HomeViestejäEileen / Matariki2.9.2010 - Hengitä

2.9.2010 - Hengitä

Matariki Dimension 2.9.2010 Hengitä

Vastaanotin tämän viestin tänään … viestit tulevat minulle monesta lähteestä.
Ajattelin jakaa tämän teidän kanssanne:

On niin paljon saavutettavaa olemalla pehmeä, olemalla nesteennotkea. Jotta voit olla avoin ja kykenevä muuttumaan luonamme olevina aikoina, on tarpeen olla taipuisa.

Taipua kuin puu. Voittaa tilaa venyttelemällä, jotta voit olla kaikkea sitä, mitä voit olla. Tässä pehmeydessä on voimaa.

Tämä ei ole minkäänlaisen jäykkyyden aika. Vanha vahvuuden esitys ei herätä vastakaikua tässä uudessa ajassa. Tämä on muuntumisen aika. Irtipäästämisen aika, ei vain siitä mitä ei enää tarvita, vaan itsestä aidosti irtipäästämisen aika; rajoituksistasi. Et ole kiinteä hyödyke. Muunnut ikuisesti. Koko kehosi on uudelleen rakentanut itsensä jo moneen otteeseen. Se sisältää juuri ne hiukkaset, jotka kiinnittävät sen kaikkeen elämään.

Liittyäksesi energiaan – hengitä. Hengitä syvään, koska siinä on runsautta. Hengityksesi muuntaa kehosi. Hengityksesi on ovenkäynti muihin maihin.

Ylösnoustaksesi, muunnu. Muunna kaikki, mitä luulit mahdolliseksi. Muunna se,  jonka olet nähnyt olevasi. Tule siksi liikkeeksi, mikä on tulossa. Tule siksi energiaksi, joka on kaikkialla ympärilläsi nyt.

Hengitä päästääksesi ulos kaikki se jännite, mikä on lukinnut sinut tiettyyn olemisen tilaan, mikä ei todellakaan ole se kuka aidosti olet. Hengityksesi on avain. Tie kasvuun on hengityksesi kautta. Hengitä ja venyttele ja rakenna itsesi uudelleen.

Irrottautukaa kehoistanne ja hengittäkää.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

< PrevNext >