HomeViestejäEileen / Matariki30.8.2010 - Äiti Maa puhuu

30.8.2010 - Äiti Maa puhuu

Matariki Dimension 30.8.2010 Äiti Maa puhuu

Ulkona kävellessä vahvistin, että sydämeni on auki , ja aloin vastaanottaa tätä viestiä …

Kaikkea elämää voi havainnoida luonnon kautta. Kaikki opittavat asiat ovat täällä. Katsot vettä ja ihastelet sen kauneutta ja kirkkautta ja miten aurinko kimaltelee sen pinnalla. Tämä valo. Tämä valo jonka näet on sinua itseäsi heijastettuna takaisin itsellesi.

Jos avaat sydämesi ja tunnet rakkautta, OLET RAKKAUS, silloin kaiken vastaavasti täytyy vastata tähän värähtelyyn.

Tämä on kaksisuuntaista viestintää. Jos haluat nähdä ihmisissä parasta, ole rakkaus. Jos haluat muuttaa jonkun tilanteen, ole rakkaus. Todellakin jos haluat muuttaa maailman, ole rakkaus.

Rakkaus on toiminnan sana. Voit olla rakkaus ja tuntea sen värähtelyn, ja samaan aikaa se on myös alkemiaa joka muuntaa. Se on itse aurinko, joka sulattaa jään, veden pehmeys joka voi puolestaan puhkaista kiven.

Vedet, joiden ohi kuljet, ovat puhdasta ja iloista. Olet hyvin lähellä niiden lähdettä ja tämä puolestaan synnyttää korkeaa värähtelyä. Olla lähteen lähellä, omata tämä puhtaus, on se mitä tänä aikana tarvitaan. Ole kuin lapsi. Lapsi, jolla on ilo sydämessään, joka rakastaa itseään, joka on äimistynyt siitä ihmetyksestä, että hän on kuka hän on.

On puhtauden, selkeyden ja avoimuuden aika, jotta voit astua eteenpäin ja olla kuin viileä, raikas vesi jota voit katsella ihastellen.

Anna auringon loistaa yllesi ja ole läpinäkyvä tunteissasi, uskalla antaa toisten nähdä kuka sinä aidosti olet.

Ole rakkaus.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

< PrevNext >