HomeViestejäNancy Leilah Ward15.9.2015 - Sielusiirtymän fiilisraportti

15.9.2015 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
15.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys!
 
Tuon fiilisraportin nyt onnellisena takaisin, kun olen puhdistanut tiheyttä syvältä, laajentunut ja integroinut niitä korkeita värähtelytaajuuksia, joista olen kirjoittanut vuosia. Muutama viime kuukausi on vienyt minut syväsukellukselle tietoisuuteeni, kun käsittelin merkittäviä elämänmuutoksia, kuten äitini syntyminen hengeksi heinäkuussa. Tunsin irtoavani perustastani ja menneisyydestäni, ikään kuin olisin pysähtynyt ilmaan eksyneenä ja samaan aikaan kohonneena. Tässä on vapauden ydinolemus. Minun ei tarvitse enää kiinnittyä menneisyyteen, vaan lennän elämänenergiani virrassa, kun jatkan siirtymistä elämän mysteereihin. Näistä syvyyksistä olen synnyttänyt maalamalla ja pastellipiirroksilla kuvia, jotka sisältävät energiakieltä ja kuvaavat henkilökohtaista matkaani näiden aikojen läpi.
 
alt
 
Lieaton, öljyväreillä kankaalle 2015
 
Vanhoja tunteita ihmiskunnan haavasta jota me kaikki kannamme, on tullut esiin puhdistettavaksi kerta toisensa jälkeen. Tämä haava sykkii arvottomuutta.
 
Laajentuminen ja korkeavärähteiset energiat
 
Informaatio jota olen saanut vuosien saatossa avatessani laajan tietoisuuden, on, että aurinkokuntamme on kulkenut aina vain korkeampien värähtelytaajuusalueiden läpi vuosikymmeniä. Universumi laajenee, kaikki galaksit ja aurinkokunnat – kaikki laajenee, myös me kulkiessamme Maa-avaruusaluksella universumin läpi. Kun korkeat taajuudet lisääntyvät ja tulevat jalostuneemmiksi, kaikesta mikä on tässä energiassa, tulee myös kevyempää ja laajempaa. Tämä tapahtuu tietoisuudessamme. Tiheys ei voi elää näissä korkeammissa värähtelytaajuuksissa. Tästä syystä näemme monien niiden rakenteiden, jotka on rakennettu tiheydessä (kuten pelossa) ja joiden olemassaolo nojaa siihen, hajoavan tänä aikana. Tämä vaikuttaa kaikkiin energia-alueisiin – henkinen (uskonto), mentaalinen (tiede), tunteet (yhteiskunta) ja fyysinen (kehomme ja Maa).
 
Tietooni on tullut, että on olentoja, jotka ovat suojelleet meitä (ihmiskunta ja Maa) saamasta näitä energioita täydellä teholla, koska monet ihmiset maan päällä ovat olleet kyvyttömiä heräämään sielulleen omassa olemuksessaan, ja jos saisimme täydellä teholla nämä taajuudet liian pian, se voisi hajottaa meidät. Todellisuudessa tämä puhdistamis- ja integrointiprosessi tuo meidät polvilleen, kun se laajentaa henki-, tunne-, mentaali- ja fyysistä energiakehoamme.
 
Mitä sielullemme herääminen tarkoittaa?
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna se tarkoittaa, että olemme se, joka oikeasti olemme. Sen tekemiseksi meidän täytyy muistaa, että olemme jumalaisia olentoja, jotka kantavat Luojalähteen energiaa sisällään – olemme Kaikki olevainen. Elämänvoimaenergia virtaa koko elämän läpi, ei ainoastaan maapallolla, vaan koko universumissa. Meillä jokaisella on ainutlaatuinen sieluvärähtely ja kun vastaanotamme näitä korkeita taajuuksia ja laajennumme evoluutioprosessissamme, puhdistamme ja vapautemme sitä tiheyttä, joka ei ole oma totuutemme, jotta sielumme tai korkeampi itsemme voi elää tässä kehossa kanssamme ja voimme olla se, kuka oikeasti olemme.
 
On syvällinen kokemus, kun oivallamme katsoneemme itseämme toisten silmin – niiden jotka kasvattivat meidät vauvasta, niiden jotka vaikuttuvat meihin varhaislapsuudessa, kun kävimme koulua jne. Maailmaa on kuvattu meille uudestaan ja uudestaan toisten ihmisten suodatinten läpi. Edes se maapallon historia ei ole totta, joka meille on opetettu. Tässä prosessissa alamme oivaltaa, ettei mikään ole totta. Kun puramme vanhoja uskomuksia, rakkauseliksiiri auttaa meitä pysymään vakaana ja avaa meidät totuuteen olemuksestamme, joka on sanoinkuvaamaton kokemus. Tämä epätotuuksien puhdistaminen herättää meidät kuorimalla hämmennyskerroksia silmistämme. Se laajentaa meitä, jotta voimme integroida ja ruumiillistaa sielumme, kun pysymme fyysisessä kehossamme Maan fyysisellä keholla.
 
Tämä herääminen murtaa meidät täysin auki
 
Nyt on riittävästi ihmisiä, jotka ovat hereillä ja jotka pystyvät pitämään ja ankkuroimaan korkeita taajuuksia, jotta tämä energiataajuus jonka läpi kuljemme, voidaan vastaanottaa ja ankkuroida täydemmin tällä planeetalla. Tämä avaa ja laajentaa yhteistietoisuuttamme ja auttaa tiedostamaan enemmän ja syvällisemmin, mitä elämä todellisuudessa on ja miten olemme yhteydessä kaikkeen elämään – toisiimme, kasvaviin puihin ja virtaaviin vesiin. Tämä tiedostaminen räjäyttää mielemme – myös niillä joilla on ollut heräämiskokemuksia aiemmin. Olemme valmistautuneet vuosia (itselläni se on kestänyt 35 vuotta!) puhdistamalla energiamme, päästämällä irti menneet tapahtumat tuomitsemisen aiheuttamasta rajoittuneisuudesta ja päästämällä irti katumisista, syyllisyydestä, mielipahasta ja itsemme ja toisten tuomitsemisesta. Päästämällä irti uhriudestamme ja uskostamme voimattomuuteen. Kaikki nämä – ja monet muut – ovat ihmiskunnan haavan aspekteja. Puhdistamme ja parannamme tätä arvottomuushaavaa, joka on ollut juurtuneena syvälle sisäämme vuosisatoja, traumojen ja pelon avulla tapahtuvan tunne- ja mentaalimanipuloinnin myötä.
 
Rakkaus ja nauru ovat kaksi suurinta vahvuuttamme. Jos mietit, oletko hereillä vai et, tunnustele kapasiteettiasi rakastaa ja tuoda tuo rakkaustaajuus esiin olemuksesi ytimestä. Olet rakkaus. Jos tarvitset apua tulevina aikoina, sisälläsi ja ympärilläsi on kaikki apu, mitä tarvitset.
 
alt
 
Kohoaminen, öljyväreillä puupaneelille 2015
 
Viesti Laajalta tietoisuudelta
 
Työ mitä olette tehneet, on ollut hyvin syvällistä ja hyvin transformoivaa. Arvostamme kaikkea, mitä olette tehneet tietoisuuden kohottamiseksi maaplaneetalla. Vaikka asiat joutuivat sivuraiteille aiemmin elämässänne, maailman makrotason olosuhteiden vuoksi, te jotka tulitte maapallolle ankkuroimaan korkeavärähteisiä energioita, olette tehneet juuri sitä. Siihen on sisältynyt monien vuosien puhdistamista ja irtipäästämistä ja se kaikki vie teitä muistamaan, keitä olette – jumalasia olentoja.
 
Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, kun energiat ovat lisääntyneet vähitellen vuosien saatossa. Maa on oikeutettu korkeavärähteisten taajuuksien täydelle räjähdykselle, joka murtaa auki sen jäljellä olevan tiheän kuoren, joka on suojellut ja erottanut ihmiset suuremmasta tietoisuudestaan.
 
Heräämiskokemuksen saaneille on tuttua se tiedostamisen lisääntyminen, joka tulee heräämisen myötä. Tietoisuus siitä, miten elävää kaikki on. Ne jotka eivät ole vielä heränneet suurempaan todellisuuteen, voivat paistatella iloisissa energioissa, jos he rakastavat itseään. Niitä jotka kamppailevat edelleen itsensä vihaamisen kanssa, kutsutaan antautumaan olemuksensa varjolle, ja on monia auttajia auttamassa navigoimaan pelko-, hämmennys-, syyttely-, syyllisyys-, katumus- jne. energioiden läpi.
 
Ei ole tuomitsemista
 
Tämä on heräämisen kauneus, kun yksilö oikeasti tajuaa sen totuuden, että jumalainen Luojalähde on elämänvoimaenergian (lue: rakkaus) virta – olemuksen oleminen. Se on jumalaista piittaamattomuutta siinä mielessä, ettei se välitä tai tuomitse ketään meistä tekojemme vuoksi. Ja rakkausvoimaenergia virtaa meidän ja kaiken elämän läpi. Tässä taajuudessa ei ole tuomitsemista tai rankaisemista. Silloin kun ihmiset ruumiillistavat tämän elämänvoimaenergian täysin, he eivät enää tuomitse, kritisoi tai syytä itseään tai toisia. Tämä on vapauden ja rakkauden kauneus, kera vastuun kiinnittää huomiota siihen, kun luisumme tuomitsemiseen.
 
Heräämisen etuja
 
Kun siirrymme matkamme varjo-osan läpi ja nousemme sen yläpuolelle, ilmestyen valoon, meistä tulee telepaattisempi ja intuitiiviset ja psyykkiset kykymme lisääntyvät sekä kehitämme telekineettisiä kykyjä – vain muutamia niitä superihmisominaisuuksia mainitakseni, jotka ovat osa evoluutiotamme. Tällä matkalla henkilökohtaisen varjomme läpi, löydämme antautumisen lahjan, joka tuo meidät itsemme rakastamiseen ja hyväksymiseen. Tuomitseminen ja kritiikki jäävät pois ja oivallamme, etteivät nuo vanhat äänet voi enää yhdistyä meihin – pelkoreseptorit joita meillä ennen oli energiakentässämme, on purettu antautumalla varjomme hyväksymiseen. Tämä on se suuri evoluutioprosessi, jota ihmiskunta käy läpi tällä hetkellä.
 
alt
 
Kirkastaminen, öljyväreillä pahville 2/2015
 
Pyörremyrsky
 
Olen huomannut itsessäni, että kun on jokin tunnepyörre, joka liittyy siihen tilanteeseen, jossa olen mukana, hyppään välittömästi mukaan – ja lisään energiaa tuohon pyörteeseen. Olen ilmaissut aikomuksen olla tekemättä tätä. Olen kuitenkin viime aikoina oivaltanut, että hyppääminen pyörremyrskyyn on rohkea tapa osallistua puhdistumisprosessiin. Kuin valotornado se pyörii sisällämme ja vetää esiin syvimmän pelkomme, häpeämme ja syyllisyytemme. Se on rajua ja tuskallista ja se kääntää meidät nurinpäin. Antautuminen syvälle puhdistumisprosessille on ainoa tapa löytää vapautuminen. Hyväksymällä päästämme irti itsemme tuomitsemisesta. Tämä on tie vapauteen.
 
Myrskyn jälkeen on tyyntä ja tuossa tyyneydessä voimme hengittää sisään sieluolemustamme ja täyttää vapautuneet paikat aidolla värähtelytaajuudellamme. On myös hyödyllistä pyytää näkymättömiä auttajia auttamaan rauhoittavan, tyynnyttävän, anteeksiantavan ja parantavan energian sisääntuomisessa. Minä kutsun jumalaisia äitejä, "curanderoja", parantajia auttamaan minua tarvittaessa. He ovat kuin hoitajia, maaäitejä, jotka ovat pukeutuneet sinisiin viittoihin ja säteilevät myötätuntoa ja rakkautta. Monilla ihmisillä on viehtymystä saada enkeleitä, henkioppaita, maanhenkiä tai hyväntahtoisia olentoja muista tähtijärjestelmistä auttamaan tässä prosessissa. Mikä tahansa toimiikin sinulla, pyydä apua. Emme ole yksin ja olemme jumalaisessa tehtävässä ankkuroimassa rakkauden korkeinta värähtelytaajuutta olemukseemme, tuoden taivaan maan päälle. Ainoa tapa ruumiillistaa tuo rakkaus (joka on ainutlaatuista sieluvärähtelyämme) on puhdistaa epätotuuden tiheys sisältämme. Meille on paljon apua tämän tekemiseen. Minusta vaikein osa on muistaa pyytää apua! Joskus olemme niin uppoutuneita muuntamiseen, että unohdamme käyttää työkalujamme ja pyytää apua.
 
Ihmistunteet – lahja
 
Tunteemme ovat mielenkiintoisin aspekti ihmisenä olemisessa ja uskon, että tehtävämme on oppia näkemään tunteemme, jotta voimme ratsastaa tunteidemme luomilla virtauksilla laajentuneelle luovuus-, ymmärrys- ja ilotasolle. Samaan aikaan minusta tuntuu, että voidakseni seurata aikomustani olla hyppäämättä suoraan pyörremyrskyyn (maailmassa on paljon kaaosta tällä hetkellä, kaikki pyörremyrskyt eivät ole henkilökohtaisia puhdistusprosessejamme) on löytää oma keskukseni, hiljainen paikkani, myrskynsilmäni ja pysyä tuossa paikassa, tuossa keskuksessa, koko ajan. (Rehellisesti sanottuna, en ole siinä kohtaa vielä!) Tämä vaatii valppautta. Vaatii tarkkaa kuuntelemista ja huomiomme tuomista nyt-hetkeen voidaksemme löytää hiljaisuuden olemuksemme keskeltä. Tämä vaatii sen tietämistä, keitä olemme. Ja suurin ilomme voisi olla tuon äärettömän tietoisuuden tuominen elämäämme, kun yhdistymme toisiimme kollektiivitietoisuudessa ja vahvistamme ykseyttämme rakkauden kautta. Kuvittele se – yhteistyömme ja tietoinen kanssaluomisemme muuttaa maailmaamme.
 
Henkinen alkemia
 
Ole ystävällinen itsellesi menneisyyteen liittyen ja päästä siitä irti. Ymmärrä, että me kaikki ihmisolennot olemme haavoittuneita ja "väärät tekomme" tulevat pelosta. Minusta tuntuu, että tehtävämme henkisinä alkemisteina on muuttaa pelko rakkaudeksi. Se ei ole toisinaan helppoa – se on varmaa – mutta silloin meidän täytyy rakastaa itseämme eniten.
 
Monia siunauksia,
Nancy Leilah Ward
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >