HomeViestejäNancy Leilah Ward6.3.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

6.3.2011 - Sielusiirtymän fiilisraportti

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut/kanavoinut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
6.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Niin … mitä helmikuulle tapahtui? Se näytti olleen vetäytymistä tekemisestä. Kuljin tunneleissa, missä näkyvyys oli epäselvä. Tunnelissa kulkeminen on sitä, kun menemme polkua syvälle, pitkään vierailemattomalle sisäisen maailman alueelle. Viemme tietoisuutemme valon sinne, mikä jättää valovanan. Tunneleissa tunnemme yhteydettömyyttä, olevamme irti Lähteestä ja sisäisestä opastuksesta. Tämä on matkamme yksinäinen osa. Luottamus ja kärsivällisyys auttavat meitä navigoimaan näitä ulottuvuuksia. Luottamus itseemme, koska emme tunne yhteyttä sisäiseen opastukseemme. Kukaan ei pidä meitä kädestä, meidän on mentävä yksin. Se vahvistaa päättäväisyyttämme ja uskoa itseemme ja matkaamme. Silloin kun viritymme luottamukseen, vahvistamme yhteyttämme jumallähteeseen, siihen elämänvoimaenergiaan mikä virtaa lävitsemme suoraan kaiken luomisen lähteestä. Siksi me olemme Luojia ja olemme nousemassa tähän vastuuseen.

Helmikuun viime viikkojen aikana minua kehotettiin päästämään irti paljosta, mitä halusin tehdä. Minulla on vaikeuksia sen kanssa ja minua ajavat koko ajan tunteet, etten tee riittävästi. Niinpä auttamaan irtipäästämisessä sain flunssan, mikä kaatoi minut kahdeksi viikoksi. Samaan aikaan tietoisuusmuutoksia alkoi ilmentyä ulkoiseen maailmaan ja valtava määrä informaatiota tulvi lävitseni. Minulla oli tuskin riittävästi aikaa sen integroimiseen, ennen kuin seuraava käänne kantoi minua eteenpäin nopeilla energiavirtauksilla. Päivässä ei ollut riittävästi tunteja integroida sitä kaikkea, kirjoittaa ja huolehtia fyysisen elämän muista puolista. Kirjoittaessani tätä kuulen äänen sisällä sanovan: "Totuttele siihen."

Fyysisiä ilmentymiä

Kun astumme maaliskuuhun, monet meistä tuntevat levottomuutta, mikä ravistelee meitä sisältä. Olemme suuren muutoksen partaalla, kun kuljemme spiraalia ylöspäin odottaen lähtöä lisäheräämiseen maailman tasolla. Nopeutuneet energiat rakentuvat ja tämä tuntuu ehkä sisäisenä tärinänä - usein nukkumaan mennessä tuntuu kuin minimaanjäristykseltä sisällä, energiavärinää mikä saa meidät laajentumaan. Tätä voi seurata kylmyyden tunnetta syvällä sisällä - sisäistä kylmyyttä mikä saa meidät värisemään ja jäykistymään samanaikaisesti. Tämä johtuu siitä, että energiamme on avautunut emmekä ole vielä täyttyneet korkeilla ja jalostuneemmilla valotaajuuksilla. Auttaa, kun visioi täyttyvänsä lempeästi valolla, silloin kun tuntee kylmää, ja tietää, että kaikki on hyvin. Sydänchakrassa saattaa myös tuntua värinää. Kaikki tämä on osa avautumista.

Levottomuus mitä jotkut tuntevat, ennustaa tulevia muutoksia, kun tuttu putoaa pois. Tunnemme myös heijastuksia ajankohtaisista muutoksista, joita tapahtuu maailmassa. Olemme nähneet paljon mullistuksia kansannousuina ja massiivisena maanjäristyksenä Uudessa Seelannissa. Tärinää tapahtuu siis sisällä ja ulkona monissa eri muodoissa - niin ylhäällä, kuin alhaalla.

Tietoinen tarkoituksellinen rukoileminen

Tämän vetäytymisen aikana meditoin paljon. Kaikki alkoi Egyptistä. Lähetin rakkausenergiaa konfliktissa oleville - lähetin rauhaa ja rukouksia ylläpitämään heidän mielenosoituksensa rauhallisena vapautta vaatiessaan. Huomasin virittyväni jumalaiseen maskuliinienergiaan ja kutsuvani tämän energiavirran parannusta. Tarvitsemme toistemme rakastavaa energiaa - naiset ja miehet - ja meidän on tasapainotettava nämä energiavirrat, joita virtaa meidän jokaisen sisällä. Kun lähetin rakkautta protestoijille, kutsuin Mahatma Gandhin, Martin Luther Kingin ja John Lennonin energioita auttamaan protestoijia ylläpitämään rauhallisen sitoutumisen puolustaa vapausoikeuksiaan.

Ja sitten aloin virittyä niihin, jotka valitsivat vallitsevan tilanteen ylläpitämisen asein ja voimalla. Saatoin nähdä rakkausenergiavoimaa virtaavan maasta ja nousevan sota- ja poliisivoimien ihmisten ympärille. Kutsuin Äiti Teresaa, Maria Magdaleenaa ja jumalaista feminiinienergiaa auttamaan näiden miesten ja naisten sydämen saavuttamisessa, jotta he muistaisivat, keitä he todella ovat. Laajalla olemuksella on lisää sanottavaa tästä omassa lähetyksessään.

Säteilevä valokeila

Tunnemme sen energiavyöryn alkavan, mikä tulee tällä hetkellä. Näen maan kulkevan valokeilan läpi muutaman viikon aikana, mikä tuo suurta heräämistä. Näen verhojen kuoriutuvan pois ihmisten silmistä. Tästä säteilevästä valonkeilasta kirjoitettiin tammikuun fiilisraportissa.

On ollut levottomuuden tunnetta, minkä uskon olevan osa tätä lisääntyvää energiaa. Tunteellisuutta kera lyhyiden itkuhetkien ja maadoittumattomuuden ja yhteydettömyyden tunnetta, ikään kuin kaikki olisi eri tavalla. Jotkut meistä kokevat sisäistä muutosta ja näin tunnemme hämmennystä ja vierautta. Toiset käyvät läpi massiivisia energia- ja tietoisuusmuutoksia, kun suhteita loppuu - intiimejä suhteita, ystävyyssuhteita - menetetään työpaikkoja ja koteja. Hyvin monet maan ihmiset kokevat puhdistusta elämässään ja kaikki tunnemme tämän muutoksen, koska olemme kaikki yhteydessä valoverkon, sisäverkon kautta - sen tietoisuuden, mikä virtaa meidän kaikkien läpi.

Tullaanpa fyysiseksi

Eilen heräsin äärimmäisen huolen tunteeseen. Ikään kuin menettäisin kotini ja elantoni. Taatusti elän kuin viimeistä päivää, mutta en ole menettämässä kotiani tai elantoani ja kuitenkin levottomuus oli kouriintuntuvaa. Keskityin sydämeeni uudestaan ja uudestaan, hengitin sydämeeni ja loin hiljaisuusympyröitä ympärilleni. Yritin lähettää rauhaenergiaa valolinjoille, jotka yhdistävät meidät kaikki, ja lähetin rauhaa ja rakkautta kaikille myllerryksessä oleville, niille jotka ovat menettäneet kotinsa, työnsä ja suhteensa. Täytyy sanoa, että sitä oli erittäin vaikea muuttaa.

Tiesin tuntevani sitä, mitä monet tuntevat jatkuvasti, ja jäin myös kiinni noihin tunteisiin. Mielemme voi löytää kaikenlaisia syitä pelätä, joten jatkoin huomioni kiinnittämistä sydämeen. Vaadittiin jonkin ulkoisen asian tekemistä energian muuttamiseksi. Niinpä joskus sisäinen työ ei riitä. Tällöin minun, joka keskittyy hyvin paljon henkisyyteen, täytyy muistaa, että olen myös fyysinen ja maadoittuminen on erittäin tärkeää. Fyysiset tehtävät, kuten kokkaaminen, siivoaminen ja liikunta, ovat erittäin maadoittavia. Mitä enemmän siirrymme muutoksiin, sitä tärkeämpää maadoittuneena pysyminen on.

Ykseys

Tunnemme toistemme tunteita, olemme siitä tietoisia tai emme, sillä olemme tietoisuusmeressä. Ihmiskunta on ryhmätietoisuus ja avaudumme tämän tiedostamiselle. Teknologiamme, internet, on heijastusta siitä, mihin todella kykenemme sisällämme luonnonmukaisesti. Kun laajennumme lisää, saatamme oivaltaa, että jaamme ryhmätietoisuuden myös tähtikansojen jäsenten kanssa - niiden jotka eivät ole tältä maapallolta. Tosiaan, monet meistäkään eivät ole maapallolta sielutasollamme.

Meidän kaikkien on tärkeää löytää hiljaisuus sisältä ja laajentaa sitä ulospäin tyyneyskehiksi ympärillemme. Ja kokoontua yhteen keskittämään aikomuksemme yhdistyä toisemme kanssa sen kautta, mitä kutsu sisäverkoksi. Määrässä on voimaa, kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa.

VIESTI LAAJALTA OLEMUKSELTA

Monet asiat muuttuvat energiassa maan päällä. Tunnette sen pyörivän ympärillänne ja saattaa tuntua, ettei ole mitään, mihin tarttua. Sanomme, että päästäkää irti. Silloin kun löydätte hiljaisen pisteen sisältänne, luotte aukon ympärillenne niin, että olette myrskyn silmässä. Löytäkää tämä hiljainen paikka. Sieltä voitte luoda selvästi. Tässä hiljaisuuden ympyrässä pääsette iloon ja ihmeeseen ja siellä yhdistytte elämänne seikkailuun. Tuntekaa hymyn leikkivän huulillanne, kun viritytte tähän totuuteen, ja tuntekaa itsenne valoympyrässä. Tämä ympyrä avaa energiaväylän ja tuo jalostuneita taajuuksia olemukseenne. Kun viritytte näihin hyvin jalostuneisiin taajuuksiin, puhdistutte huolesta ja levottomuudesta.

Sisäiset yhteydet

Silloin kun olette tässä energiatilassa, pystytte telepaattisesti kommunikoimaan niiden yhteysväylien kautta, jotka ovat se ihmistietoisuusverkko, mikä yhdistää kaikki ihmiset. Tämä on se ykseys, mistä monet puhuvat. Sisäinen työ mitä teette, ne rukoukset ja aikomukset joita lähetätte näiden valolinjojen kautta, ovat elintärkeitä ja kovasti kaivattuja maailmassa. Saatatte tuntea, ettei sillä ole mitään vaikutusta, mutta kerromme teille, että se on todellista ja energianne menee sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Olette tämän maailman luojia ja olette astumassa tuohon vastuuseen.

Lähettäkää rakkausenergiaa maailman levottomuuspesäkkeisiin - paikkoihin missä ihmiset puolustavat vapauttaan, huutavat sortamisen loppumista. Nämä kansannousut ovat vasta alkua ja tällaiset kansannousut saavat vauhtia tulevina aikoina. Sanomme kaikille, jotka lukevat näitä sanoja: jatkakaa rakkauden lähettämistä kaikille, jotka ovat mukana konfliktissa ja jotka ovat maastapaossa ja myllerryksessä. Työ mitä teette rukouksessa, sisätasoilla, on erittäin tehokasta, erityisesti kun useammat ja useammat teistä yhdistyvät sisäänsä.

Lähettäkää rakkausvärähtelyä kaikille, jotka ovat myllerryksessä, huolessa ja pelossa maan päällä - ovat he sitten konfliktien levottomuuspesäkkeissä tai kokevat muutoksia henkilökohtaisessa elämässään. Silloin kun lähetätte rakkausenergiaa niille, jotka kokevat myllerrystä, energia kerää voimaa ja menee sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Kun teette tämän, avaatte väyliä, kanavia energian virtaamiselle. Määrässä on voimaa, joten mitä useammat teistä tekevät tätä, yhdistytte tosiinne sisätasoilla ja aikomuksenne voima kasvaa.

Mitä kansannousuihin tulee, niin on tärkeää, että vapauttaan vaativien mielenosoitukset pysyvät rauhanomaisina. Voitte lähettää energiatukea näille ihmisille, jotta he tuntevat rakkauden virtaavan lävitseen. Kutsukaa niitä, jotka ovat kulkeneet aiemmin opettajina. Pyytäkää tiennäyttäjien olemusta avustamaan niiden auttamisessa, jotka vaativat muutosta, rauhallisten keinojen ylläpitämiseksi. Ja sitten keskittykää niihin sota- ja poliisivoimiin, joiden valintana on ollut vallitsevan tilanteen säilyttäminen. Nähkää rakkausenergian virtaavan maasta näihin ihmisiin. Nähkää tämän energian virtaavan heidän olemuksensa läpi muistuttaen, miltä heistä tuntui lapsena, ennen kuin heidän päänsä täyttyi sanoista, säännöistä ja tiukoista periaatteista.

Monet näistä ihmisistä päästävät irti koodeista, jotka käskevät heitä seuraamaan niitä sortavan hallintojärjestelmän sääntöjä, jotka palvelevat miljardöörejä, jotka yrittävät ylläpitää yhteissäännöt piittaamatta ihmisistä. Monet näkevät, että he ovat olleet palvelijoita hallitsijalle, joka ei välitä heidän hyvinvoinnistaan, ja näette loikkareita lähtevän sotavoimista ja liittyvän niiden joukkoon, jotka nousevat vapauden voimaan.

Säteilevä valokeila

Kaikki mitä tapahtuu, liittyy suureen valokeilaan, mikä säteilee kosmisesta keskuksesta. Tämä säteilevä valokeila koetaan voimakkaammin tulevina viikkoina, sillä tässä maaliskuussa maa siirtyy tähän hyvin jalostuneen energian galaktiseen valokeilaan. Se virtaa pyhän geometrian tähtitetraedrimuodon läpi sateenkaaren väreissä. Tämä geometria sisältää värähtelytaajuuksia, jotka jalostavat totuutta maapallolla ja sen asukkaissa.

Tunnette näitä taajuuksia jo niin kuin valon, mikä hehkuu ennen auringon nousemista horisonttiin. Näette jo tämän taajuuden vaikutuksia maanmuutosten ja ihmisten ja eläinten käyttäytymisen kautta. Maa siirtyy suoraan tähän säteeseen alkaen noin 9.-11.3. Nämä päivät ovat laajentumisportteja. Tämä on heräämisvaloa, mikä laukaisee muistamiskoodeja syvällä sielussanne. Monet jotka eivät ole vielä heränneet, alkavat herätä, ja he siirtyvät muutosporttien ja -kynnysten läpi nopeammin kuin te, jotka olette työstäneet tietoista kehitystänne kaikki nämä vuodet. Te jotka olette tehneet tätä työtä, olette valaisseet väyliä toisten seurattavaksi. Olette tiennäyttäjiä, jotka päättivät olla tiedustelijoita ja matkata niitä yksinäisiä muistamisväyliä, joita ei ole käytetty ja jotka on unohdettu ihmiskehityksen ja -rapeutumisen tuhansiksi vuosiksi.

Muinaistulevaisuus

Se mitä muistetaan, tulee sielukokemuksenne muinaistulevaisuudesta. Sanomme tässä paradoksin eikä kyse ole mielellänne ymmärtämisestä, vaan sydämellänne tuntemisesta, mikä herättää totuuden olemuksestanne, moniulotteisuudestanne. Älkää yrittäkö saada loogista tolkkua siitä, mitä havaitsette. Sen sijaan tuntekaa muuttuvaa todellisuuttanne lapsen viattomin silmin. Tarkkailkaa ihmetellen ja virittykää heräävän tietoisuutenne iloon ja vapauteen.

Tämän säteilevän valokeilan vaikutus on, että menneiden ajatusmuotojen ja uskomusjärjestelmien rakenteet romahtavat ja putoavat pois massatietoisuudesta, kun ihmiskunnalle annetaan tilaisuus kohota selkeyteen, olemuksenne täyteyteen ja totuuteen.

Maailman ihmiset haastavat ne sortavat hallintojärjestelmät ja yrityshallinnot, jotka toimivat itseä palvelevalla ahneudella, kun he yhdistyvät yhdeksi ja karistavat pois taakan orjuudesta järjestelmälle, joka tukee erillisyyttä toisista ja luonnosta. Taaskin sanomme, että määrässä on voimaa ja maan ihmisiä on enemmän kuin maan ihmisten hallitsijoita.

Muutoksia ja ihmeitä

Ihmeistä tulee osa jokapäiväistä elämäänne - synkronismista, joka tuo laajentumista, iloa ja naurua teille, kun ilahdutte totuutenne näkyviin tulemisesta. Kuljette helposti valopoluilla. Silloin kun esitätte kysymyksen, näette vastauksen tulevan melkein välittömästi, ja tuo vastaus tulee monissa eri muodoissa tuoden enemmän iloa, kohottaen henkeänne ja värähtelyresonanssianne. Sallikaa sen tulla esiin. On sanoinkuvaamattoman iloista, kun siirrytte tähän säteilyyn. Kerromme teille, ettei ole pelättävää, kun kohoatte täysivaltaisuuteen.

Uusia inspiraatioita tulee teille, kun tunnette uutta intohimoa elämää kohtaan ja seikkailua, hauskuutta ja luovuutta nousee olemuksestanne. Näette paljon muutosta ja uudelleenjärjestelyä - osa siitä aiheuttaa pelkoa ja tärinää, mutta tiedätte syvällä sisällä, että tämä tarvitaan uuden maan syntymiseksi.

Seuratkaa energiaa, joka nousee totuuden valosta sisällänne. Tuokaa rauha sydämeenne ja säteilkää sitä auraanne ja sisäverkkoon. Kerääntykää yhteen puhumaan tuntemuksistanne ja generoimaan tietoisesti energiaa ihmiskunnan kohoamiseksi vapauteen. Tietäkää, että olette jo vapaita.

Teille lähetetään paljon rakkautta ja tukea meiltä tähtikansoilta.

Rakkautta kaikille,

Nancy Leilah Ward ja Laaja olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >