HomeViestejäNancy Leilah Ward16.5.2023 - Virtaava rakkaus

16.5.2023 - Virtaava rakkaus

VIRTAAVA RAKKAUS

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
16.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänä kaoottisen taktikoinnin aikana, kontrollointiyritykset eivät onnistu, liukuvat käsistä. Käsi joka haluaa tarttua haluttuun lopputulokseen, huomaa tarttuvansa savuun, tomuun, hiekkaan joka valuu sormien välistä. Energiat asettuvat harmoniaan rakkauden kanssa, avointen sydänten kanssa, jotka tekevät yhteistyötä kohti kestävää ja kukoistavaa elämistapaa yhdessä, ei erillään tai jakautuneena. Tukien tunnistamaan yhteyden kaikkeen olevaiseen. Kun ihmiset fokusoituvat rakkauteen, omaan rakkaussäteilyynsä, he lähettävät tätä rakkautta maailmaan, ja se liittyy siihen rakkausenergiavirtaan, jota muut vahvistavat, ja siitä tulee voimakkaampi ja voimakkaampi.

Maailmaan on tullut lapsia, jotka kantavat tätä rakkausvaloa. Säteillen luonnostaan sitä maailmaan. Kuunnelkaa lapsia. Sallikaa heidän olla, keitä he ovat. Tukekaa heitä rakastamaan ja kunnioittamaan itseään. Suojelkaa heidän viattomuuttaan. Opettakaa heille rakastavaa ystävällisyyttä.

Kun ihmiset syntyvät tähän maailmaan, he kohtaavat tiheän pelon. Rakkaus heidän välittömässä ympäristössään antaa heille suojelevan keitaan. Se auttaa pitämään elossa heidän sisäisen tietonsa korkeimmasta värähtelytaajuudesta. Tämä rakkaus ja tuki auttaa heitä säilyttämään tietoisuuden ydinolemuksestaan. Tietä ovat valmistelleet monet teistä, jotka olette pudistaneet sisäisen polun omaan aitoon ydinolemukseenne ymmärtämällä energetiikkaa ja säteilyä, kun säteilette rakkauttanne maailmaan. Se on huteraa tasapainokamppailua, mutta se riittää kallistamaan vaa'an rakkauden lisääntymiseen.

Pelon "toimittajat" ovat vetäneet pois kaikki pidikkeet tähdätäkseen viattomuuteen. Kun lähetätte rakkautta maailmaan, voitte fokusoida sen kaikenikäisiin lapsiin. Niihin jotka ovat avosydämisiä ja niihin jotka ovat parantumassa avosydämisyyteen, riippumatta heidän iästään tai siitä, miten kauan he ovat olleet maan päällä. Monet ihmiset ovat valonsiemeniä, jotka imevät tätä rakkautta ja lähettävät sitä sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Siis vaikka sinusta tuntuu, ettet ehkä tee mitään erityisesti, kun elät ja yrität säilyttää jonkinlaisen harmonian omassa sydämessäsi ja elämässäsi, tiedä, että se rakkaus jota keräät itseesi, säteilee ulospäin ja vaikuttaa maailmassa. Joka kerta kun kohtaat sen pimeyden, jota tulee esiin sisälläsi tai ympärilläsi, joka kerta kun sallit pelkojesi tai varjosi vain olla sisälläsi, sydämessäsi, lähetät rakkauden ja hyväksynnän taajuutta energiaulottuvuuteen, joka on kaikkialla ympärilläsi. Ruokit oman kehosi ja Maan kehon toroidikenttää pehmeydellä, lempeydellä ja rakastavalla ystävällisyydellä. Ja se on hyvä asia.

Selkäkipua ja onnettomuuksia

Selkäni on kipeä, enkä oikeastaan tiedä miksi. Kuulen monista muista, joilla on myös selkäkipua, ja myös ihmisistä, joilla on ollut viime viikolla onnettomuuksia – osa pieniä, osa vakavampia. Mitä tapahtuu energeettisesti?

Olet kehossa, jonka kanssa taistelet joskus. Vaatien tekemään monia asioita – joskus useampaa asiaa saamaan aikaan. Gravitaation paino on voimakas, ja se vetää teitä Maahan. Äskettäisen pimennyksen ja auringon aktiivisuuden vuoksi, gravitaatio ja sen yhteys Maan mineraalien magnetismiin aiheuttaa vaihtelua ilmakehässä. Jos voisit nähdä sen, se näyttäisi kuin harhateille joutuneelta aallolta, joka porhaltaa eetterissä. Energeettiset muutokset joita tapahtuu, ovat valtavia. Asiat eivät ole sellaisia, kuin olivat.

Navigoi hiljaisuuden ja sisäisen tiedostamisen kera. Kiinnitä huomiota. Et voi joutua kiinni muiden ihmisten energeettisiin häiriöaaltoihin, jotka voivat aiheuttaa onnettomuuksia. Pidä omat rajasi. Säilytä sisäinen selkeys ja hiljaisuus. Rajojen pitäminen sallii tunneaistisi olla tietoinen kaikesta, mitä on ympärilläsi, kuin olisi silmät selässä. Ole vain tietoinen ja salli intuitiosi ja telepatiasi informoida siitä, mitä tapahtuu ympärilläsi. Ole tietoinen, äläkä pidä kiirettä. Jotkut voivat jäädä kiinni energiavaihteluun, joka on heidän kontrollinsa ulkopuolella. Tällaisina hetkinä on parasta rentoutua, päästää irti. Keho tekee tämän luonnostaan, jos olet läsnä.

Nämä vaihtelut hellittävät. Ymmärtäkää, että uusi energia-aalto – jalostuneita oktaaveja – vaikuttaa kehoonne. Vesi kehossanne johtaa energiaa lävitsenne ja vaikuttaa mentaali-, tunne- ja henkiseen tilaanne. Siis jos asiat tuntuvat erilaiselta, kummalliselta, epämukavalta, rauhattomalta, olkaa vain noissa tunteissa ja pysykää valppaana.

Kokeile tätä. Makaa hiljaa, ja tunne tuota kipua, sallien sen olla. Sitten ajattele, että fyysinen kehosi on noin 60 % vettä. Tunne tuon veden liikkuvan kehosi, niveltesi ja lihastesi läpi, ja katso, pystytkö lisäämään rakkauden- tai kiitollisuudentunnetta. Lisää kehosi veteen nuo tunteet ja salli veden johtaa rakkauden ja hyvinvoinnin energiataajuutta kehosi läpi. Kenties on vastustusta. Salli kaiken, mitä tulee esiin, olla läsnä. Kunnioita itseäsi ja tunteitasi. Tiedä, että kehosi jokainen solu sisältää vesielementin. Hoivaa itseäsi rakkaudella, kutsu oppaitasi, enkeleitäsi ja keitä tahansa, joilta menet hakemaan lohtua ja apua. Kutsu heitä auttamaan sinua rakkauskipinän löytämisessä sisältäsi. Tämä on, kuin antaisit itsellesi lempeän ja pehmeän sisäisen kylvyn.

Tuntekaa se rakkaus, mitä me, oppaanne ja galaksienväliset viestintuojat, pidämme teille kaikkina aikoina.

Jatkakaa säteilemistä.

Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >