HomeViestejäNancy Leilah Ward12.9.2014 - Sielusiirtymän fiilisraportti, syyskuu

12.9.2014 - Sielusiirtymän fiilisraportti, syyskuu

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI. SYYSKUU

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
12.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

alt

Kultainen aalto, öljyväreillä kankaalle

Tervehdys kaikille.

Siitä on jonkin aikaa, kun olen viimeksi kirjoittanut fiilisraportin. Vallitsevissa energioissa on ollut kyse korkeampien taajuuksien ja niistä seuraavien muutosten integroimisesta elämäämme. Minusta tuntuu, että olen ollut kotelossa monta kuukautta ja nyt aletaan tulla näkyviin. Suurimman osan tätä vuotta on ollut kyse irtipäästämisestä, anteeksiannosta, myötätunnosta ja nyt-hetkessä olemisesta. Pese, huuhtele, toista. Ja nyt uudet projektit alkavat tulla nupulle. Istuessani kirjoittamaan oivallan, että työstän jotain suurempaa kuin fiilisraporttia. Kirja alkaa muotoutua, kun kuuntelen sisältä ja yhdistyn universaaliin viisauteen.

Integrointi

Monta vuotta olemme valmistautuneet siihen aikaan, missä olemme nyt. Tuntuu olevan hetki, jolloin täytyy saada asiat järjestykseen, siivota ja järjestää kotimme ja puhdistaa asiat, joista olemme pitäneet kiinni vuosia. Meillä on tilaisuuksia tunnetason puhdistamiseen ja kotiamme roskaavien fyysisten tavaroiden siivoaminen on symboli tästä syvemmästä irtipäästämisestä.

Olen pannut merkille ahdistuneisuutta, jolla ei ole selvää syytä - on vain hermostunutta energiapöhinää. Jotkut ovat kuvanneet sitä tuhon uhkaamisena tai että kohta tapahtuu jotain pahaa. Minä saan viestin, että se liittyy energialisäyksiin eli korkeampien taajuuksien tulemiseen. Nämä taajuudet tuovat muutosta. Niiden navigoimisessa auttaa, kun on tietoinen aikomus päästää irti siitä, mikä ei enää palvele meitä ("epämukava mukavuusalue"). Tunnemme ahdistusta ehkä tutusta irtipäästämisestä, vaikka se olisikin jotain, mistä emme halua enää pitää kiinni.

Nämä korkeammat taajuudet joista usein kirjoitan, tulevat sykkivinä aaltoina. Integroimme aallon, sitten on tauko, ennen kuin uusi korkeampi aalto tulee, sitten integroimme sen jne. Nämä taajuudet sykitään usein auringon kautta. Ne kulkevat universumin läpi sähkömagnetismin avulla, aurinko vetää energian sisään, lisää sitä auringonpurkauksilla ja lähettää sen koko aurinkokuntaamme. Silloin kun alamme tuntea ahdistuneisuutta tai levottomuutta, voimme yrittää paistatella hetken tuossa energiassa, hengittää sitä omaan keskukseemme ja virittyä omaan kokemukseemme, kun tunnemme kaoottisten energioiden pyörivän ympärillämme. On aika antaa ajatustemme mennä, lakata yrittämästä kuvata, mitä tapahtuu, syleillä kaaosta ja tanssia sotkuisten muutosriitasointujen kanssa.

alt

Auringonpurkaus, pastelliväreillä paperille, 12.9.14

Tunteita tyhjästä

Viime aikoina on ollut jaksoja, jolloin sisälläni on laukaistu varhaisvuosieni tuskallisia ja negatiivisia tunteita. Minusta on hämmästyttävää, että pystyn edelleen sortumaan hyvin helposti tuohon epätoivoon tai itsensä syyttelemiseen. Tämä on opetukseni, tässä haavani on. Kenties jotkut teistä tätä lukevista ovat kokeneet myös sellaisia hetkiä. Myötätunto ja anteeksianto itseämme kohtaan auttaa meitä navigoimaan niitä korkeampia energioita, joita integroimme. Nämä korkeammat taajuudet tuovat pintaan ne tiheät energiat, jotka omaksuimme lapsina. Muistoja nousee pintaan ja ne laajentuvat tunteiksi, mikä voi tuntua myrkyltä. Vahvistetaan sitä tunnetta, että todellinen itsemme todistaa haavojemme avautumista, kun pysymme sydänkeskuksessamme ja sallimme tunteiden huuhtoa ylitsemme kuin tsunami. Voimme tarttua näihin tunteisiin ja velloa tässä tsunamissa tai voimme pysyä keskuksessamme, tietäen päättäväisenä ns. oman todellisen pohjoisemme, pitäen pintamme ja ollen vahva totuudessamme, kun tsunami häviää. Tiedostaminen ja hyväksyminen auttaa energiaväyliä pysymään avoimina, jotta myrkky voidaan puhdistaa ja autetaan haavaa parantumaan, kun koetaan syvästi ja transformoidaan myrkky (pelko) rakkaudeksi.

Minusta meditointi on tiedostamista, mihin voidaan keskittyä koko päivän kaikkina aikoina, ei ainoastaan istuessamme aikomuksenamme meditoida. Se auttaa meitä pääsemään läsnäolemisen silminnäkijätilaan sen sijaan, että osallistumme tunnemyllerrykseen. Niinpä silloin kun näitä tiheitä tunteita laukaistaan, voimme lopulta rauhoittua ja keskittyä rakkauden ja myötätunnon kera.

alt

Päättäväinen, öljyväreillä kankaalle

Empatia

Meistä on tulossa aina vain herkempiä energiavärähtelyille, joita säteillään maailmaamme. Kun päästämme irti tässä jatkuvassa puhdistamisprosessissa energiatukoksista - uskomuksista ja malleista joita meihin on ohjelmoitu - empatia herää. Tämä kohonnut herkkyys energiavärähtelyille auttaa meitä nopeasti erottamaan, mikä tuntuu hyvältä - rakastavalta, ystävälliseltä ja hauskalta - ja mikä tuntuu pahalta - tuomitsemiselta, pelolta, ylimielisyydeltä. Keskitien löytäminen auttaa meitä navigoimaan niitä kaoottisia taajuuksia, joita leijailee planeetan poikki. Avain oman intuitiomme opastamana olemiseen on luottamus. Kun jatkamme sen puhdistamista pois, mikä ei ole meidän totuuttamme, saamme selkeitä sisäisen tietämisen hetkiä ja voimme hyödyntää sitä luottamalla omiin tuntemuksiimme ja oman totuutemme sisäiseen ääneen.

Joskus huomaamme kokevamme intensiivisiä tunteita ilman selvää syytä. Jotkut hyvin herkät ihmiset voivat huomata tuntevansa murhetta tai syvää surua, mikä tuo kyyneltulvan tyhjästä. Olemme yhdistyneet toisiimme kollektiivitietoisuuden kautta ja toisinaan tunnemme syvästi maailman levottomuuden. Äkilliset ahdistus- ja hermostuneisuuspuuskat tai yleinen outo olo on myös osa sitä korostunutta havaintoa, mikä meillä on nyt, kun tunnemme toistemme energian. Tähän kollektiivivärähtelyyn voidaan virittyä myös positiivisesti. Hengittäminen ja yhdistyminen siihen valoverkkoon, mikä on tietoisuutemme (eli valokeho), ja virittyminen toisiimme, kun pidämme yllä korkeampaa rakkausvärähtelyä, auttaa meitä maadoittumaan ja löytämään rauhan sisältämme.

Rakkaus ja kiitollisuus nyt-hetkessä

Tässä korkeammille taajuuksille ja syvempään tiedostamiseen avautumisen ajassa, voimme hidastaa ja nauttia sen kauneudesta, mihin olemme navigoineet elämänvirtamme. Se on yksinkertaisesti syvää kiitollisuutta siitä, mitä on, ja hetken syvää tiedostamista, kun hetki muuttuu toiseksi rakkauden virrassa ja armon valossa. Tämä kiitollisuus auttaa meitä jatkamaan navigoimista tilanteisiin ja paikkoihin, jotka ovat harmoniassa oman energiavärähtelymme kanssa, joten jos et ole oikein tyytyväinen nykyolosuhteisiisi, tiedä, että pienikin kiitollisuus itseäsi ja sitä kohtaan, mitä olet oppinut elämässäsi, voi avata sädehtivän valopolun, mikä auttaa sinua navigoimaan korkeammalle maaperälle.

Ihmiskunnan tehtävä kollektiivitietoisuutena on luoda maailma tiedostamisesta, sisäisestä tietämisestä ja rakkaudesta käsin, mikä tulee tietoisen tajuamisen perspektiivistä. Luomista tapahtuu koko ajan. Luominen voi tapahtua tietysti myös pelosta käsin, mikä todennäköisimmin syntyisi kollektiivisesta tiedostamattomuudesta. Tänä aikana on paljon pelissä, kun on kyse siirtymisestä eteenpäin rakkausluomusten kera.

Tietäminen edeltää kokemista

Voidaan älyllisesti tietää, että ihmiskunta on yksi tietoisuus, ja voimme pohtia tätä ja tuoda sen värähtelyymme meditoimalla ja tuntemalla tätä ymmärrystä. Kun jatkamme tämän tekemistä, alamme saada telepatia- ja synkronismikokemuksia, jotka paljastavat meille tämän syvän ykseyden, minkä osa me kaikki olemme. Kun jatkamme tämän ykseysenergiataajuuden värähtelemistä - mikä syntyy rakkaudesta, joka tulee myötätunnosta ja anteeksiannosta - valmistaudumme ykseyshetkeen, tuohon tietoisen tajuamisen hetkeen, missä laajennumme valoksi ja sekoitamme tietoisuutemme yhdeksi olennoksi. Uskoakseni olemme lähestymässä tätä. Välähdys, tietämisen hetki ja sitten palaaminen takaisin kehoomme, muttemme enää koskaan näe itseämme erillisenä toisistamme. Evoluutio. Milloin tämä tapahtuu? En tiedä. Tapahtuuko se elinaikanani? En tiedä, mutta vaalin ihmisevoluution tätä visiota.

Kiinnitä huomiota

Ihmiskunnan kollektiivitietoisuus on kuin energiakudelma ja olemme jokainen tietoisesti tai tiedostamatta osa sitä, mikä voidaan nähdä energiaverkkotyönä. Tästä syystä rakkauden ylläpitäminen ja värähteleminen on hyvin oleellista meille. Koko ajan: aikomus, tiedostaminen, fokus. Nuhteettomuus sanoissamme. Keskittyminen olemuksemme ytimeen. Oman energiamme mestariksi tuleminen on tärkeintä tänä aikana.

Kaiken sen työn kautta mitä teemme jatkuvasti itsemme kanssa - otamme vastuun omista kokemuksistamme ja tunteistamme, annamme anteeksi itsellemme ja toisille - puhdistamme tiheyttä, tiheitä uskomuksia ja tunteita. Käytän sanaa "tiheys" korvaamaan "negatiivisuuden", mielemme ja sydämemme vapauttamiseksi tuomitsemisesta. Silloin kun olemme vapaa tuomitsemisesta, pystymme tarkkailemaan sitä tai olemaan silminnäkijänä sille, mitä leijuu energiakentässämme kokemuksina, joita luomme tai vedämme magneettimaisesti elämäämme.

Voimme nähdä, että se mitä päätämme kokea elämässämme - vuorovaikutuksessa toisten kanssa - ovat tilaisuuksia päästää irti tuomitsemisen ja uskomusrakenteiden sumusta tai niistä peloista, joita meillä on itsestämme. Vuorovaikutuksemme toisten kanssa paljastaa meille, missä sallimme pelon vääristää todellisuuttamme.

Maailmantapahtumat

Näemme kaaosenergioiden tulevan kiehumispisteeseen ympäri maailmaa. Tämä voi laukaista massaheräämisen monilla tasoilla. Suuremman energiaherkkyytemme myötä meidän täytyy keskittyä siihen, mitä tukee ja ravitsee meitä ja mikä tuo meille rauhaa ja onnellisuutta. Kyllä, on tuhoutumista, korruptiota, ihmisoikeuksien rikkomista - lista on loputon - ja tietysti välitämme ja haluamme auttaa jollain tavalla. Yksi perustavoista joilla voimme auttaa, on ylläpitää oma rakkaus- ja harmoniavärähtelytaajuutemme, koska sitä värähtelyä säteilemme kollektiivitietoisuuteen ja maailmaan - ja universumiin.

Silloin kun sallimme raivon, vihan ja epätoivon virrata energiakenttämme läpi, teemme itsestämme fyysisesti sairaan ja senkin laitamme yhtenäiskenttään, joten lisäämme käytännössä bensaa liekkeihin. Tämä on yksi vaikeimmista käsitteistä tajuta, koska emme myöskään halua vain istua vieressä ja sallia epäoikeudenmukaisuuden tapahtua. Kuitenkin vihaaminen, tuomitseminen ja oikeamielisyys vain lietsovat epäharmonian liekkejä. Fyysisyydessä voimme sen sijaan tehdä tekoja, jotka ovat ratkaisusuuntautuneita ja pohjautuvat rakkauteen, kun jatkamme rakkausvärähtelyn ylläpitämistä energiakentässämme. Näin luomme uutta maailmaa, täysivaltaisuuden ja harmonian maailmaa.

Olemme kehittymässä uskonnottomaan itsemääräämisoikeuteen, rakkaus on elämänmeditaation iloista ilmaisemista

Monet polut ja tutkimukset ovat tuoneet meidät siihen, missä olemme nyt. Jotkut meistä ovat tutkineet monta vuotta henkisyyttä ja eri polkuja, jotka on suunniteltu yhdistämään meidät henkeemme ja sieluumme. Kuin turistit henkisten harjoitusten, rituaalien ja oppijärjestelmien sokkelossa, jotkut ovat valinneet tiettyjen henkisten filosofioiden polkuja ja tulleet hiljalleen pois tuosta energiasta kiinnostuksen hiipuessa ja sitten heidät on sytyttänyt eri filosofia ja he ovat seuranneet tuota polkua jne. Monet ovat tulleet siihen paikkaan, että he päästävät irti kaikesta tuosta tutkimisesta ja tyytyvät sisäiseen tietämiseen, mikä ylittää sanat. Kyse ei ole siitä, että nuo menetelmät ja polut olivat vääriä - olemme paremminkin tulleet korkeammalle maaperälle, missä pelkästään OLEmme. On itseä kunnioittavaa olla lempeä itsellemme ja suhtautua myötätuntoisesti niihin polkuihin, joita olemme valinneet ja jotka ovat tuoneet meidät siihen, missä olemme nyt.

Ykseyshetken tuolle puolen

Ihmisevoluutiossa tulee aika, jolloin henkisistä filosofioista ja uskonnoista tulee tarpeettomia, kun ihmiset elävät nyt-kokemuksessa ja ovat osa kaikkea elämää, myös toisiaan. Erillisyys häviää tietoisuuteen maapallosta ja koko universumista elävänä ja aistivana olentona, minkä kautta elämänvoimaenergia virtaa - mukaan luettuna tietysti ihmiskunta. Monet meistä saavat vilauksia ja hetkiä tästä yhteydestä ja se vie meidät sanojen tuolle puolen. Syntyy kosmista hilpeyttä, kun ajattelemme yritystä selittää suoria ykseyskokemuksia.

Tanssin rakkaudella sanani ja kuvani antina teille, tietäen ja tietämättä vuorovaikutuksemme hullun mysteerin tässä multiversumissa.

Nancy Leilah Ward

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >