastamiseen. Jos kallistumme liian pitkälle siihen, mitä maailmassa tapahtuu, meistä voi tuntua, että olemme kadottaneet yhteytemme rakkauteen, mutta tuo lanka on edelleen sydämessämme. Tämä ei ole helppo siirtymä. Mutta aivan kuten syntymäprosessin siirtymässä, on hetki, jolloin lapsi syntyy ja äiti tuntee raivokasta, kaoottista ja hullua energiaa. Voimme ajatella olevamme tällaisessa siirtymässä, kun synnytämme oman jumalaisen ihmisitsemme.

Meitä avustetaan sieluperheistämme – jotkut heistä eivät ole maan päällä fyysisyydessä. Tässä on joitain viestejä, joita on tullut lävitseni.

"Salli itsesi jatkuvasti vastaanottaa sitä energeettistä rakkaustukea, jota sinulle virtaa meiltä – sieluperheeltäsi korkeammissa oktaaveissa. Olemme rakkausenergian varasto sinulle. Hengitä tuota energiaa sisään tietoisesti. Tämä varasto on aina käytettävissäsi."

Portaalin läpi meneminen

"Olet kulkemassa portaalin läpi korkeampaan taajuuteen, uuteen paikkaan nimeltään koti. Olemme sieluheimoasi. Olemme kanssasi muistuttamassa sinulle, kuka olet. Voit katsoa maailmaa tästä korkeammasta perspektiivistä. Sinun ei tarvitse enää alentaa energiaasi ollaksesi siellä [3D:ssä maan päällä]. Säilytä arvokkuutesi. Säilytä paikkasi omassa kokemuksessasi. Säilytä moniulotteinen fokuksesi ja ole maan päällä samanaikaisesti.

Sisällät [korkeinta] taajuutta ja astut uuteen maailmaan samaan aikaan, kun olet vanhassa. Puhdistat myös vanhaa tiheyttä pois järjestelmästäsi. Siis ole tietoinen siitä, mihin fokusoidut. Ole tietoinen, mikä saa sinut lankeamaan vanhaan tuskaan. Erityisesti kun menet ulos maailmaan ollaksesi muiden ihmisten kanssa. Koko päiväsi ajan, kun "hakkaat puita ja kannat vettä", fokusoidu suurempaan kuvan sinusta ja siitä, kuka olet, jotta voit ruumiillistaa sielusi ydinolemuksen. Tarvitset tulevina aikoina jumalaisen sieluolemuksesi integroinnin antamaa vakautta."

Jumalaisen sieluolemuksemme integroiminen on sama asia kuin jumalaisen ihmisemme synnyttäminen. Olemme puhdistaneet tiheyttä kentistämme jo vuosia, jotta voisimme rakastaa itseämme ja olla rakkaussäteilyssä, ruumiillistaen jumalaisen sieluolemuksemme. Tämä on jokapäiväinen harjoitus ja siihen sisältyy oleminen nyt-hetkessä. Uudestaan ja uudestaan, navigoimme itsemme takaisin nyt-hetkeen.

Kun muistamme, kuka olemme – sielumme valtavan kokemuksen – meistä tulee jumalainen ihminen. Tämä on evoluutioherääminen. Pohdiskele tätä, kun ruumiillistat totuuden olemuksestasi ja alat muistaa sielusi viisauden.

Haavoittuneen maailman tuskan tunteminen

Patriarkaaliset (jang) energiat kuohuvat ympäri maailmaa, mutta rakkauden viilentävä voima nousee myös. Kun otat hetken istuaksesi hiljaisuudessa, hengitä rakkautta sisälläsi ja näe itsesi lähettimenä, joka lähettää rakkauden, tyyneyden ja rauhan viilentävää jin-energiaa maailmaan. Ihmiset ovat energian lähettimiä ja vastaanottimia ja tuntevat maailman painon. Emme ole yksin – olemme yhdistyneet tietoisuuden energiaverkoston kautta. Tunnemme sen pelon ja kaaoksen, jota monet muut kokevat maailmassa tällä hetkellä, kun monet pakenevat kotoaan poliittisten selkkausten, maastopalojen, tulvien ja muiden luonnonvoimien vuoksi. Monet muut menettävät rakkaitaan ihmiskunnassa leviävälle virukselle.

Energiallamme ja fokuksellamme on vaikutusta. Jos sinua on siunattu suhteellisen rauhallisella asuinpaikalla, lähetä tuota tyyneyttä hetkittäin maailmassa sinne, mihin sen täytyy mennä. Monen ihmisen "pää on tulessa" poliittisista kysymyksistä ja päätöksistä, jotka vaikuttavat koko ihmiskuntaan. On hyödyllistä nousta tuon melun ja jaarittelun yläpuolelle – rakkauden, rauhan ja tyyneyden jalostuneeseen energiakenttään. Maailmantapahtumien seuraaminen – vaikka onkin tärkeää niille, jotka haluavat tietää, mitä liikkeelle panevat voimat ovat tällä hetkellä – voi vetää myös energiamme alas, joten on tärkeää löytää tasapaino. Kun tunnet informaatioylikuormaa, ota askel etäämmälle, maadoitu ja täyty rakkaudella. Pyydä apua sieluperheeltä, henkioppailta, enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta – ketä ikinä kutsutkin apuun.

Avaruushirviö vai ajatusmuotokiinnike

Olen nähnyt sieluni silmin monta vuotta jättimäisen, tumman "energiapunkeron", joka on kiinnittyneenä Maan energiakenttään kuin valtava mustekala. Kutsun sitä "isoksi punkeroksi". Se syö pelkoa sen kaikissa muodoissa, ja se lähettää lonkeroitaan ihmisten sydämiin. Monet meistä ovat puhdistaneet vuosia sen vaikutusta elämistämme, kehostamme, mielistämme – pelko, häpeä, syyllisyys, mustasukkaisuus, kateus jne. Puhdistamme myös tämän loisen vaikutusta esi-isäsukulinjastamme ja DNA:stamme.

Kun jatkamme tätä työtä itsellämme ja vahvistamme rakkautta, tämän ison ja mustan punkeron lonkerot vetäytyvät ihmisten sydämistä, se näivettyy ja sen vaikutus häviää ihmiskunnasta. Mutta vain jos luomme rakastavan tilan sydänkenttäämme, jonne punkeron lonkerot eivät voi enää yhdistyä. Näkemykseni mukaan tämä on missiomme … hävittää tämän punkeron vaikutus vahvistamalla rakkautta, joka on sille myrkkyä. Siis vahvistamme jumalaista rakkautta itsessämme ja maailmassa, kun jatkamme kasvua sen tietämiseen, ettemme ole erillään toisistamme. Minulla on enemmän sanottavaa tästä loisesta toisella kertaa, mutta tällä erää sen tietäminen, että voimme karistaa tämän vaikutuksen rakkauden avulla, voi auttaa meitä säilyttämään energiaeheytemme.

KORJAUS: Pohdittuani lisää asiaa oivallan, että tulkitsin tämän "punkeron" väärin – ja uhriperspektiivistä. Tämä perspektiivi on heikentävä ja mahdollistaa meille jonkin ulkoisen voiman syyttämisen olosuhteistamme, sen sijaan että otamme vastuun elämämme olosuhteista. Tämä on itse asiassa valtava ajatusmuotokiinnike, jonka ihmisten ajatukset ovat muodostaneet vuosisatojen saatossa. Ihmiskunnan tarina on tarina traumasta, jota toistetaan uudestaan ja uudestaan. Ajatukset ja tunteet ovat energiaa, ja toistettaessa tarpeeksi monta kertaa ne voivat muodostaa entiteetin, jota syötetään juuri niiden ajatusten ja tunteiden energialla, jotka sen ovat luoneet.

Olen auttanut asiakkaita puhdistamaan näitä kiinnikkeitä energiakentistään. On ymmärrettävää, että trauma- ja pelkovuosisadat loisivat valtavan entiteetin, joka on kiinni Maan energiakentässä. Tämä "punkero" ei ruokaile meillä tai lähetä lonkeroita meihin – syötämme todellisuudessa sitä pelkoajatuksillamme ja -tunteillamme. Kun virityn tähän entiteettiin, tunnen syvää ja voimakasta surua. Siis kun me kaikki työstämme itseämme ja puhdistamme pelkoa energiakentästämme ja täytämme olemuksemme rakkaudella – kun opimme rakastamaan itseämme syvästi ja täysin – parannumme ja autamme hävittämään tämän energiakiinnikkeen Maan kentästä.

Vapaus ja "matrix"

Tässä on ote henkilökohtaisesta kanavoinnista Valtavalta olemukselta, jonka vastaanotin hiljattain. Pohdin sitä vapaudenpuutetta, jota ihmiset tuntevat niistä varotoimista ja valtuuksista, joita hallitukset määräävät pandemiaan liittyen.

"Ihmiskunta ei ole ollut vapaa tuhansiin vuosiin. Ette ole koskaan oikeasti olleet vapaita elämässänne maan päällä. Ihmisiä on orjuuttanut vuosisatoja talousjärjestelmä, jota on toteuttanut uskonto ja poliittinen vaikutusvalta. Talousjärjestelmät ovat ehkä muuttuneet, mutta perusta on sama. Ihmiset on ohjelmoitu hyväksymään tämä todellisuus uskomuksilla, kaavoilla ja illuusioilla, joita on siirrytty sukupolvelta toiselle.

Teille muistutetaan uudestaan ja uudestaan, että tulette suuruudesta ja rakkaudesta. Valoa virtaa lävitsenne vetenä, kuljettaen pois jäänteet menneisyyden muistoista, leimoista, uskomuksista ja kaavoista."

"Nouse pelon yläpuolelle pysymällä hetkessä. Pelot jotka ovat vaivanneet ihmiskuntaa vuosisatoja, käydään läpi uudestaan ja uudestaan. Se mitä ihmiset kutsuvat yleisesti "matrixiksi", on ollut ympärillänne vuosisatoja. Voit käyttää matrixin ristiriitaista värähtelyä noustaksesi pois siitä syventämällä harjoitustasi pysyä hetkessä ja mennä sielusi syvyyksiin, muistaen sen suuruuden, kuka olet. Sielusi on valtava, elämänvoimaenergiasi tulee suoraan Lähteestä. Sielusi, kokonaisolemuksessasi, on matkustanut galakseissa. Fokusoitumalla hetkeen olet mukana, ja muistamalla suuremman tähtisiemenkuvan siitä, kuka olet ja mistä tulet, hävität menneisyyden vetovoiman ja odotukset tulevaisuudesta, jotka sitovat sinut uskomus-matrixiin.

Et ole vapaa, ja kuitenkin olet vapaa. Sinulla on nyt tilaisuus laajentua olemuksesi sisältä käsin, keskittyneenä rakkauteen, säteillen sydämestäsi rakkautta läsnä olevassa hetkessä. Se on avain todelliseen vapauteen – olla läsnä olevassa hetkessä. Siinä lepää voimasi. Tämä keskittyneisyys ja rakkaus vapauttavat sinut siteestä uskomuksiin, kaavoihin, eiliseen ja huomiseen.

Kun tarkkailet luontoa ja kaikkea elämää luonnossa, olet nyt-hetkessä. Luonto, Maa, ovat nyt-hetkessä. Rakkaat koirasi ja kissasi ja kaikki eläimet, kalat, linnut, hyönteiset ovat fokusoituneet omiin nyt-hetkiinsä. Ne eivät kadu menneisyyttä, kaipaa menneitä hetkiä tai ole huolissaan tulevaisuudesta. Tästä syystä kehotamme sinua menemään ulos puiden keskelle laajentumaan. Kun olet jossain luonnon paikassa, salli kenttäsi laajentua ja hengitä syvään. Tee tästä tapa. Se avaa sinut suurimmalle olemuksellesi. Kun virityt sydämeesi ykseysaikomuksen kera ja pysyt hetkessä, laajennat kenttääsi ja romahdutat uskomusten, kaavojen ja esi-isiltä perittyjen energiarajoitusten ns. matrixin, joka pitää sinut kiinni ristiriidassa."

Kun luen uudelleen tämän viestin, näen ristiriidan "matrixissa" liittyvän tuohon isoon ja mustaan entieettikiinnikkeeseen. Minulla on ollut itsepintainen näky "viidakko-jimistä" – leikkikentän kiipeilytelineistä, jotka muistan lapsuudesta. Se edustaa "matrixia" ja minä olen sen keskellä, ja kun fokusoidun läsnä olevaan hetkeen ja laajennan rakkautta sisälläni, energia joka pitää minua kiinni telineissä, häviää ja leijun ylöspäin ja ulos tuosta rakennelmasta, laajentuvaan valokenttään. Tämä on alku, kuin syntymistä uuteen mahdollisuuskenttään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >