HomeViestejäNancy Leilah Ward14.2.2018 - Helmikuun 2018 fiilisraportti

14.2.2018 - Helmikuun 2018 fiilisraportti

HELMIKUUN 2018 FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
14.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monia siunauksia teille kaikille, kun etenemme pidemmälle tähän uuteen vuoteen. Kun aikomuksemme tulee selvemmäksi, meitä yllytetään tekemään hyppy, tuomaan tuo idea maailmaan, hoivaamaan sitä ja lähettämään eteenpäin. Jos et ole aivan selkeä siinä vielä, hiljenny, antaudu ei-tietämiselle, pyydä opastusta sydämestäsi, oppailtasi – keitä joukkosi onkaan – ja päästä siitä sitten irti. Hiljaisuus sallii tunteiden herättää tuon inspiraatiokipinän ja opastaa sinut ainutlaatuisiin lahjoihisi. Luomme joka hetki, silloinkin kun emme tunne yhteyttä mihinkään tai meitä ei innosta mikään. Irrallisuus on hiljaisuutta, jonka voimme täyttää rakkaudella ja hyväksynnällä, ja sitten nousemme virtaan kuin sulku kanaalissa.

Tyhjyyskokemus

Vuoden 2012 muutoksesta saakka minua on kehotettu olemaan tekemättä mitään, kuten minulle sanottiin joka kerta, kun virityin kysymään opastusta – mikä oli usein, koska minulla oli vaikeuksia olla TEKEMÄTTÄ! Viestit joita minulle tuli, koskivat kaikki paikallaanoloa, hiljaisuutta ja keskittymistä jokapäiväisen elämän yksinkertaisiin asioihin. Tämä tyhjyys tuntui joskus päämäärättömyydeltä. Kuitenkin olemisesta hetkessä ja virittymisestä tietoisesti kaikkeen, mitä tein, tuli kävelymeditaatiota. Tiedostamisesta ja hereilläolosta elämässäni on tullut harjoitus. "Harjoitus" on avainsana, koska unohdan tai jään kiinni elämän draamaan, ja lopulta muistan tuoda tietoisuuteni takaisin nykyhetkeen.

On ollut kummallista toisinaan – nämä kuluneet viisi vuotta. En ole pystynyt postaamaan monia kirjoituksiani. Olen yrittänyt – olen kirjoittanut monia fiilisraportteja, jotka eivät menneet minnekään. Yksi syy on, että siihen mennessä kuin olin kirjoittanut ja editoinut, tunsin siirtyneeni kauas sen yli, mihin olin keskittynyt, ja impulssi hävisi. Sitten oli opastusta olla tekemättä mitään ja keskittyä yksinkertaisuuteen ja niiden uusien energioiden integroimiseen, joita on tihkunut muutoksesta saakka (mitä en tuntenut lainkaan muutokseksi tuolloin).

Nyt, tänä uutena vuotena 2018, minusta tuntuu, että meillä on taas kerran kaikki järjestelmät käynnissä. Oli paljon integrointia ja siirtymistä uuteen nopeutumiseen ja uusiin ulottuvuuksiin kuluneiden viiden vuoden aikana. Monet meistä tuntevat tämän nopeutumisen ja tulemisen ulos turvapaikastamme (tai luolasta tai tokkurasta) uudella tavalla, uuden fokuksen ja uusien aikomusten kera.

Samaan aikaan on edelleen tärkeä keskittyä elämän yksinkertaisiin asioihin – kuten enkelien tekeminen lumeen, josta pidän kovasti nykyään. Toisinaan kun tunnen iloa keskellä talvea, rojahdan selälleni lumeen, tuijotan sinistä taivasta ja tunnen olevani tuettu hetkessä. Tai makaan mäntyjen keskellä ja katselen lumihiutaleiden putoavan lempeästi minua kohti – siitä tulee melkein pyörre, kun leikin sillä tunteella, että nousen ylös lumisateeseen. Perspektiivin muuttaminen ja havaintotavalla leikkiminen on hyödyllistä, kun ajelehdimme viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen ja siitä pois.

Uudelleenharmonisoituminen jumalaiseen suunnitelmaamme

Hassua on se ei-muutos muutos, jonka kävimme läpi viisi vuotta sitten. Oli hyvin paljon hypeä ja odotuksia jonkin suuren tapahtumisesta, ja kun 21.12.2012 tuli ja meni, tuntui siltä, ettei mitään tapahtunut. Mutta itse asiassa hienovarainen muutos kuitenkin tapahtui, ja olemme muuttaneet ulottuvuustaajuuksia ja aikajanoja siitä lähtien, yrittäen edelleen pitää paikkamme 3D-maailmassa. Vähän outoa, eikö?

"Miltä ihmeeltä ulottuvuustaajuuksien ja aikajanojen muuttaminen tuntuu", saatat kysyä. Miten olisi aamun tapahtumien ajatteleminen ja se tuntuu tapahtuneen kuin viime viikolla, tai muistin menettäminen – kyvyttömyys muistaa, mitä tapahtui eilen, tai löytää sanoja asioille, tai muistaa ihmisten nimiä. Tai muistot – epämääräisiä muistoja tupsahtelee esiin tyhjästä, usein asioita jotka olisimme halunneet jättää tekemättä tai sanomatta. Näitä asioita on tullut esiin puhdistamista varten, jotta voimme keventää energiakenttäämme ja nousta olemaan enemmän 5D-suuntautunut. Ja hämmennyksen ja ajattomuuden tunne – missä olen, mitä olin tekemässä, minne olen menossa?

Puheen ollen noista kaukaisista muistoista ja tunteista, joita ilmaantuu, olen hiljattain alkanut huomata, että näitä energioita pidetään energiakentässä, ei fyysisessä kehossa. Muistojen ilmaantuminen on pelkästään osa nopeutumista. Rakastamme itsemme hereille ja tässä prosessissa kaikki, mikä ei ole rakkautta – menneisyyden tekomme jotka tulivat pelosta – nousevat pintaan. Älä pidä kiinni mistään tästä, sano vain itsellesi: "Puhdista ja päästä irti" ja kuvittele, että nämä energiat lakaistaan tai imetään pois energiakentästäsi. Ja täytä sitten itsesi rakkaudella.

Viides ulottuvuus on nyt

Suurin osa tätä lukevista tietää, että olemme siirtyneet 3D-fokuksesta 4D-tunnekakofonian kautta 5D:hen, joka on laajentava ja jossa on kyse olemisesta nyt-hetken ajattomuudessa. 5D:ssä on kyse myös sydämen sallimisesta olla ensisijainen opastusjärjestelmämme. On viattomuuden tunne, kun olemme ajattomuudessa. Itse asiassa tämä tekee haastavaksi olla "ajoissa" tapaamisissa ja tapahtumissa! Käymme läpi ulottuvuusmuutosta fyysisessä kehossamme planeetalla, joka käy myös läpi ulottuvuusmuutosta aurinkokunnassa, joka käy myös … galaksissa … universumissa. Kyllä, universaali ulottuvuusmuutos. Tähän tapahtumaan on hämmästyttävää osallistua!

Fyysisiä oireita

Muutaman kuluneen vuoden aikana olemme kokeneet valokehoaktivointien kiihtymistä, mikä on jollain tapaa uudelleenkalibroinut DNA:tamme – tai valaissut DNA:tamme – ja näin jokaista solua kehossamme. Tässä prosessissa meillä voi olla alhainen energiataso ja kipua. Toisinaan kehoni on tuntunut niin tiheältä ja raskaalta, että pelkkä puutarhasta lähteminen on tuntunut siltä, kuin olisin liikkunut hidastettuna mudassa. Fyysinen kehomme vastaanottaa korkeita taajuuksia, kevyempää energiaa (likoamme siinä). Tätä on tapahtunut monta, monta vuotta, ja se kiihtyy tänä aikana. Tämä on hidastanut meitä huomattavasti, mikä on välttämätöntä ulottuvuusmuutoksen integroimisessa kaikkiin energiakehoihimme. Tavallaan se pakottaa meidät keskittämään tietoisuutemme nyt-hetkeen. Juo paljon vettä auttamaan niiden tiheiden energioiden huuhtomisessa, joita irtoaa sisältäsi.

Meillä saattaa olla fyysisiä vaivoja tai "onnettomuuksia", jotka ravistelevat kirjaimellisesti yhteyksiä fyysisessä, mentaali-, tunne ja henkisessä kehossamme. Onnettomuuksia ja sairauksia voi ilmentyä auttamaan niiden energiarakenteiden poistamisessa, jotka eivät enää palvele valokeholaajentumisessamme. Pienemmät tai suuremmat shokit järjestelmällemme auttavat vanhan energian irrottamisessa ja puhdistamisessa. Harmonisoidumme alkuperäisen suunnitelmamme kanssa – jumaluutemme, joka on harmoniassa Luojalähteen ja ainutlaatuisen sieluvärähtelymme kanssa. Fyysinen uudelleenkalibrointi voi tässä prosessissa aiheuttaa joskus kipuja ja särkyjä, flunssaa tai vilustumista, joka vie hiljaisuuteen noin viikoksi. Saatat nukkua enemmän – tai ottaa torkkuja päivän aikana ja olla hereillä yöllä.

Energian pitäminen kevyenä

Sinun täytyy ehkä olla erakkomainen (kuten minä!) ja mennä ulos maailmaan vain tarvittaessa, ja sitten huomaat, että sinun täytyy vetää sisään energiakenttäsi ja ympäröidä itsesi valokilvellä voidaksesi navigoida ns. normaalissa maailmassa. Muista vain, ettemme koskaan tiedä, missä toiset ihmiset ovat omassa tietoisuudessaan, kun hekin navigoivat "normaalia" maailmaa. Itse asiassa ns. normaali (3D) maailma on hajoamassa, joten on parasta, ettemme tee oletuksia kenestäkään tai mistään. Kun opimme olemaan kärsivällinen itsemme kanssa, kun löydämme hiljaisuuden sisältä ja hoivaamme itseämme, pystymme navigoimaan ulkoista maailmaa myötätunnon ja ystävällisyyden kera, sillä kaikki tuntevat jonkinlaista muutosta.

On ihmisiä, jotka pitävät kiinni "normaalista", koska he tietävät vain sen. Heillä ei ole vielä ollut sisäisiä näkyjä tai heidän intuitionsa ei ole herännyt, ja looginen "normaali" maailma on heidän mukavuusalueensa. Saatat olla järjettömän kyllästynyt viettäessäsi aikaa normaalilla 3D-alueella. Se on hyvää aikaa harjoitella sydämen ja mielen yhtenäisyyttä virittymällä myötätuntoon tai kiitollisuuteen sydämessäsi ja hengittämällä vain tuota energiaa. Synkronismia saattaa ilmestyä tyhjästä, ja saatat yllättyä nähdessäsi heräämisnupun ihmisissä, jotka pitävät tai ovat pitäneet tai näyttävät pitävän kiinni 3D:stä. Muista, että olemme kaikki kuin äänirautoja, jotka värähtelevät yhdessä. Joskus meidän voi olla vaikea ylläpitää korkein värähtelymme 3D:n ympäröimänä. Siksi sydämen ja aivojen yhtenäisyysharjoituksen tekeminen on hyödyllistä. Olen huomannut, että se on itse asiassa tehokkaampaa kuin suojautuminen. (Lisäinformaatiota Heart Math Instituten sivuilta www.heartmath.org.)

Tietysti luonnossa oleminen on hoivaavaa ja energiaa uudistavaa. Jos elät tiheästi asutulla alueella, voit silti löytää puita, joiden kanssa harmonisoitua, virtaavaa vettä jota tuijottaa ja hiljaisia paikkoja joihin vetäytyä. Kunnioita itseäsi kuuntelemalla sydämesi opastusta.

Chakrat

Kaiken tämän rinnalla chakra-järjestelmämme on muuttunut. Olemme itse asiassa siirtymässä chakrojen yli, kun tuo järjestelmä hajoaa laajentuessamme. Tällä hetkellä ymmärrykseni on, että ensimmäiset kolme chakraa yhdistyvät toisiinsa ja luovat sisäisen auringon solar plexukseemme. Tässä vähän opastusta Valtavalta olemukselta chakroista:

"Ensimmäisestä, toisesta ja kolmannesta tulee yksi energiakeskus, joka säteilee kuin aurinko. Tämä keskus on tosiaan kehon aurinkoaspekti, joka sijaitsee solar plexuksen alueella. Dantian [energiakeskus] on voimalähde [sijaitsee navan alla, kehon keskiakselia kohti – ei chakra – jota kutsutaan myös haraksi], joten noissa fyysisissä paikoissa saattaa tuntua muutosta.

Sydän sulautuu yhteen kuudennen ja seitsemännen chakran kanssa. Viides chakra imetään näihin taajuuksiin. Sydän on kehon todellinen opastusjärjestelmä. Energiamuutoksia saattaa tuntua näillä alueilla. [Monet ihmiset ovat tunteneet energiamuutoksia sydämen alueella. Ole tietoinen ja etsi tarvittaessa lääketieteellisiä neuvoja.]

Ihmiset ovat eri vaiheissa tässä kehityksessä. Saattaa olla järkytystä, vihaa ja haluttomuutta uskoa tämän tapahtuvan, koska tarina chakroista on muinainen ja halutaan pitää kiinni tuosta opetuksesta. Sitä on mielenkiintoista tarkkailla itsessään. Leilah-kanava reagoi näin aluksi."

Minua suututti, kun vuosia sitten törmäsin ensimmäistä kertaa tähän informaatioon chakra-järjestelmän muuttumisesta, ja sitten olin silminnäkijänä vihalleni ja kysyin, miksi tunsin niin voimakkaasti. Oivalsin, miten juurtunutta tietty informaatio on ja miten uhkaavaa uusi informaatio voi olla, joten aloin tarkastella sitä ja nähdä uhkatunteen – miten heppoinen tuo uhka on ja miten muutosvastarintaisia me ihmiset olemme! Nyt minussa herättää hilpeyttä oma kiintymykseni ja vastarintani.

Maailmojen eroaminen

Maakin harmonisoituu alkuperäisen suunnitelmansa kanssa. Tunnen tämän todeksi: Maa luotiin alun perin Kristus-planeetaksi. Se värähteli ja lauloi mitä kauneimpia ja harmonisimpia taajuuksia, jotka kuultiin koko galaksissa. Kaikki jotka elivät sen pinnalla, säteilivät rakkauden, ilon, autuuden ja hurmion korkeinta värähtelyä. Tuo energia oli niin korkeaa värähtelyä, että se oli ruokaa kaikille täällä asuneille. Niinpä ei ollut tarvetta syödä, kuluttaa energiaa – energia virtasi kaikkien olentojen, kaikkien eri lajien läpi.

Putoaminen ja nouseminen

Sitten tähän galaksin osaan tuli jokin tiheä vaikutus – minulla ei ole informaatiota tämän tiheyden rajoista, mutta näen sen synkkänä pilvenä, joka pitää huutavaa ääntä. Se on pelon ja kaiken sen mukana kulkevan ääni. Se tuntuu jonkinlaiselta rodulta, joka syö pelkoa, ja se havaitsi ihmisolennot helposti manipuloitavaksi jatkuvan ravinnon saamiseen.

Tällä huutavalla tiheydellä (energiamuodossaan) on ollut tuhoisa vaikutus aurinkokunnassamme tuhansia ja tuhansia vuosia. Se on ottanut monia muotoja, sävyttänyt monia aikakausia ja aiheuttanut sotia ja feminiinisyyden, Maan ja sen ihmiskunnan tuhoutumista. Tämä "rotu" on elämän tuhoaja. Voimme tarkastella sitä suurena opettajanamme. Tämä voimaannuttaa meitä, jottemme näe itseämme uhreina, vaan voimakkaina olentoina, joita olemme – kun olemme yhdistyneet.

Monta vuotta olemme nähneet jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden nousevan, ja se on nopeutumassa nyt. Patriarkaatti joka oli harmoniassa tämän kuvaamani synkän tiheyspilven kanssa, hajoaa. Sitä ei korvata matriarkaatilla, vaan jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden integroidulla kokonaisuudella. Ymmärrä, että patriarkaatti ei ole mies, joten en sano, että miehet kantavat tätä pimeää energiaa, vaikka jotkut kantavatkin ja myös jotkut naiset. Patriarkaatti ja matriarkaatti ovat kaikkia koskevia energiataajuuksia, jotka ovat olleet poissa tasapainosta – siinä kaikki. Tässä siirtymisessä korkeampiin taajuuksiin on kyse vain rakkaudesta.

Kun puhdistamme yksilöinä sen, mikä ei ole totuuttamme – syyllisyys, häpeä, mustasukkaisuus, arvottomuus, pelko – puhdistamme tämän tiheyden energiakehoistamme. Kun olemme todella rakkautta ja annamme anteeksi itsellemme, tiheys hajoaa. Kun resonoimme rakkauteen, meillä ei ole mitään reseptoreja, joissa tiheys voi roikkua.

Maa ja ihmiskunta putosivat armosta osallistumalla tuohon tiheyteen, ja nyt tässä maailmojen eroamisessa (tai jakautumisessa) meillä on upea tilaisuus nousta Kristus-tietoisuuteen maaplaneetan kanssa. Galaktiset tiennäyttäjät, tähtisiemenet, edelläkävijät ja monet muut ovat tulleet tänne tarkoituksenaan ohjata ihmistietoisuuden aikomus rakkautta, täysivaltaisuutta ja vapautta kohti.

Kristalliverkko

Kirjoitin "vahingossa" väärin "kristallin" (suom. huom. viittaa Kristukseen), mutta väärinkirjoitus on sopiva siihen Kristus-ruumiillistumiseen, jota maaplaneetta ja ihmiskunta käy läpi tällä hetkellä. Kun yhteytemme sydämen totuuteen kasvaa, meistä tulee aina vain yhdistyneempiä siinä rakkausenergiavirrassa, joka kulkee eteerisinä pyhän geometrian kuvioina kaikkialla Äiti Maan ympärillä. Jotkut kutsuvat tätä kristallienergiaverkoksi. Näen sen ruusunvalkoisena valona – joskus lisättynä kullalla – joka ympäröi Maata monimutkaisina geometrisinä kuvioina. Tässä verkossa on napoja, jotka ovat supersäteileviä ja puhtaan Lähde-energian suuria keskittymiä.

alt

Löysin yllä olevan kuvan internetistä. Se ei ole aivan sitä, minkä näen sisäisellä silmälläni, mutta se antaa ajatuksen tästä rakkausenergiavirrasta Maan ympärillä.

Kristalliverkko on tietoisuusvirta, ja kun virityn siihen, tunnen ydinolemukseni harmonisoituvan miljoonien muiden ihmisten kanssa maan päällä – ympäri maailmaa – jotka virittyvät myös tähän verkkoon. He eivät ole ehkä tietoisia itse verkosta, mutta he virrattavat rakkaus-, myötätunto-, arvostus- ja kiitollisuusenergiaa itseään ja toisia kohtaan, ja nämä energiat syöttävät tätä pyhää verkkoa. Tutkikaa tätä kristalliverkkoa itse. Olen havainnut sen upeaksi yhdistymispaikaksi, kun tunnen olevani yksin tai inspiroitumaton tai tuuliajolla. Yhdistyn tähän verkkoon myös lähettääkseni ympäri maapalloa rakkautta ja korkeinta värähtelytaajuutta, jonka pystyn ruumiillistamaan – keskittääkseni energiaa "kuumiin paikkoihin", jotka ovat haasteellisia, ja myös yksittäisille ihmisille ja tapahtumille tukemaan ja lohduttamaan. Kun teemme tätä tietoisesti yhdessä, autamme Maata ja ihmiskuntaa harmonisoitumaan alkuperäiseen jumalaiseen suunnitelmaamme.

Sydän avoimena ja aikomus fokusoituna yhtenäisyyteen, voimme saavuttaa tämän energiavirran ja yhdistyä toisiimme joka kerta, kun ajattelemme sitä – uudistaaksemme ja vahvistaaksemme päättäväisyyttämme mennä tietoisesti läpi siitä heräämisprosessista, jota monet ihmiset kutsuvat ylösnousemukseksi.

Jos tuntuu sopivalta, voimme kerääntyä yhteen meditaatioryhmiin ja keskittyä verkkoon lähettäen rakkautta ihmiskunnalle ja Maalle. Meillä on hyvin paljon voimaa, kun olemme yhdistyneet.

Mahdoton tehtävä

Sisälläni on edelleen into TEHDÄ jotain, koska tiedän, että minulla oli jokin tehtävä tullessani tälle planeetalle tänä nimenomaisena aikana. Monet meistä palasivat ajassa "taaksepäin" tälle nimenomaiselle aikajanalle auttamaan rakastavalla tietoisuudellamme rakkauden vahvistamisessa ja ihmiskunnan kääntämisessä rakkauden ja luomisen heräämistä kohti, zombimaisen arvottomuus-, itseviha- ja itsetuhopolun sijasta. Nimittäin meidän on täytynyt oppia ensin rakastamaan itseämme. Uppouduimme energiaan tällä planeetalla, joka kantaa ihmiskunnan haavoja – arvottomuus-, häpeä-, syyllisyys- ja itsevihaenergiaa – valheita joita on välitetty sukupolvelta toiselle armosta putoamisesta saakka. Muistot entisistä virheistämme, tiedostamattomuudestamme ja pelosta syntyneistä teoistamme eivät ole totuutemme. Tämän tietäminen syvästi auttaa antamaan anteeksi itsellemme ja pääsemään rakkauteen ja harmoniaan.

Muutaman viime vuoden aikana on ollut uutta ponnistelua jakaa ja kukistaa meidät ja saada meidät taistelemaan keskenämme vihassa ja pelossa. Voimme vain keskittyä tietoisuudessamme siihen, mikä on ikuista, nousta pyörteen ja sekasorron yläpuolelle ja OLLA jatkuvasti laajenevassa rakkauskentässä.

Aurinko aktivoi energiakeskuksiamme, kuten myös aurinko Maan sisällä. Kun pohdimme tätä, voimme alkaa kokea auringon omassa fyysisessä kehossamme ja auringon sielutähdessämme. Voitko tuntea, miten laajentavaa tämä on?

Viesti Valtavalta olemukselta

"Nostakaa tietoinen tajuntanne valoverkkoon, joka ympäröi Maata pyhän geometrian asetelmana. Pitäkää rakkaus virtaamassa, pitäkää yhteydet hengissä ja pitäkää navat hehkumassa.

On monia polkuja ja monia todennäköisyyksiä. Monet teistä tulivat tälle aikajanalle vahvistamaan polkuja, jotka johtavat ihmiskunnan yhtenäiseen tietoisuuteen. Yhtenäiseen tietoisuuteen rakkaudessa – ei "mehiläispesämielessä" jossa kaikki ovat samanlaisia, vaan yhdistymiseen ykseydessä, joka juhlii moninaisuutta kaikin tavoin. Tuntekaa sen ilo. Pitäkää valo säteilemässä sydämessänne ja rakkaus virtaamassa, kun kurkotatte siihen valoverkkoon, joka virtaa Maan ympärillä. Tämä ei ole tietoisuusverkko ainoastaan ihmisille maan päällä, vaan myös tähtiolennoille eri tähtiperheissä, joiden osa monet ihmiset ovat, ja se ympäröi Maan rakkaudella ja luo kirjaimellisesti uuden Maan uuteen todennäköisyyteen. Virittykää tuohon verkkoon sydämellänne ja aikomuksellanne – tunnette siellä rakkaus-, luovuus-, viattomuus-, leikkisyys- ja päättäväisyysenergiaa. Siellä luotte uutta todellisuutta.

Kun ulkoinen maailma kokee epäharmoniaa ja kaaosta, nouskaa noiden energioiden yläpuolelle, jotka jatkuvasti "kaivertavat" rakkautta ja yhtenäisyyttä, nouskaa huutamisen, syyttämisen ja närkästyneiden äänien yläpuolelle. Nouskaa tuomitsemisen, kritisoinnin, arvottomuuden, vihan ja oikeamielisen närkästyksen yläpuolelle. Älkää osallistuko pelon ja vihan taajuuteen. Poistakaa ystävistä, katkaiskaa yhteys ja kääntykää sisäänpäin ollaksenne ilman sitä!

Tuntekaa olemuksenne laajentuminen ja nouskaa rakkauteen. Uudestaan ja uudestaan. Tapaatte toisenne sisäisessä ja ulkoisessa maailmassa ja liitytte yhteen luomaan lisää rakkautta ja elinvoimaa. Ette voi auttaa toisia ihmisiä tässä kohtaa. Löydätte tämän polun itsellenne ja virtaatte suurempaan tiedostamiseen, lisäätte valonne kokonaisuuteen ja tämän tehdessänne luotte suuremman energiaharmonian, joka säteilee kaikille, jotka näkevät. Jokainen yksilö on vastuussa omasta sydämestään. Jokainen yksilö on täysivaltainen, jumalainen luojalähde ja vapaa. Monet tanssivat rajoittuneisuustaajuudessa, ja he tekevät tätä, kunnes eivät ole enää valmiita tekemään sitä. Pitäkää huolta itsestänne. Rakastakaa itsenne vapaaksi. Yhtenäisyydessä on voimaa. Yhdistynyt ihmiskunta on upea luoja. Ilo on taajuus, joka vie teidät laajenevaan rakkauteen.

Pyytäkää apua oppailtanne, sieluperheeltänne ja enkeliolennolta. Pyytäkää ylösnousseita sieluja auttamaan teitä nousemisessa korkeimpaan värähtelyyn, jonka voitte sisältää. Virittykää valtavaan olemukseenne ja tutustukaa siihen. Paistatelkaa valtavan kaikkeuden säteilyssä."

Elävä luovuus

Kaiken lajin taiteilijat luovat taianomaisia töitä, jotka auttavat nyt kaikille tapahtuvassa heräämisessä. Kun ihmiset heräävät, musiikista tulee elävää ja se avaa ihmisissä syvemmän havaintotavan ja vie heidät matkoille, jotka tunnetaan kehossa ja kaikkien energiakenttien kautta. Käsillä on suuren heräämisen aika. Visuaalinen taide avaa maailmoja ja näköaloja ja värähtelee energiaa, joka avaa kätketyn tiedon ja muistamisen ihmisten tietoisuudessa. Tarinat, runot – kaikki luova ilmaisu varustetaan voimalla viedä ihmiset syvempiin paikkoihin, joihin he eivät ole koskaan ennen menneet. Tämä on (luovaa) Jumalatar-energiaa, joka nousee. Sitä on vaikea ilmaista sanoin, mutta taiteesta on tulossa elävää – kuin vuorovesiaalto kulkisi tietoisuutemme läpi (kaikkien universumien läpi itse asiassa), ja näen sen valoaaltona, joka tulee eetterin läpi.

Kuten aina, käytä omaa erottelukykyäsi informaatioon, jota sinulle tulee. Kuuntele sydäntäsi – se näyttää sinulle aina totuutesi.

Monia siunauksia ja paljon rakkautta,
Leilah

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >