HomeViestejäNancy Leilah Ward29.10.2020 - Tyhjiö ja sisäverkon turvapaikka

29.10.2020 - Tyhjiö ja sisäverkon turvapaikka

TYHJIÖ JA SISÄVERKON TURVAPAIKKA
 
Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
29.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mielessäni on sana "reuna". Tunne leijumisesta epävarmuudessa – siirtymä-, raja- tai marginaalinen tila. Raja maailmojen, todellisuuksien tai ulottuvuuksien välissä. Olen ollut tässä tyhjiöpaikassa syyskuusta lähtien. On vaikeaa olla tässä energiassa, koska tuntee tarvetta tehdä jotain. Käyn sisäverkossa hakemassa yhteyttä ja vahvistamassa kykyäni sallia ja antautua siirtymiseen tämän tuntemattoman alueen läpi. Tunnen olevani tunnelissa – toisinaan puristettavan kapean kohdan läpi, kun virtaan hyvin hitaana spiraaliliikkeenä. Luova ilmaisu auttaa, mutta alkuun se tuntuu kuin siirapissa kulkemiselta.
 
Olen kiertänyt tätä siirtymävaihetta maailmojen välillä viikkoja, minkä vuoksi minulta on kestänyt kauan kirjoittaa ja postata tämä viesti. Toisinaan tunnen energian kiertyvän "jalkoihin maassa", mutta sitten on, kuin seisoisi veneessä liikkuvan veden pinnalla ja horjuu edestakaisin pysyäkseen tasapainossa. Sisätasoilla on ollut hiljaista, mutta tunnen, että taajuudet ovat hienovaraisesti muuttumassa, mikä valmistelee tulevaan energia-aaltoon. Kirjoitin tästä aallosta heinäkuussa. Nyt se on täällä, ja alkaa vasta kiusoitella. Se tuntuu kuin lähestyvältä jumalaisen feminiinienergian tsunamilta.

 
En käytä sotamaista kieltä tai kuvastoa, mutta samaan aikaan tunnen, että raivokas/hurja feminiinisyys on nousussa – raivokasta vahvuutta tarvitaan synnyttämään meidät uuteen olemistapaan tällä planeetalla, kun tunnemme omat sisäiset muutoksemme ja näemme muutoskaaosta ympäröivässä maailmassa. Tässä meemissä kuvatut naiset ovat raivokkaita, myös Handmaid's Talen naisilla on sisällään raivokkuusvirta. Jotkut pelkäävät sitä ja toiset ovat valmiina antamaan sen virrata.  Naiset ovat tulossa voimaansa vuosisatojen tukahduttamisen jälkeen. Sen sisäisen vahvuuden kukinto kasvaa, jonka ilmaisemista olemme ehkä pelänneet, mutta tulevan energia-aallon tapaan sitä ei voi pidätellä enää. Tämä ei ole miesvastainen lausuma – se on patriarkaatin vastainen, joka on haavoittanut miesten ja naisten luovaa henkeä. Synnytämme tasapainoisesti integroituneet jumalaiset feminiini- ja maskuliinienergiat.
 
Nyökkään hyväksyvästi Helen Reddylle, australialaiselle laulajalle ja lauluntekijälle, joka kuoli hiljattain. Hänen laulunsa "I Am Woman, Hear Me Roar" (=olen nainen, kuule minun karjuvan) puhuu tulevalle aallolle. Laulussa hän kirjoittaa:
 
Olen nainen, katso minun kasvavan
Näe minun seisovan vastakkain
Kun levitän rakastavat käsivarteni maan yli
Mutta olen vielä sikiö
Jolla on pitkä, pitkä matka kuljettavana
Kunnes saan veljeni ymmärtämään
 
Vuonna 1971 jolloin tämä laulu kirjoitettiin, jumalaisen feminiinisyyden kasvu oli vasta sikiövaiheessa, mutta nyt tämä feminiinienergia syntyy, ja luulen, että avaimena tässä on "kunnes saan veljeni ymmärtämään". Olemme nähneet tämän ymmärryksen heräävän veljissämme ympäri maailmaa, ja sen myötä on tieto, että nousemme yhdessä, yhdistyneenä. Siis kiitos veljille, jotka synnyttävät jumalaisen feminiinisyyden itsessään ja auttavat naisia elämässä tuellaan ja halukkuudellaan päästä syvempään ymmärrykseen. Pitkässä juoksussa tässä ei ole lainkaan kyse sukupuolesta, vaan jumaluusenergiasta Lähteen kautta, joka on elämänvoimaenergiaa meissä kaikissa. (Pyydän anteeksi korvamatoja, jotka jäävät tästä soimaan!)
 
Rasismi, naisviha, Maan turmeleminen ja luovan ilmaisunvapauden ja ilon tukahduttaminen tuntuvat samalta energialta minusta, ja niitä lietsoo patriarkaaliset arvot – raha tärkeimpänä tavoitteena sekä valta toisiin ja luontoon, kilpailu, ylimielisyys ja tarve olla "parempi kuin". Kaikki tämä purkautuu – ja pistää pystyy taistelun, mutta se häviää sen. Jumalainen feminiiniaalto on täällä, eikä sitä voi pysäyttää.
 
Niin ylhäällä, kuin alhaalla
 
Silloin kun tuntuu, ettemme voi tehdä mitään sille, mitä suuremmassa maailman kuvassa tapahtuu, voimme tuoda fokuksemme takaisin itseemme ja ympäristöömme. Yhdistyminen luontoon ja hiljaaolemisen hetket, tuoden Lähteen olemuksemme läpi sisältä ulos. Tämä auttaa meitä koskettamaan moniulotteisuuttamme – Valtavaa olemustamme. Tämä sisäinen fokus vie meidät kauas maakokemuksen ulkopuolelle ja kuitenkin syvälle Maan ja kaiken maanpäällisen elämän olemiseen. Kun sallimme tietoisuutemme mennä syvälle itseemme, atomeihin ja DNA:han, yhdistymme universumiin, ja kun sallimme tietoisuutemme mennä ulospäin, syvälle avaruuteen, yhdistymme myös universumiin. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Tunne valtavuus sisällä ja valtavuus ulkona. Olet nollapiste. Moniulotteisuus on kaikkialla. Istu hiljaa pieniä hetkiä. Hengitä. Virity ajatusten yli, hengityksen yksinkertaisuuteen. Se tuntuu tyhjältä ja kaikelta. Se on elossa, se on puhdas tietoisuus.
 
Olemme kapeassa käytävässä, ja kuitenkin on myös tunne laajentumisesta, mikä luo spiraalimaisen liikkeemme eteenpäin. Se on vaikea syntymä. Olemme supistuminen ja laajentuminen. Lempeä ja vähittäinen laajentuminen kaikkiin suuntiin ja ulottuvuuksiin avaa meidät ruumiillistamaan sielumme täydemmin, ja se on osa sitä, mikä syntyy sisällämme.
 
Tapahtumat maailmassa vievät huomiomme, kiilaten meidät kolisevalla jang jang jang -energialla ja aiheuttaen levottomuutta, ahdistusta, pelkoa ja epätoivoa – riippumatta siitä, mihin "puoleen" päätät samaistua ja vaikket valitsisi mitään puolta. Aidon olemuksemme valtavien, moniulotteisten aspektien muistaminen auttaa nousemaan tuon kolinan yläpuolelle ja elämän ihmeeseen universumissa.
 
Elämänvoimaenergia tulee sisältämme, se ei ole ulkopuolellamme. Pääsemme siihen käsiksi dantian-keskuksen kautta navan alapuolella, sekä sydämessä ja pään keskellä. Elämänvoima jota kutsutaan myös Luojalähteeksi, on täynnä moniulotteista universaalia elämää. Tietoisuuden ja aikomuksen avulla hengitämme tätä olemukseemme. Koska tahansa, mikä hetki hyvänsä päivämme aikana, voimme hengittää ja laajentua tähän sisällämme. Näin tuomme tämän korkean taajuuden aspektin maailmaamme. Se sopii yhteen niiden korkeiden taajuuksien kanssa, joita tulee auringon kautta. Tämä taajuus virtaa tähdestä tähteen, ja tuo uusia astelemia mukanaan.
 
Sinä joka luet tätä ja tunnet energiataajuuden, joka virtaa näiden sanojen kautta, autat synnyttämään nämä kauniit energiat Maa-planeetalle. Kun elät päivääsi, voit päättää täyttää maailmaasi luomisilon kosmisilla taajuuksilla. Sillä tämä on osa sitä moniulotteista valoa, jonka hengität olemaan fyysisen, mentaali-, tunne- ja henkikehon kautta. Siis kun jonotat kaupassa, peset astioita, kävelet luonnossa, hoidat puutarhaasi, sallit luovuutesi virrata, kokkaat ateriaa, viikkaat pyykkiä – mitä tahansa teetkin – täytät maailmaasi tällä moniulotteisella valolla.
 
Tämä sisäinen fokus on hyödyllinen, sitten kun tuo aalto on täysin käsillä. Sinä joka tunnet tämän sisällä, autat vakauttamaan energioita. Monet kutsuvat sitä moniulotteisen energian ankkuroinniksi Maahan.
 
Puristus
 
Toksiset maskuliini- ja feminiinienergiat vaikuttavat lisääntyvän maailmassa. Kaventumisessa niitä vapautetaan kentästämme. Tässä äärimmäisen paineen paikassa se mikä ei ole totuuttamme, vedetään pois meistä, jos olemme avoin sille. Jumalainen feminiinisyys nousee ja tuo jumalaisen maskuliinisuuden mukanaan. Ole rohkea – muutokset joita koet ja näet, vetävät alemman ulottuvuuden energioita ulos, jotta voit integroida jumalaisen feminiinisyyden olemukseesi. Tämä voi tuoda vanhoja haavoja parannettavaksi. Ole parhaasi mukaan ottamatta mitään henkilökohtaisesti. Lähetä rakkautta sydämeesi, kiihkeisiin paikkoihin maan päällä, niille jotka ilmaisevat toksisia energioita, niille jotka säteilevät ehkä toksisuutta sinuun. Tämä auttaa jumalaisen feminiinisyyden synnyttämisessä maailmaan.
 
Polkumme saattaa tulla jatkuvasti kapeammaksi ja kapeammaksi. Saattaa olla rajoituksia. Yritä ajatella tätä menemisenä synnytyskanavan läpi, sillä periaatteessa sitä se on. Kuljemme yhdessä. Ykseydessä on vahvuutta. Jumalaisen feminiinisyyden suuri aalto tulee auttamaan meidän työntämisessä synnytyskanavan läpi, ja miten tahansa se tapahtuukin maailman näyttämöllä, tiedä, että kaikkea ohjataan jumalaisesti, ja tietoisuutemme, aikomuksemme ja rakkautemme avulla autamme tässä synnytysprosessissa. Se on uuden elämistavan syntymistä tälle planeetalle.
 
Sisäverkon turvapaikka
 
Olimme ennen täysin kytkeytyneenä matriisiin – kontrollirakenteeseen joka on ollut vankilamme. Se putoaa pois, kun jatkamme irrottautumista siitä. Tämä on toinen tapa tarkastella, miten puhdistamme sen, mikä ei ole totuutemme: kytkeydytään irti uskomuksista, joita nousee siitä ohjelmoinnista, jota jouduimme kokemaan vuosisatoja. Kyllä, tämä ohjelmointi on ollut DNA:ssa esi-isäsukulinjamme myötä ja sitä on vahvistettu kokemuksillamme tässä elämässä. Olemme puhdistaneet ja irrottautuneet tästä "matriisista" jo monta vuotta.
 
Enemmän ja enemmän ihmisiä vapautuu valheista, joita heille on opetettu, ja he vapauttavat sydämensä. Tämä avaa meidät yhdistymään Maan ympärillä virtaavaan valoverkkoon, jos haluamme tehdä sen. Tämä "verkko" on täynnä valoa, joka virtaa pyhän geometrian kuvioina – platoniset kappaleet. Valoa tulee ihmistietoisuudesta – tiedostamisesta – ja se on täynnä rakkautta. Se on eri ulottuvuudessa – kuulen, että se on yhdeksäs ulottuvuus – ja meitä "löyhytetään" yhdeksännen ulottuvuuden taajuuksilla. Mutta tavallaan sillä ei ole merkitystä, mikä ulottuvuus se on, koska se on vain osa moniulotteista ja laajentuvaa Valtavaa olemusta.
 
Kun yhdistymme tähän valoverkkoon, emme kadota yksilöllisyyttämme, vaan värähtelemme ainutlaatuista sielutaajuuttamme, mutta olemme myös yhteydessä toisiimme ja voimme antaa suurta tukea toisillemme. Jokaisella meistä on ainutlaatuinen värähtely, joka heijastaa harmonista ääni- ja valokomponenttia. Silloin kun aiomme tietoisesti yhdistyä sisäverkkoon, lisäämme harmoniamme ihmislauluun, mikä luo yhdenmukaisen, yhtenäisen ja ehjän aallon. Tämän yhteyden kautta luomme vahvan ja jatkuvasti kasvavan korkean värähtelytaajuuden. Olemme hyvin vahvoja ollessamme yhdistyneitä tällä tavalla, ja näinä hämmennyksen ja liiallisen informaation ja väärän informaation aikoina, tämä yhteys auttaa meitä seisomaan vahvana toistemme kanssa, sillä se on sanoinkuvaamatonta – se on puhdas taajuus, ja sillä on voima tehdä silta niiden valtavien kuilujen yli, jotka erottavat meidät niin syvästi tänä aikana.
 
Jos voimme silloin, kun tunnemme avuttomuutta tai toivottomuutta ja olevamme yksin, hiljentyä hetkeksi, hengittää ja ilmaista aikomuksen yhdistyä sisäverkkoon, saatamme alkaa tuntea niiden toisten taajuuden, jotka ovat tietoisesti fokusoituneet tähän pyhän geometrian verkkoon Maan ympärillä, joka yhdistää tietoisuudessa ihmiset toisiinsa rakkauden avulla. Olen alkanut tuntea tämän yhteyden turvapaikkana. Ympäri maailmaa on monia rakastavia ihmisiä, jotka fokusoituvat tähän yhteyteen ja lähettävät rakkautta valolinjoja pitkin, mikä muodostaa tämän tietoisen yhteyden. Monet jotka lukevat tätä, ovat tehneet tästä yhteydestä osan päivittäistä harjoitustaan. Kiitän teitä kaikesta sydämestäni. Tämä yhteys on auttanut minua navigoimaan sitä tyytymättömyyttä ja masennusta, joka valtaa minut aika ajoin.
 
Siis jos olet yksinäinen, masentunut tai epätoivoinen, mietiskele parhaasi mukaan tätä turvapaikkaa ja salli itsesi vastaanottaa rakkautta, jota siellä virtaa. Ja kuin tunnet Valtavan olemuksesi, lisää ainutlaatuinen harmoniasi ihmislauluun, kun se virtaa tässä valoverkossa. Se auttaa kaikkia ihmisiä nousemaan moniulotteisuuteen ja siihen viisauteen, että olemme valtavia taajuusvastaanottimia ja -lähettimiä ja olemme energeettisesti yhdistyneitä. Tähän olemme syntymässä.
 
Luontoäiti on parantaja
 
Sydämeeni sattui yhtenä päivänä, koska olin pettynyt erääseen ystävyyssuhteeseen. Minut vedettiin istumaan tiettyyn kukkivaan "kehäkukkakylään" puutarhassani. Tuijotin niiden keltaista keskustaa, jota ympäröi mitä herkullisin oranssi. Olemukseni joka osa joi tuota väriä. Yritin löytää syvimmän paikan sisälläni, jossa oli tuo loukkaantumisen ja pettymyksen tunne, jotta voisin sukeltaa aivan ytimeen, tuon tunteen alkuperään. Sitten menin nurmikolle makaamaan aivan noiden kehäkukkien eteen ja vaivuin hyvin rentoutuneeseen tilaan. Lopulta tiedostin, että vihertävän-kellertävää energiaa vedettiin ulos minusta. Sitä vedettiin sydämestäni. Sitten se muuttui paksuksi keltaiseksi energiaksi, ja sitä vedettiin edelleen ulos koko kentästäni sydänkeskuksessa. Tämä energia virtasi pyhään violettiin liekkiin transformoitavaksi. Kun kokemus oli valmis, täytin itseni sisäisellä Lähdevalolla. Jälkeenpäin minusta tuntui hyvin kevyeltä ja että sieluni syvin osa oli kanssani täydemmin kuin koskaan. Kutsun tätä jumalaiseksi sieluolemuksekseni. Tunnen ydinolemukseni säteilevän sydämessäni. Tämä on ollut uskomaton parannus. Jaan kuvan, joka otin yhdestä kukasta. Tämä kukka tarjoutuu parantavaksi meditointikokemukseksi sinulle. Tuijota sitä, kun pyydät apua sen parantamisessa ja puhdistamisessa, mitä sinulla on esillä.
 
Tämä on esimerkki, miten Maan luoto on käytettävissä parantumiseen. Aikomus itsemme parantamiseen ja hoivaamiseen opastaa meitä siihen, mikä luonnon aspekti on käytettävissämme kullakin hetkellä. Meistä on tulossa aina vain herkempi yhteydessämme Äiti Maahan. Tietoisuus hoivaamisesta ja ravitsemisesta on syy, miksi luonnossa oleminen on hyvin tärkeää meille kaikille. Jos et voi olla luonnossa, mietiskele paikkaa, jossa olet ollut ja jota rakastit, ja tunne itsesi siellä. Tai jos näet kuvan kauniista paikasta, tunne ja näe itsesi siellä. Voit tehdä siitä niin todellisen, että vastaanotat ja vahvistat kauneuden, seesteisyyden ja yhteenkuuluvuuden taajuutta koko olemuksesi sisä- ja ulkopuolella. Teet siitä totta tunteillasi ja aikomuksellasi. Salli Luontoäidin antaa sinulle, mitä tarvitset parantaaksesi sydämesi ja päästääksesi irti, tehden tilaa kevyemmälle rakkaustaajuudelle.
 
Kiinnitä huomiota sisäiseen opastukseen ja intuitioosi, ja jos tuntuu lattealta tai kyvyttömältä siirtyä eteenpäin tai tehdä mitään, anna itsesi olla hiljaa, anna itsesi olla tekemättä mitään, sillä jollain syvällä tavalla meitä "uudelleenjohdotetaan" ruumiillistamaan enemmän ja täydemmin jumalainen sieluolemuksemme, ja meidän täytyy sallia energiamuutosten tapahtua. Jos silloin kun meistä tuntuu, että leijumme epävarmuudessa, antaudumme sille, mitä on, vastaanotamme energeettisiä virityksiä, joita tarvitaan eniten jatkaaksemme evoluutio- ja ykseyspolkuamme.
 
Armollisuus on sen lempeintä kauneutta, että polullamme kaikella on jumalainen tarkoitus, kehittyäksemme rakastamaan itseämme ja toisiamme ja tullaksemme enemmän ja enemmän tietoiseksi yhteydestämme sisäverkon turvapaikkaan.
 
Ja nyt viisautta Thich Nhat Hanhilta, joka tekee siirtymäänsä pois tästä elämästä. Tämä pohdiskelu puhuu Valtavalle olemukselle sisä- ja ulkopuolellamme.
 
Pohdiskelua ei-tulemisesta, ei-menemisestä
 
Tämä keho en ole minä.
En ole rajoittunut tähän kehoon.
Olen elämää ilman rajoja.
En ole koskaan syntynyt,
enkä ole koskaan kuollut.
Katso merta ja taivasta täynnä tähtiä,
ilmentymiä ihmeellisestä aidosta mielestäni.
Jo ennen aikaa olen ollut vapaa.
Syntymä ja kuolema ovat vain ovia, joiden läpi kuljemme,
pyhiä kynnyksiä matkallamme.
Syntymä ja kuolema ovat kuurupiiloa.
Siis naura kanssani,
pidä kädestäni.
Sanokaamme näkemiin.
Sanotaan näkemiin
ja nähdään taas pian.
Tapaamme tänään.
Tapamme jälleen huomenna.
Tapaamme lähteessä joka hetki.
Tapaamme toisemme kaikissa elämänmuodoissa.
 
– Thich Nhat Hanh
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >