HomeViestejäNancy Leilah Ward16.6.2021 - Tulevat aallot

16.6.2021 - Tulevat aallot

TULEVAT AALLOT

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
16.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Zoomatessani suureen kuvaan, galaktisen moniulotteisuuden kotkaperspektiiviin niiden tarinoiden yläpuolella, jotka jylläävät kaoottisesti Maa-tason ihmistietoisuudessa, näen energia-aaltoja – plasmaa, nestemäistä valoa – virtaavan universumin läpi meidän maailmaamme, aalto toisensa jälkeen. Kerroksittain valoa ja ääntä, tunnesävyjä, korkeiden ja jalostuneiden taajuuksien lisäyksiä sykkii kokemuksemme läpi. Fyysinen keho integroi näitä energioita, mikä aiheuttaa epämukavuutta, kun keho sopeutuu uusiin taajuuksiin. Yksinkertainen syvään hengittäminen, soinnutus ja energialiikeharjoitukset, kuten Qi Gong, auttavat avaamaan meridiaanit, energiaväylät, ja puhdistamaan tiheyttä ulos, tehden tilaa uudelle värähtelylle. Antaudu tietoiselle läsnäololle ja nyt-hetkeen. Salli itsellesi hetkiä, jolloin hengität puiden kanssa.

Ihmiskunta on synnytysprosessissa, supistuen ja laajentuen plasma-aaltojen myötä. Minulla on ajatus, että nämä synnytysenergiat tulevat universumin keskuksesta, mutta kirjoittaessani tätä kuulen: "Ei ole keskusta. Sinä olet keskus. Koko tietoisuus on keskus. Mitä syntyy sinusta, sinussa? Olette luojia. Ota vastaan tuo mantteli. Tämä viesti on kaikille tätä lukeville, sillä olette kaikki universumin keskus – ottakaa vastaan omien kokemustenne luojan mantteli."

Aah … olemme niitä, joita olemme odottaneet. On meidän tehtävämme ottaa vastuu luomuksistamme tässä maailmassa. Kun asiat hajoavat, voimme uneksia, millaisen haluamme ihmiskokemuksemme olevan. Jos siihen fokusoitumisen sijasta, mikä ei toimi ja mikä hajoaa, useammat meistä fokusoituvat tuntemaan sen maailman, jossa haluamme olla, voimme kanssaluoda sen. Minkä uuden elämistavan uneksimme (luomme) olemaan?

Pimennysenergia

Joskus jäämme kiinni tyrskyaaltojen rauhattomaan kaaokseen, joskus sukellamme niihin tai surffaamme niillä. Jokin versio tästä tapahtuu aina jossain päin maailmaa. Sekasorto vaatii muutosta. Tiedämme, että tie kasvuun ja eteenpäin on parantaa tuska itsessämme, ja tätä tapahtuu myös maailmassa, kun ryhmäsielut osallistuvat konfliktiin ja luomiseen. Niiden jotka ovat jakautuneisuuden polariteetissa, täytyy oivaltaa, että kumpikin puoli generoi samaa energiaa – ne ovat liittäneet vain eri tarinat siihen.

Totuus paljastetaan. Se mikä on lakaistu maton alle, ei voi olla enää piilossa – mikrotasolta makrotasolle. Omassa elämässämme ja suuremmassa ihmiskollektiivissa. Pidä silmällä vanhoja tunteita, joita tulee takaisin nähtäväksi, tunnettavaksi ja vapautettavaksi ohikulkeviin aaltoihin. Juttuja jotka olemme jo käsitelleet, voi tulla esiin syvempää irtipäästämistä varten. Ystävyyssuhteita jotka eivät enää resonoi, koska emme voi enää ohittaa tiettyjä asenteita ja käyttäytymistapoja, saattaa lähteä elämästämme.

Näemme vanhojen tapojen jäävän pois, häviävän, ja näemme myös uusia tapoja tulevan esiin. Ollaan avoimia sille, mitä ilmenee elämässämme tänä aikana, ja tarkastellaan sitä sellaisena, mitä me kutsumme. Ystävällisyydestä itseämme ja muita kohtaan tulee luonnollista meille, ja se virtaa lävitsemme enemmän ja enemmän. Jos et huomaa tämän olevan totta, avaa sydämesi itsellesi ja katso, pystytkö ylläpitämään rakkautta itsellesi, ja pohdi, miltä ystävällisyys itsellesi näyttäisi ja tuntuisi. Aloita kallisarvoisesta olemuksestasi. Täytä itsesi rakkaudella, ja lopulta sitä säteilee sinusta vaivattomasti ulospäin ja alat huomata rakkautta tulevan takaisin sinulle ulkoisessa todellisuudessa.

Äkillinen syvä väsymys tai uneliaisuus valtaa meidät toisinaan, ja minusta tuntuu usein siltä, että vain vaeltelen. On hyvin vaikeaa keskittyä mihinkään tiettyyn projektiin, joita on monia. (Itse asiassa olen yrittänyt kirjoittaa tätä viestiä jo PÄIVÄTOLKULLA!)

Lievää masennusta

Yksi reaktio tai sivuvaikutus laajentavan energian vastaanottamisesta voi olla lievä masennus, joka saa meidät vaipumaan hitaaseen leijumistunteeseen, ikään kuin olisimme unessa, irrallaan, yhteydetön ja kaikki on kerrassaan kummallista. Tämä tunne voi tulla yhtäkkiä, ja päivästä tulee outo. Saatamme myös tuntea surua kollektiivikentässä. Yhtenä hetkenä työskentelet puutarhassasi (kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti), seuraavana saatat huomata itkeväsi ilman selvää syytä. Meillä on empaattinen ja telepaattinen yhteys toisiimme. Maailmassa on hyvin paljon surua – hyvin monia ihmisiä on kuollut kuluneena vuotena ja monet ihmiset ovat menettäneet myös rakkaita eläinkumppaneitaan. Saatamme tuntea surua myös muuttuneesta elämäntavasta. Näitä tunteita on siinä kentässä, jonka me kaikki jaamme.

Olemme kaikki yhteydessä toisiimme kuin metsän puut, jotka ovat yhdistyneet maanalaisella sienikasvustolla – me ihmiset olemme yhdistyneet sähkömagneettitaajuuksien kautta, joita kulkee alitajuisesti energiakentissä ympärillämme. Näen sen kuin erivärisinä valokuitusäikeinä, jotka leviävät kuin hiussuonet, mutta syttyvät kuin salamat, ja yhdistyvät sisäverkon kautta.

Tunnemme kollektiivitietoisuutemme epäharmonian ja ilot. Kun vaivumme masennukseen tai tunnemme kuin "värisevämme ahdistuksesta", voimme yrittää hengittää itsemme tyyneyteen ja läsnäoloon hetkessä ja sitten lähettää rakkautta kollektiiviin. Nimittäin voimme olla varma, että jos meistä tuntuu tietyltä, on myös muita, jotka tuntevat samalla tavalla. Rakkauden tai rauhan lähettäminen tietoisuusverkkoon auttaa tuntemaan yhteyttä ja karkottaa yksinäisyyttä. Telepaattiset kykymme tekevät meille mahdolliseksi tuntea, milloin muodostamme sisäisen yhteyden. Kokeile sitä seuraavalla kerralla, kun nämä tunteet valtavat sinut. Pysähdy, istu, hengitä ja rakasta.

Mustat aukot

Minulle on tapahtunut kummallinen asia muutaman kerran ennen nukahtamista. Olen tuntenut yhtäkkiä olevani paniikin partaalla. Olen ikään kuin reunalla ja katson energiakuiluun, joka pyörii kuin pimeä magneettinen pyörre, musta aukko. Kuilusta nousee "suortuvia" – paniikkia, epätoivoa ja kaiken sen hyödyttömyyttä, mihin ihmiset ovat fokusoituneet. Jos nojaan siihen, tunnen, että se pyörii ympärilläni kuin tuuli ja alkaa vetää minua sisään. Päätän olla menemättä tuohon kuiluun, ja olen tuonut itseni takaisin tuolta reunalta hengittämällä syvään ja fokusoitumalla nykyhetkeen.

Osa tuosta vedosta liittyy siihen tunteeseen, että fyysisyydessä on pakahduttavaa olla – kaikki fyysiset asiat, jotka tarvitsee hoitaa, kaikki projektit joita en ole saanut tehtyä jne. Miksi ylipäätään olin tuon kuilun reunalla? Epäilemättä oma tunteeni pakahtumisesta tässä pyörivässä maailmassa liittyi jotenkin siihen, lisäksi matkustaminen ihmistietoisuuden "maanalaisessa" maisemassa, ns. mitaten pulssia ihmiskokemuksen jostain aspektista.

Valtava olemus: "Ihmistila. Yrittäen elää "normaalia" elämää, sitten oivaltaen, että hyvin paljon on poissa tasapainosta, katsot epätoivon kuiluun – paikkaan jossa on paljon ihmistietoisuutta ja ollut tuhansia vuosia. On pimeyttä, syvää pimeyttä, tiheyttä joka imee valoa."

Näen valon leijuvan tämän epätoivon kuopan yläpuolella, hehkuvan ja säteilevän rauhaa. Sydämeni tuntee pelkoa tuohon kuiluun putoamisesta: "Olet tuonut itsesi ylös tuosta paikasta. Olet ollut siellä. Tämä on paikka, jonne jotkut ihmiset menevät … alas epätoivon kuiluun. On aina tie ulos. Kotka lentää korkealla ja sukeltaa syvälle. Tutkien tietoisuuden korkeuksia ja syvyyksiä."

Kun oivaltaa, miten kauas olemme ihmisrotuna siirtyneet tasapainon ja harmonian keskuksesta, se voi tuoda ahdistusta. Vuosia sitten, kun koin oman heräämiseni, tunsin paniikkia tämän oivaltamisesta. Olin kuin eksynyt pimeään viidakkoon ja yritin löytää tietäni aukiolle, jonka keskellä roihusi kaunis ja lohduttava tuli ja rakastavat ja ystävälliset ihmiset soittivat musiikkia ja rummuttivat. Unissani kompuroin juurien ja kivien yli, yrittäen päästä tuon kaukaisen hehkun luo, ja rumpujen ääni kutsui minua eteenpäin. Tuo keskus on sisällämme ja ulkopuolellamme, kun sieluperheemme ovat yhdistyneet fyysisyydessä sekä yhteyksillä sisäverkossa, jossa yhdistymme energeettisesti toisiimme saamaan tukea ja rakkausvahvistusta.

Ylimielisyys ja arvottomuus

Ylimielisyysvärähtely on konfliktin ytimessä ja sitä on ollut maailmassa aioneita. Ylimielisyys on heijastusta erillisyydestä, ja se on ollut ihmisen olemassaolotrauman taustalla täällä Maassa. Mikä muu voisi saada jonkin ihmisryhmän tuntemaan, että he ovat parempia kuin toiset, kuin sydämen täydellinen erillisyys mielestä, kehosta ja hengestä? Ylimielisyydellä ei ole korvia, joilla kuulla, ja sydäntä jolla tuntea rakkautta. Ylimielisyys ruokkii vihaa ja valheellista ylivoimaisuutta. Se on kuin armeijan tankki, joka ajaa ihmisten yli ottamatta elämää mitenkään huomioon. Se on motivoinut orjuutta, hyväksikäyttöä ja sortamista.

Ylimielisyyden ytimessä on usein tunne, että on arvoton eikä ole "tarpeeksi hyvä". Mutta on toisenlaista ylimielisyyttä, jonka ytimessä on jotain kovaa ja kylmää. Se on aito usko ylivoimaisuuteen. Se on yksinvaltiuden energiaa, ja siinä itseään ylempiarvoisena pitävät hallitsevat niitä, jotka tuntevat arvottomuutta. Heidän ympärillään on psykopaatteja, jotka resonoivat ylimielisyys/arvottomuus-polariteettiin ja kilpailevat asemista, jotka tukevat yksinvaltiutta, ja etsivät aina enemmän ja enemmän valtaa seisomalla "pienten ihmisten" selän päällä, imien energiaa manipuloinnilla, joka jakaa heidät erilleen toisistaan väärillä uskomuksilla ja ideologioilla.

Ylimielisyystaajuus on luhistumassa. Se säröilee ja murenee. Ne energia-aallot joita tulee kaikkialla olevasta keskuksesta (hologrammimielessä), kuljettavat rakkauden ja jumalaisen feminiinisyyden taajuutta. Tätä energiaa ei voi pysäyttää – se kuljettaa ihmiskunnan evoluutiovauhtiin, jollaista ei ole koettu maan päällä näin massiivisessa laajuudessa. Ratsasta noilla rakkauden aalloilla, ja rakasta sitä, mitä tulee esiin sisälläsi, vaikka se tuntuisi "huonolta" tai pelottavalta. Rakkaus on parantavaa balsamia, rakkaus hoivaa viattomuuttamme ja huuhtoo pois esi-isien traumareaktiot, auttaa parantamaan muistot ja tunteet, jotka työntävät meitä pelkoon. Rakkaus tuo meidät siihen keskukseen, missä tuli lämmittää meitä emmekä ole yksin.

Laajentuminen ja supistuminen

Jumalainen ihminen syntyy meissä jokaisessa. Sykkivät energia-aallot supistuvat – työntäen ja puristaen ulos sellaisen, mikä ei enää resonoi jumalaisen sieluolemuksemme kanssa. Ja sitten energia laajenee, täyttäen meidät rakkausvoimaenergialla ja harmonisoiden meidät universumin – olemassaolon olemisen – kanssa. Supistukset voivat tulla muistoina, katumuksina ja ratkaisemattomina ongelmina, jotka meidän täytyy tunnustaa, rakastaa ja vapauttaa. Tulevat aallot voivat viedä tämän energian ulos kentästämme ja tehdä tilaa laajentavalle evoluutioenergialle, joka antaa meille luovaa inspiraatiota ja iloista voimaantumisen tunnetta.

Aallot huuhtovat lävitsesi ja kuljettavat pois kentästäsi sen, mikä ei enää värähtele harmoniassa. Salli tämän laajenevuuden venyttää sinua ja avata sydämesi vastaanottamaan jumalaisen Lähteen rakkautta.

Laajentumista tulee tuntemuksena, että venytetään sisältä. Usein laajentavat energiat voi huomata ennen nukahtamista, tai jos ei saa unta. Makaa sängyssä, hengitä syvään ja kuvittele, että katsot – silmät suljettuna – universumiin … sisäiseen universumiisi. Saatat tuntea kuin sisäistä tärähtelyä tai äärimmäisen laajentumisen kulkevan lävitsesi tai syvää sisäistä kylmyyttä. Hengitä siihen. Se on evoluutiolahja.

Hiljattain en saanut unta, ja kun makasin hengittäen syvään, tunsin yhtäkkiä energiasyöksyn täyttävän minut ja laajentavan minua. Minusta tuntui, kuin olisin ollut vuorenhuipulla ja samanaikaisesti kosmoksessa, ja itse asiassa JYLISIN, kun vastaanotin tämän energian. Se oli voimakasta, ja sallin sen täyttää minut, ja sitten se laantui. Kun tuskallisia muistoja ja tunteita syvältä menneisyydestäni tulee esiin, tunnen tämän jylinän nousevan sisälläni ja työntävän ulos tuon vanhan tuskan ja trauman. Se on kuin alkukantaista energiaa, joka työntää sortamisen ja rajoittamisen muureja. Se ei ole vain tarina tapahtumista minun nykyelämässäni, vaan koko ihmiskunnan. Se mikä ei ole totuus, mikä ei harmonisoidu jumalaisen sieluolemuksemme kanssa, voidaan heittää ulos näiden voimakkaiden energioiden myötä, joita on täällä meitä varten.

Ystävällisyys

Tämä ei ole helppo prosessi. Meidän täytyy hidastaa, olla ystävällinen itsellemme ja muille, soljua lempeästi elämämme läpi, ollen tietoisesti läsnä ja harjoittaen kiitollisuutta, kun käymme läpi tätä massiivista muutosta yhdessä. Lisäksi voimme lähettää rakkautta kollektiiviin, tietoisuusverkkoon Maan ympärillä. Monet käyvät läpi traagisia, elämää muuttavia kokemuksia, ja rakkauden säteileminen tietoisuuskenttään kaikkialla ympärillämme on hyvin tärkeää ja hyödyllistä tänä aikana niille, jotka ovat jääneet kiinni noihin velloviin aaltoihin.

Aallon anatomiaa. Kauempana rannasta aallot ovat maininkeja, jotka nousevat ja laskevat, ja siellä voimme levätä ja kerätä energiaa sekä pitää energiatilaa kollektiiville. Lähempänä rantaa aallot alkavat "kihartua" – voit ratsastaa niillä voimaantuneen ilon kera tai sukeltaa niihin ja tuntea vesisyöksyn vievän pois sen, mikä ei enää palvele sinua. Matalammassa vedessä rannikolla, aallot lyövät korkealle ja vellovan kaaoksen voima voi kaataa meidät, pyörittää meitä ja paiskata hiekalle, ravistaen irti sen, mikä ei enää palvele meitä. Joskus olemme tuossa paikassa, joskus voimme sukeltaa aaltoon ja joskus voimme kellua mainingeilla – ei ole oikeaa tai väärää, on vain se oleminen, missä olemme hetkessä.

Muista aina, että olemme saavuttaneet kriittisen massan niissä, jotka pitävät ja säteilevät kirkasta rakkautta, ja määrämme kasvaa koko ajan, kun monet ihmiset kokevat kundaliinin heräämisen omalla tavallaan. Siis vaikka asiat näyttävät vakavilta, muista, että olemme luojia ja olemme suuressa yhteistyössä, kasvaen, laajentuen ja luoden uutta elämistapaa tällä kauniilla Maa-planeetalla – ihmisiä jotka ovat yhdistyneet myötätunnon, ystävällisyyden ja rakkauden kautta.

Jatka säteilemistä, ja tiedä, ettet ole yksin.

Leilah
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >