HomeViestejäNancy Leilah Ward16.1.2023 - Rakkausaalloilla ratsastaminen

16.1.2023 - Rakkausaalloilla ratsastaminen

RAKKAUSAALLOILLA RATSASTAMINEN

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
16.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuva, joka sisältää kohteen kakku
                    Kuvaus luotu automaattisesti

Piirrospäiväkirja, pastelliväreillä paperille, 16.1.2023

Kurkotan mieleni ja sydämeni Valtavaan olemukseen. Pyydän viestejä tälle uudelle vuodelle. Aloitan menemällä sydämeeni, kun projisoin tietoisuuteni eetteriin nähdäkseni, pystynkö tuntemaan ihmiskunnan kehityskaarta. Näen hyvin paljon kaaosta ja myllerrystä. Näyttää siltä, kuin muutama energiavirta yhtyisi myrskyisästi.

Tänä uutena vuotena muutosenergiat vahvistuvat edelleen. Katsottaessa Amerikan poliittista maisemaa, hallitukseen tulee muutoksia, kun mennään eteenpäin. Kaaosta ja häiriöitä, käyttäytymistä joka ei herätä rakkaustunteita, on etualalla. Ylimielisyys, röyhkeys ja pullistelevat asenteet, kilpaillen vallasta, on osa kuolevaa värähtelytaajuutta. Tällainen energia joka on hyvin yleistä hallituksissa ympäri maailmaa, ei ole kestävää. Se "mätänee" ja luhistuu. Se vie toiset mukanaan – näen tumman pyörteen, joka imee itseensä kaiken, mikä värähtelee tässä taajuudessa. En tiedä, mitä se merkitsee tapahtumina tai aikajanoina fyysisessä maailmassa, mutta tämän kuvan näen, kun fokusoidun tuohon röyhkeys- ja ylimielisyysenergiaan.

Tästä syystä meidän on erittäin tärkeä harjoittaa rakastavaa ystävällisyyttä jokapäiväisissä hetkissämme. Sillä me keräämme näitä energioita ja vahvistamme niitä toisillemme ja maailmalle. Meidän täytyy myös löytää tapoja pysyä keskuksessamme ja löytää tasapaino, tarkkaillessamme epätasapainoa maailmassa. Olemme suuren muutoksen ajassa. Se perusta jolle yhteiskuntamme, sivilisaatiomme, on rakennettu, romahtaa, hajoaa, uudistuakseen.

Tulevaisuudessa on "feenikslintu nousee tuhkasta" -hetkiä, kun luomme uutta elämistapaa maan päälle. Pohtiminen ja keskusteleminen samanmielisten ihmisten kanssa siitä, miltä tämä transformaatio voisi näyttää, on hyvin hyödyllistä muutosten synnyttämisessä. Ideoidemme päiväunelmointi ja aivoriihi muiden kanssa on luova tapa tuoda jotain uutta olemaan. Itse kuvittelen kestävän elämistavan maan päälle. Tämä vaatii yhteistyötä ihmisten kesken, ei kilpailua. Lisäksi tulee monia uusia keksintöjä – uusia teknologioita energialäheisiin – jotka auttavat meitä elämään tällä planeetalla vahingoittamatta luontoa. Näiden mahdollisuuksien päiväunelmointi tuo energiaa, joka ruokkii tällaisten teknologioiden luomista.

Ykseys

Se sama energia joka virtaa lävitsemme, virtaa kaiken läpi. Luojalähde-energia josta elämänvoimaenergia virtaa, on puhdasta olemista – olemus joka on kaikessa olevaisessa, mukaan luettuna universumi, kaikki galaksit, aurinkokunta, maaplaneetta, kaikki elämä maaplaneetalla. Kaikki, jokainen hyönteinen, puu, vesi, kaikki kalat, linnut, eläimet ja tietysti kaikki ihmiset. Olemme samaa Lähdettä. Meissä avautuu suuren ihmetyksen laajentavia hetkiä, hetkiä jolloin tunnemme todella olevamme yhtä kaiken elämän kanssa.

Saatamme huomata rakentavamme siltaa niihin, joiden kanssa olimme eri mieltä muutamana viime vuotena, havaitsemalla, että meillä on enemmän yhteistä, kuin oivalsimme. Jotta tämä tilanne voi kehittyä, meidän täytyy päästää irti joistain tiukoista mielipiteistä, vihasta, katkeruudesta, tuomitsemisesta ja oikeamielisyyden osoittamisesta toisiamme kohtaan, voidaksemme löytää alueita, joilla kohtaamme ja olemme samaa mieltä. Vaaditaan selkeää ja kunnioittavaa kommunikointia tämän tapahtumiseksi. Sen sijaan, että antaudumme niiden mahtailijoiden manipuloinnille, jotka hallituksessa ja mediakonserneissa haluavat kontrolloida narratiivia ja vaikuttaa ajatteluumme ja tunteisiimme, voimme nousta yhdessä ja pitää valtaan äänestettyjä vastuullisina toimistaan. Olemme olleet jakautuneita. Nyt meidän on aika etsiä yhtäläisyyksiä niiden kanssa, joiden näkemykset eroavat omistamme.

Tämä vaatii syvää tiedostamista ja aikomusta tarkastella rehellisesti itseämme ja sitä, mikä laukaisee tunteemme.

Kätketyt totuudet yhdistävät ihmisiä

Totuuksia paljastuu politiikkojen rahoituksesta – eri puolilla, hallitusten eri ryhmissä. Miksi jostakusta jolla on ollut keskinkertaiset tulot, tulee yhtäkkiä miljonääri, kun hänet valitaan korkeampaan virkaan? Mistä ne rahat tulivat?

Tunnen, että tietty hallitsija eräässä maassa, joka alkaa V:llä, on poissa tänä vuonna, ja hänet korvaa sellainen, joka ei ole paljon parempi. Tämä henkilö hallitsee rautanyrkillä, mutta se ei kestä. Näin on, koska tämän maan kansa yhdistyy ja nousee kapinaan, kuten näemme jo joissain paikoissa – kuten Iranin naiset ja miehet. Rautanyrkki ei ole kestävä lähestymistapa. Tämä patriarkaalinen olemistapa kuihtuu. Se ei lähde hiljaa, mutta se imetään tuohon mustaan pyörteeseen.

On tärkeää olla vaipumatta epätoivoon, kun näemme tilanteita, joita järjestävät virnistelevät ihmiset julkisissa viroissa. Jos he eivät ole harmoniassa niiden korkeampien taajuuksien kanssa, joita leviää koko universumiin, he sortuvat.

Korkeisiin värähtelyihin pääseminen

Tästä syystä on tehokasta, kun teemme energiatyömme ja nostamme taajuutemme rakkauteen ja lähetämme sitä ulospäin, missä sitä eniten tarvitaan. Tätä rakkausenergiaa voitaisiin ohjata hallitussaleihin. Siellä ihmiset jotka tuntevat rakkautta, imevät tätä energiaa, ja niistä jotka eivät, tuntuu hyvin epämukavalta ja huteralta, ja se mitä he yrittävät tehdä, ei saavuta tavoitettaan. Eli heidän fokuksensa lisävallan ja -rahan saamiseen menee hutiin ja häviää tomuksi.  

Jumalainen feminiinienergia nousee, joten kun lisäämme rakkautemme tähän energiavirtaan, se vahvistaa, mitä jo tapahtuu. Kun säteilemme valoa, lisäämme aikomuksen, että sen saavat kaikki, jotka kykenevät vastaanottamaan, että sen saavat ne, jotka tarvitsevat sitä eniten, ja että se säteilee niille, jotka pyörittävät ylimielisyys- ja röyhkeysenergiaa, siltä varalta että heidän haarniskassaan on särö ja siitä pääsee heidän olemukseensa pieni rakkaushehku, joka voisi kasvaa siellä.

Meillä on työtä tehtävänä. Voimme ratsastaa tämän energian virtauksilla kevyeen olemiseen – ratsastaa luovalla ja laajentavalla rakkausaallolla, joka kantaa meidät inspiroivan ajattelun ulottuvuuksiin ja antaa polttoainetta kommunikointiin luovan ilmaisun avulla. Tämä aalto on totta, ja monet ihmiset ovat jo tietoisesti siinä, fokusoituneena tähän energia-aaltoon. Kun enemmän ja enemmän meitä liittyy tähän aaltoon, se auttaa huomiomme siirtämisessä pois siitä vihamielisestä ja kaoottisesta sekasotkusta, jota muut ihmiset saavat aikaan, ja se tuo meidät epätoivosta suuren potentiaalin harmoniaan. On hyvin tärkeää, että teemme tämän – laitamme huomiomme tähän luovuus- ja rakkausenergiaan – sillä tämä energiaponnistus on osa sitä, mikä synnyttää uuden, kestävän rakenteen, jossa ihmiskunta voi kukoistaa.

Paljon rakkautta kaikille,

Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >