HomeViestejäNancy Leilah Ward28.4.2020 - Valintakohtia ja todennäköisyyksiä

28.4.2020 - Valintakohtia ja todennäköisyyksiä

VALINTAKOHTIA JA TODENNÄKÖISYYKSIÄ
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (www.integralsoul.love)
28.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Virittyessäni kuuntelemaan tänä aamuna, arcturuslaiselta sieluperheeltäni tuli opastusta.
 
"On monia, jotka palaavat todelliseen kotiinsa, todelliseen itseensä. Tätä ei nähdä epäonnistumisena, vaan tehtävänä joka on saatu suoritettua. Monet valonkylväjät jäävät auttamaan syntymäprosessissa. Valo kasvaa eksponentiaalisesti. Kutsu kuullaan.
 
Olemme valtavassa olemuksessa arcturuslaisina tiennäyttäjinä. Olemme täällä auttamassa niiden kautta, jotka kuulevat meidät – niiden jotka ovat heimoamme ja tulivat Maahan tätä suurta hanketta varten.
 
Tunnemme, että haluat jäädä ja jatkaa työtäsi. Kaikki jotka haluavat jäädä, jäävät, ja ne jotka tuntevat saaneensa tehtävänsä suoritettua, lentävät valosiivillään ja palaavat kotiin. Tämä on tapahtunut jo monille, ja jotkut työskentelevät valo- ja äänienergioiden kanssa auttaakseen laajentumisessa fyysisyyden yli. He pitävät ikään kuin valolankoja auttaakseen ihmisten korkeinta tietoisuutta pysymään ja jatkamaan laajentumista jalostuneemmassa taajuudessa. Tämä taajuus leijuu sen pelon ja kaaoksen yläpuolella, mitä on ollut. Tämän taajuuden tunne perustuu rakkauteen. Se on navigointityökalusi. Rakkaus laajentuu iloon. Ilo laajentuu autuuteen. Sinua opastetaan ja sinusta huolehditaan, ja tiedät tämän, kun antaudut neutraaliuteen täydellinen luottamus sisälläsi ja olet silminnäkijänä tapahtumien kehittymiselle, kun ihmiset tekevät valintoja.
 
Tämä tauko, jossa olette, on hiljaisuuden aikaa. Monet eivät pysty löytämään hiljaisuutta ja ovat levottomia "pääsemään taas takaisin normaaliin". Ihmiskunta ei voi jatkaa entiseen malliin. Tämä on valinnan paikka, ja monia todennäköisiä todellisuuksia on avoinna kaikkialla ympärillänne – kuin todennäköisyystunneleita, -madonreikiä. Monia polkuja. Salli sydämen opastaa sinua. Salli rakkauden olla oppaasi ja luota arvostelukykyysi. Luottakaa sydämiinne.
 
Luodaan teknologisia kehitysaskeleita, joita ovat siivittäneet ne, jotka ovat kulkeneet edellä, ja ne auttavat ihmisiä täysivaltaisuuspolulla.
 
Sallikaa sisäisen viisautenne olla oppaanne. Jokaisella ihmisellä on oman ainutlaatuisen tietämisensä ja sisäisen Lähdeyhteytensä voima. On monia opettajia, jotka jakavat informaatiota. Tuntekaa, mikä tuntuu oikealta, ja jättäkää muu taakse. Älkää seuratko opettajia riippumatta siitä, miten dynaamisia he ovat – olkaa oma erottelukykyä käyttävä oppaanne ainutlaatuisella matkallanne. Moninaisuus on yhtenäisyystietoisuuden – ykseyden – kauneus ja vahvuus. Jokaisen ihmisen ainutlaatuinen sielupuumerkki – värähtelytaajuus – säteilee valokuvioina Lähteestä yhdistyneen tietoisuuden valoverkkoon. Jokainen ainutlaatuinen värähtely tuo kohottavaa, uteliasta ja ihmeellistä luovuusenergiaa kokonaisuuteen."
 
Arcturuslaiset puhuvat Nikola Teslan ja Royal Rifen työstä – kaksi mainitakseni – puhuessaan niiden teknologisista edistysaskeleista, "jotka ovat kulkeneet edellä". He sanovat, että on myös monia muita, jotka kylvävät ideoita uusien ihmisolentojen "nuoriin mieliin" synnyttämään uusia teknologioita, jotka auttavat ihmiskuntaa evoluutioprosessimme seuraavissa askelissa. Vaaditaan kuitenkin erottelukykyä siinä, mitkä teknologiat ovat osa ihmisen täysivaltaisuutta, sillä on myös teknologioita, jotka yrittävät orjuuttaa ihmisiä lisää. Näin ihmiset kasvavat aikuiseksi – erottamalla selvästi sen aidon vapauspolun, joka resonoi heidän sydäntaajuuteensa. Kun kirjoitan tätä, näen selkeän valopolun, ja se tuntuu iloiselta, ja näen kaiken, mikä ei ole totuus ihmiskunnan korkeimmasta hyvästä, putoavan pois tuolta valopolulta. Totuus, polku eteenpäin, värähtelee rakkautta sekä iloista ja luovaa innostusta. Tiedä vain – saamme tämän!
 
Viikko sitten Lähteen viisaus tuli läpi viestin kera. Se on vähän tarpeeton sen vuoksi, mitä yllä on, mutta se antaa myös selkeyttä.
 
Lähteen viisaus puhuu:
 
"Ihmiskunnalla on edessään valinnan paikka. Kaikkien todennäköisyyksien kenttä on ympärillä. Olette kuin säteilyn keskellä. Jokainen ainutlaatuinen ihmisolento on oman säteilynsä keskellä. Siitä ulospäin johtaa monta polkua. Minkä tunnette oman polkunne olevan? Näin löydätte sen. Tuntemalla sitä elämää, jossa haluatte elää. Olkaa selkeä. Teidän ei tarvitse olla liian yksityiskohtainen sen tarinassa, mutta jokin tarina saattaa johtaa teidät tunteeseen, joten miten tahansa saatte sen, teillä on ainutlaatuinen polku. Luottakaa tunteisiinne ja oivalluksiinne. Ei ole "miten"-kirjaa, ainoastaan teidän sydämenne, kehonne ja mielenne kuunteleminen. Kuunnelkaa koko olemustanne neutraaliuden tilassa. Kutsukaa koti luoksenne. Sieluperheenne. Tuo energia on jo tuolla ja värähtelee."
 
Kehoni kertoo minulle totuuden mututuntuman avulla, tunnekehoni laajentaa sitä ja mieleni kertoo tarinan.
 
"Kyllä, ja mieli auttaa päättämään, tarvitseeko ryhtyä johonkin toimeen.
 
Nyt sitten se aika, jossa olette. Ihmiskunnalla on tilaisuus nousta yhdistyneenä. Tämä on ainoa tapa. On aika kasvaa aikuiseksi. Tulla yhteen enemmän kuin koskaan – te jotka osaatte tehdä tämän, olette esimerkki muille. Olkaa vahvoja. Saattaa tulla aika, jolloin kaikki näyttää menetetyn. Älä pelkää. Tämä on sankarin matka, ja sinä olet avainpelaaja – jokainen teistä on omassa paikassaan maailmassa. Kyllä, sinä, valoympyräsi keskellä. Pysy parhaasi mukaan neutraalina. Kun alat leikkiä neutraalissa ulottuvuudessa, ymmärrät, miten elintärkeää se on ja miten hyvältä se tuntuu. Sieltä löydät vahvuutesi. Kukaan ei voi kertoa sinulle, miten sinne päästään. Jokainen löytää tiensä omin päin."
 
On kuitenkin apua. Opastiimejä, enkeliolentoja, omat luonnonhenkiliittolaisemme.
 
"Kyllä. Esitetään tarinaa, ja yhdistetty vahvuutenne auttaa lopputuloksessa. Siis tulkaa yhteen."
 
Siunausta yhdessä hengessä.
 
Leilah ja Valtava olemus
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >