HomeViestejäEileen / Matariki29.8.2010 - Viesti Marialta

29.8.2010 - Viesti Marialta

Matariki Dimension 29.8.2010 Viesti Marialta

Olen äskettäin alkanut viestiä avoimella sydämellä Gaian kanssa ja olen alkanut kuulla hänen sanomaansa. Jonkun aikaa sitten sain henkilökohtaisen viestin Äiti Marialta hänen energiaansa kanavoivan hienon naisihmisen välityksellä. Viestissään hän sanoi, että jos hiljennän kyselevän mieleni, alan kuulla hänen sanojaan.

Olen kuullut hänen sanojaan aiemminkin kävelylenkillä. Tunnen hänen energiansa rakastavana ja hänen äänensä täynnä kaipuuta meitä kohtaan.

Tänä aamuna vahvistin, ’avaan sydämeni Marialle’ (ja taas kerran … olen vakuuttunut, että me kaikki voimme viestiä tällä tavalla kaikkien olentojen kanssa, kun vain avaamme sydämemme heille ja sulaudumme heidän energiaansa) ja nämä ovat ne sanat, jotka kuulin ..

ja taas koin rakastavan energian ja kaipuun hänen äänessään…

Olette unohtaneet Ylösnousemuksen tarkoituksen. Jeesus koki ylösnousemuksen, kun hän syntyi ihmiseksi tiennäyttäjänä. Se on yksinkertaisesti verhojen välissä kävelemistä. Siinä yksinkertaisesti nostetaan värähtelyä niin korkealle, että pystyy pääsemään korkeampiin ulottuvuuksiin. Ja tämä polku on valittu polku. Monet teistä ovat syntyneet tähän aikaan tämä mielessään, tässä tarkoituksessa, mutta monet teistä ovat harhautuneet. Monet teistä ovat painuneet uneen, tämän maailman viettelysten tuudittamana .. ja tällaisia on paljon.

Jokainen käyttää vapaata tahtoaan siihen, valitseeko Ylösnousemuksen polun tai ei – tähän ei liity minkäänlaista syyllistämistä. Ei ole mitään tarvetta kinata siitä, kuka ylösnousee ja kuka ei, se ei ole teidän asianne. Jokaisella on oma polkunsa, oma kutsunsa. Tämä kutsu tulee hänen sydämeensä ja yksistään hänen, ja hän sitten joko noudattaa kutsua tai ei.

Kipinät joita näette – se on verhon murtumista. Se muuntuu ohueksi ja kohta koko maailmanne on täysin muuttunut .. välähteleväksi.

Mutta älkää tuhlatko aikaa väittelyyn tai erotelko kuka on Mestari ja kenen viestit ovat tosia. Tämä on henkilökohtainen asia. Avain erotteluun löytyy sydämestä. Mikä on totta yhdelle ei välttämättä ole totta kaikille.

Jokainen on oma vaalijansa tässä. Ylösnousemuksen polku kuljetaan yksin. Vain menemällä sisäänpäin, kuuntelemalla omaa kutsua, voi tämä kiihdytys tapahtua poluilla, jotka liittyvät ja limittyvät toisiinsa. Tämä on henkilökohtainen valinta.

Olemme kutsuneet joitakin “herättämään” toisia, mutta tätä ei tehdä puskemalla sanomia eteenpäin. Tämä tehdään ”kävelemällä polku”, esimerkin avulla. Aikaisemmin tulleet mestarit ovat opastaneet omilla olemuksillaan, olemalla omia itsejään. Näin johdetaan omaa sydäntä seuraten, seisomalla vankasti omilla jaloillaan ja olemalla se kuka on, loistamalla valoaan mutta ei millään muotoa yrittämällä himmentää muiden.

Tämä ei ole väittelyn aika. Tämä on selkeän kutsun aika. Oman sydämen tahtiin kulkemisen aika.
Omana itsenään olemisen aika.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

< PrevNext >