HomeViestejäNancy Leilah Ward13.2.2014 - Sielusiirtymän fiilisraportti helmikuulle

13.2.2014 - Sielusiirtymän fiilisraportti helmikuulle

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI. HELMIKUU
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
13.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kultaiset aallot
 
Viime viikot meitä on uitettu voimakkaissa korkeavärähteisissä energia-aalloissa. Nämä energiatulvat voivat aiheuttaa vastustusta ja korostaa tiiviitä tukoksia. Nämä aallot parantavat kasvua ja muutosta. Kun sallii kaiken, mitä tulee esiin sisältämme, virrata läpi ja vapautua - pyrkien kulkemaan virran mukana ja pysymään keskittyneenä ja harmonisoituneena sydämeen - se auttaa meitä pysymään päättäväisesti energiavirtauksissa. Tämä olemme ME sitoutuneena omaan parantumiseemme ja totuuteen ja rakkauteen laajentumisen. Tämä on ihmiskunnan kasvua.
 
Nämä aallot pyyhkäisevät lävitsemme ja puhdistavat pois kaiken, mikä ei ole totuuttamme. Oletko tuntenut värähteleväsi? Tätä voi usein tuntua, kun menemme nukkumaan - koko keho tuntuu värähtelevän. Tietoinen ja syvä hengittäminen energia-aaltoihin laajentaa energiaamme ja höllentää reseptoreja, joita emme tiedosta ja jotka pitävät meidät tiheydessä.
 
Kun reseptorit höltyvät, ne alkavat vapautua ja voimme käyttää hengitystä täyttääksemme jäljellejääneen tyhjiön ja näin laajentaa sisäistä rakkausvaloamme ja nostaa energiavärähtelyämme. Voimme keskittyä tähän, kun tunnemme nämä aallot. Kenties ei kovin monien sanojen kera, vaan ainoastaan keskittymällä hengitykseemme ja tuntemalla laajentumisen ja vapautumisen.
 
Niin ylhäällä kuin alhaalla
 
Se mitä tapahtuu energeettisesti, esitetään fyysisessä elämässämme. Voi olla haastavaa pysyä keskittyneenä, kun ihmiset ympärillämme räjähtävät tai luhistuvat vastustaen niiden haavoittuneiden energioiden vapautumista, joita tulee pintaan tulvan myötä. Sen sotku saattaa roiskua meihin, joten auttaa, kun olemme parhaamme mukaan ottamatta mitään henkilökohtaisesti. Se voi olla haaste!
 
Ikään kuin syvä aallokko nostaisi mutaa pohjasta - olemuksemme syvintä osaa - ja heittäisi sen tunne- ja mentaalitietoisuuteemme vapautettavaksi. Tämä on erittäin kaunis kokemus, mitä käymme ihmisinä läpi. Se ei ehkä tunnu kauniilta, mutta jos ajattelet asiaa, niin vapautamme kollektiivisesti sen suuren valheen energiaa, mikä on levinnyt ihmiskokemukseen tuhansia vuosia.
 
Valhe perisynnistä, mikä johti arvottomuuteen ja itsevihaan, irrallisuuteen todellisesta luonnostamme ja Äiti Maan luonnosta. Parannamme pelkohaavoja kollektiivitasolla ja päästämme irti valheista, joista tuli uskomuksia, minkä orjaksi olemme auliisti suostuneet. Kyllä - tässä ei ole uhreja.
 
Peili-ilmiö
 
Rehellinen itsetutkiskelu on paljastunut, missä meillä on reseptoreja uskomuksiin, jotka aiheuttavat meille tuskaa ja johtavat uhritietoisuuteen. Voi olla vaikeaa katsoa näitä juttuja sisällä. Mutta se on välttämätöntä. Iso vinkki parantumistilaisuuteen on, kun tunnemme olevamme uhri, kun syytämme jotain toista omista tunteistamme. Ole tarkkana, kun huomaat osoittavasi sormella, ja katso noita kolmea sormea, jotka osoittavat sinua kohti. Ole rohkea!
 
Löydä syvä rakkaus sydämestäsi ja katso peiliin, mikä paljastetaan sinulle. Avaimena on rakastaa itseämme, kun varjomme paljastuu meille. Pystytkö rakastamaan heikkoja kohtiasi? Hyväksymään ja antamaan anteesi itsellesi? Tämä on uskomaton asia ihmisissä - tunnetaajuusasteikkomme on suurenmoinen. Kokonaisuudessaan - nk. negatiiviset ja nk. positiiviset tunteet.
 
"Tuolla" voi näyttää vähän hullulta, kun "muutos taas lentää". Koemme ehkä ystäviemme ja perheemme olevan uhritietoisuudessa. Meitä ehkä osoitetaan syyttävällä sormella. Tämä voi laukaista meissä haavan, mikä tarvitsee huomiotamme.
 
Voimme väistellä luoteja, mutta joskus on tarkoituksenmukaisempaa ottaa luoti ja katsoa, mikä sen opetus on. Ole valmis vuoristorataan. Jokainen meistä on vastuussa kokemuksistaan, tunteistaan, reaktioistaan ja vastauksistaan. Muista aina tuo syvän rakkauden hehkuva valo sisälläsi. Olemme enemmän kuin nuo pikkusieluisilta vaikuttavat jutut, joita piiskataan morfogneettisessä kentässä, mutta juuri nuo jutut puhdistavat meitä ja auttavat puhdistamaan omaa mutaamme.
 
Särkyneen sydämen parantaminen
 
Emme voi oikeasti auttaa toisia. Voimme olla vain omassa kokemuksessamme, löytää syvän rakkauden sydämestämme ja säteillä sitä energiakenttäämme. Jos jokin haava paljastuu meille vuorovaikutuksessa toisten kanssa, virittyminen tuohon vankkumattomaan sisäiseen rakkauteemme auttaa meitä näkemään, lievittämään (rakkaus) ja parantamaan haavojamme.
 
Sitten tuosta syvän rakkauden kultaisesta valosta tulee kirkkaampi ja suurempi - se kasvaa ja laajenee. Ja niinpä sitten kun päästämme irti tuosta haavaan liittyvästä energiasta (uskomus), täytymme sisäisestä rakkaudesta. Se ei ole ulkopuolellamme, se on sisällämme. Se on aina ollut sisällämme. Tämä puhuu sille suurenmoisuudelle, joka olemme. Kaikesta siitä haavoittumisesta huolimatta, mitä olemme kokeneet lajina, kollektiivitietoisuutena, tämä sisäinen rakkausvalo ei ole koskaan lähtenyt. Hämmästyttävää.
 
Kun saamme loppuun tämän jakson, olemme sen säteilyssä, keitä oikeasti olemme - suurenmoisia, rakastavia ja säteileviä olentoja, jotka ottavat paikkansa universumissa. Tämä on vilaus suuresta mahdollisuudestamme ja vastaus kysymykseen: "Mitä itua tässä on? Mitä varten tämä kaikki on?"
 
Virittyminen toisiimme kollektiivitietoisuudessa antaa meille vahvuutta ja lisää harmonista rakkausvärähtelyä. Emme ole yksin … meillä on toisemme ykseydessä. Muista, että lukumäärässä on voimaa. Eteenpäin, ohoi!
 
Leilah
 
Kun lakkasin odottamasta, se tuli minulle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >