HomeViestejäNancy Leilah Ward7.10.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

7.10.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
7.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä yksinkertainen viesti lähetetään syvälle niiden sydämeen, jotka haluavat vastaanottaa korkealla värähteleviä taajuuksia ja pysyä niissä. Tuon värähtelyn ylläpitämiseksi tuot itsesi rakkauden värähtelyyn. Elät rakkaudessa. Tämä harjoitus muuntaa pelon ja huolen tavanomaiset energiat rakkaudeksi. Tiedät, että voit muuttaa värähtelyäsi hetkessä. Sinulle on näytetty tämä ja olet harjoitellut sitä. Niinpä muistutamme sinua jatkamaan "hyvää" peliä riippumatta siitä, mitä tapahtuu, ja tuomaan itsesi rakkaustaajuuteen.
 
Joskus toimit automaattiohjauksella ja unohdat vaihtaa energiasi. Kenties tunnet kärsimättömyyttä, vihaa, turhautumista ja säteilet noita taajuuksia tilanteeseen, missä olet, ja ihmisiin joiden kanssa olet tekemisissä. Joskus myöhemmin katsot taaksepäin ja näet, miten kireä olit. Noilla itsetutkiskeluhetkillä voit päästä rakkaustaajuuteen ja säteillä sitä tuohon hetkeen, mikä tuntuu olleen menneisyydessä. Rakkaus toimii kuin parantava salva ja annat itsellesi sitä, mitä et voinut vastaanottaa tuolloin. Tämä täyttää energiataajuutesi, millä värähtelit (kuten turhautuminen, viha, suuttumus, huoli) rakkausvoimaenergialla, niin että seuraavalla kerralla siirtyessäsi tuohon energiataajuuteen, mikä tiivistää ja puristaa sinua, siellä on toinen värähtely ja muistisi herää pysäyttämään sinut ja ottamaan hetken löytääksesi taas rakkausvärähtelyn. Tunnet sydämesi avautuvan ja tiukkuuden vapautuvan.
 
Tämä energia on sisälläsi aina, se ei koskaan lähde sinusta. On sinun tehtäväsi etsiä se ja antaa sen virrata koko olemuksesi läpi - kaikkien energiakehojesi läpi (henki, mentaali, tunne ja fyysinen).
 
Villihevoset
 
Maan päällä oleminen näinä aikoina voi tuntua kuin villihevosella ratsastamiselta, kun se käy läpi syviä ja merkittäviä muutoksia. Luonnon ilmiöt näyttävät saavat raamatulliset mittasuhteet säätilan, maanjäristysten ja tulivuorenpurkausten kautta. Kun tarkkailet villiä luontoa, sinulla on tilaisuus virittyä tuohon villiyteen ja tuntea iloa ja vapautta siinä. Tämä energia liikkuu myös fyysisen kehosi läpi. Muutoksia tehdään maapallossa ja energiakehossasi. Nämä muutokset tuntuvat sisälläsi energialiikkeinä henki-, mentaali-, tunne- ja lopulta fyysisen kehon läpi.
 
Tulehdus
 
Fyysisesti kestää pidempään saada kiinni korkeasta värähtelystä. Monilla teistä on ollut terveysongelmia fyysisessä kehossanne korkeamman värähtelyn ylläpitämisen sivutuotteena. Tulehdus on näiden terveysongelmien keskus. Tulehdus liittyy vihaan ja turhautumiseen. Tämä tulehdus liittyy siihen tunteeseen, ettei fyysisessä kehossasi ole riittävästi tilaa kaikelle tälle korkealla värähtelevälle energialle. Yrität ikään kuin kasvaa rajallisessa rakenteessa.
 
Kun laajennut hyppäyksinä henkisenergiakehossa, on paljon turhautumista siitä, että mentaali-, tunne- ja fyysiseltä keholta menee "pitkän aikaa" ottaa kiinni. Lempeys, pehmeys, sen tekeminen miltä tuntuu hetkessä ja itsesi hoivaaminen auttaa sinua siirtymään ulottuvuusmuutoksen läpi armollisesti.
 
Tyhjiö
 
Hetkien viettäminen tyhjiössä auttaa tulehduksesta vapautumisessa. Tyhjiö on tyhjyyden paikka, missä voit navigoida meditatiivisina hetkinä. Se on paikka, missä päästät irti mistään välittämisestä - päästät irti halusta "pelastaa maailman". Anna sen kaiken mennä tämän tyhjiön hiljaisuuteen.
 
Haluamme sinun näkevän, tuntevan ja kokevan fyysisen kehosi täydellisenä. Virity sitoumukseesi olla täällä maan päällä kehossa tänä aikana … tällä taianomaisen muutoksen aikajanalla, kun Maa ja ihmiskunta vaihtavat viidennen ulottuvuuden olemiseen tietoisessa evoluutiojuhlassa.
 
Usko täysivaltaisuuteesi
 
Ymmärrämme sen turhautumisen, mitä monet teistä käyvät läpi - te valotyöntekijät, jotka olette kantaneet ja ylläpitäneet korkeampia värähtelyjä hyvin monta vuotta. Teitä jotka ette ole koskaan täysin "ostaneet" yhteiskuntanne rakenteellisia rajoja, sitä sosiaalipoliittista ja uskonnollista järjestystä, mitä teille on esitelty syntymästänne saakka. Se näytti kuin ainoalta vaihtoehdolta, mutta syvällä sisällä tiesitte, että oli toisia näkökulmia.
 
Olette kulkeneet virtaa vastaan ja seuranneet sen sijaan syvempiä virtauksia sydämessänne, kuunnellen tuon vapaudenlaulun sykkimisen rytmiä. Tämä rytmi liikkui sisällänne ja usein tunsitte, että te ette kuuluneet tänne ja olitte jollain tavalla väärässä, kun ette virranneet valtavirran mukana. Olette ehkä tunteneet olevanne hylkiö tai luuseri, koska teistä oli vaikeaa pelata peliä. Ja nyt tähän maailman aikaan monet ovat löytäneet tapoja auttaa tietoisuusvirran kääntämisessä tietoiseen tajuamiseen.
 
Kuitenkin saatatte joskus tuntea, että hengen tai universumin tuki ei ole kanssanne, kun tunnette, ettei teitä nähdä tai kuulla valtavassa tyhjiössä. Ymmärtäkää, että liikutte edelleen kohti pimeyttä. Olette edelleen edelläkävijöitä, jotka seuraavat rakkautta sydämessään, kun siirrytte aina vain pidemmälle tyhjiön tuntemattomuuteen. Ja me, kehittymisenne tarkkailijat, voimme vain seistä sivurajalla rukoilemassa puolestanne ja lähettämässä rakkauttamme teille. Me ei-fyysisissä tai toisissa ulottuvuuksissa olemme täällä kannustamassa teitä pysymään virittyneenä rakkauteen, jakamaan viisauttanne ja ottamaan lepohetkiä tyhjiössä. Päästämään kaikesta irti ja olemaan. Löydätte hyvin paljon sisästä vahvuutta ja rohkeutta, sillä olette päässeet hyvin pitkälle ja tiedätte, että te ette halua antaa periksi nyt, kun olette hyvin lähellä läpimurtoa valon, rakkauden, ilon, autuuden ja hurmion loputtomille kentille.
 
Kutsuhuuto kuuluu
 
Puhuttaessa turhautumisesta vähän syvemmin, maan päällä on edelleen monia ihmisiä, jotka kävelevät unissaan tai yrittävät ylläpitää vallitsevan tilanteen, mikä on hajoamassa. Tiedämme, että monet teistä tuntevat, ettei tätä voi tehdä enää … kantaa tätä korkeaa energiaa "yksin" (ette ole koskaan tietenkään yksin, vaikka teistä ehkä tuntuu siltä toisinaan). Muistutamme teitä yhtenäisyydestä, ykseydestä - se on todellinen luontonne. Kyllä tosiaankin, ihmiset ovat kollektiivitietoisuus. Jokaisen teidän ainutlaatuiset värähtelynne elävöittävät ihmiskunnan koko olemusta.
 
Teidän on siis hyödyllistä virittyä toisiinne meditaatioissanne sekä etsiä toisianne ulkoisesta maailmasta. Kutsukaa heimoa luoksenne ja kurkottakaa ulos maailmaan. Rukoilkaa henkeä opastamaan teitä omien ihmistenne löytämisessä. Kerääntykää yhteen nostamaan energiaanne. Ja lähettäkää meditaatioissanne valoa ja rakkautta ja heräämistä valoverkon kautta - sisäisen verkon. Kutsukaa veljiänne ja sisarianne heräämään, kuuntelemaan sydäntään.
 
Kommunikoitte telepaattisesti tänä aikana. Alkakaa tehdä sitä tietoisesti lähettämällä sisäinen kutsuhuuto ihmisten heräämiseksi totuuteen omasta olemuksestaan. Lähettäkää rukouksia ja aikomuksia rakkauden heräämiseen sisällä. Herätyskello soi eikä ole enää torkkukytkintä! Kaikkia kutsutaan heräämään ja te jotka olette ylläpitäneet valoa ja korkeampia energioita, voitte lähettää sitä kaikille sisäistä heräämistä varten.
 
Tietoisuuden kehittyminen
 
Seisotte jyrkänteellä. Tietoisuuden kehittyminen on käsillä. Te tätä lukevat olette pieni solu ihmiskunnan organismissa. Olette valoa - rakkaus avaa teidät säteilemään lisää valoa. Antakaa palaa ja vahvistukaa!
 
Namaste
 
Nancy Leilah Ward ja Laaja olemus
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >