HomeViestejäNancy Leilah Ward28.11.2020 - Violetti valo sisällä ja ulkopuolella

28.11.2020 - Violetti valo sisällä ja ulkopuolella

VIOLETTI VALO SISÄLLÄ JA ULKOPUOLELLA
 
Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
28.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Violetit transformaatioliekit virtaavat Maan ytimestä. Virtaavat ylös kanavia pitkin, jotka ovat täynnä elämää antavia taajuuksia. Nämä kanavat johtavat energiakeskuksiin ja pyhiin paikkoihin, jotka olivat ennen metsikköjä, purovesilampia ja kristallikivimuodostelmia, ja ne yhdistyvät muuttavien moniulotteisten reittien portaaleihin. Nämä portaalit ovat pyhä tiloja, jotka vahvistavat elämänvoimaenergiaa, jota säteilee luonnon moninaisiin elämän ilmaisumuotoihin maan päällä. Maan keskeltä tämä elämänvoima säteilee voimakeskuksiin ja tähtiportteihin. Monet näistä paikoista on tukittu maailman uskontojen rakennuksilla tai tuhottu saastuttamalla ja turmelemalla Maan luonnollinen energiavirta sekä kasvavilla kaupungeilla, jotka ovat estäneet tuon energiavirran monilla kulttuurikerroksilla vuosisatojen saatossa. Joissain näistä voimakeskuksista on muinaistemppeleitä, joita rakennettiin menneinä aikakausina kasvattamaan näitä energioita, ennen kuin jokin suuri luonnonmullistus sitten hiljensi ne.
 
Monet muinaiset paikat säteilevät edelleen energiaa Maan ytimestä energiakenttiin Maan ulkopuolella. Maa on planetaarinen kertoja monenmuotoisille, eri ulottuvuuksien kosmisille tietoisuuksille multiversumissa – kaiken olevaisen valtavuudessa. Nykyisten matkustusrajoitusten vuoksi nämä pyhät paikat ovat hiljaisempia kuin satoihin vuosiin. Tämä tekee energialle mahdolliseksi sykkiä Maasta ihmisten ajatusmuotojen häiritessä vain vähän. Entisaikoina ihmisillä jotka loivat ja elivät näissä rakenteissa, oli ymmärrys, miten ne auttoivat energioita virtaamaan Maasta, temppelirakenteiden kautta kosmokseen, kommunikoimaan muiden planeettojen, tähtien ja aistivien olentojen kanssa sekä kaikkien ihmisten kautta maan päällä ja energisoimaan heitä harmonisilla taajuuksilla, mikä auttoi tasapainon ylläpitämisessä.
 
Mietiskellessä tätä violettia liekkiä, kun se kulkee ympäri Maata, olen nähnyt sisäisellä näkökyvyllä liekkejä, jotka keskittyvät jollekin Lähi-idän alueelle. Violetit liekit tulevat maan läpi ja keskittyvät jonkin energiakeskuksen tai tähtiportin ympärille. Lisäsin energiaa näihin liekkeihin, ja näin demonin, joka piti töpseliä paikoillaan. Demonin paksu lonkeromatto levisi maan yli, ja siitä kasvoi muita demoneja, jotka lähettivät lisää pelkolonkeroita naisten ja miesten sydämiin. Violetit liekit olivat keskittyneet demonin ympärille ala- ja yläpuolelta. Aistin, että tämä on tärkeän energian pääpistoke, joka on ollut kytkettynä tuhansia vuosia. Violetti liekki on jatkuva ja vakaa. Tuo demoninen pistoke löystyy. Tätä tapahtuu monissa paikoissa maan päällä. Minulle näytettiin tämä nimenomainen paikka auttamaan violettien liekkien tuomisessa yläpuolelta.
 
Äiti Maan ydin on hereillä ja käy läpi energeettistä synnytystä. Voimme auttaa energeettisinä kätilöinä. Aivan kuten demoninen pelkotaajuus on pitänyt monen ihmisen sydäntä otteessaan, me jotka olemme poistaneet pelkovirtausten vallan omasta elämänkokemuksestamme, olemme tarpeeksi tietoisia tehdäksemme oman osamme violettien liekkien voimistamisessa rakkaudella Maata ja ihmiskuntaa kohtaan.
 
Maata ympäröivä valoenergiaverkko jota tuemme tietoisilla ja heränneillä aikomuksillamme, auttaa tukemaan ja jalostamaan korkeimpia taajuuksia, ja tämä auttaa Maata ja aurinkoa tuomaan ja ylläpitämään korkeaa energiataajuutta. Tämä on Maan ja ihmiskunnan syntymistä jalostuneempaan tietoisuusulottuvuuteen. Tällä hetkellä tuo verkko on täynnä violettia valoa, joka saa aikaan transformaation kaikessa elämässä maan päällä. Se on asteittainen prosessi, mutta se on nyt nopeutunut. Pysy fokusoituneena ja valppaana omassa parantumis- ja irtipäästämisprosessissasi. Muista, että olemme saavuttaneet jo kriittisen massan tietoisuudessa ja aikomuksessa, että rakkaus vallitsee. Rakkaus on lempeää, ja rakkaus on raivoisaa.
 
Kun Maa tanssii auringon kosmisten energioiden kanssa, joita tämä saa energiasykkeinä muista tähdistä ympäri galaksiamme, Maa parantuu ja herää sisältä ja synnyttää uuden ruumiillistuman. Aivan kuten jokainen meistä ihmisyksilöistä on tehnyt. Puhdistamalla uskomukset ja ohjelmoinnit jotka ovat pitäneet pelko- tai antirakkaustaajuutta sisällämme ja esi-isämuistissamme, pystymme ruumiillistamaan kauniin ja ainutlaatuisen jumalaisen sieluolemuksemme aina vain enemmän.
 
Näen itseni täynnä puhdistavaa ultraviolettivaloa, jota säteilee Lähteestä fyysisen olemukseni keskellä, ja se täyttää kehoni ja energiakenttäni tällä valolla ja liittyy yhteen muuntavien violettien liekkien kanssa energiakenttäni reunalla ja sen ulkopuolella. Se mitä tapahtuu Maa-planeetassa, tapahtuu myös meidän sisällämme. Tätä monet meistä ovat työstäneet omassa henkilökohtaisessa prosessissaan. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Ihmiskunta on saavuttanut valotaajuuksien ja rakkauden kriittisen massan. Tietäkää tämä ja jatkakaa sen vahvistamista maailmassanne. Nousemme yhdessä Maan kanssa. Tarinoiden ja draaman ylä- ja alapuolella tapahtuu kaunis ja raivokas herääminen.
 
Säteilkää!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >