HomeViestejäNancy Leilah Ward9.2.2023 - Ryöppyävät muutosaallot

9.2.2023 - Ryöppyävät muutosaallot

RYÖPPYÄVÄT MUUTOSAALLOT

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
9.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pohdiskelen tätä tunnetta, että on edelleen kynnystilassa ... välitilassa. Kanavasulussa, kun vesi hitaasti täyttää sen ja valmistautuu syöksymään eteenpäin. Maailman ihmisten kovaääniset temput pysyvät rannalla, kun olen energian ja hiljaisuuden kanssa. Sillä ei ole merkitystä, mitä on seuraavaksi. Tunnen energian liikkuvan sivuttain, eikä odotetusti eteenpäin, ja tietysti jos olen kanaalisulussa, ei ole liikettä eteenpäin – eikä kyllä sivusuunnassakaan. Mutta energia liikkuu samalla tavalla. Kehityskaari on joka suunnassa eikä missään, kun olen hiljaisessa tekemättömyydessä. Valppaana muutoksista energiavirroissa, tarkkaillen. Aamun sarastus hehkuu puiden lomasta, taloni takana olevaa harjua pitkin – luonnon rytmi jatkuu.

Muutoksia tapahtuu syvällä yksilöissä, kun ulkoinen rakenne hajoaa hitaasti. Kysyen, miksi elämme tällä tavalla. Tarkastellen ylemmyyden, tukahduttamisen ja hengen köyhyyden perintöä, yhteiskuntamme perustaa, joka oli rakennettu arvottomuudelle ja harhaiselle ylimielisyydelle.

Sivilisaatiot syntyvät ja kaatuvat, sisäänhengitys ja uloshengitys.

Valtava olemus

"Jotkut ovat tuossa sulussa ja pysyvät vakaana, toiset ovat myrskyisten maamuutosten kaaoksessa. Toiset ilmaisevat pelkoaan ylimielisinä asenteina, yrittäen estää muutosvirtaa, mutta he eivät pysty siihen. Mikään ei voi pysäyttää sitä jumalisen feminiinisyyden energiavitaa, joka ryöppyää ympäri universumia. Tartu luovuuden surffilautaan ja ratsasta iloisilla virtauksilla. Kiipeä valkoisten tammojen selkään muutosaaltojen edessä. Tunne voima ytimessäsi, kun sallit itsesi olla juuri se, kuka olet – varjo ja valo – ja ratsastat voittoon.

Voitto on olemisentunne, joustava ja valpas, tietoinen muutoksista ympärilläsi, täynnä itsehyväksyntää ja sisäistä viisautta.

Totuus paljastuu kaikissa ihmisissä. Kun katsot sisälle ja otat kantaa elämässäsi, kauniin sieluolemuksesi ollessa täysin elossa sisälläsi, julista: "Olen tässä! Kuulun (johonkin)!" Tässä syvässä totuuden ja yksilöllisyyden hetkessä, on ykseyden ydinolemus. Paradoksi ... olet yksilö ... ja olet osa kaiken kaikkea. Yksilöllisyydessä ja monimuotoisuudessa on Lähteen perusolemus. Paljastuessaan totuus auttaa poistamaan sen, mikä estää kaiken elämän Lähdettä virtaamasta jokaisessa olennossa. Suurenmoinen kauneus säteilee kaikkien ihmisten, kaikkien eläinten ja koko luonnon kautta. Nähkää tuo kauneus itsessänne, ja etsikää sitä toisistanne.

Osa tästä kauneudesta voi olla vielä varjossa. Kaikki ovat eri paikoissa sisäisen lähdevalon vastaanottamisessa, mutta tiedä, että tämä jumalainen feminiinivirta herää taas henkiin. Tämä tapahtuu sisälläsi riippumatta siitä, missä tunnet olevasi. Kun tunnet itseäsi, kun muistoja asioista, joita teit tai sanoit ja joiden vuoksi tuomitset itsesi, tulee vainoamaan sinua, rakasta niitä, tuo ne sydämeesi. Sinussa ei ole mitään osaa, joka ei ole Lähdevaloa ja -rakkautta. Hyväksy itsesi – koko itsesi. Rakasta itseäsi."'

Tämä viesti on hyvin inspiroiva ja täynnä valoa. Kiitos, kiitos, kiitos.

Muutama viikko sitten aloin tehdä kuukausittaisia kanavointi- ja meditaatiopuheluita. Tuossa puhelussa, kun istuimme piirissä, olin yhtäkkiä tietoinen, että yksisarvisia lenteli ympärillämme. Ja ne säteilivät sateenkaarivaloa ja -säihkettä. Aloin nauraa sisäisesti, koska se toi mieleeni jotain, mitä näkisi pienen lapsen makuuhuoneessa, mutta se oli vain itsetietoinen, vähän kyllästynyt osani, ja kun päästin siitä irti, aloimme saada näiden yksisarvisten kaunista energiaa. Ne hohtivat meille viattomuuden, ilo ja taikuuden ydinolemusta. Tässä on viesti, joka tuli Valtavalta olemukselta yksisarvisista:

"Ne ovat tulleet takaisin ihmisten tietoisuuteen antamaan valoaan avoimiin sydämiin ja tukemaan rakkausenergioiden kasvamista ja laajentumista. Sillä ihmiskunnan laajentumiseksi todelliseen ykseyteen, vaaditaan niitä lapsenomaisia viattomuus- ja iloaspekteja, joita voi olla vain avoimessa sydämessä. Yksisarvisista tuli vaikeasti tavoitettavia sen pelkoenergian vuoksi, jota pyörii ihmiskunnan tietoisuuskentässä, mutta hyvin monet ihmiset ovat nousemassa tuon pelon yläpuolelle ja valitsevat uuden ykseys- ja yhtenäisyyspolun eteenpäin. Niinpä yksisarviset voivat tulla auttamaan tässä laajentumisessa. On monia eetteriolentoja, joita eli maan päällä ja jotka menivät syvälle sen ulottuvuuden sisälle tai ulkopuolelle muihin valo-oktaaveihin. Näitä olentoja ovat pitäneet elossa tietoisuudessa luovat ihmiset, jotka ovat olleet yhteydessä niihin ja pitäneet niiden valoa sydämessään, maagisten tarinoiden ja satujen avulla. On suuri siunaus, että yksisarviset tulivat luoksenne.

Itsetietoisuutesi oli pienempi, kuin oma viattomuutesi ja rakkautesi. Muista tämä ja salli sen laajentua sisälläsi."

Jaamme tämän viestin rakkauden ja kiitollisuuden kera.

Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >