HomeViestejäNancy Leilah Ward22.2.2012 - Sielusiirtymän fiilisraportti

22.2.2012 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
22.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Itsemme rakastaminen ja kristallienergia
 
Jatkaen ikävystyneisyyden ja kiireisyyden tunteita, helmikuu on ollut nurinpäin kääntymistä ja valon loistamista osiimme, jotka olemme pitäneet pimeydessä. Tämä on jähmettänyt minut paikoilleen toisinaan tai pyörittänyt tunnepyörremyrskyssä. Tervetuloa neljänteen ulottuvuuteen!
 
Laajentuen vuoroveden myötä aalto on palannut ja levittää energiansa hiekalle. Tunnen tämän sisälläni. Elämäni olemus laajentuu huokauksen kera kaukaisten kokemusten pikkukiville ja simpukankuorille, herättäen muistoja, tunnevirtauksia, kaikkia kokemuksiani tähän mennessä. Tunteita ja muistoja jotka on integroitu ja pehmennetty rakkaudella, lempeydellä, vapautumisen kyynelillä - kaikki tulevat taas kerran esiin kuin sumu, joka nousee hiekasta. Ei tarkasteltavaksi, ei tutkittavaksi, vaan olemaan tietoisen rakastavan energiani valossa. Arkoja tunteita, jotka avaavat herkimpiä paikkoja kokemuksissani, laukaistaan ja oivallan, että minun tehtäväni on vain rakastaa kaikkea, mitä tulee esiin sisältäni.
 
Tämän tuskan muistamisen syvimpien hetkien aikana tunnen toisen energian nousevan sisälläni. Se on laajentunut itseni - tuntuen kuin jumalattarelta, viisaalta ja rakastavalta äidiltä, joka katselee tuskaa ehdottomasti tuomitsematta. Pitäen elämäni energiaa pyhässä maljassa tunnen kunnioitusta ja syvempää rakkautta ja hyväksyntää, kuin olen koskaan tuntenut. Kaikki nämä puolet, aspektini, säteilevät ja kimmeltävät tietoisuuden valossa. Tämä laajentunut itse on valtava. Se tuntuu todelliselta minulta. Ja sitten oivallan, että kun jatkamme laajentumista niiden korkeiden energiataajuuksien vaikutuksesta, joita tulee meille kosmoksesta, kohoamme moniulotteisuuteemme ja menneisyydestä sellaisena, kuin muistamme sen, tulee vain pelkkä tarina. Ja tänä aikana meillä on hyvin paljon tukea tarinoistamme irtipäästämiselle.
 
Rakkausaalto
 
Tunteita ja ajatuksia menneisyydestä herättää kultainen valoaalto, joka huuhtoutuu olemuksemme läpi osoittaen meille ne osamme, jotka tarvitsevat vain rakkauttamme. Meille näytetään tuskamme syvimmät puolet. Pimeät paikat jotka olemme tukahduttaneet ja työntäneet taistellen pois, paljastuvat nyt meille kiedottavaksi rakkauteen. Riippumatta siitä, miten paljon olemme yrittäneet, näitä tunteita ja ajatuksia ei voi kieltää. Olemme heittäneet ne ulos, hylänneet ja ne tulevat kotiin. Toivota ne tervetulleeksi takaisin sydämeesi.
 
Miten tarina kasvaa
 
Synnymme tähän maailmaan ja silloin kun olemme pieniä, täysin avoimia kaikelle, maailma kuvataan meille. Hyväksymme sen, mitä meille kerrotaan, ja alamme kulkea niissä ajatusmuodoissa ja uskomuksissa, joita meille annetaan sukupolvien kautta. Otamme itsellemme kuvauksen "todellisuudesta" rajoituksineen ja pettymyksineen ja usein tähän sisältyy aidon itsemme mitätöinti. Mutta niin asia on, että suostumme … teemme sopimuksen oman aitoutemme mitätöinnistä.
 
Kun hyväksymme kuvaukset maailmasta - maailman tarinan ja oman perhetarinamme - mielen ja tunteiden energia suodattuu uskomuksiksemme. Otamme itsellemme tämän tiheän energian kerros kerrokselta, kunnes meillä on yllämme tarinoiden ja uskomusten raskas peitto tai takki, minkä sitten esitämme maailmalle omamme. Näen takin reunassa heiluvia lonkeroita ja kun laitamme sen ylle, lonkerot kurkottavat osaksi orgaanista kehoamme ja ruokkivat meitä sillä energialla, mikä mitätöi sielumme totuutta. Se on erittäin raskas, tämä kuori. Sen tiheys painaa meitä ja ruokkii meitä heikkoudella, pelolla ja masennuksella. Tämä energia ei ole ainoastaan tästä elämästä, vaan se sisältää ajatusmuotoja ja uskomuksia, jotka tukahduttivat esi-isiämme ja joita on pidetty elossa ihmiskunnan kollektiivitietoisuudessa.
 
Kultainen aalto
 
Autamme tätä aaltoa ruumiillistamalla sointuvia valotaajuuksia energiakehoomme ja myös kollektiivitietoisuuden kautta, mitä kutsun mielelläni sisäverkoksi. Ja niin nousemme kultaisen aallon myötä ja nousemme yhtenä olentona - ihmisolentona. Silloin kun meillä on myötätuntoa itseämme kohtaan, autamme myös toisiamme tässä mielessä, sillä myötätunto virtaa Kristus-tietoisuuden energia-aallolla sisäverkossa. Autamme tätä energiavirtaa rakastamalla itseämme.
 
Korkealla värähtelevät taajuudet paljastavat totuuden
 
Uutta informaatiota tulee pintaan, henkilökohtaisten oivallusten, uusien löytöjen ja opetusten kautta. Kultainen totuusaalto vaikuttaa jokaiseen tietoisessa ihmisperheessä ja näemme lisää ihmisiä heräävän totuuteen, myös niitä jotka ovat olleet mukana hallintotoiminnoissa, yritysmaailmassa, tieteen ja historian akateemisessa käsittelyssä sekä poliittisissa ja uskonnollisissa järjestöissä. Jotkut alkavat tulla esiin totuudessa, koska he eivät voi enää elää siinä valhematriisissa, mihin he ovat osallistuneet tai mitä todistaneet.
 
Toimintamallia muuttavaa informaatiota tulee maailmaperheelle ja tätä informaatiota tulee vähittäin lisää ja sitä tulee myös tapahtumien kautta, jotka saavat ihmisten pitkään ylläpitämät uskomukset tulemaan rymähtäen alas. Ajattele sitä kultaisena energia-aaltona, joka pyyhkäisee pois väärät uskomukset ja sallii meidän nousta aallon harjalle vastalöydetyn vapauden ilossa. Alamme nähdä, miten voimakkaita todella olemme. Ihmiskunta ja maapallo uudestisyntyvät.
 
Tarinasta irtipäästäminen
 
Kultainen energia-aalto huuhtoo meidän kaikkien läpi ja tarjoaa meille tilaisuutta päästää irti tarinoistamme. Irtipäästämisessä voi olla vähän ahdistusta. Onhan tämä osa sitä, miten olemme määritelleet itsemme. Ajattelemme olevamme tätä. Mutta on paljon enemmän. Kun päästämme irti raskaasta menneisyydestä, kohoamme - kuin aallon pärskeet nousemme sädehtien auringonvaloon ja integroidumme tietoisuusmereen, integroidumme toisiimme, tullen ykseyskokemukseen. Vähitellen, pienissä erin koemme asteittaisen heräämisen, mihin sisältyy voimakkaita energiasyöksyjä, jotka puskevat meitä uusille tietämisväylille.
 
Maa ja Kristus-tietoisuus
 
Energiaa sykkii universumista, paikasta sanojen tuolla puolen, jumalaisesta lähteestä. Tämä on Kristus-tietoisuuden kristallienergiaa ja sitä sykkii aurinkoon ja aurinko sykkii sen maahan lisäten maan sydämenlyöntiä. Meille olisi suurta apua, jos voisimme löytää tuon värähtelyn ja sallia itsemme värähdellä tuon sykkeen tai maan sydämenlyönnin mukaan. Miten teemme tämän? Ottaen hetkiä maaenergiaan yhdistymiselle. Kun ajattelen tätä, tunnen energiani leviävän maan läpi ympärilläni, ja sen lisäksi että maadoittumisjohtoni lähetetään maahan, on leviämisen värähtelyä - kuin merentyrsky, kuin se kohtaa rannan ja uppoaa hiekkaan.
 
Visualisoi valojuurien lähettäminen maahan. Tämän voi tehdä missä tahansa, vaikka asuisit kaupungissakin - maa on silti asfaltin ja metron alla. Se auttaa yhdistymään puiden kanssa - laita selkärankasi puuta vasten ja tunne juurien menevän alas - kun ympärilläsi on puun aura. Jaamme tämän maan kaikkien muiden elämänmuotojen kanssa. Jaamme tietoisuuden toistemme kanssa ja laajennumme universumiin.
 
"Korkea sydän" -chakra
 
Tätä energiaa on kaikkialla ja se värähtelee henkikehossamme. Auttamaan sen integroimista lisää voimme tietoisesti vastaanottaa sitä chakran kautta, joka on sydämen yläpuolella, rinnan keskellä, kateenkorvan päällä. Tätä on kutsuttu "korkea sydän" -chakraksi. Kun avaudumme vastaanottamaan tätä energiaa, se virtaa fyysisen kehomme läpi. Voimme tietoisesti virrattaa sitä jokaisen solun läpi kehossamme ja säteillä sitä tunne- ja mentaalikehoomme ja sitten henkikehoomme - nämä ovat energiakenttämme kerroksia. Henkikeho - energiakenttämme osa joka on kauimpana fyysisestä kehostamme (noin käsivarrenmitan etäisyydellä) - auttaa vetämään tätä energiaa kenttämme muiden kerrosten läpi, yhtenäisyyden säilyttämiseksi tämän värähtelyn kanssa. Tämä nostaa värähtelyämme ja kohottaa kultaisen aallon harjalle.
 
Ykseystietoisuus
 
Me ihmiset koemme tämän yhdessä, koska olemme yhtä, emme ole erillään toisistamme. Kohoamme ja siirrymme kohti heräämisen, tietoisen heräämisen hetkeä.
 
Piristyminen
 
Meitä auttaa, kun tunnemme itsemme hyvinvoivana. Tunnemme kevytsydämisyyttä. Pidämme sydämemme höyhenen kevyenä. Tarkkailemme tapahtumia - ja tarkkailemme, miten ne ehkä "laukaisevat" meidät. Tämä voi olla haastavaa, kun tunneaallot vyöryvät lävitsemme. Huomaatko joidenkin ihmisten suuttuvan ja hyökkäävän toisten kimppuun? Tunnetko viha-aallon nousevan ja kulkevan lävitsesi toisinaan? Meidän voi olla hyvin haastavaa pysyä keskuksessamme, silloin kun tunneaallot kulkevat lävitsemme tai niiden lävitse, joiden kanssa olemme yhteydessä. Sisällämme laukaistaan kaikenlaisia tunteita ja näin ollen auttaa, kun tarkkailemme itseämme näiden hetkien aikana ja tiedämme sen olevan tilaisuus meille rakastaa itseämme kokemuksen läpi. Joskus tämä tiedostaminen ei ehkä tapahdu, silloin kun olemme myrskyn silmässä, mutta kun ilma selkenee, voimme pitää näitä paljastuvia rakkaudettomia aspektejamme kuin vauvaa sylissä, myötätuntoisesti. Se on kuin myrsky, mikä puhaltaa läpi ja poistaa kaikki puolustuksemme, jotta voimme nähdä orvot osamme, jotka pyytävät meitä vain rakastamaan itseään.
 
Kasvukipuja
 
Ihmiskunta on kasvun käännekohdassa - vanhoista vaatteista ja kengistä on tullut liian tiukkoja ja ne repeilevät saumoistaan. Nappeja irtoilee joka suuntaan, kun venytämme itseämme laajentuneeseen ajatusten ja tunteiden tiedostamiseen. Telepaattiset kyvyt tulevat tietoon ja niitä ymmärretään syvemmin. Se mitä kutsumme synkronismiksi, on kanssaluomisen hetkiä toisemme kanssa. Totuuksia ihmiskunnan historiasta paljastuu, totuuksia ihmisolennon kapasiteetista tulee tietoisuuteen. Olemme kasvamassa yli uskomusjärjestelmistämme. Tätä tapahtuu riippumatta siitä, yritämmekö pitää kiinni vanhoista ajatuksista ja uskomuksista - uusi tietoisuusaikakausi koittaa. Tämä on heräämisen aika. Tämä on kultainen aalto. Se on täällä ja on meidän valintamme kulkea tuon energian mukana tai yrittää pysyä vallitsevassa tilanteessa, mikä on hajoamassa.
 
Voi, on iloista ja jännittävää aikaa elää maan päällä. Haluan oppia olemaan ottamatta asioita liian vakavasti, tuntea surffaavani tällä kultaisella aallolla ja juhlistaa kiitollisuutta joka hetki.
 
Vastaanottakaamme valoa ja säteilkäämme!

Kohoamme yhdessä jakaen tietoisuuden.
 
Nancy Leilah Ward ja Laajempi olemus
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >