HomeViestejäNancy Leilah Ward20.4.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

20.4.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
20.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Hyvin paljon tapahtuu ja muuttuu moniulotteisilla tasoilla. Minusta tuntuu, että olen valtavan nopeasti liikkuvassa energiavirrassa ja heti kun jokin uusi informaatio on integroitu, olen matkalla seuraavalle värähtelytasolle. Sitä on vaikeaa kuvata sanoin, joten olen maalannut tunteita olemisesta tässä kaoottisessa virrassa.

Kaoottinen virta ei ole huono asia, se vain on, mitä on, ja pyörittää esiin paljon tunnevärejä menneisyydestämme. Se pyörittää esiin energiaa myös ihmiskunnan ja maapallon suuremmassa kuvassa. Henki vain tietää, mitä tapahtuu galaksissa ja sen tuolla puolen!

Usein ihmiset kysyvät minulta, mitä Laajalla olemuksella on sanottavana siitä, mitä maailmassa tapahtuu ja minne olemme matkalla. Kun kommunikoin sen kanssa, tavallisesti annan vain sen viestin virrata, mikä on tarkoituksenmukainen. Mutta tällä kertaa olen pyytänyt sitä puhumaan siitä, mitä tapahtuu siinä energiakapinoinnissa, joka näyttäytyy maailmassa henkilökohtaisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

LAAJA OLEMUS

On monia todennäköisiä todellisuuksia. Jokainen valinta minkä kukin yksilö tekee, sisältää myös vastakkaisen valinnan ja monia todennäköisyyksiä sillä välillä. Menette sinne, minne tietoisuutenne vie teidät, mitä opastavat halunne, tunteenne ja uskomuksenne. Se on kuin olemista tietoisuusmeressä. Ja silloin kun ihmiset alkavat täysin käsittää, että olette ryhmätietoisuus - ette erillisiä ja yksin, vaan ryhmäorganismi - alatte tietoisesti ohjata todellisuuttanne sen sijaan, että elätte "oletusarvoista" todellisuutta niiden väärien uskomustenne ja tunnetilojenne oikkujen mukaan, joihin ovat vaikuttaneet ne loisryhmäenergiat, jotka tarkkailisivat ihmisten ja maaplaneetan tuhoutumista. 

Kyllä, tämä voi kuulostaa häiritsevältä, mutta se on osa ihmiskokemusta ja ihmiskunta herää jokaisen yksilön kautta, joka tuntee itsensä ja yhdistää sielun tai korkeamman itsen tietoisuuteensa.

Silloin kun kaksi tai useampia kokoontuu …

Ryhmätietoisuudessa joka tunnistaa toisensa ja elää harmoniassa ylläpitäen tasapainon rakkausvärähtelyn avulla, luotte maakokemuksen värähtelemienne taajuuksien mukaisesti. Lukumäärässä on voimaa, joten olkaa rohkeita, rakkaat ystävät. Kun vaalitte itsenne rakastamista ja tunnette rakkauden virtaavan sisällänne, kanssaluotte samaan aikaan harmonian, iloisen, luovan yltäkylläisyyden, vapauden ja viattomuuden maailmaa. Viljelkää näitä tunteita nyt ja seuraatte polkua, joka johtaa pyhän temppelin huipulle, missä luomisen valo säteilee kuin majakka kautta universumin.

Totuus paljastuu

Matka jolla olette olleet nämä vuodet, on ollut tietoisuutenne valon loistamista siihen, mikä ei ole totuutta - epätotuuden energioihin, jotka ovat virranneet niiden geenimatriisien läpi, jotka peritään ihmiskokemuksessa. Te olette ihmiskunnan historia. Tämä historia on geeneissänne. Totuus ihmiskunnan alkuperästä paljastuu kaikille. Pysykää vireessä - tämä informaatio iskee reikiä teorioihin, joita on pitkään pidetty totuutena.

Itsensä tiedostaminen

Kun harmonisoidutte totuuden kanssa, pääsette itsetietoisuuteen ja eheyteen, mikä paljastaa väärän informaation ja väärät uskomukset ja hävittää nuo energiat tietoisen tietämisen valossa. Kun jokainen yksilö tekee tätä pienesti ja suuresti, se lähettää energiakaiun koko ihmistietoisuuteen. Tämä muuttaa kaikkia, jotka ovat valmiita hyväksymään totuuden olemuksestaan. On hyvin monia tiedostamistasoja ja -puolia jokaisen sielun kokemuksessa. Näette siis, että jokainen yksilö integroituu kokonaisuuteen.

Minne haluatte mennä?

Kun alatte tiedostaa, valitsette tieto- ja kokemuspolkuja. Polut risteävät, kun yksilöt valitsevat, mihin suuntaan he haluavat mennä. Ja jokaisen polun myötä tulee värähtelyvalinta. Ja jokainen polku yhdistyy tiettyyn maakokemukseen. Kaikkien todennäköisyyksien kentässä ne kaikki ovat todellisia ja päteviä.

Luotte sen, miten värähtelette. Ja yksinkertaistamme sitä sanomalla, että voitte valita värähtelevänne pelossa tai rakkaudessa. Tiedämme, että te näitä sanoja lukevat valitsette rakkauspolun. Joskus pelko tulee sisään ja voitte vaihtaa sen virittymällä sydämeenne ja pitämällä yllä rakkaustunnetta siellä. Ajatustenne muuttaminen sellaisiksi, mikä tuntuu hyvältä, on välttämätöntä tavanomaisen negatiivisen ajattelun muuttamiseksi. Menkää hyvän tunteen mukana. Jos teillä on vaikeuksia muuttaa energiaanne, kenties teidän on oltava siinä, joten vastustamisen sijasta sallikaa itsenne olla tuossa tunteessa, edelleen rakastaen itseänne myötätuntoisesti ja lempeästi. Energia muuttuu jossain kohtaa.

Älkää pelätkö, että valitsette ehkä "väärän" polun, sillä sellaista ei olekaan. Luottakaa sielunne värähtelyyn, luottakaa sydämeenne, luottakaa, että jokainen tekemänne valinta johtaa teitä polulle, joka on korkein polkunne ja tarkoituksenne.

Olette vapaa valitsemaan

Näette siis, että halunne ja ajatuksenne värittyvät tunteillanne ja ne aktivoivat valintoja, joita teette, ja jokainen valinta - suuri tai pieni - johtaa teitä ajatustenne ja tunteidenne suuntaan. Näin kanssaluotte maailmaa, minkä näette ympärillänne. Kohtaatte kanssaluojakavereitanne matkan varrella. Tämä on uudistumisen ja yhteistyön aikakausi.

Samaan aikaan olette osa suurempaa energiavirtaa - suurempaa kuvaa, mitä on luotu kautta galaksin ja universumin. Ja tulee aika, jolloin ihmiskunta tietää, että luotte toisten olentojen kanssa galaksin muista tähtijärjestelmistä ja laajennutte sitten suuremmille ja suuremmille areenoille. Tämä puhuu laajalle olemuksellenne. Ja sitten on Luojalähde-energia, mistä koko olemassaolo virtaa, ja tulette täyden ympyrän nähdäksenne itsenne Luojalähteen keskellä. Sen yli emme voi puhua, sillä me olemme myös osa tätä suurta suunnitelmaa ja mitä syvemmälle menemme yrityksessä ymmärtää tai selittää Kaikkeutta, havaitsemme, ettemme pysty selittämään selittämätöntä, paitsi sanoen, että se on autuuden ja hurmion valoa yli sanojen … Se on olemista.

Tiedostakaa siis, mitä haluatte luoda, ja luokaa sitä rakkauden paikasta. Älkää huolehtiko maapallosta. Aivan kuin ihmiskunta, se käy läpi muutoksia, jotka ovat välttämättömiä sen uudistumiselle. Pidämme teitä rakkauden ja myötätunnon värähtelyssä, kun te urheat sielut leikitte fyysisessä mahdollisuusulottuvuudessa.

Olkaa siunattuja,
Laaja olemus

Lisäajatuksia

Meidän on oltava lempeitä ja rakastavia itsellemme tänä aikana. Meillä on parannettavia haavoja hyvin kaukaa, haavoja jotka eivät ole tavallaan edes meidän. Kaikki se oma puhe, ettei ole riittävän hyvä, kaikki itsensä kritisoiminen tulee haavoittuneista esi-isistämme, ihmiskunnan haavoittumisesta, mikä on välitetty ihmiseltä toiselle, sukupolvelta toiselle. Haluan katsoa verhon taakse niihin, jotka aloittivat kaiken, ja jos riittävän moni meistä lähettäisi rakkautta tuohon kaunaytimeen, riisuisimme sen aseista ikuisuudeksi. Voimme aloittaa vain itsestämme.

Ja tässä on kaunis visio, joka nousi syvyyksistä, kun heräsin yhtenä aamuna.

Juokseva vesi

Jokainen meistä on oma elämävirtamme. Olemme se ja se on meissä. Virtaamme aina omassa energiavirrassamme aikomustemme ja tunteidemme opastamana ja kuljemme suuremman energiavirran mukana. Olemme osa jotain suurempaa kuin oma virtamme. Silloin kun yritämme pitää kiinni ja vastustaa, voimme jäädä kiinni läheiseen penkereeseen ja jäämme pyörteeseen - paljon liikettä eikä kuljeta mihinkään. Roikkuminen virran penkereissä yrittäen estää virtausta saa aikaan ahdistusta. Pelko johtaa virtauksen vastustamiseen. Ja virta liikkuu eteenpäin siitä huolimatta.

Voisimme yrittää piiloutua löytämällä tukin tai kiviä estämään virtauksemme ja pyöriä loputtomassa pyörteessä tai voisimme vuotaa hitaasti pysähtyneeksi lammeksi, joka on erillään suuremmasta elämänvirrasta, ja nukkua tiedostamattomana. Pysähtyneestä lammesta tulee samea ja sen pinnalla on levää ja lopulta elämänvoima tai vesi alkaa haihtua ja meistä tulee mutaa. Tämä ei ole huono asia - luottaen siihen, että olemme siellä, missä meidän tarvitsee olla. Muta on puhdistaja. Upotkaa syvälle mutaan ja sallikaa pelko- ja epäilymyrkyn tulla vedetyksi pois itsestänne. Ja sitten kun olette valmis kohtaamaan elämänvoimanne, tarkoituksenne, virtauksenne, tunnette veden noruvan takaisin, täyttävän mutakolonne ja lempeästi luovan lammen, mikä nostaa teidät ylös ja kantaa takaisin elämänne virtaan.

Voitte virrata lähellä pengertä ja haparoivasti kurkottaa energiaanne kohti suurempaa virtausta tuntien joen vetävän teitä. Teidät täyttää kaipaus - kaipaus mikä resonoi paikkaan syvällä sisällänne. Se on elämävoimanne, intohimonne, olemuksenne luova keskus, mikä kutsuu teitä tulemaan leikkimään elämänvirrassa. Ette ehkä tiedä, minne tämä intohimo vie teitä, että ehkä tiedä, mihin intohimonne on yhteydessä, joten vain seuratkaa energiaa ja sallikaa sen tulla esiin, sallikaa innostuksen viedä teidät seikkailuun.

Kuuntele

Etkö tunne innostusta? Jokin ehkä tukkii virtauksen ja leikkaa sinut irti seikkailusta. Kertooko mielesi tarinoita siitä, mitä et pysty saavuttamaan? Laittaako mielesi tientukkeita? Kysy, kuka puhuu mielessäsi. On suuri mahdollisuus, ettei se ole totuutesi ääni. Kuuntelemalla aitoa ääntäsi sallit sydämesi rakentaa valosiltoja, jotka vievät sinut intohimovirtaan sisälläsi.

Vesi = elämänvoima

Virratessaan syviin paikkoihin vesi hivuttautuu sotkeutuneiden köynnösten ja piikkien läpi, jotka tukkivat virtaukselle luotuja kanavia. Olemme puhdistaneet näitä esteitä omasta virrastamme hyvin monta vuotta, jotta se voi virrata vapaasti ja iloisesti, kun siirrymme eteenpäin kohtaamaan suurempia jokia. Tietoisuusjokia.

Yksinäisyys

Monet meistä ovat tunteneet syvää yksinäisyyttä, missä tunnemme irrallisuutta ja erillisyyttä elämästä. Olemme tunteneet erillisyyttä toisistamme, Hengestä, oppaistamme. Eristämistä kylmään ja pimeään yksinäisyysmonttuun, ikään kuin heitettynä vankityrmään. Nämä paikat viipyilevät esi-isämuistoissamme, kun jaamme kaikki kokemukset ihmistietoisuutemme ykseydessä.

Tänä aikana tulemme ulos valoon, parannamme geenisukulinjamme traumaattista stressiä ja tulemme uuden päivänkoiton valoon. Tietoisuusvedet ovat täyttäneet kauhun vankityrmämme ja kantaneet meidät ylös, valoon johtavien pimeiden käytävien läpi.

Emme ole yksin. Olemme kaikki yhteydessä ihmistietoisuudessa. Yhtenäisyydessämme on suurta luovaa voimaa.

Jokimatka

Olemme virranneet yhdessä suuremmissa kanavissa, kun vedet nousevat ja virtaavat voimakkaampina kuin koskaan. Virtaamme vuorilta syvemmälle ja syvemmälle keskukseen. Olemme kulkeneet valkoisten koskien läpi tasaisen ja lempeän virtauksen hetkiin hengähdystaukoa varten, ennen kuin kohtaamme lisää koskia, jotka myllertävät elämässämme ja tekevät mahdottomaksi pitää kiinni mistään muusta paitsi omasta sydämestämme. Tällöin näyttää siltä, että valintatilanteet valitsevat meidät ja tuovat esiin paljon muutosta elämämme joka tasolla.

Epävarmuus

Nyt olemme tulleet vesiputouksille. Suurille vesiputouksille. Virtaus on kantanut meidät kallionkielekkeelle ja olemme vapaassa pudotuksessa - olemme ikään kuin pysähdyksissä ja kuitenkin tunnemme putoavamme. Se on paikka, missä meidän on päästettävä irti trapetsitangostamme eikä uusi tanko ole vielä heilahtanut otteemme ulottuville. Epävarmuus on siirtymätila.

Ja sitten alamme laskeutua suureen lampeen, joka lopulta virtaa vielä suurempaan jokeen kuin tunteamamme. Tämä lampi antaa meille hengähdystauon. Jos niin valitsemme, voimme levätä siellä jonkin aikaa keräten kasaan itsemme ja elämänvoimamme, arvioida matkaa, jolla olemme olleet, ja kerätä energiamme ja aikomuksemme seuraavaan matkavaiheeseen, sitten kuin huomaamme virran vievän meitä suuremaan jokeen.

Ryöppy

Tämä joki on leveä ja syvä ja se virtaa hurjana energiaryöppynä. Tarvitsemme rakkautemme voimaa kantamaan meitä eteenpäin - itsemme rakastamisen, sydämemme voimaa, kun syöksymme ja virtaamme, joskus pinnalla ja joskus mennen syvälle pohjavirtaan. Tämä on voimakas ja raivokas matka, missä uskollisuus itsellemme auttaa meitä pysymään pinnalle. Rakkaus ja myötätunto toisiamme kohtaan nousee sisältä. Tulee olemaan niin, että katsoessamme toista silmiin näemme itsemme katsovan takaisin. Ykseys. Kaikki käyvät läpi tämän totuuskokemuksen. Silloin voimme kerätä energiamme ja koota lauttoja tukemaan toisiamme.

Ne jotka päättävät pitää kiinni vanhasta, löytävät pyörteitä, jotka vievät heidät pois virrasta. Älkää tunteko pelkoa matkastanne, kun luette näitä sanoja, sillä jos haluatte olla virrassa, olette jo. Luottakaa sydämeenne ja tietäkää, että jumalainen lähde, rakkauden viattomuus on tässä virtaavassa joessa ja myös sisällänne. Elämänvoimaenergia virtaa kaiken läpi.

Tässä virtauksessa kulkeminen voi olla iloinen ja energinen kokemus, kun meitä viedään kanavien ja tunnelien läpi ja kuljemme nopeammin ja nopeammin. Virittykää matkan iloon ja ihmeeseen. Ja tietäkää, että tämä suuri joki kantaa meidät mereen. Tietoisuuden mereen, ykseyden mereen. Ja siellä alkaa seikkailu.

Namaste

Nancy Wallace Ward
(eli Leilah)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >