HomeViestejäNancy Leilah Ward8.5.2018 - Toukokuun 2018 fiilisraportti

8.5.2018 - Toukokuun 2018 fiilisraportti

TOUKOKUUN 2018 FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
8.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys.

Monet ihmiset ovat puhuneet Tapahtumasta, jonka pitäisi tulla. Ilmassa on tosiaan suurta muutosta, mutta saamani tunne Tapahtumasta (se kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella!) on, että se on kuin odottaisi avaruusolentojen tulevan pelastamaan meidät tai suuren auringonpurkauksen valaisevan meidät. Elämme nyt, olemme moniulotteisia, olemme voimakkaampia kuin nyt tiedämme ja käymme läpi syvimmän sieluolemuksemme syvällistä ruumiillistamisprosessia, minkä vuoksi olemme puhdistaneet, irtipäästäneet ja täyttyneet hyvin monta vuotta. Tämä jonkin tapahtuman odottaminen pelastamaan tai muuttamaan meidät ei vastaa meitä, jotka elämme omassa voimassamme! Jos tarvitsemme tai haluamme muutosta elämäämme, meidän tehtävämme on luoda se. Meidän täytyy siirtyä sanoista tekoihin enemmän kuin koskaan. Kohdella toisiamme ystävällisesti ja myötätuntoisesti ja erityisesti lakata tuomitsemasta ja kritisoimasta itseämme ja toisia!

Virityin kysymään sieluperheeltäni – Arcturuslaisilta ja Valtavalta olemukselta – opastusta tässä jonkin suuren tapahtuman odotuksessa, joka on nyt linjattu kesälle 2018 ja pimennysjaksoon heinä-elokuussa. Näin he sanoivat (lisään muutaman oman kommenttini kursiivilla). Ota se, mikä resonoi, ja jätä muu taakse.

Valtava olemus

Olet käynyt läpi sen muutoksen hidasta paljastumista, joka saavutti käännekohdan vuoden 2013 alussa. Taajuus on nopeutunut viime aikoina kuin energiatsunami, mikä purkaa rakenteita ihmisten elämässä ja mikä voidaan nähdä globaalissa ja paikallisessa kuvassa.

Monet ihmiset kokevat äkillistä muutosta elämässään, ja monet muut katselevat ympärilleen tuntien irrallisuutta, unenomaista leijumista rakenteissa, jotka tuntuvat hajoavan – ei ehkä häviävän fyysisestä todellisuudesta, mutta on se tunne, kun yksilön kyky pysyä kiinni siinä tavassa, miten asiat ovat olleet, alkaa kadota. (Siis itse asiassa kiinnittymisemme häviää, mikä aiheuttaa meille toisinaan tunteen unessa kävelemisestä.) Tämä kiintymättömyys palvelee teitä hyvin, kun laajennutte nyt-hetkeen.

Huomaatte, että teillä on vaikeuksia projisoida itsenne tulevaisuuteen, kun teette suunnitelmia, ettekä muista, mitä teitte eilen, puhumattakaan tästä aamusta. Oivallatte, että fokuksenne on nyt-hetkessä – läsnä olevan hetken ollessa tosiasiassa ainoa "todellisuus". Tietysti teidän tarvitsee suunnitella eteenpäin vähän, mutta huomaatte, että jokapäiväisen elämän rakenteet löystyvät. Tehtyjä suunnitelmia luultavimmin muutetaan, kun kaikki virtaa yhdessä luonnonmukaisesti. Jos sallitte suunnitelmien muuttua myös yrityselämän rakenteissa, huomaatte yhteistyöenergioiden ryhmittyvän vielä paremmin ja kykenette suorittamaan tehtäviä virtaavammin ja pienillä ponnisteluilla. Toisten ihmisten kanssa työskennellessä vaikeutena saattaa olla heidän kyvyttömyytensä päästää irti ja sallia virtaus. Mutta tämä on pelkästään ihmiskunta, joka herää, kasvaa ja tulee täysivaltaisiksi kanssaluojiksi. ("Heräämme" kaikki omana aikanamme, ja kun kanssaluomme ja virtaamme muutoksen mukana, vastentahtoisimmatkin alkavat tuntea vapautumista ja ottavat pois liian tiukan pipon, kun suunnitelmat muuttuvat.)

Mitä tulevaisuuden muutoksiin tulee, tietysti on muutosta. Se on osa sen tavan suurta uudistamista, jolla ihmiskunta elää tällä planeetalla. Joskus se on sotkuista, mutta se riippuu myös ihmisten kyvystä päästää irti ja päästää vapaus ja ilo sisään. Hajoamisessa on vapaudentunnetta.

Monet ihmiset siivoavat tällä hetkellä kotiaan ja kerääntynyttä kamaa ja päästävät irti energiatukoksista, joita tulee, kun pidetään kiinni menneisyyden asioista. (Valmistautuminen muutokseen ja vapauteen tapahtuu luonnonmukaisesti. Täytyy vain kuunnella sydäntään ja tehdä valintoja, jotka tuntuvat laajentavilta, ei rajoittavilta. Se on paradoksi, että elää toisia palvellen ja kuuntelee sydäntään ja tekee, mikä tuntuu parhaalta itselle, mutta se kaikki järjestyy riviin harmonisessa kanssaluomissekoituksessa.) Ihmiset ovat puhdistaneet ulkoista maailmaansa ja sisäistä maailmaansa.

Emme liitä aikajanaa mihinkään muutokseen, koska se ei ole mahdollista. Tiedä vain, että olet valmistautunut ja valmistaudut edelleen tekemällä sitä, mikä tuntuu oikealta sinulle tietyllä hetkellä, ja niin kauan kuin voit opastaa itseäsi rakkauteen ja kasvaa tuo rakkaus sisälläsi, pelko häviää niiden rakenteiden myötä, jotka eivät enää palvele korkeinta hyvääsi.

Te (ihmiskunta) ruumiillistatte moniulotteisuutenne vähitellen, ruumiillistaen ainutlaatuisen sieluenergianne ja sielutietoisuutenne. Tämä muuttaa fyysistä kehoanne sekä ulkoista fyysistä maailmaanne. Kun teette yhteistyötä ja luotte toistenne kanssa, kukoistatte enemmän ja enemmän. Siis ratsastakaa hurjalla aallolla ja rakastakaa toisianne. Jonkin tapahtumisen odottaminen ei ole voimaantumisen polku. Eläminen vilpittömästi, toisten palveleminen, myötätunto ja arvostus kaikesta, mitä koette, avaa sydämenne ja elämänne.

Rakkaudella,
Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >