HomeViestejäEileen / Matariki20.9.2010 - Viisauden sanoja puhuen ...

20.9.2010 - Viisauden sanoja puhuen ...

Kyllä ... olen jutellut Äiti Marian kanssa. Hän puhuu minulle nykyään usein ja on selittänyt minulle että hän on aina ollut kanssani.

Minulla on ollut kummallinen päivä. Asioita menneisyydestä on tullut esiin ... hihasta kiskomista on tapahtunut jälleen tänään. On tuntunut kuin 'en olisi siellä ollenkaan' jotenka kysyin Äiti Marialta mitä nyt tapahtuu.

Hän kertoi minulle ...

Aika on ydin. Olet aina muutoksen virrassa. Muutoksen virta on miten tämän pitää olla nyt sillä uusi elämä syntyy. Muistatko kun lapsi kasvoi sisälläsi. Luotithan että kaikki sujuu hyvin. Tunsithan tämän uuden elämän liikahtelevan sisälläsi. Uusi elämä on alkamassa juuri nyt. Tässä uudessä syntymässä on eri vaiheita.

Olet uuden vaiheen reunalla nyt. Vaatteesi eivät enää sovi sinulle. Näin se on - sinä muutut. Muutos tulee. Olet valmistanut näyttämön. Pohjatyö on tehty ja nyt sinun tulee SALLIA että muutos tulee. Tee tilaa tuleville muutoksille.

Tämä ei ole passiivista muutosta, vaan sinä myös yrität saada näitä muutoksia aikaan. Sinun ei tarvitse näyttää tekevän muutoksia. Se ei ole nykyisen energian mukaista.

Voit siirtyä kohden näitä muutoksia. Voit tulla vastaan tervehtimään niitä. Voit vaihtaa vaatteesi ja pukeutua tilaisuutta varten. Se tulee. Olet täällä. Ole kuin se olisi jo luonasi ja jonain päivänä näet että se olet sinä. Sinä olet täällä.

Kyllä, se laulu jota olet kuunnellut ja ajatellut minua. Niin sen tuleekin olla jos SALLIT sen olla. Anna olla.

---

Nauroin anna olla -kohdalle, koska olen viime päivien ajan pyytänyt häntä osoittamaan minulle että se on todellakin hänen äänensä jonka kuulen, ja olen kuullut tuon Beatlesin kappaleen, Let It Be, useita kertoja viime päivien aikana.

Sekä ... uusien vaatteiden kohta oli mielenkiintoinen sillä kun hän lopetti juttelemisen kanssani ovelleni koputettiin ja tilaamani uusi vaatekappale saapui.

Hahhah ..! Olin tuntenut tosi matalaa energiaa tänään mutta nyt olo on paljon korkeammalla. On ällistyttävää miten korkeaenerginen sanoma Äiti Marialta ja upea uusi villapaita voivat tehdä tytön ololle!

---
© Matariki Dimensionin viestejä saa levittää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että sisältöä ei muuteta ja että viestin mukana toimitetaan linkki alkuperäiseen julkaisukanavaan: http://matarikidimension.wordpress.com/

 

< PrevNext >