HomeViestejäNancy Leilah Ward17.5.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

17.5.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
17.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

On tuntunut siltä, kuin olisin kiihdyttävän moottoripyörän kyydissä, mutta moottoripyörä ei liiku - maisema liikkuu ja luo itseään kulkiessani. Moottoripyörä on vain se juttu, jonka päällä istun. Tiessä on ennustamattomia laskuja ja käännöksiä, kun maisemassa puut, kivet ja rakenteet juoksevat tietoisuuskenttäni ohi.

Maailman tapahtumissa on samanlainen epätodellisuuden tunnelma, kun ne kiihdyttävät ohi. Useimmiten tunnen olevani kiintymätön tarkkailija. Mutta joskus jään kiinni niiden "pyörittäjien" peliin, jotka yrittävät saada meidät taas kerran pelkoon. Kun kysyn niiden tarinoiden totuudesta, joita kieputetaan median kautta, tunnen "ohutta latteutta" joissain tapahtumissa, jotka kiinnittävät huomioni. Kuin katselisin elokuvaa, joka heijastetaan tietoisuuteni kankaalle. Siinä on kuvottavaa ja tahmeaa energiaa, kun tunnen kassaihmisiäni imettävän epätotuuden pyörteeseen. Toisinaan olen yrittänyt ravistaa pois tämän energian, mutta ainoa tapa muuttaa tilannetta on virittyä olemukseni ytimeen ja saattaa itseni takaisin hiljaisuuteen, missä yhdistyn olemisen syvään ja muinaiseen viisauteen. Tunnen kiitollisuutta niitä mestariopettajia kohtaan, joita on inkarnoitunut maan päälle kautta vuosisatojen jakamaan yksinkertaista viisautta rakkaudesta, ylläpitäen selkeyden ja totuuden virtauksia, jättäen taakseen valopolkuja meidän seurattavaksi ja muistuttaen meitä siitä, kuka todellisuudessa olemme hengessä.

Viimeisin draama oli Osama bin Ladenin oletettu tappaminen. Olen tietoinen siitä, että tämä mies on edistänyt vihaa ja järjestänyt paljon tuhoa maailmaan, mutta tunnen oloni sairaaksi siitä tavasta, millä hänet oletettavasti tapettiin ja miten hänen kuolemaansa pidetään esillä jonain, mistä amerikkalaisten pitäisi olla ylpeitä. Eilen näin Time Magazinen kannessa hänen kuvansa, missä oli punainen X päällä. Minusta tämä kuva on häiritsevä, lapsellinen ja hävettävä. Huomioin inhoten sitä tuomitsemisen nöyryyttävää ja matalavärähteistä energiaa, mikä perustuu valheisiin suuresta manipuloijasta.

Ihmisten tunteita kerätään jatkuvasti pimeän ryhmäkunnan ravinnoksi. Tämä "pimeä ryhmäkunta" on ei-fyysinen loisolento, joka ruokkii itseään ihmisten pelkotunteilla. Se manipuloi ihmisiä matalavärähteisten energioiden kautta. Olemme kulkeneet pitkän matkan värähtelymme nostamisessa ja keskittymisessä rakkausenergiaan. Tämä pimeä olento ei halua meidän onnistuvan värähtelymme nostamisessa, koska se ei voi elää korkeissa energioissa. Kun teemme kaikkemme rakkauden vahvistamiseksi sisällämme, kännymme pois pelosta emmekä enää pidä sitä värähtelyssämme. Se voi palata aina ajoittain, koska pimeä ryhmäkunta tekee kaikkensa saadakseen meidät takaisin menneisyytemme tunteisiin, mutta emme ole enää sen tiheyden lumoissa ja meillä on monia työkaluja saattaa itsemme takaisin siihen valokeilaan, mikä on rakkauden jumalainen energiavirta.

Rakkauden aamurusko

Olemme ryhmätietoisuus, yhteydessä toisiimme elämänverkon kautta, mikä yhdistää meidät myös maan energioihin. Meillä tapahtuu hyvin monia asioita! Hyvin monia työkaluja on hyppysissämme ja kun yhdistymme toisiimme rakkauden ja vapausaikomuksen kautta, luomme rakkauden aamuruskon, mikä täyttää maan energiakentän valon kauniilla ja virtaavilla väreillä. Olemme valon kätilöitä ja autamme maapalloa ja itseämme ylösnousemuksessa.

Kun kirjoitan tätä, näen kuvan meistä uimassa ylöspäin sameassa vedessä ja nousevan menneisyytemme pimeyden syvyyksistä valoisampiin vesiin yläpuolellamme. Kuin supersankarit nousemme toinen käsi kurkottaen ylöspäin selkeyteen. Meillä jokaisella on säteilyä, mikä valaisee pimeyttä ympärillämme. Näen valoja ja värejä kaikkialla ympärillä, poksahtelevia ilotulitteita ja pimeitä ja tahmeita "läikkiä", jotka ennen vetivät minua alaspäin, mutta eivät voi enää saavuttaa energiakenttääni. Energia kaikkialla ympärillä sykkii - työntää meitä sisään ja sitten vetää ulospäin, mikä saa aikaan myllerrystä. Näen itseni kohoavan ylöspäin tämän myrskyisän energian läpi ja näen monien muiden tekevän samaa. Maailman jutut kamppailevat edelleen huomiostamme, mutta tiedän, että jos tuon huomioni siihen, mikä tuntuu hyvältä sisälläni, niin riippumatta siitä, mitä ympärilläni olevassa teatterissa tapahtuu, jatkan nousemista rakkauteen ja vapauteen.

Meri ei torju mitään jokea

Ajatellen Osama bin Ladenia tai jotain muita henkilöitä, jotka tuodaan esiin tuomitsemista varten joko suuremmassa maailman kuvassa tai omassa yhteisössämme - kuka meistä voi kommentoida toisen sielun matkaa? Kenties Osama bin Ladenin tehtävänä oli nostaa paljon pimeyttä maan päältä, kun hän kuoli. Meidän kenenkään tehtävänä ei ole tuomita toisen matkaa, sillä heidän teoillaan voi olla syvempiä syitä, jotka liittyvät sielutason sopimuksiin kaikkien osallisten kesken.

Maailman draaman kakofoniassa soi toinen ääni ajan ja avaruuden halki: vetoomus avata sydämemme keskittymään rakkauteen ja itsemme ja toisten hyväksymiseen. Nyt enemmän kuin koskaan meitä kutsutaan luomaan rakkautta ja iloa. Seuraamaan luomisen ja hauskanpidon yllykkeitä. Leikkikää, olkaa kuin lapsi - viaton ja vapaa. Älkää keskittykö maailman vaikeuksiin, vaan juhlikaa sen sijaan valoa, joka säkenöi vedessä ja loistaa puiden lehvästöjen läpi. Auringonvalon lämpöä ihollanne, tämän maapallon suurenmoista kauneutta. Rakkauden säteilemistä toisillemme.

VIESTI LAAJALTA OLEMUKSELTA

Aa, kyllä, olemme tarkkailleet törmäilevää energiaa, mikä liittyy sen miehen oletettuun tappamiseen, jonka päälle on kasattu paljon pelkoa. Tämä mies oli heikentynyt, hän ei ollut niin voimakas, kuin ne jotka kieputtavat valheverkkoja, saavat ihmiset uskomaan. Lisää pelkoa on tarkoitus synnyttää - pelkoa vastaiskusta - mutta hänellä ei ollut armeijaa tai paljon seuraajia, joilla on voimaa iskeä. 

On punottu monia tarinoita 911-kokemuksesta, joilla ei ole mitään tekemistä tuon tapahtuman totuuden kanssa. Surun avulla ihmisiä on manipuloitu pelon ja vihan vimmaan. Mutta monia on häirinnyt raportti tämän yhden miehen tappamisesta. Monet eivät osallistu vihan lietsontaan. Muistutamme teille kaikille, ettei jumalaisen luojan henki käännytä pois yhdenkään sielun energiaa, henki ei tuomitse, henki - luojalähde - on jumaluuden virta, rakkauden, puhtauden ja viattomuuden virta.

Osama bin Laden vei paljon pelkoa ja vihaa mukanaan, kun hän lähti fyysiseltä tasolta, ja sanomme tämän äärimmäisestä kunnioituksesta hänen sieluaan kohtaan. Ne ovat suuri mysteeri, mitkä vaikuttavat negatiivisilta teoilta - sielusopimukset kaikkien osallisten kesken. Monien on erittäin vaikeaa ymmärtää, että myös sielu joka tunnetaan Hitlerinä ja joka eli suuren pimeyden aikana, edisti ihmiskunnan sielukasvun kokemuksia. Ihmiskunnan kriittinen massa teki valinnan käydä läpi toisen maailmansodan kokemuksen. Jotkut sielut ilmoittautuivat pahoiksi pojiksi, muttei näitä sieluja tuomittu. Onko se, joka suunnitteli atomipommin, paha poika, vai ne, jotka käyttivät sitä tuhoamiseen? Onko se lentäjä paha poika, joka laukaisi pommin, mikä tuhosi Hiroshiman? On oltu sitä mieltä, että atomipommin räjäyttäminen lopetti tuon sodan, mutta entä ne jotka asuivat tapahtumien keskipisteessä ja jotka kärsivät säteilymyrkytyksestä vuosia sen jälkeen? Olivatko he pahoja poikia japanilaisille? Miten kukaan voi tuomita toisen kokemuksen? On kokemuskerroksia, joita esitetään fyysisyydessä ja joilla on syvempi merkitys jokaiselle mukana olevalle sielulle.

Emme vastaa kysymykseenne, tapettiinko Osama bin Laden kaksi viikkoa vai 10 vuotta sitten. Sen sijaan näemme valo- ja energia-aallon, joka nostaa teidät mädäntyvän patriarkaalisen energian koukkujen ja valheiden otteen yläpuolelle. Aivan kuin tulvavesi joka virtaa vankilarakenteisiin, rakkauden totuus irrottaa pelon hampaat ja nostaa tietoisuuden korkeampaan värähtelyyn, mikä tuntuu onnelliselta ja mikä ei välitä keskittymisestä valheisiin. Tämä on paikka, missä halutaan juhlia vapautta, nousemista maailman draamasta ja melusta sydänkeskeisen yhteistyön tietoisuuteen, päästäen irti draamasta ja keskittyen luomaan maailmaa, mikä on omavarainen ja harmoninen.

Kun katsotte tarinoita hallituksista ja pankkiirisuvuista, jotka ovat manipuloineet maailmantapahtumia ja luoneet jotain, mikä vaikuttaa hyvin monimutkaiselta ja hämmentävältä, pakahdutte ja viimeinkin käännätte selkänne melulle ja leijutte rakkauden yksinkertaisuuteen - ettekä enää kiinnitä huomiotanne draamaan, vaan nousette jumalaisen hengen totuuteen, viattomaan olemisen totuuteen korkeammissa ulottuvuuksissa. Ja kaikki muu putoaa pois - sillä ei yksinkertaisti ole merkitystä. Jos laitatte itsenne tähän värähtelyyn, näette elämänne, maailmanne muuttuvan.

Katsellen jumalaista leikkiä

Leikkikää tällä, tuntekaa sitä ajatusta, että vain katselette maailman melua ja keskitätte huomionne korkeampaan värähtelyyn. Sitä luotte, mihin kiinnitätte huomionne. Kokeilkaa lempeyden ja rakkauden fokuksen ylläpitämistä.

Suuren rakkauden ja kunnioituksen kera kommunikoimme kanssanne. Tietäkää, että jumalainen lähde tukee teitä kaikkina aikoina ja että te luotte omat kokemuksenne. Tehkää yhteistyötä, jakakaa kokemuksianne ja loistakaa valoanne kaikkien nähtäväksi.

Nancy Leilah Ward ja Laaja olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >