HomeViestejäEileen / Matariki8.9.2010 - Yhteen liittyminen

8.9.2010 - Yhteen liittyminen

Vastaanotin tämän viestin tänä aamuna. En yhtään tiedä, mistä … Viime yönä nukuin melko huonosti. Eilinen oli kummallinen päivä monenlaisissa asioissa.

Olin tyttäreni kanssa ulkona kävelyllä kun yhtäkkiä meistä kummastakin tuntui kummalta… kuin maa olisi liikahtanut akselillaan. Tyttäreni kaatui ja huomautti, että kaikki tuntui siirtyvän toiseen suuntaan. Minä tunsin sen myös. Meillä kummallakin tuli kuuma olo ja meitä pyörryttikin lievästi.

Se oli outo tunne, joka viipyi luonamme jonkun aikaa. Ja tänä aamuna kuulin nämä sanat ….

Me tiedämme että tunnet sen. Muutoksen alut. Elementteihin on nyt yhteys – sulautuminen. Valonne alkavat liittyä yhteen ja se on hyvä. Tällä yhteen liittymisellä rakkaudessa on voima, joka vie teidät uuteen maailmaan.

Valot olivat kuin ristikko, mutta nyt laulu on korkeavireistä ja virtaa yläpuolella, riippuen ilmassa ja avaten ylemmän sydämen. Monet tuntevat tämän. Tämän rakkauden tsunamin, tämän päälle kaatuvan rakkauden värähtelyn, jonka kuulevat ne elementit, joihin olette liittymässä.

Tätä yhteen liittymistä tarvitaan nyt. Tarvitaan tätä näkökulmaa, kuten Aurinko joka paistaa kaikille, kysymättä tai ihmettelemättä vaan loistaen kaikille polulla.

Olkaa kaikki mitä voitte olla nyt. Päästäkää irti itsestänne. Rakastakaa toisianne. Älkää pidätelkö. Älkää pelätkö.

Tulossa olevat muutokset, jotka ovat jo täällä, edistävät tätä rakkautta, mutta voitte tehdä sen itse nyt. Voitte olla rakkaus rakkauden tähden.

Kun alatte luopua kehojenne fyysisistä rajoitteista, alatte puhua yhdellä äänellä. Tämä on rakkauden ääni ja sen värähtely nostaa teidät turvaan.

Valitse rakkaus aina.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

 

< PrevNext >