HomeViestejäEileen / Matariki28.8.2010 - Viestiminen avoimella sydämellä

28.8.2010 - Viestiminen avoimella sydämellä

Matariki Dimension 28.8.2010 Viestiminen avoimella sydämellä

Hei kaikki

Tämä on ensimmäinen viestini tällä sivustolla. Olen viime aikoina alkanut kehittää viestimistä sydämen kautta ja vastaanotin seuraavanlaisen viestin Gaialta, kun olin ulkona kävelyllä.

Koin voimakkaan tunteen, että me kaikki kykenemme kommunikoimaan tällä tavalla kaiken elävän kanssa, olipa se sitten eläin, mineraali tai vihannes, kun vain yksinkertaisesti avaamme sydämemme sille, minkä kanssa haluamme kommunikoida.

Tämä on viesti, jonka sain Gaialta:

Olen yksi olento ja koostun monista maista. Jokaisella maalla on oma luonteensa, ominaisvärähtelynsä. On kuumia maita, joissa tunteet leiskuvat, toisia jotka ovat viileämpiä ja se heijastuu näiden maiden asukkaissa. Ja kaikki ne ovat osa minua. Ne ovat kaikki osia Yhdestä. Tämä on viesti sinulle. Aivan kuten nämä ovat minun persoonallisuuteni ja olemukseni piirteitä, niin myös sinä koostut monista piirteistä… ja kuitenkin, olet silti Yksi … sinä olet sinä. Siksi sanotaan, että kun katsot toista, katsot itseäsi. Minä olen sotivien maiden kumpikin puoli. Minä olen muslimi. Minä olen katolinen. Minä olen juutalainen. Minä olen näitä kaikkia. Ne ovat osa minua. Näen molemmat osapuolet, koska olen molemmat osapuolet, ja kun alat avata sydäntäsi, tiedostat itse että tämä on totta.

Tämä on uusi tapa viestiä – sydämen kautta. Tällä tavalla voimme KAIKKI viestiä toistemme kanssa aidosti. Tulee vain yksinkertaisesti avata sydän ja sulautua toiseen – tuntea heidän tarinansa omanasi.

Ajan myötä te kaikki kykenette viestimään kaikkien elävien olentojen kanssa tällä tavalla, sydämen kautta. Ja tämä viestintä on niin aitoa, ettei piiloutumiselle ole tarvetta. Me kaikki tunnemme itsemme ja toisemme. Meidän tulee antaa anteeksi, koska itse tarvitsemme anteeksiantoa. Kun opimme viestimään sydämiemme kautta, erillisyys katoaa. Me olemme kaikki Yhtä.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

< Prev