HomeViestejäEileen / Matariki14.9.2010 - Etsi lahjaa ...

14.9.2010 - Etsi lahjaa ...

Minut herätettiin noin kolmelta aamuyöllä (yllätys-yllätys =) ) uuteen viestiin ...

 

Etsi lahjaa

Se on aina läsnä - lahja. Siivilöi kaikkea mitä päivääsi tuodaan. Lahja on siellä katsomassa sinua. Näet sen ... kun kuorit sen esiin.

Mikään ei ole tarpeetonta. Merkkejä on kaikkialla. Jos sydämesi pyytää jotain. Jos se on aitoa. Pyyntöösi vastataan. Etsi lahjaa.

Lahja tuodaan sinulle aina. Mitä pyydät annetaan sinulle aina. Näin on, aina.

Sydämesi vapauttaa energian ja se kuullaan aina, siihen vastataan aina mutta joskus sinun tulee etsiä lahjaa.

Pyyntösi on energiaa joka lähetetään ulos ja tähän energiaan on vastattava, sen täytyy löytää sulkeutuminen jotta universumi voi avautua ja liikkua ja muuttua ja venytellä ja hymyillä.

Tämä kaikki on energiaa - jopa hiljaisimmat pyyntösi. Haluan Rakkautta - sydämesi sanoo. Tämä energia lentää ulos ja kaikki näkevät sen ja sitten lahja toimitetaan ja me kaikki olemme iloisia..

Se tulee. Se TULEE. Et ehkä tunnista sitä heti. Mutta jonain päivänä katsot ylös ja muistat ja sanot

- SINÄ, sinä olet se lahja.

... Nyt ... kun kuulin tämän lopuksi kuulin ... oi ... kyllä .. sinä .. Olen löytänyt sen kultakimpaleen joka on tämän tilanteen lahja.

Nyt kun uudelleen katson sitä ... Se voisi tarkoittaa että Sinä olet se henkilö joka etsii lahjaa, mutta en usko että se on ollenkaan viestin tarkoitus.

Lahja piilee siinä kun olet 'jonkin' keskellä ... missä, katsotaanpa peiliin, me KAIKKI olemme tällä hetkellä ja katsot ylös ja näet lahjan, minkä tämä kyseinen tilanne sinulle antaa.

Tällä ajanhetkellä uskon että lahja, joka puhui minulle, oli yhteen liittymisen lahja näinä aikoina, keskittäen yhteen kaikki voimavaramme ... SE on tämän hetken lahja.

---

© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

< PrevNext >