HomeViestejäNancy Leilah Ward20.12.2022 - Päivänseisaus 2022

20.12.2022 - Päivänseisaus 2022

PÄIVÄNSEISAUS 2022

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love
20.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kutsun Arcturuslaista sieluperhettäni puhumaan kanssani nyt – ja ketä tahansa Valtavasta olemuksesta, joka haluaisi myös puhua. Lähestyessämme päivänseisausta, energia tuntuu joinain päivinä hyvin raskaalta.

"Olemme Arcturuslainen sieluperheesi ja puhumme kanssasi nyt.

Niinä päivinä kun tunnet raskaan planeettatietoisuuden, lopeta tekeminen ja ota hetki istua, hengittää, kääntyä sisäänpäin, päästä sydämeesi ja löytää rakkaus. Hengitä tuota rakkautta olemuksesi läpi, tunne sen täyttävän kehosi ja laajentuvan kenttääsi. Sitten kun olet sallinut sen täyttää itsesi, ala säteillä sitä ulospäin. Säteile sitä maailmaan, kuin ne renkaat joita muodostuu pudottaessasi kiven veteen. Voit yhdistyä valon kristalliverkkoon planeetan ympärillä ja säteillä sitä tuon verkkoon. Tämä on osa tehtävääsi ihmisenä maan päällä – kaikkien jotka lukevat näitä sanoja. Lähettäkää rakkautta kvanttikenttään, lisäten valoa kristalliverkkoon, joka ruokkii kaikkea elämää ympäri Maata. Olette kaikki energialähettimiä. Lähettimiä ja vastaanottimia, ja olette voimakkaita.

Siis, noina raskaina päivinä vaali tuota sisäistä keveyttä ja lähetä sitä ulospäin tavalla, joka tuntuu oikealta sinulle. Aseta sen säteileminen jatkumaan, kun palaat askareisiisi. Voit tehdä tätä 10 minuuttia – tai niin kauan, kuin haluat ­– sillä aikomuksella, että tuon rakkauden kasvaminen ja laajentuminen jatkuu sisälläsi ja sitä lähetetään maailmaan. Energiallasi on merkitystä. Energiasi on tärkeä kokonaisuuden kannalta.

Monilla teistä jotka luette näitä sanoja, on ollut muita galaktisia kokemuksia, joissa elitte valokehossanne, jossain valoulottuvuudessa. Niinpä Maahan tuleminen on tuntunut erittäin rajoittavalta. Olette voineet tulla tänne aioneita sitten, tuomaan tuota valoa maaulottuvuuteen. Maakokemukset elämien saatossa eri aikajanoilla ovat muuttaneet monia. Valokeho himmeni, aivan kuten Maata ympäröivän kristalliverkon himmensivät ne valottomat energiat, jotka kiinnittyivät kuin pölyhiukkaset tuohon verkkoon ja ihmisen valokehoon.

Mutta tuo valo on tullut takaisin, koska ihmiset ovat alkaneet herätä ja tehdä työtä tiheyden puhdistamiseksi valokehostaan. Ihmiset saavuttivat tämän tiedostamisen ja heräämisen kriittisen massan 2011, ja näin olette ns. kiillottaneet valokehoanne ja kristalliverkkoa Maan ympärillä. Monet ihmiset jotka ovat syntyneet viimeisten 20–30 vuoden aikana, ovat tulleet valokeho säteilevänä, mutta tekemissä oleminen tiheyden kanssa on himmentänyt joitain olentoja, joten on edelleen työtä tehtävänä.

Katso, mihin fokusoidut päivän aikana. Fokusoidutko liikaa siihen, mitä tapahtuu maailmassa? Fokusoidutko ihmisiin, jotka käyttäytyvät kuin ahneet narsistit, jotka luulevat olevansa korkeampiarvoisia kuin muut ihmiset ja jotka ovat maailman sosiaalipoliittisen järjestelmän kontrollissa? Kyllä, on ehkä hyvä katsoa, mitä he puuhaavat, mutta tiedä, että sinulla on energeettinen vaikutus maailmaasi, ja kun ihmiset kokoontuvat samanlaisen taajuuden kera ja vahvistavat rakkausenergiaa yhdessä, maailmassa voidaan nähdä monia suuria ja suotuisia muutoksia. Siis sanomme: lisää tätä, kiitos. Vahvistakaa rakkautta ja muistakaa, että rakkautenne on voimakasta, universaalia taajuutta.

Silloin kun olet yksin ja vahvistat tuota energiaa – sillä ei ole usein mahdollista/sopivaa istua ryhmän kanssa tekemässä tätä – alat huomata, että yhdistyt muihin kvanttikentässä. Ilmaise aikomus yhdistyä kaikkiin ihmisiin, jotka rakastavat Maata ja elämää maan päällä ja lähettävät rakkauttaan kenttään, ja autat vahvistamaan tuota rakkaustaajuutta. Tunnet tuon ykseyden – että olet Lähteen siemen, jaat energiaa muiden Lähdesiementen kanssa ja kasvatat uutta ihmisyyttä/ihmiskuntaa.

Uusi ihmisyys jolla on avoin tietoisuus, tuntee yhteyttä kaikkeen olevaiseen, sillä se on totuus olemuksestanne. Elämänvoimaenergiaa jota virtaa vesien, kasvien, eläinten, hyönteisten, lintujen, tulen, ilman ja maan läpi, virtaa myös ihmisyyden ja koko universumin läpi. Kun viritytte tähän voimaan – rakkausvoimaan, elämänvoimaan – tiedätte itsenne osaksi toisianne. Tämä ei merkitse, että oma ainutlaatuisuutenne häviää olemisen mereen. Ei, vaan ainutlaatuinen sieluvärähtelytaajuutenne on osa valtavaa energiaharmoniaa, osa sitä kudelmaa, joka on elämä, kaikissa muodoissaan.

Ihmiskunta on kasvamassa ulos erillisyysharhasta. Erillisyys ruokkii pelkoa ja kilpailua, jolle maailma on rakennettu. Mutta nyt ihmiskunta on kehittymässä ykseyteen, joka säteilee rakkautta, hyväksyntää ja yhteistyötä. Se on terveempi, luovempi ja ihanampi tapa elää maan päällä, ja se syntyy ihmisten kautta, juuri nyt. Leiki tällä ajatuksella – sydämessä enemmän kuin mielessä – tunne tätä olemisen totuutta, ja löydät siitä iloa, hilpeyttä, uteliaisuutta ja keveyttä, jonka kera voit kulkea elämän läpi.

Olemme Arcturuslainen sieluperheesi, ja meille on kunnia olla täällä kanssasi aina, kun tarvitset meitä vahvistamaan sitä evoluutiolaajentumista, jota aiot ja luot elämääsi."

Transformaation koteloasteessa

Koko universumi laajenee. Tunnemme tämän henkilökohtaisella tasolla, ja tietysti näemme sen suuremmassa kuvassa maailmasta, joka ympäröi meitä. Laajentuaksemme näihin nopeutuviin korkeisiin värähtelytaajuuksiin, päästämme irti menneisyyden tiheydestä – uskomuksista ja kaavoista, jotka nousevat menneisyydestämme, mukaan luettuna esi-isiltä perityt energiat, joita on edelleen DNA:ssamme. Tämä on aikaa puhdistaa energioita, jotka vielä vetävät meitä, mikä saa muistoja nousemaan tietoisuuteen, kuten myös noihin muistoihin liittyviä tunteita. Niiden lähettäminen ulos kentästämme – ehkä violetteihin transformaatioliekkeihin – auttaa puhdistusprosessissa.

Monet ihmiset puhdistavat tällä hetkellä fyysisen sairauden kautta. Käymme läpi puhdistusta. Tämä auttaa meitä laajentumaan niihin nopeutuviin, korkeampiin taajuuksiin, joita on kaikkialla ympärillämme. Voidaksemme laajentua, meidän täytyy raivata pois se, mikä ei värähtele enää sielulaulumme mukaan. Rakkauden lähettäminen niille, jotka tunnemme ja joilla on suuria haasteita, on siunaus heille.

Kun ajattelemme nousemista korkeampiin taajuuksiin, se kuulostaa upealta, laajentavalta ja vapauttavalta. Usein matka sinne ei kuitenkaan tunnu hyvältä. Joskus paremminkin siltä, kuin sisäinen energiatuska kiemurtelisi lävitsemme, kuin hidas ja mutkitteleva tornado. Tai voi tuntua tylsältä tyytymättömyydeltä, ilman mitään motivaatiota – on vain hidasta raahustamista eteenpäin. Energiat muuttuvat hyvin syvällä sisällämme. Käymme läpi hyvin syvää ja hyvin intensiivistä transformaatiota, ja olemme edelleen koteloasteen mönjässä, hajoten ja uudistuen.

Yritä olla tekemättä mitään. Salli itsesi olla täysin tuottamaton. Hellitä parhaan kykysi mukaan. Tämä on usein ihmisille hyvin kiireistä aikaa vuodesta, mutta tarvitseeko sen olla? Ei pelkästään. Jos voimme hetkittäin vain olla hiljaa jonkin aikaa ja lakata yrittämästä saada aikaan jotain, sallimme fyysisen, tunne-, mentaali- ja henkikehomme rentoutua olemaan. Ja tuossa tilassa voimme lähestyä valtavaa olemustamme ja yhteyttämme kaikkeen olevaiseen. Tuossa tekemättömyyden tilassa sallimme syvän transformaation löytää tiensä sisällämme, luottaen, että omat harmoniset energiasointumme luovat tasapainoa ja harmoniaa, myös muodonmuutoksemme kaaoksessa.

Tulen taikaa

Tänä päivänseisausaikana voimme laittaa tämän puhdistumisen fyysiseen muotoon kirjoittamalla paperille kaiken, mistä haluamme päästää irti ja minkä puhdistaa kentästämme, ja sitten polttamalla sen pyhässä tulessa. Itse kirjoitan jokaisen asian, jonka haluan puhdistaa, eri paperille. Sitten jos voimme sytyttää tulen ulos, se on upeaa, mutta jos se ei ole mahdollista, takkatuli tai kynttilä ja polttokulho on ok. Vuoden pimeimpänä päivänä työskentelemme tulen kanssa vapauttaaksemme ja transformoidaksemme sen, mitä emme halua viedä seuraavalle kierrokselle auringon ympäri. Meditoin jokaista paperia hetken, olen kiitollinen opitusta viisaudesta, jos se tuntuu sopivalta, tai kenties tulee tervemenoa-tunne – aidointa tunnetta kunnioitetaan tuossa hetkessä. Sitten sanon aikomukseni päästää irti siteistä tähän – uskomukseen, traumamuistoon, tunteeseen, kaavaan – minkä puhdistan kentästäni, ja sitten vedän syvään henkeä ja heitän paperin tuleen, hengittäen ulos katsellessani paperin palavan ja nähdessäni savua nousevan tuhkasta. Sitten saatuani prosessin loppuun tuijotan tulta ja pohdiskelen, mitä haluan luoda eteenpäin mentäessä, ja pyydän tulen, ilman, maan ja veden voimaa auttamaan minua tässä luomisessa.

Meillä on paljon tukea näkymättömästä energiamaailmasta, kun se liikkuu ympärillämme, vahvistaen toroidikenttäämme ja tuoden meidät tasapainoon ja harmoniaan. Jotain taianomaista tapahtuu ihmiskunnassa ja Maassa, ja koko universumissa. On uskomatonta osallistua tähän ja kyetä auttamaan rakkautta säteilemällä.

Monia siunauksia kaikille, jotka lukevat tämän.

Nautitaanpa rakkaussäteilyssä yhdessä.

Leilah

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >