HomeViestejäEileen / Matariki3.9.2010 - Viestintää Auringon kanssa

3.9.2010 - Viestintää Auringon kanssa

Aurinko paistaa yllemme pohjoisella pallonpuoliskolla. Se tuntuu kuin kaiulta auringon viimeisestä hurraa-hetkestä. Olen yrittänyt saada muutamia askareita liikkeelle, mutta auringonpaiste vaan kutsuu minua ulos. Aurinko kutsuu minua…

Tämän viestin otin vastaan ….

Näinä aikoina on tärkeää viettää aikaa Valossa. Ei pelkästään nostaa itseään korkeammille värähtelytasoille vaan aivan kirjaimellisesti olla Valossa. Käytte läpi kehitysvaihetta, jossa kehitytte eteenpäin hiilipohjaisuudesta, ja sen takia on tärkeää tehdä mitä kasvit ovat aina tehneet: fotosynteesiä.

Minä olen täällä Valon energian lähde.

Eikä pelkästään minun Auringonvaloni, vaan myös Kuun ja Tähtien. On tärkeää viettää aikaa ulkona ja kylpeä tässä Valossa. Tämä Valo on tärkeää solujen uudistamisessa, henkisessä heräämisessänne, kehityksenne vauhdittamisessa, viestinnässänne ja Kaiken Ykseyden tiedostamisessa.

Olkaa Valo! Mutta olkaa myös VALOSSA.

Viettäkää aikaa luonnossa ja viettäkää aikaa kylpemällä Valossamme. Se on tärkeä osa kasvuanne.

Lataantukaa. Ladatkaa itsenne täyteen. Huolehditte siitä, että käyttämissänne kojeissa on virtaa, mutta teidän tulee myös käyttää aikaa itsenne lataamiseen.

On olemassa kukka ja sille on annettu nimeksi Aurinko. Nähkää, miten se kääntää päätään lähteeseen päin. Se avaa kasvonsa minun suuntaani. Se juo tarvitsemansa energian.

Tekin voitte tehdä saman. Kohottakaa itsenne voimalähteeseeni. Älkää pelätkö. Minä olen portaali. Tulette tästä tiedosta osallisiksi kun alatte liittyä energiaani.

Olkaa kuin kukka auringossa. Ottakaa vastaan energiaani ja solunne alkavat tanssia valossa. Olla valo valottumassa.

Minä olen tämä ydin.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

 

< PrevNext >