HomeViestejäNancy Leilah Ward7.7.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

7.7.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI

Kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
7.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Nopeutuminen

Olemme nopeasti liikkuvassa virrassa, joka kantaa jalostumisen korkeavärähteisiä energioita. Oppaani ovat sanoneet, että nyt on henkisen laajentumisen olympialaiset. Monet ovat puhdistaneet energiakenttäänsä 20 vuotta tai enemmän. Kiihtyminen on lempeästi liikuttanut meitä eteenpäin, kuitenkin viimeiset 11 vuotta energia on liikkunut nopeammin ja nopeammin kohottaen maapallon ja kaikkien elämänmuotojen värähtelyä eksponentiaalisesti.

Jokainen meistä on valinnut energeettisen kehityskaaren, mikä on resonanssissa suurimman elämänvisiomme kanssa. Riippumatta siitä, teemmekö tämän valinnan tietoisesti tai tiedostamatta, yksittäiset virtaukset joissa olemme, ovat osa suurempaa virtaa, joka lisää liikevoimaansa. Todellisuutemme kerrokset laajentuvat ja tulevat ymmärrykseksemme, kun päästämme irti valheellisista havainnoista ja uskomuksista. Meillä on ulkoinen muotomaailma, tunteiden ja ajatusmallien sisäinen maailma ja syvempi todellisuus, missä olemme yhteydessä toisiimme energeettisesti ja kuljemme energiavirtauksissa, jotka kulkevat suuren tietoisuusvirran mukana. Tällä hetkellä suuri virta kulkee padon läpi - kanavan joka johdattaa energiaa. Tässä läpikulussa on syke, mikä joskus saattaa tuntua supistukselta ja toisilla kerroilla se työntää meitä eteenpäin. Hmm, kuulostaa synnytyskanavalta, eikö vain?

Luova energia

Tämän kiihtymisen lahja on, että luovuuttamme tuetaan kuuntelemalla sydäntämme ja virittymällä viattomuuteemme. Yksi omista aikomuksistani on kuunnella sitä, mitä kutsun "kesyttämättömän kutsuksi" - luovaa impulssia, mikä kutsuu sisälläni maalamaan ja piirtämään. Osana tätä olen alkanut tehdä piirroksen päivässä - ensimmäiseksi aamulla - se on vain nopea viiden tai kymmenen minuutin tietoinen meditointiharjoitus. Alla on kaksi kuvaa, jotka tulivat äskettäin läpi ja jotka näyttävät koskevan uudestisyntymäkokemustamme (soultransitions.com).

Syväkuuntelu

Tämä kiihtyminen tuo syviä muutoksia elämäämme monilla tasoilla. Meidän on tärkeää olla lempeä itsellemme kuuntelemalla sisältä ja tunnistamalla, mitä tunnemme. Meistä on tulossa taitavia kulkemaan virran mukana ja sallimaan äkilliset muutokset ja panemme merkille, että silloin kun suunnitelmamme muuttuvat, se toimii parhaiten kaikkien osallisten kannalta. On usein vaikeaa suunnitella etukäteen ja tuntuu paremmalta pysyä nyt-hetkessä, silloin kun voimme, ja sallia tapahtumien paljastua aikomustemme sisällä. Ei olla passiivinen, vaan kuunnella sydäntämme liittyen siihen, mihin menemme ja mitä teemme. Menemisestä tuntemuksiamme ja sisäistä totuuttamme vastaan on tulossa sietämätöntä ja silloin kun vastustamme totuuttamme, meillä on suuria vaikeuksia liikkua eteenpäin.

Jalostuminen

Noin viimeisen vuoden meitä on kylvetetty platinasäteessä, jalostumisen korkealla värähtelevässä energiassa. Kun matkaamme tämän siirtymäkäytävän läpi, tämä energia auttaa meitä päästämään syvemmällä ja syvemmällä tasolla irti siitä, mikä ei ole totuuttamme. Tämä valmistelee meitä uudestisyntymähetkeen, kun matkaamme kanavan läpi, joka johtaa meidät valoulottuvuuteen.

Rakkaus pelastaa päivän

Kun imemme korkealla värähtelevää energiaa sielukehoomme, se suodattuu mentaali-, tunne- ja fyysiseen kehoomme. Voimme työskennellä tietoisesti tämän energian kanssa, nostaaksemme itsemme ulos suuresta epätotuudesta, mikä on pitänyt ihmiskuntaa tiheydessä. Pelko on tiheyttä. Rakkaus kohottaa meidät pois tiheydestä ja silloin kun vaalimme rakkausvärähtelyä ja aiomme ilmentää sitä elämämme joka hetki, meistä tulee tietoisempi niistä tiheyden piirteistä, jotka edelleen roikkuvat meissä. Tietoinen tiedostaminen auttaa meitä integroitumaan ja hävittämään sen, mikä vetää meitä matalammalla värähteleviin taajuuksiin.

Olemme valo-olentoja

Ota hetki ja katso taaksepäin, missä olit 2000-luvun alussa. Näe, miten paljon olet muuttunut näiden 11 vuoden aikana. Arvosta sitä, miten pitkälle olet päässyt, miten paljon olet päästänyt irti ja integroinut sitä viisautta, mitä olet saanut.

Matkamme varhaisemmissa vaiheissa meitä opastettiin tuomaan jumalaista valoa tietoisuuteemme, energiakehoomme meditointivisualisoinneissa. Sytytimme tuolloin valon sisällämme. Tuo valo on nyt vakaa - sen totuuden, joka olemme, kultainen valo loistaa sisällämme. Tunne tuo hehku ja käytä hengitystäsi sallimaan sen kasvaa kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se täyttää fyysisen kehosi ja säteilee ulospäin energiakenttääsi. Sitten kun ajattelet ja tunnet sitä, mitä haluat luoda elämässäsi, lähetät valonsäteen kaikkien mahdollisuuksien resonanssikenttään. Tuo säde magnetisoituu siihen harmoniseen resonanssiin, jota värähtelet, ja vetää energiakehoosi kokemuksia, jotka ovat harmoniassa luovien unelmiesi kanssa.

Valo on saavuttanut kriittisen massan

Te jotka vasta aloitatte matkaanne heräämiseen, käytte läpi äärimmäistä nopeutumista. Sen teette nyt viikoissa, jopa päivissä sen, minkä muuttuminen vei kerran useita vuosia. Kun sisäistätte korkeita energioita, jotka kietovat maapallon kuin lohduttavaan ja tyynnyttävään hyväksyvään peittoon, tunnette totuutenne, ja siitä mikä ei ole totuuttanne, tulee enemmän ja enemmän ei-hyväksyttävää. Tietäkää, että jumalainen lähde tukee teitä, kun luotte muutoksia, jotka ovat välttämättömiä elääksenne omaa totuuttanne. Uudelleenjärjestelyä vaaditaan. Olkaa rohkea ja tietäkää, että olette paljon enemmän - moniulotteisesti puhuttaessa - kuin olette käsittäneet.

Tietäkää, että te ette ole "myöhässä" tässä pelissä. Kaikki on jumalaisesti ajoitettua. Ne jotka heräävät nyt, palvelivat monia vuosia pitäen suurempaa ihmisenergiamäärää maadoittuneena 3D:hen, kun toiset nousivat korkeampiin ulottuvuuksiin ja viitoittivat valopolkuja kaikille, joita tuntevat kutsun seurata niitä. Tämä oli välttämätöntä, jotta useammat ja useammat ihmiset voivat integroida asteittain energioita. Olette kulkeneet kriittisen massan yli, valon ja tietoisuuden ylläpitämiseen. Onnittelu!

Sielun totuuden ruumiillistaminen

Kun kukin ihminen karistaa epätotuuden pois energiakehostaan, tietoisuuden valoa säteilee ulospäin valoverkkoon, mikä yhdistää kaikki ihmiset. Kun tämä tapahtuu, tämän irtipäästämisen ja nopeutumisen resonanssin saavat toiset ihmiset, jotka sitten sallivat palan omasta epäharmoniastaan integroitua ja hävitä, ja näin he säteilevät lisää valoa verkkoon. Ja näin ihmiskunta nousee totuuteen.

Mitä se merkitsee, oma totuutesi? Se on ydinolemuksesi, ainutlaatuinen värähtelysi, energiapuumerkkisi. Kun mennään vähän pidemmälle, tämä on sielusi, korkeamman itsesi energiaa. Kun puhdistamme energiakenttämme, teemme tilaa korkeamman itsemme olemuksen tulemiselle ruumiiseemme. Korkeampi itsemme yhdistyy energeettisesti meihin chakra-järjestelmämme kautta. Säteilemme sisältä ulospäin sielumme eleganttia ja jalostunutta energiaa.

Olemme puhdistaneet - ja jatkamme sitä - epätotuuksia, jotka ovat verhonneet ihmiskunnan pimeyteen. Emme valaise tätä tiheyttä vain omassa elämässämme, vaan lähetämme valoa geneettisten esi-isälinjojemme läpi ja näin vapautamme pimeyttä, mikä verhosi esi-isiämme.

Puhdistamme ihmisrodun energiaa ja heräämme kollektiivitietoisuudelle - ihmiskunnan yhdelle valolle.

Voima/valta ihmisille!

Tämä viesti on minun, viisaiden Arcturuslaisten tarkkailijoiden ja Laajan olemuksen yhteistyötä. Kunnioittaen tarjoan teille näitä näkemyksiä.

Namaste

Nancy Ward

"Rohkeus ei ole ainoastaan yksi hyve, vaan jokaisen hyveen muoto testauskohdassa." -Onnenkeksistä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >