HomeViestejäNancy Leilah Ward31.7.2020 - Toimi paikallisesti, ajattele galaktisesti

31.7.2020 - Toimi paikallisesti, ajattele galaktisesti

TOIMI PAIKALLISESTI, AJATTELE GALAKTISESTI
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (www.integralsoul.love)
31.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutaman viikon minusta on tuntunut siltä, että erittäin iso aalto on tulossa. Sielun silmin olen nähnyt siniturkoosin aallon, kuin Havaijin jättimäisiä aaltoja. Kun kysyn, missä olen tuossa aallossa, näen itseni surffaavan tynnyrillä. Olen energiasurffaaja, ei varsinainen merisurffaaja, mutta kuvittelen, että putkella tai tynnyrillä surffaaminen vaatii suurta fokusoitumista ja korostunutta tietoisuutta hetkestä.
 
Kun tänään heinäkuun lopussa virityn, katselen tasaista hiekkaa. Hiekkaa mailitolkulla kaikkialla ympärillä. Kysyn Valtavalta olemukselta: "Onko tsunami tulossa?" Tunnen Valtavuudessa yhteyden joihinkin olentoihin, jotka asuvat Maan sisällä …
 
"Olemme Calabasoja sisältä. Johdamme sinut ylös lentämään näkemäsi maiseman yläpuolella. Valtavasti hiekkaa, ja valo kimaltelee vedessä kaukana, mutta liikkuen eteenpäin. Muista, että osaat lentää. Olemme ryhmä-ääni, osa sivilisaatiota Maan sisällä. Ratsastamme kanssasi muutosaalloilla. Tämä tuleva aalto pyyhkäisee pois vanhat uskomukset ja ravistelee jäykkiä rakenteita, jotka eivät voi enää olla pystyssä, kun hiekalle rakennetut perustat murentuvat. Kaipaamme yhteyttä pinnan asukkaisiin. Teitä on valmisteltu ja pystytte kohtaamaan muutokset sisällä ja ulkopuolella. Päästäen irti siitä, mitä ennen oli, voidaksenne luoda uuden olemistavan, joka on harmoniassa.
 
Monia nuoria lapsia on tullut Maahan, valmistautuneena auttamaan suuren muutoksen synnyttämisessä. Älkää säälikö heitä kasvamisesta näinä haastavina aikoina, sillä he eivät olisi voineet elää ja kukoistaa vanhassa järjestelmässä. Teillä on lahja annettavana heille, opastatte heitä uuteen olemiseen täällä, ja pärjäätte hienosti. Älkää olko huolissanne. Inspiraationne on sisällä. Älkää osallistuko sellaiseen, mikä ei sytytä yhtään innostusta ja luovuutta sisällänne. Seuratkaa iloista polkua.
 
Paljon inspiraatioita ja opastusta tulee nuorille keksijöille ja näkijöille. Verhot ovat ohuet. Aalto joka tulee, avaa näkymiä hermoratoihin, jotka ovat olleet suljettuna ohjelmoinnin ja uskomusten vuoksi. Monet hyväksyvät uudet taajuudet, ja tämä auttaa tuomaan uuden olemistavan. Tiedät, miten muutosta navigoidaan ja sinulla ei ole kovin paljon pidättelemässä."
 
Aiheuttaako tämä aalto pelkoa ja vainoharhaisuutta ihmisten keskuudessa maan päällä?
 
"Aalto on täynnä myötätuntoa ja päättäväisyyttä. Ne jotka eivät pysty kukoistamaan, kuljetetaan muihin maailmoihin jatkamaan matkaansa. Kaikki on hyvin. Kaikki löytävät totuuden olemuksestaan muuttuvissa taajuuksissa. Puhumme energiasta. Puhumme energia-aallosta, johon olette valmistautuneet monta, monta vuotta teidän aikaanne. Kaikki siirretään tilanteisiin, jotka harmonisoivat heidän värähtelytaajuutensa. Kaikki on hyvin."
 
Kutsun arcturuslaista sieluperhettäni. Voitteko jakaa kanssamme mitään viisautta?
 
"Huudamme "tulee!" kun valmistaudutte surffilaudoillanne ja tunnette veden mainingit, sen nousevan, laskevan ja nousevan taas. Synnyitte näitä aikoja varten. Muistakaa, että rakkaustaajuuden kriittinen massa, elettynä yksittäisten ihmisten kautta, saavutettiin 2011 ja se on kasvanut eksponentiaalisesti sen jälkeen. Tätä varten te tulitte tänne. Olette eläneet elämiä eri aikajanoilla maan päällä aioneita. Lakatkaa fokusoitumasta ajankohtaisiin tilanteisiin ja tarinoihin, jotka saavat teidät miettimään, mikä on totuus, ja ajatelkaa galaktisesti ja sitten universaalisti. Tietäkää, että ihmisellä on paikka galaksin rakenteessa ja monien olentorotujen galaktisessa perheessä. Teillä on tilaisuus muistaa henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti, kuka olette. Tämä rakenteiden romahtaminen – ovat ne sitten fyysisiä, tunne- tai mentaalirakenteita – on osa suurta heräämistä, jota tapahtuu tänä aikana. Tietäkää, että ei-fyysisiä ja "muiden ulottuvuuksien" galaktisia olentoja on auttamassa kaikkialla ympärillänne.
 
Saatatte tehdä erittäin kovasti työtä uniaikana ja olla uupunut valveaikana. Olkaa lempeä itsellenne, ja sallikaa itsenne levätä. Jos tuntuu siltä, että te ette tee mitään tai ette tee tarpeeksi, tietäkää, että te sisällätte korkeita taajuuksia – olette säteilevä. Tietäkää myös, että valmistaudutte erittäin syvillä tasoilla suureen tietoisuusmuutokseen. Antakaa itsenne vain olla. Antakaa itsenne "olla tekemättä mitään", sillä sisällätte mahdollisimman korkeaa taajuutta ja se voi itsessään olla väsyttävää, oivaltamattanne sitä. Kääntyminen pois ulkoisesta ja kääntyminen sisäiseen – läsnäolo – antaa teille ravintoa ja vahvuutta."
 
Kiitos. Tunnen, että tämä tuleva rakkausaalto auttaa meitä harmonisoitumaan sieluolemukseemme sekä Maan ja kosmoksen sieluolemukseen. Jatkan puiden hakkaamista ja veden kantamista, kiitollisena.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >